PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sokaklarda Gökten Gelen Tehlikeye Dikkat!

BakiBerkKAYALAR
13 Şubat 2010, 18:47:24
Arkadaşlar özellikle sakin ara sokaklarda bisiklet sürerken veya yürürken çok dikkat edin. Hiç beklemediğiniz bir anda üzerinize yanan bir sigara izmariti isabet edebilir. Bir keresinde söndürülmemiş bir sigara izmariti elime isabet etmişti. Allah' tan eldiven vardı da yakmadı. Evimin olduğu sokakta da iki tane sıfatsız insancık var. Arada bir attıkları yanan sigaralar beni teğet geçiyor.

Hava kararınca geniş bir caddede gidiyorsanız, havada süzülen bir kıvılcım görüyor ve kaçabiliyorsunuz. Ama dar bir ara sokakta ve gündüz saatlerinde o yanar haldeki sigara size isabet edip ciddi sorunlara yol açabilir. Ben apartmanın dibindeki ağzı açık çöp konteynerine bir tane meyve çekirdeği bile atmadan önce o anda sokaktan kimsenin geçmediğine emin oluyorum, ondan sonra çekirdeği yer çekimine bırakıyorum. Fakat sigara sever geri insanlar açık camdan direkt olarak yanar sigarayı sallıyorlar.

Sigara içiyorlar bunu anladım. O da bir özgürlük sayılır, ama yanık halde sokağa atmaları çok kötü bir şey. Bu türden insancıklara söyleyecek laf bulamıyorum. Küfür bile edemiyorum. O kadar saçma sapan bir şey ki anlatamam. Kara cahil bu insancıklara ne söylense azdır diyeceğim.

Bu tür cahillerin başına başka birisi tarafından atılan yanar bir sigara isabet edip saçlarını yaktığında anca akıllanırlar belki.