PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İBB Trafik müdürlüğü ile ortak çalışmamız sürüyor

mr-bike
02-12-2009, 23:19
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/20091202-ibb.jpg
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Trafik müdürlüğü ile ortak yapılan bisiklet yollarının yapımı ve mevcut yolların standartlarının iyileştirilmesi çalışmaları sürüyor.
02.12.2009 günü Bostancı-Kartal arasındaki güzergahda yapılan saha incelemesinde geçtiğimiz aylarda saptanan eksikliklerin giderilme orannı incelenirken yeni aksaklıkların tespiti yapıldı.
Trafik müdürlüğüne alınan bisikletler ile yapılan saha çalışmasına Trafik müdürü, müdür yardımcıları ve mühendisler ile Bisikletliler derneği adına Başkan Murat Suyabatmaz katılmıştır.
Yapılan incelemelerde özellikle çizglerin mavi olarak yeniden çizilmesine, otopark giriş ve çıkışlarına DİKKAT BİSİKLET ÇIKABİLİR logosu konmasına, logo çalışmasının daha sık konmasına kavşaklarda bisiklet geçişlerinin düzenlenmesine ve çalışmların devam ettirilmesine karar verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.

BakiBerkKAYALAR
03-12-2009, 00:39
Tuğlalar birer birer yerine konuluyor. İBB Trafik Müdürlüğünü ve sizleri kutluyorum.

Berk

Sehnaz
03-12-2009, 02:04
Özel çalışmalarınız ve çabalarınız için tüm bisikletliler adına teşekkür ediyorum Sayın Başkanım. Bostancı bisiklete binmek için çok uygun diye hep duyuyorum bisiklet sever dostlardan ve bir tur düşünüyoruz Bostancı'ya en yakın zamanda ..Güvenli bisiklet yolları tamamlandığında biz de orada pedal çevirmenin keyfini yaşayacağız..

Halil Atalay
03-12-2009, 09:11
çok güzel çalışmalara devam

durmak yok yola devam :D :D

mustafayetis
04-12-2009, 20:59
İstanbul İzmit derken bisiklet yolları Ankara ya doğru geliyor.Başarılar.

Süleyman Şatır
05-12-2009, 14:19
Murat Bey, bu bisiklet yollarının girişlerine özellikle hafta sonu gelen piknikçiler arabalarını park ediyorlar... Bu yolları sık kullanan birisi olarak bunların halledilmiş olacağını düşünmek gerçekten sevindirici... Bisiklet yollarının girişlerinin içine konan ve bisiklet yollarını daraltan engel direklerinin, araç parklarını önleyecek şekilde yerlerinin değiştirilmesi en büyük dileğim... Bu konudaki girişimleriniz için çok teşekkürler...

semih59
05-12-2009, 18:21
İbb bakırköy sirkeci istikametinde bisiklet yolu yapmış emeği geçen herkese teşekkür ederim.Güzelde karşı yakadaki proje güzel aynı şekilde bakırköy,ataköy,yeşilyurt,yeşilköy .florya sahil güzergahdan yolun sağına yapılabilir kaldırım üstünde değil. ( Bakırköy kaldırım üstünde)Anayolun en sağ kısmına Birde bakırköyden sirkeciye gidin bütün kanalizasyon mazgalları ters takılı yani mazgalların aralıkları rahat jant içine düşer.Dikey aralık jant yönünde mazgalı yan taksalar jant üstünden rahat geçer.Birde ibb tesislerinde bisiklet park yeri yok.Gerçi sağ olsunlar . Bazı metro istasyonlarında var örnek merter.Ortak çalışmalarınızda başarılar dilerim.SAYGILARIMLA

mr-bike
05-12-2009, 18:54
Bakırköy - Yedikulu arasındaki sahilde yapılan bisiklet yolu 25 yıl kadar önce bisiklet yolu olarak ayrılan kısmın geri kazanılması şeklinde bir rçalışmadır, bu çalışmada eski yol işaretlenmiş yeni kavşak inşaatları ile kesilen yolumuz yeni ek yollar inşaa edilerek yatay ve dikey işaretlerle tamamlanmıştır.
Bisiklet yollarının yol kenarına yapımı genel arzumuz ancak GÜVENLİK öncelikli tercihimiz olduğundan, hemde teknik olarak şimdilikte olsa kaldırımda yol yapılması çok daha müsait görünüyor.
Logar kapaklarının düzeltilmesi derhal yapılması gereken bir konu hatalı kapakların caddelerini tam olarak belirtirseniz ilgil birimlere öncelikle iletir takipcisi oluruz.
İlginize teşekür ederiz.

semih59
06-12-2009, 19:03
Ters takılı logar kapakları sahil yolu sirkeci istikameti cankurtaranı geçin sarayburnuna kadar ters takılı ilginize teşekkür ederim.

Dark_Of_Downfall
06-12-2009, 20:18
Kendimi bildim bileli bisikletim ile önceleri sadece mahallemde dolaşırken şimdi işe güce arkadaşa heryere bisiklet ile gidiyorum ancak istanbul trafiğinde gerek araç sürücüleri gerekse bisiklet yollarının olmaması sebebi ile bir yerden bir yere giderken çok zorluklar çekiyorum. Sanırım bu İstanbul ilinde bulunan bisiklet kullanıcılarının genel sorunu. Umarım İBB Trafik Müdürlüğü ve Bisikletliler Derneği ortak çalışması ile istanbulda bisiklet yollarının yapılması ve ya düzenlenmesi bir an önce gerçekleşir ve kazasız belasız herkes bisiklete biner. Sizlere bol pedallı günler dilerim...

Halil Atalay
20-12-2009, 00:50
merhaba arkadaşlar büyükşehirin ne kadar istekli olduğunu şu şekilde anlayabilirsiniz trafik müdürlüğünde 4 adet trek 6500 aldılar

artık ofis de dolaşırken herkes bana bisikletci geliyor dosyaları kaltırın masanın üstünden gittiğimde projelere karıştırıyorum ve itiraz ediyorum hemen