Bisikletliler Derneği  

Geri git   Bisikletliler Derneği > Bisikletliler Derneği > Üyelere Duyurular

Seçenekler Görüntü Modu
Eski 7 Ocak 2010, 10:18:59   #1
mr-bike
Yönetim kurulu Başkanı

mr-bike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mr-bike - MSN aracılığıyla mesaj gönder. mr-bike - Skype aracılığıyla mesaj gönder
Standart " HAYDİ OKULA BİSİKLETLE " altyapı inşaatı hızla ilerliyor,

İzmit belediyesi ve Birleşmiş Milletler desteği ile gerçekleştirmekte olduğumuz " HAYDİ OKULA BİSİKLETLE " projemizin, Bisikletle Trafik eğitim pisti altyapı inşaatı hızla ilerliyor, inşaatın son aşamasına gelindi, trafik ışıkları ve tabelalarının takılması ile pist hizmete hazır hale gelecek, yarıyıl tatili sonrası projenin eğitim bölümü başlayacak.

1 Yanlış, 3 Doğruyu götürür.
mr-bike isimli üye çevrimiçidir   Alıntı ile Cevapla
Eski 7 Ocak 2010, 14:50:59   #2
Sehnaz
Temsilci

Sehnaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sehnaz - MSN aracılığıyla mesaj gönder. Sehnaz - Yahoo! aracılığıyla Mesaj gönder Sehnaz - Skype aracılığıyla mesaj gönder
Standart Re: " HAYDİ OKULA BİSİKLETLE " altyapı inşaatı hızla ilerliyor,

Bisiklet Trafik Eğitim Pistinin son hali...

Bisiklet Trafik Eğitimi alacak çocukların ailelerinin oturup izleyeceği kamelya..
Eski 7 Ocak 2010, 19:40:04   #3
mustafayetis
Bd. Ankara Temsilcisi

Sevgili Murat tam sana göre bir çalışma.Yerel halkın,yerel Belediyenin,yerel kurumların ve Birleşmiş miletlerin desteiğini almak her babayiğidin harcı değildir.Tüm bunların ötesinde İzmit istanbul arasında bin defa gidip gelmek...İnsan üstü gayret Ve çok yüksek seviyede bisiklet sevgisi ister.Tüm bisiklete gönül vermiş ve bisikleti seven insanlar adına sonsuz teşekkürler.Bu çalışma tüm Türkiye ye örnek olacak.Referans olacak.Sevgiler
Eski 7 Ocak 2010, 19:50:59   #4
mustafayetis
Bd. Ankara Temsilcisi

Sevgili kardeşim Şehnaz resimler çok güzel teşekkürler.
Eski 7 Ocak 2010, 20:16:30   #5
ÇoruMTB
Bd. Çorum Temsilcisi

ÇoruMTB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÇoruMTB - MSN aracılığıyla mesaj gönder.

Kendi şehrimde şimdilik olmasa bile böyle bir çalışmanın, eğitim pistinin İzmit 'te var olduğunu bilmek bile bana mutluluk verici. Biz temsilciler olarak önümüzün ne kadar açık olduğunu görüyoruz. Ülkemizde ki bu güzel örnekleri çoğaltmalıyız. Bu bizler için bir hazır bir kalıp, ümit ediyorum o noktaya ulaştıracağız çalışmalarımızı. İzmit bizler için lider konumunda önü açık olaa. Murat abi bunlar senin çaba ve gayretlerinin birer eseri, nice güzel örneklere.
Sevgi ve Saygılarımla,..
Eski 7 Ocak 2010, 21:25:47   #6
Sehnaz
Temsilci

Sehnaz - MSN aracılığıyla mesaj gönder. Sehnaz - Yahoo! aracılığıyla Mesaj gönder Sehnaz - Skype aracılığıyla mesaj gönder

