PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisikletliler Derneği 2. Olağan genel kurulu

mr-bike
25-12-2009, 23:37
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/S5002868.jpg
Bisikletliler Derneği 2. Olağan genel kurulu 26 Aralık 2009 Cumartesi günü saat: 14:00 de Armada otel de (Ahırkapı no:24 Cankurtaran İstanbul http://armadahotel.com.tr/pg/location.asp ) yapılacaktır,

Genel kurula, Asli üye sorumluluklarını yerine getirmiş ( aidatlarını ödemiş ) ASLİ ÜYELERİMİZ katılabilecektir.
Duyurulur

BakiBerkKAYALAR
26-12-2009, 19:08
Genel kurulun başarılı geçtiğini umut ediyorum.

Eftalceki
26-12-2009, 19:55
Olağan genel kurul toplantısının derneğimizin gücüne güç katması dileklerimle.
Bu güne kadar ilçemde bir gelişme kaydedilmesi yönünde fazla çalışamadım.
İnşallah bu günden sonra daha fazla enerji harcayarak bir şeyler yapacağım.
Yeni oluşacak yönetim kuruluna hayırlı olsun.
Saygılarımla.

mr-bike
27-12-2009, 01:54
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/S5002868.jpg
Keyifli, yapıcı ve katılımcı örnek bir genel kurul toplantısı gerçekleşmiştir, tüm katılımcılara teşekkür ederim.
Bugün saat 14:00' de Armada Hotel' de hazır bulunan üyelerimizinde önerisi ile Sirkeci çevresindeki çok kötü trafik nedeni ile gecikmeleride dikkate alarak 14:30' da 2. olağan genel kurulumuz başlamış saat 19:00' a kadar sürmüştür.
Yoklama ve saygı duruşu ile başlayan genel kurul, faaliyet raporu ve denetim raporunun okunması takiben uzun süren görüşmeler, soru ve cevaplar sonrası oy birliği ile ibra edilmiştir, devamında 2010 programı ve bütçesi görüşülmüş onaylanmıştır.
Gündemde yer alan Dernek isminin başına TÜRKİYE kelimesi getirilmesi talebi yine oy birliği ile kabul edilmiştir.
Yeni yönetim kurulu seçimi konusunda Açık oylama şekli benimsenmiş olup, aday arkadaşların isimlerini Divan başkanlığına yazdırmaları rica edilmiştir,
Gönüllü Aday arkadaşlarımızdan, Murat Suyabatmaz, Halil Atalay, Ercan Tuzcular, Bülent Yamaner, Hüseyin Ürkmez, Derya Koç, Cemal Atasoy Oy birliği ile yeni yönetim kuruluna seçilmişlerdir.Denetim kuruluna ise Necati Bilgen, Öngün Sanlı, Sibel Vancı seçilirken
Disiplin kuruluna Hakkı Süha Terzibaşıoğlu, Süleyman Şatır, Tevfik Ural seçilmişlerdir.
Dilek ve temenniler kısmında 6 üyemiz konuşma yapmıştır.
Bu örnek genel kurul toplantısına katılarak ve değerli zamanlarını ayıran, görüşlerini belirten tüm üyelerimize teşekkür eder, yeni kurulların bisiklet camianıza hayırlı uğurlu olmasını dileklerimle başarılar dilerim.

ercan o&o
27-12-2009, 02:15
Örnek bir Genel Kurulda yeni Yönetim Kuruluna seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik eder ve bisikletin ülkemizde hakettiği yere ulaşmasında yollarının açık, pedallarının güçlü olmasını temenni ederim.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

Sehnaz
27-12-2009, 02:39
İlk kez katıldığım 2.Olağan Genel kurulun gerçekten de çok olumlu ve yapıcı eleştirilerle ve çok değerli üyelerle gerçekleştiğine şahit olmak çok sevindiriciydi.Baştan sona, uzun saatler sürmesine rağmen hiç sıkılmadan ve vaktin nasıl geçtiğini bile anlamadan sonlanan genel kurul toplantısı yepyeni bir ekiple çok daha güzel şeylere imza atacağına inanıyorum ve yönetim ekibine başarı dolu çalışmalar diliyorum.
En güzel yanı da sorunsuz ve keyifle geçen bir toplantı olmasıydı..Bisiklet adına hep birlikte gerçekleştireceğimiz öyle çok şey var ki..Artık Türkiye bisikletliler Derneği olma yolunda adım atıldı.Dileğim ve beklentim bu hareketin tüm illere yayılmasıydı.Türkiye Bisikletliler Derneği olma kararı bunun en büyük adımı oldu.Çünkü Derneğimizin yaptığı çalışmalar bunu hakettiğimizi gösteriyor..Türkiye'de sadece 3-5 ilde değil tüm illerde bisiklet hareketi yayılmalı ki hepimizin hayali gerçek olsun.Bunun için daha çok çalışmamız gerekiyor .Biz buna hep hazırız..
Yeni ekibi yürekten kutluyor.. Yeni yıla girerken taze kan bir ekiple yepyeni ve güzel günlere diyorum..Ve herkese saygılarımı sunuyorum..

