![]() |
|
|
#1 |
|
Yönetim kurulu Başkanı
|
![]() İstanbul Balık Festivali Bisiklet turu 1 kasım 2009 Pazar saat 10:00 Sultanahmet meydanı Parkur ; tarihi yarımada Tur rehber eşliğinde gerçekleşecektir. Tur katılımcılarına küçük bir süprizimiz var, Tur sonunda katılımcılara balık çorbası ikram edilecektir. İstanbul Balık Festivali Nedir? İstanbul Balık Festivali, Şehristanbul Derneği inisiyatifinde ve balıkçılık sektöründeki çok sayıda kuruluşun desteğiyle ilk kez 2004 yılında belediye işbirliğinde yapıldı. Festival 2006 yılından bu yana Fatih Belediyesi himayesinde yapılmakta olup bu güne kadar çok sayıda kuruluş ve sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla gerçekleşmektedir. Her yıl düzenli olarak yapılan ve İstanbulluların hafızasında artık gelenekselleşen İstanbul Balık Festivali'nin halk nezdinde kabul görmesinin en büyük nedeni, festivalin bir sivil inisiyatif olarak başlaması ve isteyen sivil toplum kuruluşlarının desteğini kazanmasıdır.
|
|
|
#2 |
|
Temsilci
|
Bu festivali bisiklet sayesinde öğrendim.Ben hiç duymamıştım.Orada olmayı çok isterdim.Katılacak arkadaşlara güzel bir gün geçirmelerini diliyorum.
|
|
|
#3 |
|
Fahri Üye
|
evet bu pazar ben de geliyorum görüşmek üzere
evet dostum şevketle buluştuk sultanahmede topukladık turist hatunlarla -işviçreli hatunlarla sohbet ettik - kendimi norveçte hissettim sonra bir baktıkki sadece ikimiz varız bir kişi daha sonra geldi sonra başkanı gelen arkadaş aradı saat 15.00 de kumkapıda olabileceğimiz söylendi amma biz çorbadan vazgeçip beşiktaşa indik bir güzel çay içtik ihalede çay varmış bu arada ayakkabılarımın üstüne naylon poşet vede üzerine ayakkabı kılıfını geçirince ne soğuk yedim nede yağmur bundan sonra yağmurda bisiklet sürecek arkadaşlara tavsiye ederim poyraz estiği için vapurda bir sorun olmadı sallanmadı amma lodos olsaydı geçen sene yemiştik lodosu mazallah evet şevkete teşekkür ederim vefakar dostum birde gelen arkadaşa ismini sormayı unuttum |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Fahri Üye
|
Hava şartları iyi değil belki gelebilirim.Başka bir güne erteleme durumu varmı? Önümüzdeki hafta meteoroloji iyi diyor.Saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim kurulu Başkanı
|
Malesef olumsuz hava koşulları nedeni ile komite etkinliği ve rehberimizi iptal etmiş, hava aşırı rüzgarlı ve soğuk olunca doğruda oldu bu karar pedal çevirip rahberin anlatımları için durdukca üşüyecektik, buda bu grip salgınında bir çok kişiyi kolayca hasta edebilirdi.
ileriki bir tarihte turumuzu yapmak üzere rehberimizden sözümüzü aldık, 15:00 ! de balık festivaline gidip balık çorbamızı içebileceğiz. Ayrıca bu havaya rağmen gelen 3 arkadaşdaşa teşekkür ederiz.
|
|
|
#6 | |
|
Fahri Üye
|
Alıntı:
ne demek en zor koşulda bile gelirim çok sıkı giyindiğim için pek üşümedim amma tam kış kıyafetleri gerekiyor bisiklete binmek için özellikle ayakkabılara naylon poşet geçirerek artı üzerinede ayakkabı kılıfları hem yağmura karşı hemde soğuğa karşı koruyor iyi bir havada balık çorbaları içeriz artık |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Fahri Üye
|
Festival Bu Gün Saat 15.00 demi yoksa başka bir zamana mı ertelendi???
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Temsilci
|
Balık festivali resimlerini merakal bekliyoruz..Başkanımız jüri üyesi imiş..
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Görüntü Modu | |
|
|