PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 11 Mayıs Pazar "PEDALLAR SAĞLIKLI KALPLER İÇİN DÖNÜYOR"

mr-bike
20 Nisan 2008, 23:11:28
11 Mayıs 2008 Pazar Türk Kalp Vakfı - Bisikletliler Derneği işbirliği ile düzenlenmektedir.

KALP HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA " PEDALLAR SAĞLIKLI KALPLER İÇİN DÖNÜYOR" Bisiklet turu

Hareketli bir yaşam sürmenin kalp sağlığımızı koruyacağını bu etkinlikle anlatırken, Bisikletinde bu hareketli yaşamın bir parçası olabileceğini ifade etmenin mükemmel bir fırsatı.
Etkinlik Türk Kalp Vakfı, Bisikletliler Derneği ve Herkes için spor fed. İstanbul il Temsilciliği işbirliği ile düzenlenmektedir.

Buluşma yeri : Mecidiyeköy Meydanı
Saat : 10:00
Parkur : Mecidiyeköy - Taksim - Mecidiyeköy - Zincirlikuyu-Akmerkez - Gültepe - Zincirlikuyu - Mecidiyeköy
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kask giyilmesi, zorunludur. ( Kaskınız yok ise 1.oo YTL' ye kask kiralayabilirsiniz. )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eldiven kulllanmanız ve yanınızda Su, kimlik ve molada ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir miktar para
bulundurmanız önerilir.
Ortalama gezi hızımız 15 - 17 km/h civarın olacaktır.
Teknik elemanlar yoldaki arızalarda üyelerimize teknik destek verecektir.
18 yaşından küçüklerin velileri ile gelmeleri veya veli izin yazısı getirmeleri gerekmektedir.
Mevsim şartlarını dikkate alarak Yağmurluk taşımanız tavsiye edililir.

(11 MAYIS PAZAR gününe ertelenmiştir...)

codalton555
21 Nisan 2008, 01:05:27
haftaya bende varım konu sağlıksa ve bisiklet etkinliğiyse kesinlikle ben varım

Nihat
22 Nisan 2008, 11:41:31
mr-bike merhaba.ben burada çok yeniyim ve bu turunuza katılmayı düşünüyorum.peki bu parkurdaki kalabalık nedir ? mecidiyeköy den çıkışta tam olarak geçilecek yerler taksim mi ? gültepe mi ? yoksa herkes ayrılacak mı :)

ümit_levent
22 Nisan 2008, 22:29:18
Haydi türkiye bu pazar günü birde saglıklı kalpler için pedal çevirmeye

Pazar günü görüşmek ve pedalamak üzere kendinize iyi bakın

mr-bike
23 Nisan 2008, 11:53:52
Turumuz Mecidyeköy den başlayıp toplu olarak önce Taksim'e sonra Etiler - Gültepe en son tekrar Mecidiyeköy'e dönülecek.

cyclist
23 Nisan 2008, 12:16:44
Slm Mr.Bike
Ben döndüm yurt dışından.Tura katılmayı düşünüyorum.E sağlık da spor da bizim işimiz,gelmek lazım değil mi?

codalton555
24 Nisan 2008, 02:09:49
yagış olsada farketmez bizim içimiz deki bisiklet sürme arzusunu kar bile engelleyemedi her türlü hava koşulunda bisiklete binilir düşmek bu işin KDV'si :lol:

Nihat
24 Nisan 2008, 09:53:36
umarım hava iyi olur da o anın zevkini tam anlamı ile çıkartabiliriz :|

TML_YUSUF
24 Nisan 2008, 19:40:56
orgazizasyon güzel ama 18 yaşı küçükler işi biraz kötü ben TML den Tarık öğretmenimin davetiyle ilk organizasyoa katıldım ve beğendim ama şimdi bu şartınızla benim gibiler veliylede gelmek zorundamı olacak...?

mr-bike
24 Nisan 2008, 19:58:22
veli gelmek zorunda değil, ancak velinşzden imzalı izin yazısı getirmeniz yeterli olacaktır.

Dark_Of_Downfall
24 Nisan 2008, 20:35:58
Kesin Olarak Oradayım....Bisikleti Canımız Kadar seviyorsak Sağlık İçin Yani Anlamlı Bir Şey İçin Neden Bİnmeyelimki!...

mr-bike
25 Nisan 2008, 02:59:34
Malesef Hafta sonu soğuk ve Yağış beklentisi ile Hafta sonu yapılacak

Galatasaray ? Fenerbahçe derbi maçı stad çevresinde alınan güvenlik tedbirleri nedeni ile

11 Mayıs Pazar günü saat : 10:00 ?a ertelenmiştir.

Bilginizi rica ederiz.

Bisikletliler Derneği
http://www.bisikletliler.org

Nihat
26 Nisan 2008, 09:58:19
evet bu erteleme çok iyi oldu 11 mayıs'ta görüşmek üzere :)

codalton555
3 Mayıs 2008, 22:12:16
11 mayısta ali samiyen stadında galatasarayın maçı var yine bir sorunla karşılaşmayalım kısmetse şanpiyonluk maçı bu hafta kazanırsak ve fenerde yenilirse mecidiyeköy aşırı yoğun bir gün yaşaya bilir. :D

mr-bike
4 Mayıs 2008, 00:48:06
evet

11 Mayıs dada maç var ama bu kez hem hava hemde sinirler yumuşamış olur ve 12:30 gibi bitirmeyi hedefliyoruz.

mr-bike
6 Mayıs 2008, 01:20:35
DUYURU ;

SEDONA Sponsorluğunda etkinliğimiz sonunda yapılacak çekilişle SEDONA Borlady bisiklet armağan edeceğiz.

