PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba,

lastman
9 Şubat 2010, 12:49:33
Bisiklet dostları merhaba,
Daha önceleride takip ettiğim ve fakat bir türlü fırsat bulupta parçası olamadığım bu güzel birlikteliğe bir vesile(Asya bisiklet turu sunumu) ile katılmış bulunuyorum.
Dernek üyelerinden tanıdıklarım ve yeni tanıştıklarım ile elimden geldiği kadarıyla katılımcı olarak gelişime destek vermeyi amaçlıyorum.
İsmim Cem Doğruoğlu,perakende sektöründe profesyonel yöneticilik yapıyorum,evli ve bir kız babasıyım.Bisiklet benim hayatımda uzun senelerdir birlikte olduğum bir parçam.Fırsat buldukça planlı uzun geziler yapmayı ve doğa ile baş başa kalmayı dinlendirici bir tatil olarak görüyorum.

Yaptığım bir çok gezide birlikte olduğum kıymetli arkadaşım Cemal Atasoy ile önemli sayılabilecek km ler kat ettik(kapıdağ-avşa-istanbul,istanbul-izmir,alanya-antalya bunlardan bazıları)tabi Fikret albayımıda es geçmem mümkün değil..

İstanbul anadolu yakasında ikamet etmekte ve fırsat buldukça kadıköy tuzla arasında pedal çevirmekteyim,eğer yollarımız kesişir tanışma fırsatı bulursak dahada memnun olurum.
Sevgi ve Saygılarımla

MaNiaC_oF_BiKe
9 Şubat 2010, 13:29:09
Aramıza hoşgeldiniz. Nice bol pedallı güzel turlara , gezilere ve yıllara ...

Salih
9 Şubat 2010, 13:30:46
Cem bey etkileyici tanışma mesajınız icin teşekkürler. hosgeldiniz. :)

Halil Atalay
9 Şubat 2010, 16:47:18
cem bey hoşgeldiniz

Dark_Of_Downfall
17 Şubat 2010, 11:39:13
Merhaba... Adım Burak... Daha önce bende turlarınıza katıldım ancak cok fazla tanışma imkanı bulamadım. Bundan sonraki aktivitelerinizde tekrar sizlerle pedal çevirmek ve mümkün olduğu kadar bu aktivitelerde görev almak istiyorum... Kendi semtimdede bu aktivitelere katılacak bir çok arkadaşım var. Kendi kendimize bir yerlere gidiyoruz. Ama sizlerle beraber daha bir keyifli ve anlamlı oluyor. Umarım şehir içi ve şehirdışı turlarda görüşürüz. Saygılarımla...

Halil Atalay
16 Mart 2010, 11:45:24
burak sende hoşgeldin

Sehnaz
16 Mart 2010, 13:29:07
Cem Bey Merhaba
Aramıza hoş geldiniz.Harika bir ortamın içindesiniz bence...Keyifli turlarla, birlikte pedal çevirmek dileği ile...

Cicikıs
16 Mart 2010, 18:52:52
İstanbul anadolu yakasında ikamet etmekte ve fırsat buldukça kadıköy tuzla arasında pedal çevirmekteyim,eğer yollarımız kesişir tanışma fırsatı bulursak dahada memnun olurum.
Sevgi ve Saygılarımla

Öncelikle hoşgeldiniz.

Kadıköy-Tuzla arası size takılmak isterim :) Utanarak söylüyorum ama ben bisiklet sezonumu henüz açmadım :roll: Bahar depresyonumudur nedir? İtiklenmeye ihtiyacım var sanki :D

yesilerik
19 Mart 2010, 16:26:33
merhaba,ben de anadolu yakasındayım,hafta ıcı aksamları bostancı tuzla duzenlı her aksam planlıyorum,uygun oldugunuzda beklerım.