PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2BİN10 İlk Gün

bikerdem
1 Ocak 2010, 23:14:20
Erdinç ve Metin'i Aktaş sokaklarında çocuklarla yakaladık. Yeni bisikletlerin bakımlarını yapmışlar ve mahallenin çocukları ile bisikletleri test ediyorlardı. Ilık bir kış günü bisiklet etkinliğinde bulunan arkadaşları destekliyor ve yıl boyu sağlıklı güzel bisikletli günler diliyoruz.

http://i263.photobucket.com/albums/ii121/bikerdem/100_2694-2.jpg
http://i263.photobucket.com/albums/ii121/bikerdem/100_2696-1.jpg

ercan o&o
1 Ocak 2010, 23:30:52
Fatih Bey,

Erdinç ve Metin'e mahalle çocuklarına liderlik ve artçılık ile güvenli sürüş yaptırdıkları ve örnek oldukları için,

Size de bu güzel görüntüleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

mr-bike
1 Ocak 2010, 23:39:10
bende tebrik ederim, işte bizim felsefemizde bu, evet biz biniyoruz ama biz kendi keyif zamanımızı bir kenara bırakıp binemeyenlerin önünü açıp onlara destek oluyoruz. Sonuç olarak şahsi keyif yerine toplumsal hizmet, tercih meselesi, tekrar tebrik ederim.

Halil Atalay
2 Ocak 2010, 00:29:18
çok güzel hareket bu

ÇoruMTB
2 Ocak 2010, 00:54:16
Mükemmel, bu görüntüler beni kamçılıyor; üzgünümki bisikletimin son rütuşlarını tamamlamalıyım. Bir an önce bitmeli, Pazara bi Çorum turu hiç fena olmaz. Bu akşam birkaç bisikletli gördüm havanın soğuğuna karşı ne kadar üşüye, titreye gittiklerinide bilsemde imrenmediğimi söylersem yalan olur.

Sehnaz
2 Ocak 2010, 12:23:43
Harika görüntüler..Dernek olmanın verdiği en büyük ve önemli sorumluluk sadece keyifli turlarala kendimizi eğlendirmemek ...
Çevremize örnek ve yol gösterici olmamız en asli görevimiz..Bisikletle yaşamanın çevremize verdiği katkıyı da anlatarak ..
Bunu yaptığınız için kutluyorum...

zeki811954
2 Ocak 2010, 15:32:36
çocukların eğitimlerine her zaman katkıda bulunmalıyız. bisiklete binme kurallarını öğretmeden, kurallara uymalarını bekleyemeyiz. en iyi seneler sizinle olsun.

kerem
4 Ocak 2010, 19:23:04
Çocuklara bu sevgiyi aşılamanız paha biçilemez...

MaNiaC_oF_BiKe
4 Ocak 2010, 20:46:31
Fatih abi tebrik ederim. Çok güzel görüntüler bunlar. Erdinç abi ve metin abiyi görünce tamam dedim. Onlar girişimcidirler böyle konularda. Helal olsun. İnşallah 2. dönem ereğlideyim. Bisikletim yok :) gülüçteki yurtta kalıcam. bende gezilere gelir arkanızdan koşarım artık :)