PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Resim hakkında ne düşünüyorsunuz ?

MaNiaC_oF_BiKe
30 Aralık 2009, 10:57:17
Resim size ne anlam ifade ediyor. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Normalde bu resim çok önemli bir anlamı var. Bakalım kimler görebilecek ...

http://cyclingtr.com/resized-image.ashx/__size/900x0/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/139/2476.12966_5F00_186758992146_5F00_730347146_5F00_2 930850_5F00_6495085_5F00_n.jpg

Sehnaz
30 Aralık 2009, 11:12:50
Bu görüntüyü seviyorum..Evrim teorisinin bisikletli versiyonu :lol:

Bana göre tekerleğin icadı ile birliklte önce bisiklet icad edilmiş.. ;)
Bunun dışında pek fazla anlam yükleyemedim. :? Açıkladığında Aaaa demek istediğim bir anlam bekliyorum .. :D

MaNiaC_oF_BiKe
30 Aralık 2009, 11:44:54
Valla abla çok yaklaştın aslında. Hatta cuk diye üstüne bastın. Gizemliliği kaçmasın diye söylemek istemiyorum şimdilik. Evrim le alakalı bişey. İnsan evrimi. Ve günümüzde geldiği aşama. Şöyle dikkatli bakınca daha iyi anlaşılıyor.

Sehnaz
30 Aralık 2009, 11:50:54
İnsanlar ilk yaratıldıklarında ne kadar enerji doluymuş..Sonra bedenleri hamlaşmış..Bisikletin icadı ile tekrar dinamik ve sağlıklı bir görüntüye kavuşmuş :D ;)
Bence açıklama hemen merak ediyorum yorumları... :?: :?

mr-bike
30 Aralık 2009, 12:08:13
Mustafa bunu yapma, futbolu bu kadar aşağılama sonra seni tefe koyarlar :)

Sehnaz
30 Aralık 2009, 12:58:22
Bisiklet in Futbol out

Bence bu çağda futbol çok ilkel kalıyor.. :o :D

Yeni trendy bisiklet :D

oRCo
30 Aralık 2009, 13:44:59
gelişim tamamlanmış:)

MaNiaC_oF_BiKe
30 Aralık 2009, 18:03:34
Ne Mutlu Türküm Diyene !

Ne mutlu biz bisiklet severlere :)

ÇoruMTB
1 Ocak 2010, 13:49:23
Sonuçta futbolun yani topun :-)hayatımıza kattığı hiçbirşey yok, günümüzde gelir düzeyini bozan tek spor dalı bence, tamamen bi ticaret aleti. Seyirci kalmayı seven insanların sporu. Ama ya biz bisikletliler, biz kendimiz birşeyler yapmalıyız, o özgürlük hissini yaşamalıyız.
Resime gelince gelişim sürecindeki insan tekerleğin icadıyla aynı paralelde ivmelenme göstererek günümüze ulaşıyor. Tekerleğin insan yaşamına kattığı çok şey var. Yalnız kimi zaman düşünüyorum, acaba tekerleğe şu motoru hiç takmasamıydık!!! :? :?:

ÇoruMTB
1 Ocak 2010, 21:29:23
Evet galiba resimi bu sefer daha iyi okuyabildim,
Topu keşfeden insanoğlu sonra takım oyunu olan futbolu oynamaya başladı. Futbolla birlikte taraftar oluştu, sonrasında taraftarlar holigana dönüştü. Ve sonrasında holiganizmden insanlığını kaybeden insanoğlu bu spordan bize fayda yok diye düşünüp daha önceden icat edip tarihin bir köşesinde bıraktığı bisikletine geri dönerek kaldığı yerden gelişimine devam ederek günümüze uzandı.
Burada bisiklet insanın geleceğinin, futbol ise gerikalmışlığın sembolü bence.
Galiba bu sefer oldu. Saygı ve Sevgilerimle,..

MaNiaC_oF_BiKe
1 Ocak 2010, 22:06:36
Evet galiba resimi bu sefer daha iyi okuyabildim,
Topu keşfeden insanoğlu sonra takım oyunu olan futbolu oynamaya başladı. Futbolla birlikte taraftar oluştu, sonrasında taraftarlar holigana dönüştü. Ve sonrasında holiganizmden insanlığını kaybeden insanoğlu bu spordan bize fayda yok diye düşünüp daha önceden icat edip tarihin bir köşesinde bıraktığı bisikletine geri dönerek kaldığı yerden gelişimine devam ederek günümüze uzandı.
Burada bisiklet insanın geleceğinin, futbol ise gerikalmışlığın sembolü bence.
Galiba bu sefer oldu. Saygı ve Sevgilerimle,..

