![]() |
|
|
#1 |
|
Fahri Üye
|
Merhaba,
Bu Cumartesi Beyoğlu Gala Pera'da Hollanda-Kazakistan bisiklet turumuzdan (ki Türkiye-Kazakistan arası bisikleTEMA olarak da bilinir) fotoğraflar gösterip gezi/doğa edebiyatı hakkında konuşacağız. Umarım gelebilirsiniz... Yer: Gala Pera Kültür ve Sanat Derneği Tarih: 24 Ocak saat 17:30 Adres: Ensiz Sokak Şeref Apt. No:6 Kat:2 Tarif: Tüneli arkanıza alıp Asmalı Mescit'in içinden geçin oralarda bir yerde Web: http://www.galapera.com Not: Bisiklete binemezsem en azından bisiklet hakkında konuşurum! Sevgiler, Gizem |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Asli Üye
|
selam gizem nekadar güzel bir haber sesini duymak çok ama çok güzel cumartebsi günü ordayım kaçmaz bu fırsat
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetim kurulu Başkanı
|
Davetin için teşekkürler, Özellikle Derneğimizinde desteği ile gerçekleşen Türkiye - Kazakistan bölümünü hep birlikte izlemek istiyoruz, görüşmek dileği ile
|
|
|
#4 |
|
Yönetim kurulu Başkanı
|
Gizem'in kazadan bu yana yaptığı ilk sunum yoğun ilgi gördü, hoş, keyifli ve mesaj yüklü bir sunum oldu, derneğimiz katkılarından bahsedilip, sunulan görsellerde diğer ülkelerde bayrağımızın taşındğını görmek gurur verici idi.
Herşey için teşekkürler Gizem ve Brain.
|
|
|
#5 |
|
Asli Üye
|
Keşke daha önceden bildirilseydi. Sık sık siteye girip bakıyorum ama bir tek gün bakmadığım için bu toplantıyı kaçırmış oldum ve çok üzüldüm.
Brian'la Gizem'in uğurlanması sırasında oradaydım ve bu toplantıda da bulunabilmeyi çok isterdim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetim kurulu Başkanı
|
bence izlemek istediğiniz konuların altındaki " Abone ol - Bu konuya cevap yazıldığında beni uyar " kutucuğunu işaretlerseniz bu konulardaki tüm yeni mesajlar size mail olarak ulaşır,
Bu arada hiç üzülmeyin Gizem sunumlarını tekrar edecek.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Görüntü Modu | |
|
|