PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Ocak 2009 Pazar Gezisi (Çakırlar üzerinden Çandır Vadisi)

IrfanKARAMAN
8 Ocak 2010, 10:39:52
Merhaba,

Bu haftasonu (10 Ocak 2009 Pazar) hava sartlari uygun olursa asagidaki turu gerceklestirmek istiyoruz.

- 10 Ocak 2010 Pazar
Toplanma Yeri: Üniversite Olbia Simitçi Kafe, Saat 09:00
Parkur: Çakırlar üzerinden Çandır Vadisi (Yarbaşçandır), 80 km
Yemek: Cakirlar bolgesinde gozleme, bazlama...

Olumsuz hava sartlarina karsi uygun donanimli bir sekilde bulusmak uzere...

Tuncay Ozisik

Gözlemelere doğru pedal çevireceğimiz bu macerayı kaçırmayız umarım.
Görüşmek üzere..

Tuncay Özışık
8 Ocak 2010, 15:14:24
Selam,

Planlanan parkuru;

http://www.mapmyfitness.com/route/tr/antalya/345126295268595136

adresinden görebilirsiniz.

Parkur devaminda ciddi tırmanışlar başlayacağından grubu telef etmemek için nehir yatağının genişlediği yerde mola verilip dönülmesi planlanıyor.

Gözlemeler dönüşte...:)

IrfanKARAMAN
8 Ocak 2010, 16:03:59
Grubu telef etmemek

hahaha. :D

Tuncay abi biz telef olup gelelim o zaman o arada ki gözlemelerin tadına daha iyi bakalım :lol:

BakiBerkKAYALAR
8 Ocak 2010, 20:41:42
Antalyalı dostlarıma güzel bir tur diliyorum.

Tuncay Özışık
11 Ocak 2010, 18:41:22
Merhaba,

Planladığımız geziyi güzel bir havada ve aralarında bize ilk defa katılanların da olduğu 30'a yakın katılımcı ile gerçekleştirdik. Ocak ayında tayt ve tişört ile dağ yolunda nehrin kenarında bisiklet sürmek hayra alamet midir bilemiyoruz ama Antalya böyle işte :)

Fotoğraf çeken arkadaşlarımız başlasın yavaş yavaş buraya koymaya, zira çok güzel kareler olmalı. Ben de birkaç gün içinde çektiklerimi paylaşacağım.

Başka bir turda görüşmek üzere...

IrfanKARAMAN
12 Ocak 2010, 11:22:19
Herkese Merhabalar;

Güzel sayılabilecek bir Antalya haftasonunda Çakırlar Gözleme Partisi etkinliğimizi tamamladık. Parkur ve gözleme mükemldi. Vedat abi yetişemedim bu sefer size :cry: Tepede lastiğin patlaması da cabası :evil: Ara vermek hiç iyi olmamış. Gelecek sefere artık. Tuncay abi hızır gibi yetişti sağolsun lastik olayında. Ertan Abi nin hazırladığı sofrada mükemmeldi gerçekten.

Tur Bilgileri:
Çakırlar Gözleme Partisi

Katılımcı sayısı : 25+
Gözleme+Bazlama Sayısı : Bilinmiyor :mrgreen:
Toplam Mesafe : 66 Km

Fotoğraflar:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 2a66a79ccf (http://www.facebook.com/album.php?aid=135354&id=564627631&l=2a66a79ccf)
Hava biraz daha güneşli olsa fotoğraflar çok daha iyi çıkacaktı :cry:

Görüşmek üzere..

Tuncay Özışık
15 Ocak 2010, 19:41:30
İrfan fotoğraflar için teşekkürler, kapalı ve fantastik doğayı gayet güzel yansıtmışın. Ben daha Ertan abiden alamadım fotoları, inşallah bu haftasonu eklerim birkaç kare...

Bu haftasonu planlı bir etkinlik duyurusu yapmadım. İsteyen bağımsız buluşup gidebilir biryerlere ama meteoroloji hep yağış veriyor :)

omeryil
20 Ocak 2010, 20:28:05
Sitemizin yeni hali çok kullanışlı olmuş hepimize hayırlı olsun

Tuncay Özışık
26 Ocak 2010, 11:53:01
Evet bu haliyle çok daha kullanışlı olacak sitemiz...