kahraman
27-12-2009, 14:27
İkinci olağan genel kurulda oluşan yeni yönetime canı gönülden başarılar dilerim.Çok güzel gelişmelerin olacağına yürekten inanıyorum,başarılar diliyorum.

bikerdem
27-12-2009, 20:59
Eski yönetim önemli çalışmalar yapmıştır hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Yeni yönetimi kutlar, omuzlarına aldıkları sorumlulukları başarıyla tamamlayacaklarına ve bayrağı daha yukarı taşıyacaklarına inanıyorum. Herzaman yanınızdayız.

Halil Atalay
27-12-2009, 22:31
yeni yönetim tüm bisiklet camiasına hayırlı olsun

çok güzel geçen genel kurul da beni yönetime aday gösteren tüm büyüklelerime teşekkür ediyorum inşallah bu göreve laik olurum

bu görevi yaparken tüm bisiklet camiasının bizlere yardımcı olmasını dilerim bizim yanlışlarımızı yapıcı eleştirileri ile bizi düzeltecek bisiklet camiası arkamızda olduğunu bilmek istiyorum

tüm herkesin yeni yılını kutlar yeni yılda bol pedallar diliyorum

tariktorun
28-12-2009, 01:31
Yeni yönetime başarılar diliyorum. Ayrıca tüm dernek üyelerimizin yeni yılını kutluyorum.

ali nejat
28-12-2009, 09:07
Genel kurul ve sonuçlarinin Bisiklet Hareketine faydali katkilar sunmasi dileklerimle, basarilar diliyorum.
Ali Nejat Sözen
BD Avrupa Temsilciligi

savetheworld
28-12-2009, 15:47
Tüm bisiklet severlere selamlar;
Uzun süredir bisiklet ile iç içe olan birisiyim, dedelerimdem yadigar kalan ve ileride çocuklarım olduğunda onlarada öğreteceğim bir serüven benim için bisiklet.
Bisikletliler Derneği (umarım yakında yeni ismi ile Türkiye Bisikletliler Derneği) ile Ulaştırma Şurası'nda tanıştım. Murat Bey ile kısa ama heycanlı bir konuşmamız olmuştu bisiklet üzerine, bisiklet severlerin bir dernek çatısı altında toplanıp kendileri ve özellikle kamu yararına yaptıkları çalışmalar beni çok keyiflendirdi. Derneğin 1,5 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen çok değerli çalışmaları olmuş, emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum.
Genel Kurul Toplantısı'na katılarak dernek hakkında daha detaylı bilgiye sahip oldum. Yapılan çalışmalar takdire şayan gerçekten ve böylesine bilinçli kişilerle çalışmaktan büyük onur duyacağım. Yeni kurulun bisiklet camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.
Yeni yılınız kutlu olsun...
Saygılarımla
Derya Koç

Sehnaz
28-12-2009, 16:54
Aramıza hoşgeldiniz Derya Hanım.Başarı ve keyif dolu çalışmalar diliyorum..

mustafayetis
28-12-2009, 18:01
Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum.Yeni dönemde de daima yanınızda olacağız.

Sibel Vancı
29-12-2009, 17:59
'Bisikletliler Derneği' ile tanışalı 3 ay oldu henüz, ne kadar doğru yerde olduğumu Genel Kurulumuzda bir kez daha anladım.Sakin,uyumlu,katılımcı, örnek bir genel kuruldu.Görev alan tüm arkadaşlarımızı , yeni yönetim kurulunu kutluyor, başarılar diliyorum.

kerem
29-12-2009, 20:20
Çok daha profosyonel ve yetenekli bir Yönetim Kurulu kadrosu görüyorum ve bu gerçekten beni çok mutlu ediyor. Herkese yeni görevlerinde başarılar diliyorum...

mr-bike
01-01-2010, 15:58
Yeni yönetim kurulumuz, ilk toplantısını 2 Ocak 2010 Cumartesi günü saat 13:00'de Dernek merkezimizde yapacaktır.
Tekrar camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.