![]() |
|
|
#11 |
|
Fahri Üye
|
Böyle bir hizmetten henüz haberim oldu ancak çok hoşuma gitti.. Çünkü turlarda otomobil kullanıcılarının faydalandığı "yol yardım" gibi bi hizmet olsa keşke biz bisiklet severlere diye düşünmeden edemiyordum. Bisikletseverlere fayda sağladığı ve sağlayacağı çok açık. Çok güzel bir hizmet, emeği geçen herkese teşekkürler
|
|
|
#12 |
|
Fahri Üye
|
Derneğe nasıl üye olabiliriz?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetim kurulu Başkanı
|
portal sayfamızdan üye olabilirsiniz veya kayit@bisikletliler.org adresine mail atarak üye formu talep edebilirsiniz
|
|
|
#14 |
|
Fahri Üye
|
Üye oldum fakat yardım hattı için üye numarası gerekli demişsiniz, üye numaramı öğrenmem için illâ ki kart mı almam lâzım?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Fahri Üye
|
Galiba dediğim gibi kart gerekli.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yönetim kurulu Başkanı
|
Destek telefonumuz öncelikle Asli üyelerimiz için kurulmuş bir sistemdir.
Fahri üyelerimizde bu sistemden yararlanabilmektedir. Diğer bisiklet kullanıcıları içinde imkanlar doğrultusunda destek vermeye çalışıyoruz. Üye numarası Asliüyelere kart olmadanda bildirilebiliyor. Kartlar Asli üyelerimize ve talep eden fahri üyelerimize yıllık olarak toplu yaptırılıp teslim edilmektedir.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Görüntü Modu | |
|
|