PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bd. projesine Birleşmiş Milletler desteği

mr-bike
1 Aralık 2009, 02:43:03
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Küresel Çevre Fonu küçük destek programı kapsamında sunduğumuz Bisiklet Proje teklifimiz kabul edilmiştir.
İzmit Belediyesi ortaklığı ile gerçekleştirmek üzere çalışmalarına başladığımız " HAYDİ ÇOCUKLAR BİSİKLET İLE OKULA " Projemizin bir bölümüne kaynak olarak 40.000 $ ( Kasım 2009 - Mayıs 2010 ) destek onaylanmıştır.
Proje kapsamında İzmit Yahyakaptan mahallesinde Bisiklet ile temel trafik eğitim pisti inşaa edilecek, okulların uygulamalı trafik eğitimleri bu alanda verilecek, yine yahyakaptan içerisine bisiklet yolları ve park üniteleri konulacak, son aşamada ise bu bölge içinde oturan yaklaşık 1500 öğrencinin bisikletleri ile okula gidip gelmesi hedeflenmektedir.
Dernek olarak iki kez Avrupa birliği proje ortaklığı sonrası, ilk kez kendi projemize başlamanın gururunu sizlerle paylaşmak istedik.
Bu projedede başta İzmit' te yaşayan üyelerimiz olmak üzere tüm gönüllülerimizin desteğini bekliyoruz.

BakiBerkKAYALAR
1 Aralık 2009, 08:52:10
Harika bir haber bu.

Her zaman yanınızdayım.

cedrick41
1 Aralık 2009, 11:16:31
çok güzel bir haber elimden geldiğince destek vereceğim

Sehnaz
1 Aralık 2009, 11:39:40
Derneğimizin ve özellikle Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Suyabatmaz'ın özel girişimleri ,çabaları ile gerçekleşen projelerin en önemlisi olan bu projenin tam da içinde olmak İzmit'li bisikletliler için çok büyük bir şans ve kazanç.Biz derneğimizin İzmit'li üyeleri olarak bu proje için elimizden gelen desteği esirgemeyeceğimizi söylemek isterim.İzmit'in bisikletli yaşama geçişin en önemli bölümü olan " HAYDİ ÇOCUKLAR BİSİKLET İLE OKULA " kampanyası ile hızla yayılacak bir kampanya olcağını düşünüyorum.Çok sayıda aile de bu sayede bilinçli bisiklet kullanımını ve şehir yaşamında bisikletin önemini anlayacak ve belki de daha kısa sürede beklenen ve istenen görüntülere kavuşacaktır.Bana göre beklenen görüntü; şehir içinde , araçların olmadığı ve bisikletle ulaşımın yoğunlukla sağlandığı bir görüntü..Daha temiz bir hava,gürültüsüz bir kent..Sağlıklı insanlar..

Derneğimizin başarılarının devamını diliyorum.Önce ilimizde daha sonrada diğer illerde..
Hep birlikte tüm illere yayılması için üzerimize düşeni yapacağımızı da belirtmek istiyorum.Saygımla..

basaktris
1 Aralık 2009, 13:49:34
Çok güzel bir haber.. Dilerim hep birlikte daha da güzel gelişmelere hem vesile hem de tanık oluruz.. :) dünyamız için şehrimiz için güzel şeyler yapan insanların olması da ne kadar güzel.. :)

uguler
1 Aralık 2009, 15:40:48
Bu güzel habere çok sevindim.İzmit'te uygulanacak bu projenin çok başarılı olacağına inanıyorum. İzmit Bisikletliler Derneği üyesi olarak projeyi desteklemek adına yapmamız gereken ne varsa yapmaya hazırız :D Umarım diğer İllerde daha çok bisiklet kullanan kişilere kavuşur. Biz İzmit'te Bisikletliler olarak çığ gibi büyüyoruz. Başta Murat Başkana, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a ve diğer yetkililere teşekkürler. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

''Daha iyi bir toplum, daha temiz çevre için Herkese bir BİSİKLET! ''

Timukan1953
1 Aralık 2009, 20:20:36
Tum emegi gecen arkadaslara tesekkur ediyorum. Gayretleriniz sayesinde bir yerlerden baslaniyor.Insallah diger bolgelerde de gelismeler baslar.

Sehnaz
1 Aralık 2009, 22:14:15
Bu güzel habere çok sevindim.İzmit'te uygulanacak bu projenin çok başarılı olacağına inanıyorum. İzmit Bisikletliler Derneği üyesi olarak projeyi desteklemek adına yapmamız gereken ne varsa yapmaya hazırız :D Umarım diğer İllerde daha çok bisiklet kullanan kişilere kavuşur. Biz İzmit'te Bisikletliler olarak çığ gibi büyüyoruz. Başta Murat Başkana, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a ve diğer yetkililere teşekkürler. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

''Daha iyi bir toplum, daha temiz çevre için Herkese bir BİSİKLET! ''
Bu projenin çok başarılı olacağına ben de yürekten inanıyorum.Derneğimizin başarılarına bakınca bu başarı da büyüyerek tüm kentlere yayılacaktır öyle görünüyor.Uğur'cum hepinizin ,hepimizin yapacağı çok şey var.Yolun başındayız..Bunu birlikte başaracağız. ;) Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler..

kahraman
2 Aralık 2009, 00:02:46
Mükemmel bir haber.Örnek bölge olarak Yahya Kaptan semti çok doğru düşünülmüş.Bisikletli yaşam dan doğru uygulamaların etkin bir şekilde gösterileceği doğru bir yer ve harika bir proje.Bu ekilen tohum harika meyveler verecek hiç kuşkusuz.

mustafayetis
2 Aralık 2009, 14:42:59
Sevgili Murat dokunduğun yer güzelleşiyor.Ulaşmda bisiklette tarih yazıyorsun.Başarılar diliyorum.Ankara olarak yanındayız.

hakanozhan
2 Aralık 2009, 17:32:56
Hayırlı olsun diliyorum önceklikle.

Yahya Kaptan Mahallesi bisikletli ulaşım ve yaşam konsunda tam bir pilot bölge olma konusunda ilerliyor. Böylece diğer şehirlerde de hızla yaygınlaşır. Bunun içinde bu bölgenin tam 4/4lük olması için gerek İzmitlilere gerekse diğer tüm bisikletlilere görevler düşüyor. Hepimize başarılar diliyorum.

mr-bike
2 Aralık 2009, 21:53:44
Sevgili Murat dokunduğun yer güzelleşiyor.Ulaşmda bisiklette tarih yazıyorsun.Başarılar diliyorum.Ankara olarak yanındayız.

Teşekkür ederim, teveccünüz efendim, ben sadece çalışmak isteyen arkadaşlara ve birazcık bile niyetli olan yerel yönetimlere rehberlik yapıyorum, gerek arkadaşlar, gerek yöneticiler samimi ve yapıcı çalışmalara girdiklerindede başarı geliyor.

Emre POLAT
4 Nisan 2010, 15:42:57
Murat Bey, emeklerinize saygı duymamak elde değil. Ne demiş Hz.İsa ; "Sezar'ın hakkı Sezar'a"