Açıklamanıza gerçekten hayran kaldım. Yüreğinize sağlık. Teşekkürler.

Gayet güzel olmuş.

Sehnaz
1 Ocak 2010, 23:00:15
Beyin fırtınası çok iyi gidiyor..Herkes kendi gördüğünü ve anladığını yazması ortaya çok özel ve güzel düşünceler çıkarıyor.. :P

BakiBerkKAYALAR
1 Ocak 2010, 23:23:01
Bir zamanlar (ilkokul 4-5, yani 1996-1997 yıllarında) futbolcu olmayı çok hayal ederdim. Tipik bir Türk tipi erkek olma adayı idim, ama hayat gariptir. Şu an futbolun adını ağzıma bile almamaya çalışıyorum. Milli maç bile izlemiyorum, banane. Topun peşinden nedensiz yere koşturanları, onları ağızları açık biçimde seyredenleri mi izleyeceğim?

Hayat bana belki sevgili vermedi, ama en az onun kadar önemli olan bisiklet sevgisini verdi. Son zamanlarda gerçekleştirdiğim, ilerleyen yıllarda gerçekleştirmeye kafayı koyduğum bisiklet turlarını hayal bile edemezdim. Hayat bu. Ben o evrimden geçtiğimi düşünüyorum. Muhtemelen aramızda benim gibi o evrimden geçen başkaları da vardır.

İşin tuhaf yani, ailemde bisikletçi yada demiryolcu olmamasına rağmen bu iki konuya resmen aşk duyuyorum. Ailemde bisiklete en çocuk oyuncağı olarak bakan yaşlı üyeler bile bisiklet sevgime saygı göstermeye başladı.

Bisikleti toplumda sevdirme çalışmalarına öncelikle ailemizden başlamalıyız. Ailelerimizdeki bisiklet ön yargısını kırarsak, onlardan alacağımız güçle, toplumun tamamını bisiklet konusunda etkileyebiliriz.

Sevgiler.

MaNiaC_oF_BiKe
2 Ocak 2010, 01:36:53
Hayat bana belki sevgili vermedi, ama en az onun kadar önemli olan bisiklet sevgisini verdi. Son zamanlarda gerçekleştirdiğim, ilerleyen yıllarda gerçekleştirmeye kafayı koyduğum bisiklet turlarını hayal bile edemezdim. Hayat bu. Ben o evrimden geçtiğimi düşünüyorum. Muhtemelen aramızda benim gibi o evrimden geçen başkaları da vardır.
Sevgiler.

Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum. Hayat bana bi sevgili vermedi , talihsiz bir olay sonucu kulaklarım işitmesini kaybetti derken tam hayattan kopup gitmek üzereyken hayata yeniden sıkı sıkı tutunduk ve yine bisiklet aşkıyla taaaa bugünlere kadar geldik. Bu konuda paylaşımlarına katılıyor ve seni destekliyorum. Ortak bir yönümüz varmış. Teşekkürler

ÇoruMTB
2 Ocak 2010, 02:36:57
Berk beye yürekden katılıyorum, önce ailelerimizi etkilemeliyiz.
Bir zamanlar (ilkokul 4-5, yani 1996-1997 yıllarında) futbolcu olmayı çok hayal ederdim. Tipik bir Türk tipi erkek olma adayı idim, ama hayat gariptir. Şu an futbolun adını ağzıma bile almamaya çalışıyorum. Milli maç bile izlemiyorum, banane. Topun peşinden nedensiz yere koşturanları, onları ağızları açık biçimde seyredenleri mi izleyeceğim?
Evet Berk bey hepimiz o zamanlardan geçtik, sevgilimizin olması için kız peşinde koşmalıydık. Ama bizim daha yoğun işlerimiz vardı. Okulun dersleri, bisiklet antrenmanları tüm günümüzü kapsıyordu. Üzgünüm kimsenin peşinde koşamam ama pedal çevirebilirim :lol: edasıyla bir tarafdan dersler, diğer tarafdan bisiklet herşey çok güzeldi. Bi bisikletçinin en büyük aşkı bisiklet, bayanlardan özür diliyorum ama bu bi gerçek. Yatağının baş ucunda bisikletiyle yatanlarımız var. :lol:
Bisikletle ilk tanışmam ve spora ilk başlamam geldi aklıma. Ben 4 yaşında falanım, Kayseriden Çoruma geleceğiz otogarda, babamın bana aldığı üç tekerli bisikleti önüme koymasıyla, fırtına başlamış. :D
Ben bisiklet sporundan önce 11'er kişilik 2 takımla toplamda 22 kişiyle oynanan ortada kabak oyununun sporu :lol: sonra judo derken bi Pazar günü önüme çıkan gençlikspor bisiklet takım kaptanıyla bisiklet sporuyla tanıştım. İşte o zaman anladım ki benim sporum bisikletti. Doğayla bütünleşmek, yeni yerler keşfetmek, yolda gelişen arkadaşlıklar, yol sırasında itle köpekle olan mücadeleler :lol: herşey tam bana göre.
Oğlum daha bisiklete mi biniyorsun diyenlere buradan sözüm ''Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermişşş'';
Bisiklet benim için bir yaşam tarzı; Allah 'ım hiç bi bisiklet severe kaza, bela, hastalık vermesin mezara kadar ben bisikletimden ayrılmam.

