PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzin Fiyatları Yükselince

Halil Atalay
28 Ocak 2010, 15:41:36
Benzin Fiyatları Yükselince

http://www.2teker.com/wp-content/uploads/2008/06/petrol_fiyatlari_ve_bisiklet.jpg

Dünyada benzinin fiyatı her geçen gün yükseliyor. Fiyatlar yükseldikçe gündelik ulaşım için bisiklet kullanımı “en azından dünyada” artmaya devam ediyor. Bunu en güzel özetleyen karikatürlerden birini sizlerle paylaşmak istedim.

kaynak:emre yıldırım

sibel.
28 Ocak 2010, 16:46:40
Bu karikatüre bayıldım...Yoruma, sözsel açıklamaya gerek yok..
Paylaşımın için teşekkürler...

"kaynak: Emre Yıldırım " diye belirtmişsin.. Ama asıl kaynağını merak ettim..
1-Çizeri kim...?
2-Nerede yayınlanmış...?
.
.

hakanozhan
28 Ocak 2010, 22:48:28
Benzin fiyatları, trafik cezaları, ve vergi, kasko vs lehimize işliyor. Tabi birde ulaşımın kötü olması. Eskişehirde yollarda nerdeyse 1 karış kar var. Fakat hiç kar arabası görmedim. Sabah o karların içinden gitmeye çalıştı araçlar. Yokuş aşağı inen indi, çıkan çıktı, çıkamayan geri gitti. Akşam iş dönüşü bazı caddeleri araç temizlemiş. Merkezden bahsediyorum. Üstelik tek bir araçta dahi zincir takılı değil. Polis falan hiç yoktu zaten. Benim için Eskişehir'in ulaşım puanı sıfırdı şimdi iyice düştü. :(
Bisiklet yolları konusunda bir cadde üzerinde vardı. Bazı yerlerde tabelalı, bazı yerde işaretsiz bazı yerlerde ise yokolmuş. Havalar şöyle düzelse bir inip bakacam. Şuan karlar buza döndü, yollar tamamen bembeyaz kalın buz pisti şu an.

Asıl dikkat etmek istediğim nokta, aynısı İstanbul'da yapılsaydı kıyamet kopardı şikayet üzerine şikayetler vs vs vs ...

Sehnaz
29 Ocak 2010, 13:13:31
Karikatür müthiş..:)
Biz boşuna anlatmıyoruz etrafımızda..Bisiklet şehir yaşamına girmeli diye..Her anlamda geri kazanımı olan ulaşım aracı.Sağlığımız ,bütçemiz,çevremiz..
Her bakımdan kazanç sağlıyor..
Paylaşıma teşekkürler..