PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma Toplantısı ve İlk Bisiklet Gezisi

ÇoruMTB
22 Şubat 2010, 08:37:00
Merhaba,
Çorum 'daki bisikletseverlerle ilk toplantımızı bu ayın son günü
yani 28 Şubat 2010 Saat;9:30 'da Adil Candemir Parkında yapacağız.
Yarım saatlik bi tanışma sonrasında 10 gibi gezimiz başlayacak ve Mehmetçik Parkına doğru yol alacağız.
Tüm bisikletseverleri bekliyorum. Görüşmek üzere,..

Halil Atalay
22 Şubat 2010, 09:01:09
hayırlı ve bol katılımlı olur inşallah

Sehnaz
22 Şubat 2010, 09:54:38
Tanışma toplantınızın güzel geçmesini ve ardından ilk tanışma gezinizin keyifle geçmesini diliyorum.Görüntüleri heyecanla bekliyoruz.;)
Biz ilk zamanlar 3 kişiydik.Her turda bir yeni arkadaşımız katıldı ve her katılan bizi sevindirdi.Eminim sizin de böyle olacak.Her defasında bir yeni arkadaş gelecek aranıza.Çünkü bisikletliler bir mıkknatıs gibi çekiyorlar birbirlerini..Bir gün bir bakmışsınız çok kalabalık bir gurup olmuşsunuz.:smile:
Güzel bir gün diliyorum.

ÇoruMTB
22 Şubat 2010, 22:21:46
Tanışma toplantınızın güzel geçmesini ve ardından ilk tanışma gezinizin keyifle geçmesini diliyorum.Görüntüleri heyecanla bekliyoruz.;)
Güzel bir gün diliyorum.
hayırlı ve bol katılımlı olur inşallah

Güzel dilekleriniz için sağolun.
Benim bu ilk gezi için tek tereddütüm havanın herkesin katılmak için can atacağı durumda olmaması, şu son iki üç gündür hava sıcaklığı çok ani düşüş çıkışlar yapıyor. Ben içimdeki sesi dinliyorum ve o da güzel olacağından yana. Hava şartları uygun olsun olmasın, ister yağmur ister çamur, ben tek kalacak olsamda :-)) bu geziyi yapacağım. 8-)

Sehnaz
23 Şubat 2010, 16:42:37
Bence hiç moralini bozma.Biz de bunu yaşadık.2-3 kişi tur yapardık ilk başladığımızda..Ama bir baktık bir gün çoğalmışız.;)
Havalar nedeni ile burada bile bazen gelmeyenler oluyor.

ÇoruMTB
24 Şubat 2010, 21:39:26
Bence hiç moralini bozma.Biz de bunu yaşadık.2-3 kişi tur yapardık il başladığımızda..Ama bir baktık bir gün çoğalmışız.;)
Havalar nedeni ile burada bile bazen gelmeyenler oluyor.

Merak etmeyin Şehnaz hanım, burada iki-üç kişi bile olsak büyük bir onur duyacağız derneğimiz adına pedal çevirdiğimiz ilk gezi için; bizi görenler az olduğumuzu düşünselerde,
biz ilk etapda sizlerin desteğini, arkadaşlığını, dostluğunu almışız arkamıza
O kadar kalabalığız ki(her geçen günde cığ gibi büyüyoruz) bu bize yeter.
Saygı ve sevgilerimle,..

alkanbulent
24 Şubat 2010, 23:43:28
Merhabalar,
Kaynağı kendinde bulan herkesin bisikleti bir ulaşım aracı olarak değil de, bir düşünce biçimi olarak, anılara sığdıramadığımız geleceğe değer katabilen potansiyelini bu tür doğa gezileri, bilinçlendirme ve tanışma toplantıları ile daha iyi anlayacağımızı düşünmekteyim.
Derneğimizde gerçekleştirilen hem düşünsel hem de somut adımlarda başarılarınızın devamını diler, saygılarımı sunarım.
Sayın Hayrettin Karaca bir söyleşisinde " 1 çok değerlidir. 1 olmazsa iki olmaz."

Sehnaz
25 Şubat 2010, 11:54:59
Merak etmeyin Şehnaz hanım, burada iki-üç kişi bile olsak büyük bir onur duyacağız derneğimiz adına pedal çevirdiğimiz ilk gezi için; bizi görenler az olduğumuzu düşünselerde,
biz ilk etapda sizlerin desteğini, arkadaşlığını, dostluğunu almışız arkamıza
O kadar kalabalığız ki (her geçen günde cığ gibi büyüyoruz) bu bize yeter.
Saygı ve sevgilerimle,..