MaNiaC_oF_BiKe
2 Ocak 2010, 11:07:01
Ekleme yapmadan geçemeyeceğim. Burda bi konu çok dikkatimi çekti. Berk i de az çok gözlemleyip tanıdığım kadarıyla konuşuyorum. Çorum temsilcimizin de belirttiği gibi bizim gibi insanlar kız arkadaşımıza ( eğerki olsaydı ) gösterecek olduğumuz ilgiyi , sevgiyi , özveriyi ve enerjimizi bisikletimize veya bu spora ve hobilerimize vererek alanımızda ve dalımızda kendi yüreğimizin gücüyle kendini ifade edip kanıtlamış insanlar olarak ortaya çıktığımızı düşünüyorum. Bu da Allah ın bir lütfudur bence diyorum.

Sehnaz
2 Ocak 2010, 13:17:04
Yapmayın gençler... :o :?
Bisiklet aşkı tamam.. :!: ben de çocukluğumdan beri bir bisiklet sevdalısıyım..Öyle ki oturduğum sitede bisiklete uygun olduğu için şartları beni zorladığı halde burada ev almak için ve burada yaşamak için özveride bulundum.Yani şu an daha az sıkıntı çekebileceğim bir durumda olacakken bisiklet sevdamdan burada ev alıp ekonomik olarak zorlanmayı göze aldım.Herkes bilir çevrenmde ben burada neden yaşıyorum.Bisiklet..En uygun ortam Yahya Kaptandı..İşte böyle bir bisiklet sevdası..
Ancak diğer konuda size katılmıyorum İnsan doğasına aykırı..Sizin de yaşamanız gereken güzel duygular var..Bisiklet aşkıyla beraber gerçek aşk..Bu kadar umutsuz olmayın..Kız arkadaş ve aşk planlanarak olan bir şey değildir..Bir anda karşınıza çıkar ve hiç anlamazsınız bile..Kimisine çok erken yaşta 14-15 yaşlarında başlar çıkmaya..Kimisine üniversite yıllarında veya iş yaşamında....
Ama bilin ki yaşamanız gereken harika duygular var..Bisikletin verdiği keyif kadar güzel duygular..Ablanız olarak olumsuz düşünmemenizi ve kızlara ve aşka bu kadar negatif bakmamınızı tavsiye ediyor...En yakın zamanda gönlünüzün istediği güzellikleri yaşamanızı ve diğer yarınızı bulduğunuzu düşündüğünüz kızlarla karşılamanızı diliyorum..2010 umutların gerçek olduğu bir yıl olacak içimden öyle geliyor..

MaNiaC_oF_BiKe
2 Ocak 2010, 15:23:52
Allah razı olsun abla. Benim aklıma çılgınca bi fikir geldi. AŞK düşmanı bisikletçiler grubu oluşturmak lazım :D

Sehnaz
2 Ocak 2010, 16:27:42
Esefle kınıyorum :o :lol: :evil:
Bisikletliler sevgi dolu , insana dair herşeyi seven insanlardır ykışmadı bu :? :roll: :D :D :D

MaNiaC_oF_BiKe
2 Ocak 2010, 18:04:33
Aşk bir kelebek gibidir , peşinden koştukça hep senden kaçar. En iyisi bırak uçsun , inan ki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna dokunuverir ...

Aşkın amacı birileri için " mükemmel insan " olmak değildir , seni mükemmelliğe en çok yaklaştıracak insanı bulmaktır.

