Orijinalini görmek için tıklayınız : ***HoŞ GeLDiN 2010 !!!*** ve Çorum
ÇoruMTB
1 Ocak 2010, 23:26:54
2009' un son günlerinde Murat abinin beni araması ve bisiklet adına birşeyler yapamamanın içimdeki uhdesiyle Çorum 'da bisiklet bilinci ve kültürü oluşturmak, Çorum 'da bisikletlilerin sesi ve önderi olmak üzere kolları sıvadım.
Adım Hasan Kemal ALKAN, makine ve otomotiv sektörü üzerine çalışıyorum. Şu an araç muayene uzmanı olarak TüvTürk 'de çalışmaktayım. 1996 'dan 2003 senesine kadar amatör olarak bisiklet sporu yaptım. İmkansızlıklar içinde geçen senelerin ardından 2002 'de kulübün kapanmasıyla ferdi olarak devam ettim. Sonra klasmanımı değiştirerek artık pistlerden, yarış parkurlarından çıkıp halkın içine inme kararı aldım.
Bundan sonra Çorum 'da bisikletlilerin bir araya gelip geziler düzenlediği, topluma çevre ve bisiklet adına mesajların verildiği bir il olacak.
Tüm Bisikletliler camiasının Yeni Yılı Kutlu Olsun,
Bisiklet ve Çevre adına güzel adımların atıldığı, bol aktiviteli bir yıl olması dileğiyle,
***HoŞ GeLDiN 2010 !!!***
Sevgi ve Saygılarımla,..
mr-bike
1 Ocak 2010, 23:38:42
Evet, bizde yarın Yönetim kurulu toplantısından sonra açıklamaya yapmayı planlıyorduk, sen hızlı davrandın,
19. Temsilcmiz Olarak, Çorum plakasına uygun bir sıra oldu.
Her konuda tüm kadrolarımız ve diğer temsilcilerimizle yanında olacağız, bir telefon kadar uzağındayız.
Bisiklet geçmişinden gelen birikimlerin ve derneğimizin vereceği maddi manevi destekle başarıya kısa zamanda ulaşacağına inanıyoruz,
Bisikletliler Derneği Çorum temsilciliği görevinizde başarılar dilerim.
BakiBerkKAYALAR
1 Ocak 2010, 23:57:05
Kemal Bey aramıza hoş geldiniz. Sizin gibi değerli bir kişiyle daha tanışmak büyük bir onur veriyor.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Görüşmek dileklerimle..
Berk
Halil Atalay
2 Ocak 2010, 00:33:59
Aramıza Hoşgeldiniz inşallah çorum'da bisiklet yaşamayı sizinle tanışacak
ÇoruMTB
2 Ocak 2010, 01:33:37
Hoşbulduk herkese, Halil ve Berk bey çok sağolun,
Burada olmama vesile olan Murat abiye çok teşekkür ediyorum. Şimdiden burada yapacaklarımız, oluşacak olan grubu düşünmek heyecan veriyor bana. Böyle bir çalışmaya önderlik etmek benim için büyük bi keyif. Bu camianın içinde olmakdan mutluyum.
Buradaki bisiklet tutkunlarını tanımak güzel,
Ümit ediyorum bir araya geliriz elbet birgün,..
Bu arada Murat abi iller arasında alt dal Çorum 'un açıldığını görünce, daha öncede forum sayfalarında yazan ben dayanamayıp yazdım, erken oldu ama artık kusuruma bakmayın. Saygılarımla,..
Sehnaz
2 Ocak 2010, 12:59:31
Hoşgeldin 2010 ... Hoşgeldin Çorum ... Ve Hoşgeldiniz Hasan Kemal Alkan...
Yeni yıla çok hızlı girdik.Derneğimize bence bu yıl çok olumlu bir yıl olacak.Her gün bilgisayarı açtığımda ilk yaptığım şey dernek sitemize girip neler olmuş ,kimler burada diye bakıyor ve çok az ileti görüyüordum son zamanlarda..
Ama 2010 ile birlikte iletileri okumaya ve yazmaya yetişemiyorum..İçim içime sığamıyor bunu gördükçe..Bu yıl Bisikletlilerin yılı olacak ilk saatlerden beri bunu gözlüyorum...
