PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SAMSUN Bölümü

MaNiaC_oF_BiKe
30 Ocak 2010, 11:04:34
Samsun il ve ilçelerindeki bisiklete gönül vermiş herkesi tanışmak için bu sayfamıza bekliyorum.

Mustafa Önder ATİK

22 yaşındayım mayısta 23 olacağım. Derneğimizin Bafra Temsilciliğini oluşturma çalışmasıyla uğraşıyorum. Zonguldak / Ereğli de üniversite okuyorum. Dağ bisikleti sporuyla aktif anlamda uğraşıyorum. Bisiklet hayatınızdan ve gönlünüzden eksik olmasın.

tariktorun
31 Ocak 2010, 13:57:05
Merhaba Mustafa bu konuyu açtığın iyi olmuş. Samsun ve ilçelerinden arkadaşları bekliyoruz.

MaNiaC_oF_BiKe
31 Ocak 2010, 17:20:57
Sağolasın abi. Teşekkürler

cetinkosar
28 Ağustos 2011, 00:35:38
Merhabalar

Bisiklet, çocukluk günlerimden beri tanıdığım bir araç idi. Ancak, onunla kucaklaşmamız bugünlerde kısmetmiş.

Bu "kucaklaşma" fırsatı, kendisiyle yaklaşık bir yıl önce tanıştığım çok değerli öğretmenim ve Bisikletliler Derneği Samsun İl Temsilcimiz Sayın Tarık TORUN bey vasıtasıyla oldu ve böylece bisikletin sadece bir "Bisiklet" olmadığının farkına varmış oldum.

Benim gibi emekli olan arkadaşlarımın, "emekli" psikolojisiyle hastane, doktor, eczane ve ilaç yollarına düşmesine mukabil ben Bisikletliler Derneği olarak Samsun'da düzenlenen etkinlerde Pedal çevirmeye başladım. Ancak, hafta sonları düzenlenen bu bisiklet gezilerinde hızımı alamayınca bireysel gezilere başladım.

Adeta doğada tek başına sürdürdüğüm bu gezilerde ikinci bir hevesim de gidip gördüğüm yerleri fotoğraflayıp belgelemekti. Bu çalışmalarımın bir de adı olmalı diye düşünerek "Samsun Bisikletli Topluluğu-SAMBİT" adında bir Facebook gurubu kurdum bütün gezi fotoğraflarımı bu gurupta paylaştım. "Topluluk" olarak yola çıkarken yanımdaki arkadaşımın bisikleti çalınınca ben yollarda tek başıma kaldım bu ayrı bir konu.

"Samsun ve İlçeleri Bisiklet Turu" adıyla bir proje başlattım. Günü birlik turlarla doğudan batıya Samsunumuz bütün ilçelerini (Tekkeköy, Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık, Asarcık, Kavak, Havza, Vezirköprü, Lâdik, Ondokuzmayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent) bisikletimle pedallayarak gidip gördüm. Etkinlik Proğramı ve Fotoğraf Albümüne aşağıdaki sayfamın geçmiş etkinlikler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Bu arada okumalarım ve Bisiklet konusundaki araştırmalarımı da yine sayfamda bulabilirsiniz.

http://www.facebook.com/pages/Samsun-Bisikletli-Toplulu%C4%9Fu-SAMB%C4%B0T/141097165944326

Amacım, bisikleti yaşamımın bir parçası haline getirirken çevremde de buna olan duyarlılığın artmasına katkı sağlamaktır.

Hep birlikte güzel günlerde buluşmak dileğiyle tüm bisiklet sever dostlara sevgi ve saygılarımı sunarım.