PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 29-30 Kasım Günlerinde Tur Yapalım !?

IrfanKARAMAN
27 Kasım 2009, 20:26:20
Öncelikle herkeze iyi bayramlar..

Pazar ve Pazartesi günü müsait olan arkadaşlar varsa eğer uzun soluklu bir gezi yapalım mı? Tempolu ve rampalı olması tercihimdir (:

Görüşmek üzere..

BakiBerkKAYALAR
27 Kasım 2009, 21:14:34
Antalya' da olsam bu öneriyi kaçırmazdım. Ailemin tüm ıyy mıyylarına rağmen İzmit çevresinde bayram turu yaparak yetiniyorum. İşi ve okulu nedeniyle bisiklete binecek vakit bulmakta zorlananların bayramı iyi değerlendirmelerini öneririm.

Havanın güzel olmasıyla beraber tatilci trafiği o bölgede yoğun olacaktır. Tur yapacak olanların ekstradan dikkatli olmasını dilerim.

İyi bayramlar.

mecamir
27 Kasım 2009, 21:27:50
Ben varım ;) Sonunda yemek olsun ama! :)

IrfanKARAMAN
28 Kasım 2009, 09:42:50
Can o zaman Çakırlar veya Doyran tarafına gidelim ?

mecamir
28 Kasım 2009, 13:06:38
Hiç fark etmez, çoğunluğa uyarım ;)

akdenizlim2005
28 Kasım 2009, 15:30:28
isterseniz saklıkente tur yapalım

IrfanKARAMAN
28 Kasım 2009, 17:53:54
Saklıkent yolunu tam olarak bilen varsa gidelim sabahtan çıkalım ?

*Bu akşamüstünden itibaren Karaoğlan civarında olacağım. Bayram ziyareti vs. Bisiklet ile gidiyorum akşam çıkacak olan olursa haberleşelim.

Tuncay Özışık
28 Kasım 2009, 18:02:00
Merhaba,

Pazar günü (29'u) şehir ağırlıklı bir tur yapılabilir. Bayram münasebeti ile uzun bir parkur olamaz galiba birçoğumuz için. Ama isteyenler alternatif bir tur düzenleyebilir tabii.

Bizim düşündüğümüz Pazar sabah 09:30'da müze önünde toplanıp sahilden Lara tarafına doğru gidip Sera otelden düz devam edip havaalanı yoluna çıkıp Tedaş kavşağındaki Cırnık Büfe'de güzelleştikten sonra dere kenarından tekrar sahile inip dağılmak şeklinde. İsteyenler bize katılabilir.

Bundan ayrı olarak, bir aksilik olmazsa ve hava uygun olursa Pazartesi sabahı 08:30'da Altınkum'dan hareketle Altınyaka'da kısa bir yol antrenmanı Parkur için tıkla (http://www.mapmyfitness.com/route/turkey/-antalya/521125899125193051)) yapmak isteyenler bana katılabilir (Vedat ne dersin?) Toplam 25-30 km kadar ama başı tırmanışlı, tempolu olur, gerekirse biraz uzatılabilir.

Görüşmek dileğiyle herkese iyi bayramlar...

Tuncay Özışık
28 Kasım 2009, 18:15:05
Saklıkent yolunu tam olarak bilen varsa gidelim sabahtan çıkalım ?

*Bu akşamüstünden itibaren Karaoğlan civarında olacağım. Bayram ziyareti vs. Bisiklet ile gidiyorum akşam çıkacak olan olursa haberleşelim.

Saklıkent yolunun tarifi kolay, TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi diye levhaları takip etmeye başlayacaksınız Sanayi kavşağından Çakırlar'a doğru gitmeye başlarken. Toplam 40 km ama 0 m'den 1960 m ye kadar sürekli tırmanacaksınız. Sabah 6'da filan çıkarsanız saatte 5-6 km tempo tutturabilirseniz hesabı siz yapın. Saklıkent ciddi antrenman gerektiren bir parkur, bolca da inek büyüklüğünde çoban köpeği vardır...İyi düşünün...

mecamir
28 Kasım 2009, 18:27:39
İrfan, bana Tuncay abinin teklifi biraz daha cazip geldi :) Yarın şehir turu, pazartesi günü de elimden geldiğince tempoya ayak uydurarak altınyaka tarafı. Sen ne dersin?

IrfanKARAMAN
28 Kasım 2009, 20:40:03
İrfan, bana Tuncay abinin teklifi biraz daha cazip geldi :) Yarın şehir turu, pazartesi günü de elimden geldiğince tempoya ayak uydurarak altınyaka tarafı. Sen ne dersin?

(: Bizim neyimize rampa. Zaten Vedat abi bile rampa var diyor Saklıkent için hesabı iyi yapmak lazım eheh.
Yarın müze önünde görüşürüz :mrgreen:

* Can sabah saat 09:00 da makro da(1e 1) buluşalım mı ?

mecamir
28 Kasım 2009, 21:20:06
29 Kasım benim için zora girdi, mazeretim var, asabiyim ben :) 29'u akşam ve 30'unda müsait olanlarla çıkabiliriz.