ÇoruMTB
2 Ocak 2010, 20:08:16
Şehnaz abla,
Sen konuyu açtın diye yazıyorum. Tamam biz bisikletçiler sosyal insanlarız; elbette aşk, sevgi bizim için. Ama çözülemeyen, anlaşılamayan, kendi toz pembe dünyasında magazin kültürü etkisi altında yaşayan kızlar hiç bize göre değil.
Biz bisikletçileri kim anlar biliyor musun??* Ancak ve ancak bisiklet olsun ya da farklı bir spora karşı ilgi duyan ve duyduğu ilgi tutku halini almış kızlar anlar. Gerisi bizim için teferruat 8-) .
Her bisiklet severin gönlünde bisiklet aşkı bir köşeye, bir aşkı (ne kadar inkar etsene, elini tutamasada, uzak olsadaa ona) vardır, yoksaa düşer mi sanıyorsun o yollara,.. :)

BakiBerkKAYALAR
2 Ocak 2010, 20:59:34
İlgi alanlarımı istediğim gibi yapmama engel olabilecek bir sevgilim olacağına, hiç olmasın daha iyi. Sevgilim olursa benimle bisiklete binmeli. Benimle uzun turlara gelmeli. Yoksa sevgili başa bela olur. Zaten bu devirde gezmeyi sevmeyen öyle alternatif aktiviteleri sevmeyen kaç kişi çıkar ki? Yeterki sınav bahanesi uydurmasın. Ben normal bir evlilik de istemem. Ev-iş-ev sistemine yönelik birisi değilim.

Sevgililik müessesine dahil olmayı tabiki isterim, ama nedense beğendiğim kişilere karşı çekici gelmediğimden sürekli reddediliyorum. Doğal olarak yılların birikimiyle bayanların çoğuna karşı istemeden bir antipatim oluşmaya başladı. Sevgili isteğim gecelik diye bilinen seks arkadaşlığı yerine duygularımı, romantizmi mi kattığım gerçek aşk olmasına rağmen bir türlü anlaşılamıyorum. Bu da ilgi alanlarıma daha fazla yoğunlaşmama sebebiyet veriyor. Futbol-sevgili-araba-sigara dörtgeninde gidip gelen kesmin topluma verdiği pek fazla şey yok. Fakat o dörtgenden çıkan bizler toplum yararına bir şeyler yapıyoruz ve doğru bir şeyler yaptığımız için gönlümüz rahat.

İstediğim parametrelere uyan bir sevgilim olsun, onun için yarın bisikletle dünyanın öbür ucuna yolculuğa çıkarım.

Erkeklerin çoğu çok rahat sevgili bulabiliyor. Kahvaltı etmek kadar kolay bazıları için. Ama özellikle benim gibi kişilikler o konuda gerçekten sorunlu :)

Aile konusunda hepimizin bir şeyler yapmasını diliyorum. Daha bir-iki sene öncesine kadar bisiklete çocuk oyuncağı olarak bakan ailem, İzmir' e gideceğim dediğim zaman "bisikletle mi gideceksin" diye ciddi ciddi soruyorlar.

Araba kültüründen tamamen uzağım. Daha uzun yıllar (hayat beni mecbur bırakmadıkça) ehliyet almayı düşünmüyorum. Bisiklet ve toplu ulaşım kullanınca arabaya gerek olmuyor. Zaten araba alsak, arabanın kendi fiyatı kadar vergi v.s. harcaması yapmak lazım. Bisiklet sadece almakla bitiyor. Başka hiç bir masraf yok. Bana bedava araba bile verseler, satıp parasını başka bir şeyle değerlendireceğime yemin ederim.

Bugüne kadar sürdüğüm tek motorlu taşıtın tren olduğunu da söylemeden edemeyeceğim. Araba mı? Asla.

Bisikletle şehir dışında bazı yerlere gitmek otobüsle gitmekten daha kolayıma gidiyor. Mesela Yalova, Kerpe ve yakın ilçeler. Otobüsler çok dura kalka gidiyor. Ailenizin arabasıyla gitseniz stres oluyorsunuz. Bisikletle direkt olarak ve stres yaşamadan gidiliyor. Belki yavaş ama insan kendi taşıtında daha rahat oluyor.