ümit_levent
6 Mayıs 2008, 21:15:04
hep önümüze bişeyler çıkıyor yaa ama bizlerde galatasaraylıyız davet ederlerse maçada gireriz dimi cünyt
sarı kırmızı formaları hazırla şampiyonluk turu atacagız bisikletlerle :D:D

veteriner hekim
6 Mayıs 2008, 23:36:55
hep önümüze bişeyler çıkıyor yaa ama bizlerde galatasaraylıyız davet ederlerse maçada gireriz dimi cünyt
sarı kırmızı formaları hazırla şampiyonluk turu atacagız bisikletlerle :D:D
Sarı-kırmızı formaları hazırladım....İnşallah hem şampiyonluk turu hemde P:S:K:İ:D turunu atarızz..
Not:Siteyi takip etmiyorsunuz deme ..:) :) :)

codalton555
7 Mayıs 2008, 00:14:55
sen dedinya ben formamı giyipte gelicem isterse karyasın benim için farketmez :lol: ilkay sakın gs forması giymeden geliyim deme bisikletle değil ambulansla tur atarsın üzülürsün :cry:

ErenCEYLAN
7 Mayıs 2008, 12:49:32
Saglıklı bir Bisiklet Turu Olur inş :D
Tüm İstanbul Pedallar Dönsün....

nikolay
7 Mayıs 2008, 16:45:37
selam pedal ve spor sever arkadaşlarrrrrr,
pazar günü antrenmanda olacağız belgrat'ta imkanları zorlayıp gurup olarak yanınızda olmaya çalışacağzızzzzz.
ümit dostum sevgilerrrrrrrrrrrr

ümit_levent
7 Mayıs 2008, 20:17:27
nikolay hep arazisiniz varya hep bir şey buluyorsunuz kaçmaya demi :twisted: :twisted: şaka şaka inşallah yetişirsiniz

codalton555
8 Mayıs 2008, 01:14:54
celal beyide fener forması ve fotograf makinesiyle yanımızda görmek isteriz.şampiyonlar liğinde bizi yarı finale kadar temsil ettiler abi formanı giyde gel görsünler faır playı nasıl olurmuş beraber çeviririz pedalları :D

ümit_levent
9 Mayıs 2008, 00:53:13
evet bencede çok güzel olur ama cüneyt organizasyon mecdiyeköyd eoldugu için kendini bilmezler taşkınlık cıkara bilir fener formasıyla orda gördüklerinde

codalton555
9 Mayıs 2008, 22:09:03
celal abi fener forması giymesede olur onda degişik fenerbahçe tşortleride var mutlak birini uydurup giyer

ümit_levent
10 Mayıs 2008, 13:16:13
ola bilir yaa önemli olan kardeşlik şampiyon cimbombom :D:D:D

evren
10 Mayıs 2008, 13:50:53
öncelikle başta bu güzel oluşumu yapılandıran sizlere ve tüm bisiklet sevdalılarına merhaba. yeni bir üye olarak başta ne denir ne yapılır bilmiyorum ama ben ve bir kaç arkadaşım bu organizasyon içinde olmak için can atıyoruz.
tüm sevdalılarla birlikte yaşam için atan kalplerimizle organizasyona katılacağız. bu konuda ayrıca yapmamız gereken bir husus var ise bunu bildirmenize sevinirim.

ümit_levent
10 Mayıs 2008, 23:57:46
selam gelmeniz yeterli orada sizlerle oturup sohpet etmek sizlerle tanışmak pedalamak bizlere der nek olarak büyük onur verir yarın sabah görüşmek üzere ? Bu arada unutrmadan şampiyon cimbom oldu haberiniz olsun :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dark_Of_Downfall
11 Mayıs 2008, 16:03:04
Güzel Bir Turdu...Sn.Başkanımızın Böyle Turlar Düzenleyerek Çok Yakın Bir Zamanda Gelişmiş Ülkelerdeki Gibi Bisikletlilerede Gereken Saygıyı Göstereceklerine İnanıyorum.Eminimki Tüm Bisikletliler Bu Konudaki Hassasiyetlerini herkese göstereceklerdir...Tüm Bisikletli Arkadaşlarımıza Kazasız ve bol sporlu günlker dilerim...pedallarınız hiç durmasın...

ümit_levent
13 Mayıs 2008, 21:10:02
Güzel Bir Turdu...Sn.Başkanımızın Böyle Turlar Düzenleyerek Çok Yakın Bir Zamanda Gelişmiş Ülkelerdeki Gibi Bisikletlilerede Gereken Saygıyı Göstereceklerine İnanıyorum.Eminimki Tüm Bisikletliler Bu Konudaki Hassasiyetlerini herkese göstereceklerdir...Tüm Bisikletli Arkadaşlarımıza Kazasız ve bol sporlu günlker dilerim...pedallarınız hiç durmasın...

merhabalar siteniz çok ama çok güzel olmuş yanlız bir hata var bizim linkimizin oldugu bölüm de bisikletçiler dernegi diye yazılı ama bisikletliler dernegi olması lazım saygılarımla teşekürler

Dark_Of_Downfall
14 Mayıs 2008, 13:18:58
merhabalar siteniz çok ama çok güzel olmuş yanlız bir hata var bizim linkimizin oldugu bölüm de bisikletçiler dernegi diye yazılı ama bisikletliler dernegi olması lazım saygılarımla teşekürler
Teşekkür Ederim...Ayrıca Uyarınızı dikkate Alacağım...Birde Bir şey sormak istiyorum bu TKV turunun fotolarını nasıl yada nerede bulabilirim acaba ???...Saygılarımla!...