Orijinalini görmek için tıklayınız : Aytekin Erzan Hk.
Halil Atalay
29 Aralık 2009, 15:48:58
bisiklet camiasının yakından tanıdığı ve derneğimizin eski üyesi sayın Aytekin Erzan geçirdiği kaza sonucu ayağının iki yerinden kırıldığı ve samatya devlet has. acil servisinden müşahide altın bulunuyor
olay şekli çalıştığı otel'de gece elektrik kesintisi sonucu otel ait jeneratörü çalıştırmak için bir duvardan geçmesi gerekiyordu ve duvarı aşınca kazılan çukura düşmesi sonucu ayağı kırılmıştır yanında buluna İngiliz turist haber vermesi üzere gelen itfaiye ve sağlık ekibi tarafından çıkarılarak samatya devlet has. tedavi altına alınmıştır.
kendisine sağlığına tekrar kavuşmasını yüce Allahtan dilerim aramıza tekrar sağlıklı bir şekilde dönmesini dilerim
MaNiaC_oF_BiKe
29 Aralık 2009, 17:33:34
off çok kötü ya. aytekin abiye çok üzüldüm. acaba son durumu nedir. allahtan acil şifalar dilerim. çok kötü . iki ayağın kırılması ne demek. acısı bile kötü. allah yardımcısı olsun
zeki811954
29 Aralık 2009, 18:06:22
aytekin kardeşimize acil şifalar dileriz. en kısa zamanda iyileşip görevine dönmesini temenni ederiz.
mr-bike
29 Aralık 2009, 18:14:50
Acil şifalar dileklerimle, geçmiş olsun Aytekin.
ercan o&o
29 Aralık 2009, 19:10:56
Değerli arkadaşlar
Biraz önce derneğimizin Çanakkale ve Erciyes fatihi Aytekin Erzan kardeşimle konuştum. Kendisini meraktan takip eden yaşlı bir İngiliz sayesinde hemen müdahale edilerek gereken tedavi yapılmış.
Ayağı alçıdaymış ve koltuk değnekleri ile dolaşıyor. Ancak bunun dışında başka hiçbir sağlık sorunu bulunmuyor.
Aytekin kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyor ve tüm Bisikletliler Derneği üyelerine sevgi ve saygılarını gönderiyor.
Ercan
BakiBerkKAYALAR
29 Aralık 2009, 20:34:55
Aytekin Abime çok büyük geçmiş olsun. Hayatın kendisine verdiği kötü bir yılbaşı hediyesi olmuş. Sağlığının iyi olduğuna çok sevindim. En kısa zamanda yollara dönmesini diliyorum.
Berk
cedrick41
29 Aralık 2009, 20:54:43
aytekin kardeşime çok geçmiş olsun inşallah tek olması dileklerimle!dualarım seninle kardeş :cry:
kahraman
29 Aralık 2009, 21:34:44
Çok üzücü bir durum,çok geçmiş olsun.Şifalar diliyorum
Sehnaz
30 Aralık 2009, 01:33:03
Aytekin Bey'e geçmiş olsun..Dilerim en yakın zamanda sağlığına kavuşur..Bisiklet sevdalısının yatağa bağlı kalması çok acı bir durum :( Selamlarımı iletiniz..
oRCo
30 Aralık 2009, 13:48:01
Geçmiş olsun bir an once eski sağlıgına eksiksiz kavusmasını dilerim.
aypglvnt
30 Aralık 2009, 14:40:09
Geçmiş olsun Aytekin.
Bu akşam AYPG olarak fantalarımızı en kısa sürede aramıza dönmen temennisiyle kaldıracağız.
Levent_K
hakanozhan
30 Aralık 2009, 16:52:03
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...
2010 yılı inşaallah herkes açısından hastalıklarımızdan kurtulma yılı olur. Ve seneye bugünlerde bu yılı öyle anarız.
Fiziksel, Biyolojik ve Ruhsal olarak ağlıklı bir yıl temennisiyle...
(24 yıldır hasta olan, 15 senedir doktora giden artık monotonlaşmış tedavisi süren) Hakan Özhan - Eskişehir
Tuncay Özışık
31 Aralık 2009, 13:01:39
2009'un bu son günlerinde başınıza gelen tatsız olay dolayısıyla acil şifalar diliyorum.
Eski sağlığınıza hızla kavuşmanız dileğiyle...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.