Büyüyoruz ,büyüyoruz.. kabımıza sığamıyouz..Ülkemizin her yerine yayılıyor olmamız çok keyif veriyor.. ;)
Sonunda 2010 ve sonrası bisiklet hakettiği yeri bulacak tüm ülkemizde..Ben İlk dakikalar Umutlarımızın yılı olsun dilemiştim..Hayallerimizin gerçekleştiği yıl..Galiba hayallerimiz gerçek oluyor ve bisiklet hakettiği yeri buluyor..Nice, daha fazla bisikletli yaşam yıllarına....
ÇoruMTB
2 Ocak 2010, 19:57:13
Hoşbulduk Şehnaz abla, sen bu forumun ilham perisi olmalısın. Paylaşımın oldukça geniş yer bulmuş forumda, kıskandım doğrusu :-) Bisiklet adına yaptıklarını yeni yeni keşfediyorum. Bu arada İzmit 'te açılan ofis Türkiye 'de bir ilki temsil ediyor galiba. Hayırlı olsun İzmit 'teki bisiklet severlere, örnek teşkil etsin. Çalışmalarında başarılar,..
BikeRenter
2 Ocak 2010, 21:57:30
selamlar Hasan kardaş, hayırlı olsun...nice mutlu sağlıklı bol pedallı yıllara Çorumda. bir kaç ay önce Gökova turunda senin adaşın Çorumlu Hasan abiyle pedal bastık, adam 60 kusur yaşlarında ama o biçim pedal basıyo delikanlı gibi maşallah :D güzergah boyunca butun plajlarda gruptan ayrılıp denize giriyoduk ve sonra gruba yetişiyorduk, kendisi çok matrak biri, genç ruhlu :)
Sehnaz
3 Ocak 2010, 02:17:14
Hoşbulduk Şehnaz abla, sen bu forumun ilham perisi olmalısın. Paylaşımın oldukça geniş yer bulmuş forumda, kıskandım doğrusu :-) Bisiklet adına yaptıklarını yeni yeni keşfediyorum. Bu arada İzmit 'te açılan ofis Türkiye 'de bir ilki temsil ediyor galiba. Hayırlı olsun İzmit 'teki bisiklet severlere, örnek teşkil etsin. Çalışmalarında başarılar,..
Hasan Kemal ne güzel bir sıfat bulmuşsun :P Gururumu okşadı bu sözler..Biraz da şımardım :oops:
Ben sadece bisiklet adına yapabildiğim kadarını yapmaya çalıştım.Değerli Hocam .. Saygıdeğer Başkanım sayesinde..İnsanın yol göstereni ve ilham aldığı değerli insanlar olunca alabildiğine yol alıyorsunuz istemesenizde rüzgara kapılıp gidiyorsunuz.Benim şansım , Murat başkanımızın gönüllü ve istekli olan ve art niyetsiz insanları keşfettiğinde her an yanımızda olması ...Onun bilgi birikiminden ve hayat tecrübesinden yararlanmayı bilmek benim maharetim sadece...O her an sizi motive etmek ve birikimlerini paylaşmak için telefonun ucunda...Her konuda bilgilerinden yararlanabileceğimiz fedakar bir başkana sahip olmak bizim şansımız..
Ve tabii ki İzmit Belediyesinin bisikletli yaşama sıcak bakıp çalışma ve projeler üretmesi sayesinde ben çok fazla yol alabildim.Eğer yerel yönetimler size bisiklet projeleri sunmuyor ise bisiklet istediği yeri bulamıyor ne yazık ki..Bir şansımız da Belediyenin projelerinde bisiklet olması..Ama bizim ne kadar büyüdüğümüzü gördükçe Büyükşehir sıcak değil iken gelecek 5 yıl planlarına bisikleti de almaya karar vermeleri bile sivil toplum örgütü olmanın avantajını gösteriyor..Benim tek hayalim tüm yerel yönetimlerin şehir yaşamında bisikletin önemini anlayıp projelerine almaları..Avrupa ülkelerindeki görüntülere artık imrenerek ve kıskanarak bakmak istemiyorum...Bu rüzgarı yakaladık tüm Türkiye'de bisiklet severler dernek çatısı altında toplanabilirse bizim hayallerimiz gerçek olur..Çünkü birlikten kuvvet doğar ve yerel yönetimlere baskı oluşturup her yerde bu güzel manzarayı görebiliriz..
Bisikletli bir Şehir Yaşamı..Sevgilerimle..Başarılar diliyorum sana da...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.