Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 Şubat 2010 Saat 13:10 Bugün Tv' deyiz.
mr-bike
15 Şubat 2010, 23:46:48
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/2010-02-subat/DSC03216.jpg
Sayın Orhan Kural' ın hazırladığı ve sunduğu ARTI BİR televizyon programı için geçtiğimiz pazar çekimler için Bisikletliler derneği olarak konuk olduk, çekimlere ünlü ritm ustası bisiklet sever Okay Temiz, Derneğimiz adınada Murat Suyabatmaz, Ercan Tuzcular, Bülent Yamaner, Süleyman Şatır, Halil Atalay katıldı.
Program Balat sokaklarında çekildi.
Digitürk 33. kanalda 20 Şubat 2010 cumartesi günü saat 13:10 da yayınlanacak.
Bisiklet ile ilgili mesajlarımı verdiğimiz programlar bu yıl önümüzdeki aydan itibaren artarak devam edecek.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/2010-02-subat/DSC03210.jpg
mr-bike
17 Şubat 2010, 02:03:12
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/2010-02-subat/DSC03204.jpg
Üyemiz Ritm üstadı Okay Temiz
Sehnaz
17 Şubat 2010, 03:13:19
En değer verdiğim ve önemsediğim insanları derneğimizin yanında görmek çok mutlu etti ...
Çevreci kimliği ile de tanıdığımız Sayın Orhan Kural hocamızın Bisikletlilerin de dostu olması şaşırtıcı değil. Onun hayat felsefesine çok uygun.Programında yer vermesi ise çok güzel bir haber.
Ayrıca Okay Temiz'i burada ve yanınızda görünce kıskanmadım desem yalan olur...:o
Onun hayranlarından biri olarak orada olamadığım için kıskandım..;)
basaktris
18 Şubat 2010, 12:33:41
Ne kadar güzel sesimizi daha da çok kişiye duyurma fırsatı bu.. digiturk olan bi yer bulmalıyız ama..:) ben de Okay Temiz'i babam sayesinde çocuklugumdan biliyorum, seviyorum..
Sehnaz
18 Şubat 2010, 12:38:25
Başaktristim.. Böyle deme şimdi yaşlar çıkıyor ortaya..:o
Biz Okay Temiz dinleyerek büyüdük..Oğluma da öyle aşılamışım ki davulcu oldu :P Yda davulcu adayı diyelim henüz yolun başında..:p
Digitürk bizde de yok.. :( Bulursak..
Bir kahvehaneye mi toplanıp gitsek :)
hakanozhan
19 Şubat 2010, 00:19:56
BUGÜN TV (İnternet sitesinden alıntıdır)
DIGITURK: Kanal 33
D-SMART Kanal 76
UYDU: TURKSAT 3A, Fr: 10982 S: 9600, Fec: 5/6, Yatay-Horizantal
veya canlı yayın:
http://www.bugun.com.tr/tv/
Sehnaz
19 Şubat 2010, 02:53:34
Teşekkürler Hakan.Ben sadece Digitürkte sanıyordum.Bizde D_Smart var çok güzel çok sevindim.Ayrıca verdiğin link te de sorun yok gayet net izlenebiliyor.
Halil Atalay
20 Şubat 2010, 14:30:05
çok güzel olmuş mesajlar cuk diye oturmuş inşallah birileri anlar bisikletin önemini
BakiBerkKAYALAR
20 Şubat 2010, 20:19:40
Verimli bir program olduğunu gördüm.
Başarılarınızın devamını dilerim.
hakanozhan
20 Şubat 2010, 22:28:32
Ne diyeceğimi dahi bilemiyorum. Ve çıldırıyorum...