MaNiaC_oF_BiKe
2 Ocak 2010, 22:24:11
Çok güzel söylemişsiniz. Yüreğinize sağlık.

hakanozhan
2 Ocak 2010, 23:10:00
Galiba bisiklet yalnız kalanların veya kendini yalnız hissedenlerin bir aracı haline gelmiş durumda. Canınız evde tak ettiğinde atlıyorsunuz ve nereye gideceğinizi dahi bilmeden saatlerce turluyorsunuz.

Bisiklet bizim psikologumuz, antidepresan ilacımız ve terapimiz. Ve biz terketmedikçe bizi terketmeyecek olan ve bizden menfaat beklemeyen TEK DOSTUMUZDUR BİSİKLET.

İnternetten bisiklet gruplarını keşfedince senelerdir kullanılmayan bisikletimi çıkarıp, ilk defa netten alışveriş yaparak (kask, eldiven vs.) katıldığım ilk tur beni psikolojik açıdan aylarca idare ettirdi.

BakiBerkKAYALAR
3 Ocak 2010, 00:10:57
2503 kilometrelik Bisikletle Dört Deniz turumda geleceğe dair kararlar alabileceğimi düşünüyordum. Yol boyunca otomatik pilota bağlayarak bol bol düşüneceğimi zannediyordum, fakat umduğum gibi olmadı. 29 günlük bu tur boyunca düşünmeye bile pek fırsat bulamadım. Yani tamamen kafa dinledim. Ne sevgililik düşünüyorsunuz, ne evinizdeki sorunlar, ne geleceğinize dair düşünceler, nede internet aklınıza geliyor. İnsan hakikaten huzuru buluyor. Hele birde öyle bir turu benim gibi tek başına yaptıysanız.

hakanozhan
3 Ocak 2010, 01:33:07
Tahmin edebiliyorum herkesden ve herşeyden uzaklarda doğayla başbaşa süper birşey olur heralde. Hele hele 2503km yapsam bana ömür boyu yeter heralde. :D

Bende işte çalışırken izmitte bir fabrikaya montaj için yaklaşık 1 ay boyunca Maşukiye'de doğanın içinde yanında dere akan bir otelde akşamları ve pazar günleri benim için çok süper oluyordu. İnsanı asıl olgunlaştıran bu tarz şeylerin olduğunu düşünüyorum. Örneğin şehirdışına hiç gitmediğin, görmediğin, bilmediğin ve uzak bir yerde üniversite okumak gibi. 2 yıl bile yetiyo.

Kısacası monoton hale gelmiş birşeylerden uzaklaşmak insana yetiyor. Ayrıca inan düşünecek vakit bulamadığın için çok şanslısın. Neden dersen düşünürsen daha çok batıyorsun. Çünkü eskiden yaşanmış etkisi altında kaldığın olayları hatırlıyorsun ve daha kötü oluyorsun. Şu an ben kaçgündür gece yatıyorum birkaç saat uyuyamıyorum. Evet yaklaşık 2.5 yıldır çalışıyordum ve bıraktım hiç bilmediğim etmediğim Eskişehir'deyim.

Birşeyler bakımından karar vermek açısından çok yararlı oluyor daha mantıklı düşünüyorsun. Ama herşeyde olduğu gibi fazlası zarar....

Neyse şimdilik bu kadar. Baya uzun yazmışım :)

MaNiaC_oF_BiKe
3 Ocak 2010, 11:10:07
Beyin fırtınası müthiş gidiyor. Yüreklerinize sağlık. Konu nerden nerelere geldi. Gösterim sayısı tavan yapmış durumda.

kerem
3 Ocak 2010, 17:13:29
futbolu bu hale getirenler insanlar ama her kes aynı değildir. Ben futbolla ilgilenirim fakat çok fanatik değilim az fanatikim. ama futbolun bu şekilde aşağılanması beni üzer doğrusu... :)

MaNiaC_oF_BiKe
3 Ocak 2010, 18:45:05
Aşağılamak amacıyla söylemedik. Ama günümüzde hem gelişme aşamasıyla hem de küresel ısınmanın tek çözüm yolu olan gündelik bisiklet kullanımı yaygınlaşması amacıyla bisiklet daha cazip ve ilgi çekici gözüküyor.

