PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya: 6 Aralık Pazar Turu

Tuncay Özışık
04-12-2009, 12:22
Merhaba,

6 Aralık Pazar günü aylık buluşmamızı Üniversite Olbia Simitçi Kafe'de 08:30 da yaptıktan sonra turumuzu da Belek olarak planlıyoruz. Fakat güvenilir hava tahminleri Pazar günü de dahil etkili yağış veriyor. Belek turumuz yaklaşık 110 km'yi bulacak. Parkur hemen hemen düz bile olsa yine de performans gerektirecek bir parkur, hele yağmur altında sürersek bazı katılımcılar için eziyet olabilir. Bu yüzden Pazar günü sabah hava durumuna göre davranalım. Sabah hava kritik ise gerekirse farklı, kısa bir parkur seçebiliriz. Sabah saatlerinde yağmur varsa bu haftayı iptal ediyoruz. İsteyen katılımcılar yine de buluşup yağmurlu tur yapabilir.

Her şekilde tur yapacak arkadaşların yanlarında yağmurluk, yedek iç-dış kıyafet bulundurmalarında fayda var.

Antalya-Belek Parkuru'nu aşağıdaki sayfadan takip edebilirsiniz. Sağ üstte yeralan penceredeki "Show Elevation" kutucuğuna tıklarsanız yükseklik grafiği de çıkacaktır.

http://www.mapmyfitness.com/route/tr/antalya/231125999089951436

Görüşmek üzere

IrfanKARAMAN
04-12-2009, 13:47
Yağmur yağarsa üstüne bide araziye girersek mükemmel olur (:

Büyük bir ihtimal ile hava yağışlı olacağından dolayı katılacak olan arkadaşların ince teker kullanmaması tavsiyemdir.
Tur planı umarım değişir :mrgreen:

burocker
04-12-2009, 19:48
Arkadaşlar herkesten özür dileyerek :( :?: :!: şeklinde durumumu belirtiyorum,hava ve ruh durumuma göre görüşmek üzere :) Tuncay abi emeğinize sağlık..

Tuncay Özışık
07-12-2009, 11:38
Hava 6 Aralık günü oyun oynadı bize. Sabah çok tehlikeli duruyordu, sonra giderek toparlandı. Turumuzu iptal ettik, ama belki bağımsız çıkan arkadaşlar olmuştur. Arada sırada haftasonlarını bisiklet dışındaki uğraşılarımız ile geçirmek iyi oluyor. Belek parkurunu uygun bir zamanda yaparız mutlaka.

Kısmetse 13 Aralık Pazar günü Gökdere'de ateş başında sucuk ekmek ile güzelleşiriz...

IrfanKARAMAN
07-12-2009, 20:46
Çakırlar ve fener tarafı çok güzeldi. Akşamüstü biraz serinledi ama olsun güzel bir pazardı yinede.

Sabah toplandınız mı abi ? Katılım var mıydı ?

Kısmetse 13 Aralık Pazar günü Gökdere'de ateş başında sucuk ekmek ile güzelleşiriz...

Sucukları bu sefer fazla alalım :mrgreen:

Tuncay Özışık
09-12-2009, 17:07
Bilemiyorum toplananlar oldu mu, o yüzden buraya yazmıştım toplanıp tur yapanlar varsa haberimiz olsun diye....

Evet arayı açtığımız için sucuk-ekmeğe özlem vardır, herkes kapasitesinin üstüne çıkabilir, yedekli almakta fayda var...:)

zeki_alper_BD07
11-12-2009, 10:25
Başta Tuncay hocam olmak üzere Bisiklet Derneği adına emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Vatani görevimi yapmak üzere bugün itibariyle Antalya'dan yola çıkarak birliğime teslim olmaktayım. Ankara G.A.T.A.'ya varınca dostlarıma veda etmiş bulunuyorum, umarım kazasız bir şekilde askerliğimi başarıyla tamamlamak nasip olur .. ve tekrar pedalların döndüğü bir günde görüşmek dileğiyle.. Hoşçakalın!!;)

Tuncay Özışık
12-12-2009, 14:59
Alper,

Sağlık ve esenlikle vatani görevini tamamlarsın inşallah. Görev yerin iyi görünüyor.

Bizi arasıra haberdar edersen seviniriz...

Hayırlı tezkereler

Sehnaz
12-12-2009, 15:05
Başta Tuncay hocam olmak üzere Bisiklet Derneği adına emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Vatani görevimi yapmak üzere bugün itibariyle Antalya'dan yola çıkarak birliğime teslim olmaktayım. Ankara G.A.T.A.'ya varınca dostlarıma veda etmiş bulunuyorum, umarım kazasız bir şekilde askerliğimi başarıyla tamamlamak nasip olur .. ve tekrar pedalların döndüğü bir günde görüşmek dileğiyle.. Hoşçakalın!!;)

Zeki arkadaşımıza hayırlı tezkereler diliyorum..Askerlerimizi birer birer uğurluyoruz..Dilerim güzel bir askerlik dönemi ve güzel anılarla aramıza dönerler..