Alıntı:
mustafayetis kayıtlı üyeden alıntı:
Sevgili Murat tam sana göre bir çalışma.Yerel halkın,yerel Belediyenin,yerel kurumların ve Birleşmiş miletlerin desteiğini almak her babayiğidin harcı değildir.Tüm bunların ötesinde İzmit istanbul arasında bin defa gidip gelmek...İnsan üstü gayret Ve çok yüksek seviyede bisiklet sevgisi ister.Tüm bisiklete gönül vermiş ve bisikleti seven insanlar adına sonsuz teşekkürler.Bu çalışma tüm Türkiye ye örnek olacak.Referans olacak.Sevgiler
Mustafa Bey size yürekten katılıyorum.Bu çalışmalar müthiş bir özveri gerektiriyor.Özveri için de bir şeyleri çok sevmek gerekiyor.Çok fazla bisikleti sevmek gerekiyor.Murat Başkanımızın gece gündüz çalışmaları ve sağlam bağlantıları ile gerçekleşti bu güzel ve örnek çalışma.İzmit'li bisiklet severlerin de çorbada tuzu oldu bu sayede..Azıcık katkımız olmuş ise ne mutlu bize..Ki biz Murat Bey kadar olamayız asla...Başkanımız da tüm Türkiye'deki bisiklet sevdalılarını arkasına ve yanına alarak ve hepimizin yanında olduğunu bilerek var gücüyle çalışıyor.Hepimiz biliyoruz ki tüm enerjisini ve zamanını bisiklete ayırıyor.Tüm bisiklet severlerin ona teşekkür etmesi gerekiyor, yaptıkları nerede olursa olsun bir örnek ve büyük adımdır.İyi niyetli olan herkes yapılanları görüyor ve takdir ediyor.Ama birileri çıkıp mutlaka kusur bulacak ve olumsuz konuşacaktır.Olumlu düşünen ve bardağa dolu tarafından bakan herkes gerçekten bisiklet sevgisi olanlardır.Boş tarafını görenlerse her toplulukta olan karıştırıcı ve art niyetli ve bisikleti bireysel görendir.Dernek olmanın en önemli yanı toplum için yapıcı şeyler gerçekleştirmek olmalı.Bireysel olmamalı bisiklet sevgisi.''Bisikleti seviyorum ve geziyorum.Turlar yapıyorum..'' Bu değil ..Bisikleti geliştirmek yaymak için nasıl bir alt yapı oluşturuyorsun.Önemli olan bu..Okullardan başlamak en köklü başlangıç..Okullara ulaşabilmek ve eğitimle bisiklet sevgisini aşılamak demek aileleri de kazanmak demek.Her evde mutlaka bisiklet sevdalısı ebeyn çıkar.Amaç topluma yayıp şehir yaşamına bisikleti sokmak ve temiz çevre sağlıklı yaşama kavuşmak..Murat başkanımız da bisiklet konusuna yüzeysel değil kölü çözümlerle olaylara yaklaşıyor..Bunu da herkes biliyor..Ama bir gün meyva veren ağaç da taşlanır durumu çıkacak..İnşallah kimse bu güzellikleri bozmaya çalışmaz..!!
Biz hepimiz takdirle izliyoruz yapılanları.Elimizden gelen desteği de yapmaya çalışıyoruz..sizler de uzaktan bile olsa iyi niyetlerle duygularınızı dile getiriyorsunuz..
İzmit'teki gelişmeler de gerçekten Tüm illere ve ilçelere güzel bir örnek olacak..İnanıyorum ki sizler de illerinizde yakın zamanda bu çalışmalara tanık olacaksınız.Önemli olan özveri ile yapılanları takdir edebilmek..destekleyebilmek..Derneğimizle ilk günden beri gurur duyuyor ve iyi ki içinde yer alma şansına sahip oldum diyorum..
Eski 7 Ocak 2010, 22:24:08   #7
Halil Atalay
Yönetim Kurulu Üyesi

Halil Atalay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Halil Atalay - MSN aracılığıyla mesaj gönder. Halil Atalay - Skype aracılığıyla mesaj gönder

inşallah bütün türkiye böyle güzel hareketler olur

Önüne konulan üç seçenekten, dördüncüsünü seçebilmektir.
Halil Atalay isimli üye çevrimdışıdır   Alıntı ile Cevapla
Eski 8 Ocak 2010, 00:06:12   #8
BakiBerkKAYALAR
Fahri Üye

Bugün eğitim pistinin çizgileri çekilecek ve pist bambaşka bir görünüme kavuşacak. Müsait olanların bugün derneği ziyaret etmeleri ve mümkünse fotoğraf çekmeleri önemle tavsiye edilir. İş'te olacağımdan Ben gelemeyeceğim.
Eski 8 Ocak 2010, 09:06:50   #9
Sehnaz
Temsilci

Pistin görünümü için fotğraf çekiminde bizim gençler de pistte deneme sürüşü yaptılar..

Melis

Bahadır

Hep birlikte pist alanını toparlıyoruz..Emre Ve Kemal Burak

Melis ,Bahadır ,Hakan

Kalan inşaat malzemeleri pistten el birliği ile boşalttık..

Bisiklet ile ilgili yapılan her şey bizim gençleri heyecanlandırıyor ve katkı sağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.Sadece eğlenceli turlar değil İzmit'te yapılanlar.Çevremizi bisiklet konusunda biliçlendirmek ve günlük yaşama bisikleti dahil etme çabalarımız ve mücadelemiz.

Amaç sadece bisikletle geziler değil, bisiklet sevgisi olan her bireyi aramıza alıp bilinçlendirmek..
Önce herkes güzel turlarımız için aramıza katılıyor.Sonra sivil toplum örgütü olmanın bilincini hissederek çalışmaya başlıyor.Yani olması gerektiği gibi...
Eski 8 Ocak 2010, 12:45:20   #10
mr-bike
Yönetim kurulu Başkanı

mr-bike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mr-bike - MSN aracılığıyla mesaj gönder. mr-bike - Skype aracılığıyla mesaj gönder

Bugün pist üzerindeki yaya ve yol çizgileri yapılmaya başlanacak.

1 Yanlış, 3 Doğruyu götürür.
mr-bike isimli üye çevrimiçidir   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Görüntü Modu