ÇoruMTB
3 Ocak 2010, 19:34:10
Kerem bey bende futbolu severdim, oncaa şeye rağmen halen sevebilirim. Çocukluğumdan hatırlıyorum, futbol turnuvalarında, maçlarında büyük keyifle izlerdi herkes, izlerken erkek erkeğe bile olsa taraftarlar küfür köstek hakaret etmezlerdi. Ama günümüzde futbolun geldiği nokta kendi prestijini sarsan bir durumda.
Esasında bisikseverler olarak bizi üzen 1-Toplumun, insanların futbolu başka spor dalı yokmuşş gibi körü körüne bağlılığı. 2-Devletin, spor kuruluşlarının futbolu baz alıp, diğer spor dallarına adaletsiz davranması.
Bu sebepledir ki 2010 senesinde daha çok çalışıp, bisikletin ve bisiklet sporunun hakettiği yere ulaşması için payımıza düşen asgari gayret ve çabayı göstermeliyiz. Sevgi ve saygılarımla,..

kerem
4 Ocak 2010, 20:24:54
Ya latife yaptım arkadaşlar. :) Bana bisikletmi futbolmu deseniz 37 kere bisiklet derim. Kız arkadaşınızı, eşinizi, bacınızı, kuzeninizi vs bi futbol maçına götüremezsiniz. Ama bisiklet...

semih59
24 Ocak 2010, 17:17:27
Resim size ne anlam ifade ediyor. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Normalde bu resim çok önemli bir anlamı var. Bakalım kimler görebilecek ...

http://cyclingtr.com/resized-image.ashx/__size/900x0/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/139/2476.12966_5F00_186758992146_5F00_730347146_5F00_2 930850_5F00_6495085_5F00_n.jpg

Türkiyemizde futbol neden bu kadar yaygın resim iyi ifade ediyor.Ailenin çocuğu doğuyor büyüyor bir top alıp çocuğa veriyorlar çocuk topcu oluyor.Bir bisiklet verseler idi şimdi bisiklet sporcusu olacaktı.En ucuz spor başlangıcı bir top ne çeşit olursa Fakat her sporun yapılabilmesi için maddiyat önemli bir top bisikletten ucuz daha pahalı sporları düşünmek lazım derim.

Sehnaz
25 Ocak 2010, 12:06:18
Bence ailelerin yönlendirmeler önemli.
Ben futbolu sevmeyen biri olarak ilk yaptığım oğluma bir basketbol topu almak oldu.
(Çünkü basketbol daha az agresif bir spor )
Bunun yanında tabii ki bir çok topu oldu ama basketbol sahasına götürüp onu basketbola yönlendirmeye çalıştım.Bunun yanında tüm ebeveynlerin yaptığı gibi bisiklet de alındı ,her yaşta boyu uzadıkça değişen biskletler.Bisikletsiz hiç bir dönemleri geçmedi.Basketbola gelince,lise yıllarımdan kalan basketbol sevgisi ve spor olarak yapmam engellenmesi sebebi ile onu da aşılamaya çalıştım.Hani bizim yapamadıklarımızı çocuklarımız yapsın mantığıyla...Ama iki çocuğumda şu an bisikleti tercih etti.Ne futbol ne basketbol..İkiside bisiklet sevgisiyle büyüdü.
Futbol aşkı seyir olarak kalır insan hayatında.Sadece seyreder ve ya mutlu olur ya da sinirlenirsiniz.Futbol sevgisi bedemize sağlık açısından faydalı pek bir şey katmaz.Hatta zarar bile verir.( maç seyredenlerin hallerinden yola çıkarak)

Ama bisiklet sevgisi ve kullanma alışkanlığı çok şey katar.Faydalarını yazmama gerek yok sanırım hepimiz biliyoruz.
Biz ne yaparsak yapalım bazen de tercihlerini kendileri yapıyor.

*Bu arada evde bir de futbol seven ve hiç bir maçı kaçırmayan bir baba var.Buna rağmen!!

erkanyurttas
5 Nisan 2011, 19:41:47
Futbolla doğduk bisikletle yaşamaya devam ediyoruz mu?

MaNiaC_oF_BiKe
6 Nisan 2011, 13:55:47
Bence ediyoruz abi.

Sehnaz
6 Nisan 2011, 15:49:54
:D Bu konu nerelerden başlayıp nerelere gelmiş neler çıkmış içinden..kaç konu değişmiş tam bir beyin fırtınası :) Ve hala ilgi görüyor olması güzel..Kutlarım Önder güzel bir konuydu ;)

MaNiaC_oF_BiKe
6 Nisan 2011, 22:06:25
sağol abla. aslında müsait bir günümde şöyle sitemize yazılanları tek tek tekrar gözden geçirmeyi ve gerekirse konuyu güncellemeyi planlıyorum. bizlerde hafızalarımızı tazelemiş oluruz.