![]() |
|
|||||||
| Di?er Etkinlikler Seminer, sunum, Sergi, vb. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Görüntü Modu |
|
|
#1 |
|
Fahri Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Merhaba,
Bu Cumartesi Beyo?lu Gala Pera'da Hollanda-Kazakistan bisiklet turumuzdan (ki Türkiye-Kazakistan aras? bisikleTEMA olarak da bilinir) foto?raflar gösterip gezi/do?a edebiyat? hakk?nda konu?aca??z. Umar?m gelebilirsiniz... Yer: Gala Pera Kültür ve Sanat Derne?i Tarih: 24 Ocak saat 17:30 Adres: Ensiz Sokak ?eref Apt. No:6 Kat:2 Tarif: Tüneli arkan?za al?p Asmal? Mescit'in içinden geçin oralarda bir yerde Web: http://www.galapera.com Not: Bisiklete binemezsem en az?ndan bisiklet hakk?nda konu?urum! Sevgiler, Gizem |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Asli Üye
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selam gizem nekadar güzel bir haber sesini duymak çok ama çok güzel cumartebsi günü orday?m kaçmaz bu f?rsat
|
|
|
#3 |
|
Yön.Kur.Ba?kan?
|
Davetin için te?ekkürler, Özellikle Derne?imizinde deste?i ile gerçekle?en Türkiye - Kazakistan bölümünü hep birlikte izlemek istiyoruz, görü?mek dile?i ile
|
|
|
#4 |
|
Yön.Kur.Ba?kan?
|
Gizem'in kazadan bu yana yapt??? ilk sunum yo?un ilgi gördü, ho?, keyifli ve mesaj yüklü bir sunum oldu, derne?imiz katk?lar?ndan bahsedilip, sunulan görsellerde di?er ülkelerde bayra??m?z?n ta??nd??n? görmek gurur verici idi.
Her?ey için te?ekkürler Gizem ve Brain.
|
|
|
#5 |
|
Bd yönetim kurulu Üyesi
|
Ke?ke daha önceden bildirilseydi. S?k s?k siteye girip bak?yorum ama bir tek gün bakmad???m için bu toplant?y? kaç?rm?? oldum ve çok üzüldüm.
Brian'la Gizem'in u?urlanmas? s?ras?nda oradayd?m ve bu toplant?da da bulunabilmeyi çok isterdim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yön.Kur.Ba?kan?
|
bence izlemek istedi?iniz konular?n alt?ndaki " Abone ol - Bu konuya cevap yaz?ld???nda beni uyar " kutucu?unu i?aretlerseniz bu konulardaki tüm yeni mesajlar size mail olarak ula??r,
Bu arada hiç üzülmeyin Gizem sunumlar?n? tekrar edecek.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Görüntü Modu | |
|
|