O kadar şanslıyım ki, her işim rast gidiyor, hiç birşeyde aksilik çıkmıyor ;) Evet her konuda olduğu gibi seyredebilmek için bir pc başında bile değildim. Dolayısıyla seyredemedim :(
2 sorum olacak
1. Benim gibi seyredemeyenler için bir video var mı?
2. Ben bu aksiliklerden nasıl kurtulabilirim? :D Geleceğim diyorum gelemiyorum, seyredeceğim diyorum seyredemiyorum, İstanbula geliyorum pazar günü etkinlik yok. Gerçi iyiki yok, çünkü trende yer kalmamış yarın sabah geri dönüyorum. (Dün gece gelmiştim) Yoksa birde o yüzden kahrolurdum heralde vs. vs. vs....
mr-bike
21 Şubat 2010, 03:49:34
CD gelecek, burda yayınlayabiliriz sanıyorum.
basaktris
26 Şubat 2010, 02:20:59
bana konuya yeni mesaj geldiğini haber veren e-posta gelmemiş. Şimdi gördüm yazılanları ama programı kaçırmış oldum haliyle.. ben de sadece digitürkte var sanıyordum öğrenmiş oldun en azından bunu :)
hakanozhan
28 Şubat 2010, 21:46:49
bana konuya yeni mesaj geldiğini haber veren e-posta gelmemiş. Şimdi gördüm yazılanları ama programı kaçırmış oldum haliyle.. ben de sadece digitürkte var sanıyordum öğrenmiş oldun en azından bunu :)
Evet bunun için ayar yapman gerekiyor. Kontrol Panelinde
Ayarlar & Özellikler > Seçenekleri Düzenle > Abonelik ayarları >
E-mail ile anında haberdar edilmek istiyorum'u seçmelisin.
Eski forumda default ayardı ama yeni forumda kendin yapman gerekiyor ki artık pek gerekli değil yeni sistemde. Giriş yaptıktan sonra En üstte "Yeni Mesajlar" a tıklarsan en son girdiğinden ozamana hangi konulara mesaj yazılmışsa onlar listeleniyor.
Bilgisayarda sana ait kullanıcı varsa her seferinde giriş yapmamanı tavsiye ederim. Örneğin bende otomatik giriyor. Fakat Giriş Sayfası sekmelerine eklersen ve bakmadan çıkarsan (yanlışlıkla kapatırsan vs) tekrar girdiğinde gözükmüyor. Fakat bu seferde diyorki son 24 saat içerisinde yazılmış mesajları bulmak için tıklayın diyor. Günde bir sefer bakabiliyorsan bir şey kaçırmazsın. Aksi takdirde sadece 1 gün önce yazılanları görebilirsin.
Belki ayarlamamışsındır diye bu mesajın aynısını özel mesaj olarak da yollayacağım.
(Not: Özel mesaja kapalı olduğundan "email gönder" ile gönderildi)
basaktris
1 Mart 2010, 01:56:28
Evet bunun için ayar yapman gerekiyor. Kontrol Panelinde
Ayarlar & Özellikler > Seçenekleri Düzenle > Abonelik ayarları >
E-mail ile anında haberdar edilmek istiyorum'u seçmelisin.
Eski forumda default ayardı ama yeni forumda kendin yapman gerekiyor ki artık pek gerekli değil yeni sistemde. Giriş yaptıktan sonra En üstte "Yeni Mesajlar" a tıklarsan en son girdiğinden ozamana hangi konulara mesaj yazılmışsa onlar listeleniyor.
Bilgisayarda sana ait kullanıcı varsa her seferinde giriş yapmamanı tavsiye ederim. Örneğin bende otomatik giriyor. Fakat Giriş Sayfası sekmelerine eklersen ve bakmadan çıkarsan (yanlışlıkla kapatırsan vs) tekrar girdiğinde gözükmüyor. Fakat bu seferde diyorki son 24 saat içerisinde yazılmış mesajları bulmak için tıklayın diyor. Günde bir sefer bakabiliyorsan bir şey kaçırmazsın. Aksi takdirde sadece 1 gün önce yazılanları görebilirsin.
Belki ayarlamamışsındır diye bu mesajın aynısını özel mesaj olarak da yollayacağım.
(Not: Özel mesaja kapalı olduğundan "email gönder" ile gönderildi)
ilginize çok teşekkür ederim hakan bey..şimdi anladım..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.