Önemli olan üstlendiğin sorumluluğun önemini bilmek ve çok istemek.Bir şeyi çok istiyorsa insan birazda azimle çalışıyorsa ve her dakikasını ayırabiliyorsa başarıyor insan.Bisikletle yatıp bisikletle kalkıyorsan yarı yarıya başarmış oluyorsun.
Dediğin gibi arkamızda bizi iten bir güç var ''Derneğimiz'' Bu gücü hep hissedebiliyorsan başarabiliyorsun.Biz öyle büyüyoruz ki...Kimse farkında değil bunun belki...Ben tüm üyelerimizin de varlığından güç alıp yoluma devam ediyorum.Ayrıca bizi her an sıkılmadan dinleyebilen ve desteklerini hiç esirgemeyen bir Başkanımız var. Her konuda yardımcı olan bir başkan Murat Suyabatmaz. Ona teşekkür ediyorum tekrar.Bize sevdiğimiz bir şeyi yaparken daha da sevmemizi ve çevremize nasıl yayabileceğimizi öğrettiği için. Hep yol gösterdiği ve başarılarımızla gurur duyduğu için...Tüm iyi niyetiyle bilgilerini paylaşıp bizi daha yukarılara çıkartıığı için...

ÇoruMTB
28 Şubat 2010, 13:54:20
İlk bisiklet gezimiz serin bir havada yarı ıslak yollar üzerinde güzel geçti. Gezi güzergâhımız üzerinde bulunan parklarda aramıza katılmak isteyenlere olanak sağlayacak küçük duraksamalar yaparak devam ettik.
Başlangıçda 3 kişi olarak başladığımız 6 kişiyle devam eden gezimiz 1,5 saat sürdü.
Gezimizin bitiminde rastladığımız bisiklet yolları ve parkları üzerine çalışmalar yapan Zabıta Başkomiser Elvan Şimşek 'le sohbet ettik, fikir alışverişinde bulunduk. Kendisinin şehrimiz için bisiklet yolları üzerine güzel fikirleri var, ümit ediyorum uygulamaya alınır.
Dernek olarak destekleyeceğiz çalışmalarını.
Gezimiz esnasında rastladığımız ve takdir ettiğimiz şirin bmx bisikletiyle Tahsin bey amcanın resimlerini sizlerle paylaşıyorum.
Bizlerin resimlerine haftaya yer vereceğim, saygılarımla,..

http://img35.imageshack.us/img35/5823/img0716v.jpg
İşte Tahsin bey amcamız ve kendi kadar şirin bmx bisikleti

http://img444.imageshack.us/img444/9519/img0713i.jpg

ÇoruMTB
8 Mart 2010, 00:27:54
Evet buradaki hazırlıklar tamam, sıra yeni insanlara derneğimizi farkettirmekde. Her aramıza katılan üye fark yaratıyor, kendi farkını ortaya koyuyor. Sağlam dostluklara yol alıyoruz, paylaşımın kalitesine diyecek yok, bizim kullandığımız araç kaliteli bi kere ;-))
Tamamiyle insan gücü ve insan beyni.
Bugünkü gezimiz yaklaşık 2 saat sürdü, serin bir havadan öğleye doğru güneşli vakitlere doğru yol aldık, iyi bir değerlendirme gezisi oldu. Tüm dostlarımıza sevgi ve saygılarımla,..
Hazırlık turundan görüntüler;

http://img696.imageshack.us/img696/1351/img0725z.jpg
Soldan sağa; Ben, Tolga, köpeği Badem ve Arda

http://img695.imageshack.us/img695/5784/img0738h.jpg
İmajıyla fark yaratan yeni dostumuz Şükrü

http://img91.imageshack.us/img91/7565/img0735m.jpg
Soldan sağa; Aramıza yeni katılan Berk Ve Şükrü

http://img43.imageshack.us/img43/82/img0744b.jpg
Ben, Berk, Şükrü ve Arda

Sehnaz
8 Mart 2010, 00:37:06
Harikasınız..Tahsin amcaya bayıldım :)
Bu güzel bir başlangıç bizim başladığımız günlerdeki gibi ,devamı hızla gelecektir.Biz her gün en az iki kişiyi dahil etmeye başaladık.Bu günleri de göreceksiniz çok yakında eminim bundan..;)

Halil Atalay
8 Mart 2010, 09:51:31
çok güzel kareler hele tahsin amca yaşı olmasına rağmen bisikletten ayrılmamış

mr-bike
8 Mart 2010, 12:59:25
Çorum' dada bisikletli yaşamın var olduğunu ortaya koyduğunuz, ilk geziyi başlattığınız için tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

ÇoruMTB
8 Mart 2010, 20:52:05
Çorum' dada bisikletli yaşamın var olduğunu ortaya koyduğunuz, ilk geziyi başlattığınız için tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Çok sağolun Murat bey, herşey sizin desteklerinizle,.. Bilgi birikiminiz, tecrübeniz, herşeyden önce sizin gibi bir başkanımızın ve dernek camiamızın yanımızda olduğunu hissetmek harika. Birlikte yapılan küçük hareketler bile bize şevk vermeye yetiyor, aynı anda Türkiye 'nin birçok noktasında kalpleri bisiklet için atan insanlar bu tablo müthişşş 8-). Güzel noktalara taşıyacağız derneğimizi hep beraber.
Sevgi ve Saygılarımla,..

MTBarda
9 Mart 2010, 14:18:48
Güzel bir geziydi.zevk alarak birşeyleri yapmak gerçekten güzel.bu gezilerin devamının gelmesi dileğiyle.katılan herkese teşekkürler.