Yarın tura katılacaklara iyi eğlenceler şimdiden :)

vedat07
28 Kasım 2009, 22:13:23
tuncay pazartesi mtb ile altınyaka yolundan hısarcandır ordan orman icinden candır vadisine inip cakırlardan dönüş yaparız gelmek isteyen arkadaş olursa ciddi yokuş var burayı cıkamayan saklıkentte cıkamaz bu parkur saklıkent içinbasamak saklıkent tırmanışı molo vermeden 4.saat cıktım ort 10 km pazartesi hisar candıra gelmek istiyen için yemek molası yok sadece bisküüt olur hisarda cay molası bir sefer tuncay buluşma yerimiz altınkum garanti bank 8.30 onaylarsan ara görüşmek üzere irfan foto video cekimleri bsd faliyetleri arttırıcı calışmalırından dolayı tebrik ederim

akdenizlim2005
28 Kasım 2009, 22:20:48
saklıkente tur yapalım derken arabayla demek istemiiştim :D

Tuncay Özışık
29 Kasım 2009, 00:53:30
saklıkente tur yapalım derken arabayla demek istemiiştim :D

Ahah hahaha. Hımmm şimdi anlaşıldı, çalıştığım yer olduğundan benim için "hem de arabalı" hiç cazip olmaz :D Ama ciddi antrenman yaparsanız önümüzdeki haftalarda Saklıkent olmasa da 970 m rakımlı Bakacak Beli'ne kadar gidebilir ve oradaki buz gibi bir havada sucuk-ekmek yaparız.

Vedat: Benim Pazartesi vaktim kısıtlı olacak, bu yüzden parkuru fazla uzun tutamam ama katılacak arkadaşlarla devam edebilirsin. Altınyaka sapağından sonra 10 km kadar tırmanabilirim. Ayrica düşündüğüm antrenman yol bisikleti antrenmanı idi, zira diğer günler yol bisikletini fazla kullanamıyorum, bu kısa ama molasız, tempolu bir antrenman bana iyi geliyor. Bu tür antrenmanlara diğer arkadaşlarımızın da katılması gerçekten verimli olur, bisiklet sporu ve antrenmanı ile tanışmış olurlar...

IrfanKARAMAN
29 Kasım 2009, 18:11:57
Çok güzel bir pazar turunu tamamlamış bulunmaktayız. Hava mükemmeldi. Antalya' ya kış gelmesin (:
5 Kişilik bir ekiple Kundu ya kadar gidip ordan havalimanı yolundan tekrar seraların arasından laradan geri döndük. 69km lik gezimiz boyunca manzaraya doyamadık. Antalyamın her yeri güzel (: Mis gibi temiz hava da almış olduk. Muhabbetin güzelliğine de unutmamak lazım sağolun Tucay-Ertan Abi.

Fotoğraflar:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... ad774d30d6 (http://www.facebook.com/album.php?aid=124131&id=564627631&l=ad774d30d6)

tuncay pazartesi mtb ile altınyaka yolundan hısarcandır ordan orman icinden candır vadisine inip cakırlardan dönüş yaparız gelmek isteyen arkadaş olursa ciddi yokuş var burayı cıkamayan saklıkentte cıkamaz bu parkur saklıkent için basamak. saklıkent tırmanışı mola vermeden 4.saat cıktım ort 10 km. pazartesi hisar candıra gelmek istiyen için yemek molası yoksadece bisküüt olur hisarda cay molası bir sefer tuncay buluşma yerimiz altınkum garanti bank 8.30 onaylarsan ara görüşmek üzere.

Yazdıklarına %100 katılıyorum Vedat Abi. Molasız hızlı tempo bir antreman yapalım. Yetişebildiğimiz kadar yetişmeye çalışırız sana (: Biraz da olsa kendimizi geliştirmemiz lazım artık. Sabah 08.30 da Garanti Bankası (Eski Türkay Oteli) n dayım. Görüşürüz.

irfan foto video cekimleri bsd faliyetleri arttırıcı calışmalırından dolayı tebrik ederim
Teşekkür ederim, yeterki gezilerimizin devamı gelsin. Nice görmediğimiz yerler görmeye, mis gibi orman havası koklamaya ve tabiki de dağ bisikletinin hakkını verecek arazilere..

Görüşmek üzere...

Tuncay Özışık
2 Aralık 2009, 22:55:57
Bayram geldi hoş geldi, bu tur hepimize iyi geldi...

IrfanKARAMAN
4 Aralık 2009, 10:20:22
Bayram geldi hoş geldi, bu tur hepimize iyi geldi...

haha :mrgreen: Aradaki tatil olanaklarını bundan sonra sonuna kadar kullanalım. Çok güzel geziler-parkurlar ortaya çıkıyor. Yol nasılsa bir yere çıkar politikasını benimseyen grubumuzun yolu açık ola :D