PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oğlumla İlk Turum

Halil Atalay
21-02-2010, 22:33
merhaba arkadaşlar bugün havanın bir açıp bir kapatması nedeniyle tur yapamadığım için evede koltukda uzanmış yatarken oğlum geldi ve baba dışarı çıkalım hadi hadi diye tutturunca bende kafamda ampul yandı gençen sene oğluma aldığım bisiklet çatırdan çıkarma vakti gelmişdi ve hemen giyindim ve oğlumun bisikleti çıkardık ve kısa bir bakım ve yağlama sonunda attık kendimizi b.çekmece kordon boyuna caddesinde bir ucuna diğer ucuna gitip geldik

artık resimleri yükleyelim

http://img713.imageshack.us/img713/3646/dsc0147j.jpg

http://img651.imageshack.us/img651/3979/dsc0130v.jpg

mr-bike
22-02-2010, 00:21
yeni bir bisikletçi daha katılıyor aramıza desenize, 2010 sezonu ailenize hayırlı olsun.

Halil Atalay
22-02-2010, 00:22
evet bugün ilk turu yapdık biraz denge sorunumuz var olsun genede hız ortalamamız 8 filan :)

BakiBerkKAYALAR
22-02-2010, 00:42
Canım kardeşime güzel bir bisikletçilik hayatı diliyorum.

Sehnaz
22-02-2010, 00:47
Haliill çook şeker bu çocuk..Bayıldım...Bir makas aldım..:D
Ağaç yaşken eğilir.Aşılamanın tam zamanı..Dalgayı görüntülediğin fotoğraf müthiş.Kutluyorum.Ortalamz hızınızsa takdir edilecek bir şey bence bu yaşta...En küçük bisikletlimizi tanıtmadın..Adını yazsaydın..;)

Halil Atalay
22-02-2010, 01:20
abla saol Adı Burak Yaşı 6 girecek 8 nisan da

bir kaç resim var ekleyecem ama sorun var eklemiyorum

mr-bike
22-02-2010, 09:52
bisisklet seçiminiz yanlış olmuş sanırım, biraz büyük bir bisiklet gibi görünüyor, buda öğrenmeyi zorlaştırır.

Büyük bisiklet büyük ayakkabı ile çocuğa yürümeyi veya koşmayı öğretmek gibidir.

Sehnaz
22-02-2010, 09:59
Küçük bisikletlimiz Burak aramıza Hoş gelmiş..:D Bundan sonraki bütün turlarda umarım yanınızda olur:o
Abarttım galiba..;)

Halil Atalay
22-02-2010, 10:27
bisiklet almaya gittiğimiz ben daha küçük birşey alacakken oğlum hayır bunu alalım ben oğlum o sana büyük gelir filan demeye kalmadı sanki 40 yıllık bisikletci gibi oturdu kolduğuna bak büyük değil dedi :) ikna etemeyince altık bir senede küçük gelmesi çok çabuk boy atıyor bizimkisi sonrası daha komik para ödemek için içeri girdiğimizde kask,eldiven,lampa,zil, aklına ne geldiyse saydı bende hayırdır oğlu uzun turamı çıkacaksın diye söyleyince bir azar işitdik görmeyin :) bu sene bu bisikletle idare etsin seneye boyuna göre güzel bir bisiklet alacağım ona

Sehnaz
22-02-2010, 10:41
bisiklet almaya gittiğimiz ben daha küçük birşey alacakken oğlum hayır bunu alalım ben oğlum o sana büyük gelir filan demeye kalmadı sanki 40 yıllık bisikletci gibi oturdu kolduğuna bak büyük değil dedi :) ikna etemeyince altık bir senede küçük gelmesi çok çabuk boy atıyor bizimkisi sonrası daha komik para ödemek için içeri girdiğimizde kask,eldiven,lampa,zil, aklına ne geldiyse saydı bende hayırdır oğlu uzun turamı çıkacaksın diye söyleyince bir azar işitdik görmeyin :) bu sene bu bisikletle idare etsin seneye boyuna göre güzel bir bisiklet alacağım ona

Bu çocuklar ah bu çocuklarımız...:D
Özellikle bu yaşlarda dediklerini yaptırmak için yapmadıkları şekerli ve tatlılık kalmıyor ve bazen insan hayır diyemiyor.
Ama çok güzel örnek olmuşsun.İşin kuralını çok erken öğrenmiş.Kutluyorum Bu konuda örnek bir baba olduğun için.

semih59
22-02-2010, 13:38
Baba oğul iyi pedallar.Bir bisikletçi yolda geliyor ne kadar güzel.Sağlıcakla kalın

MaNiaC_oF_BiKe
22-02-2010, 21:37
Ne güzel Halil abi. Allahtan kazasız belasız babalı oğullu sürüşler dilerim. Kim bilir ilerde babalı oğullu yine güzel bi tur yaparsınız.

ercan o&o
23-02-2010, 00:22
Halil'ciğim vakti geldiğinde babalar ve oğullar olarak bir turda görüşmek üzere.

Erkin ve ben o günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

bisikletcanavari
23-02-2010, 01:29
Hayallerimden birini gerçekleştirmişsin abicim. Hayırlı olsun diyorum. İleride sana kök söktüreceğinden kuşkun bile olmasın :) Bir canavar yetişiyor :D

sibel.
23-02-2010, 02:37
Halil kardeşim

Bugünün küçüğü, yarının büyük bisikletçisi, dünya tatlısı Burak oğluşuma bayıldım ben...
Bisiklet kask'ı da pek yakışmış...Maşallah..Allah nazarlardan korusun...

.

Halil Atalay
23-02-2010, 10:40
tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler

Sehnaz
22-05-2010, 22:30
Devamını bekliyoruz..Oğlunla ;)

codalton555
23-05-2010, 01:59
halil abi boynuz kulağı geçicek anlaşılan kask eldiven şimdiden işe sağlam başlıyor hadi hayırlısı olsun baba oğul nice güzel turlar dileğiyle :))