![]() |
|
|
#1 |
|
Yönetim kurulu Başkanı
|
![]() İzmit belediyesi ve Birleşmiş Milletler desteği ile gerçekleştirmekte olduğumuz " HAYDİ OKULA BİSİKLETLE " projemizin, Bisikletle Trafik eğitim pisti altyapı inşaatı hızla ilerliyor, inşaatın son aşamasına gelindi, trafik ışıkları ve tabelalarının takılması ile pist hizmete hazır hale gelecek, yarıyıl tatili sonrası projenin eğitim bölümü başlayacak.
|
|
|
#2 |
|
Bd. İzmit Temsilcisi
|
Bisiklet Trafik Eğitim Pistinin son hali...
![]() ![]() ![]() Bisiklet Trafik Eğitimi alacak çocukların ailelerinin oturup izleyeceği kamelya..
|
|
|
#3 |
|
Temsilci
|
Sevgili Murat tam sana göre bir çalışma.Yerel halkın,yerel Belediyenin,yerel kurumların ve Birleşmiş miletlerin desteiğini almak her babayiğidin harcı değildir.Tüm bunların ötesinde İzmit istanbul arasında bin defa gidip gelmek...İnsan üstü gayret Ve çok yüksek seviyede bisiklet sevgisi ister.Tüm bisiklete gönül vermiş ve bisikleti seven insanlar adına sonsuz teşekkürler.Bu çalışma tüm Türkiye ye örnek olacak.Referans olacak.Sevgiler
|
|
|
#4 |
|
Temsilci
|
Sevgili kardeşim Şehnaz resimler çok güzel teşekkürler.
|
|
|
#5 |
|
Temsilci
|
Kendi şehrimde şimdilik olmasa bile böyle bir çalışmanın, eğitim pistinin İzmit 'te var olduğunu bilmek bile bana mutluluk verici. Biz temsilciler olarak önümüzün ne kadar açık olduğunu görüyoruz. Ülkemizde ki bu güzel örnekleri çoğaltmalıyız. Bu bizler için bir hazır bir kalıp, ümit ediyorum o noktaya ulaştıracağız çalışmalarımızı. İzmit bizler için lider konumunda önü açık olaa. Murat abi bunlar senin çaba ve gayretlerinin birer eseri, nice güzel örneklere.
Sevgi ve Saygılarımla,..
|
|
|
#6 | |
|
Bd. İzmit Temsilcisi
|
Alıntı:
Biz hepimiz takdirle izliyoruz yapılanları.Elimizden gelen desteği de yapmaya çalışıyoruz..sizler de uzaktan bile olsa iyi niyetlerle duygularınızı dile getiriyorsunuz.. İzmit'teki gelişmeler de gerçekten Tüm illere ve ilçelere güzel bir örnek olacak..İnanıyorum ki sizler de illerinizde yakın zamanda bu çalışmalara tanık olacaksınız.Önemli olan özveri ile yapılanları takdir edebilmek..destekleyebilmek..Derneğimizle ilk günden beri gurur duyuyor ve iyi ki içinde yer alma şansına sahip oldum diyorum..
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetim Kurulu Üyesi
|
inşallah bütün türkiye böyle güzel hareketler olur
|
|
|
#8 |
|
Fahri Üye
|
Bugün eğitim pistinin çizgileri çekilecek ve pist bambaşka bir görünüme kavuşacak. Müsait olanların bugün derneği ziyaret etmeleri ve mümkünse fotoğraf çekmeleri önemle tavsiye edilir. İş'te olacağımdan Ben gelemeyeceğim.
|
|
|
#9 |
|
Bd. İzmit Temsilcisi
|
Pistin görünümü için fotğraf çekiminde bizim gençler de pistte deneme sürüşü yaptılar..
![]() ![]() Melis ![]() Bahadır ![]() Hep birlikte pist alanını toparlıyoruz..Emre Ve Kemal Burak ![]() Melis ,Bahadır ,Hakan Kalan inşaat malzemeleri pistten el birliği ile boşalttık.. Bisiklet ile ilgili yapılan her şey bizim gençleri heyecanlandırıyor ve katkı sağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.Sadece eğlenceli turlar değil İzmit'te yapılanlar.Çevremizi bisiklet konusunda biliçlendirmek ve günlük yaşama bisikleti dahil etme çabalarımız ve mücadelemiz. Amaç sadece bisikletle geziler değil, bisiklet sevgisi olan her bireyi aramıza alıp bilinçlendirmek.. Önce herkes güzel turlarımız için aramıza katılıyor.Sonra sivil toplum örgütü olmanın bilincini hissederek çalışmaya başlıyor.Yani olması gerektiği gibi...
|
|
|
#10 |
|
Yönetim kurulu Başkanı
|
Bugün pist üzerindeki yaya ve yol çizgileri yapılmaya başlanacak.
|