PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakarya'dan Güzel Bir Haber

Sibel Vancı
09-01-2010, 00:16
İnsanın canı dostlarına güzel haberler vermek istiyor...
Ben de Sakarya'dan güzel haberler vermek istiyorum, öncelikle güzel içten dileklerinize geç te olsa Sakarya Temsilcisi olarak teşekkür ediyorum...
Dernek Merkezimizden,Başkanımız Sn.Murat Suyabatmaz'dan,Yönetim Kurulumuzdan ve temsilcilerimizden aldığım destek ve yetki ile;
Bisikleti geniş anlamda tanıtmanın ve anlatmanın' başlangıç noktası olduğunu düşünerek,Yerel Yönetimler,sivil toplum oluşumları ve yerel basın ilgisi ve isteği doğrultusunda,önemli bir platformda 'Bisikletliler Derneği'ni tanıtmak amacı ile bir sunum yapacağım.
Saygılarımla...

Sehnaz
09-01-2010, 01:08
Süperr :) Harika bir haber bu Sibel'cim..Önemli yerlerden başlamışsın..Gerisi gelir en yakın zamanda..Biz her zaman destek için yanınızda olacağız İzmit olarak..Başarılı bir sunum olmaını diliyorum..Yolun açık olsun bisiklet adına..Hepimizin yolu açık olsun her zaman..Sevgilerimle..

MaNiaC_oF_BiKe
10-01-2010, 14:24
Çok güzel abla. Daha güzel haberlerinizi bekliyoruz. Başarılarınızın devamını bekliyoruz ...

ercan o&o
10-01-2010, 20:49
Sevgili Sibel Hanım,

Gayretleriniz için sizi tebrik ediyor, Adapazarı'nda sizin ve Murat Başkanın yapacağı sunumlarda başarılar diliyorum.

Umarım finans sektöründeki başarılarınız, STK alanında da tekrarlanır ve ikinci bir İzmit fenomeni yaratırız ;)

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

Sehnaz
10-01-2010, 22:13
Sevgili Sibel Hanım,

Gayretleriniz için sizi tebrik ediyor, Adapazarı'nda sizin ve Murat Başkanın yapacağı sunumlarda başarılar diliyorum.

Umarım finans sektöründeki başarılarınız, STK alanında da tekrarlanır ve ikinci bir İzmit fenomeni yaratırız ;)

Ercan
Ercan Bey İzmit fenomenini birlikte yarattık. ;) Sizlerin tecrübelerinden, derneğimizin gücünün de arkamıza alarak yarattık.Ben hep İzmit çalışmalarımda bizden önce yapılanları izleyerek ve sizlerin yaptıklarını dikkate alarak arkamda bir güç yanımda bu mücadelemizde sizleri hissederek yarattık İzmit bisiklet hareketini...bizden önce emeği geçen tüm dernek üyelerine ve yönetim kurulumuza (eski ve yeni) teşekkür ediyorum.Bu güzel ortamı yaratarak bisikletlilere öyle güzel bir ortam hazırlamışsınız ki biz sadece bu ortamın sağladğı olanakları kullanarak, geliştirerek büyüdük ve büyümeye devam ediyoruz.Tüm illere ilham ve örnek olabilmek de bizi mutlu ediyor ve daha çok çalışma isteği doğuruyor.Hepinize teşekkür ediyorum.Eminim Sibel hanım da çalışmalarında derneğimizi arkasına ve üyelerimizi de yanına alarak hızla ilerleyecek..
Görünmez bir güç itiyor çünkü hepimizi..
Hani turlarda zorlananları daha güçlü bir el gelip iterek yardımcı oluyor ya.. :!: Bir anda bu eli sırtınızda hissettiğinizde o an bisikletin pedallarına büyük güçle ve enerji ile basıyorsunuz ya...Tıpkı öyle... ;)
Biz o görünmeyen eli sırtımızda hissediyoruz..

ercan o&o
11-01-2010, 14:45
Sevgili Şehnaz Hanım,

İzmit fenomeninin yaratıcısı olarak sizi Türkiye'deki bisikletseverler daima hatırlayacak ve çalışmalarınız tüm il temsilcilerimize örnek olacaktır.

Yorulduğumuzda arkadan "teknik destek" veren elin hep olmasını temenni ederek,

Yönetim Kurulu ve Temsilcilerimiz olarak hep birlikte Derneğimizi zirveye çıkarmamız dileğiyle...

Ercan

Cloud
16-01-2010, 22:03
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Sakarya ve özellikle ilçeleri bisikletli yaşam için biçilmiş kaftandır.
Her zaman söylerim küçük yerleşim yerleri(İlçe kasaba v.b.) ve anadolu şehirleri bisiklet kullanımı için çok uygun bölgelerdir.

Motosikletli dönemlerimden gözlemlediğim kadarıyla Türkiye iki tekerli yaşam için (özellikle Anadolu) çok uygun bir ülkedir.

irfan aşıroğlu
10-03-2010, 17:40
Merhabalar Sibel Hanım,

Bu kadar kısa bir zamanda bisiklete olan sevginiz ve olaganüstü çabalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.

Sakarya ilimizde yerel yönetimlerle girişimde bulunup bisikleti halkımıza sevdırmenın mutlulugu içindesiniz.Başarılarınızın devamını dilerim.