Orijinalini görmek için tıklayınız : 2-Bin-10
Tuncay Özışık
31-12-2009, 12:56
http://img269.imageshack.us/img269/9018/yy2010.jpg (http://img269.imageshack.us/i/yy2010.jpg/)
ki bisiklete binmeye devam edelim!
Harika dilekler..Mutlu yıllar..
Çok güzel bir özet olmuş çok teşekkürler, Herkesin yeni yılını aynı dileklerle kutlarım.
IrfanKARAMAN
31-12-2009, 14:47
Mutlu yıllar..
Sevmekten korkmadığımız
Söylemekten utanmadığımız
Sevgi ve Saygının değerli
Düşüncenin önemli
Dostluğun sahici
Hoşgörünün samimi
Verilen emeklerin önemsendiği
Neşenin hiç bitmediği
Sağlıklı
Mutlu
Umutlu
Ve
Sevgi dolu
Bir yıl olması dileklerimle
MUTLU YILLAR..........
Yeni yılda görüşene dek sağlıcakla kalınız sevgili dostlar.........
.
.
ercan o&o
31-12-2009, 18:10
Sevgili Sibel bisiklet arkadaşım
Şiir gibi Yeni Yıl dileklerine yürekten katılıyorum. Fırsat bulursan bir kopyasını aşağıda verdiğim yarınki keyif gezisine gelebilirsin. Uzun zamandır görüşemedik.
Selamlar, sevgiler, bisikletle kal
Ercan
<<<<<Yılın İlk Günü Keyifli Bisiklet Gezisi
1 Ocak Cuma Yeni Yılın ilk gününü hava güzel olursa bisikletle bir keyif turu atarak kutlamaya karar verdim.
Bu düşüncemi açtığım Bülent ve Cemal arkadaşlarım da katılacaklarını söylediler. Oğlum Erkin de geliyor.
Karşıdan gelenleri karşılayabilmek için buluşma noktası İDO Deniz Otobüslerinin Bakırköy'deki iskelesinin önü.
İDO saatleri: Bostancı 11.00 Kadıköy 11.20 Bakırköy'e Varış 11.40
12.00'de Bakırköy Balıkçı Barınağının yanındaki çok uygun fiyatlı İBB kafeteryasında bir şeyler yenilecek, Bisiklet Yolunu kullanarak Sultanahmet Meydanına gidip, istek olursa Sarayburnu'nda çay içilerek dönülecek.
Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum. Buradan geleceğinizi bildirebilirsiniz.
Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın ve unutmayın Yeni Yıla nasıl başlarsanız öyle devam eder
Ercan>>>>>
yeni yılın tüm insanlıga ve ülkemize barış mutluluk getirmesi dilegiyle tüm bisikletlilerin yeni yılı kutlu olsun 3ocak pazar günü antalya bsd turunda görüşmek üzere
kahraman
31-12-2009, 20:39
Bu dileklere katılmamak imkansız. Bu dileklere katılıyor ve yeni yılınızı kutluyorum
Bisikletsever dostlarıma yeni yılda sağlık,başarı, mutluluk diliyorum. :D :D :D
akdenizlim2005
31-12-2009, 22:15
2010 yılının tüm bisiklet dostlarına sağlık mutluluk barış getirmesi dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun
zeki811954
02-01-2010, 16:33
mutlu yıllar. bol pedallar
Bütün arkadaşların yeni yılını kutlar, mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol kazançlı, bol bol bol pedallı yıllar dilerim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.