PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mahmut abimle zorlu bir haftasonu gezisi

gökay30
15-11-2009, 22:11
mahmut abimle cumartesi zorlu bir gezi bitirdik.bu haftasonu antalyada hem soguk bir hava hemde rüzgarlı bir hava hakimdi.aslında körrülü kanyona gitmeye karar vrmiştik.ama havanın durumundan ötürü rotayı daglara cevirdik.geziye 0dan başlayarak 1500 mye cıkışla başladık.hurmadan başlayıp fesligan yaylası-oradan sinan degirmeni(bu mevsimde cok güzeldir)-sonradanda saklıkent yolu ve bahcelerde bitirdik.zorlu arazi rampalarından gectik.inişlerde üsüdük baya.camurlu parkurlardan gectik.güzel bi gezi oldu.doga harika.........
resimler:
http://picasaweb.google.com.tr/kurtboncuk/FeslikanYaylasSinanDegirmeniSaklKentBahgelerArasNd aGecenActionGezi#

omeryil
16-11-2009, 11:22
Güzel bir gezi olmuş. Ayağınıza emeğinize sağlık. Fotoğraf paylaşımınız için ayrıca teşekkürler. Yeni gezilerinizi dört gözle bekliyoruz. Her şey gönlünüzce olsun.

Tuncay Özışık
19-11-2009, 11:39
Selam dağların ekibine,

Geziniz güzel ve tam performans gezisi olmuş ki Mahmut birkaç karede bayağı dişlerini sıkmış :)
Şu parkuru tam bir açık açık olarak sıralarsanız bağımsız çıkmak isteyenler için güzel bilgi olacak. Bazı yerleri Altınyaka'ya benzettim ama...

Pedalınıza sağlık...

gökay30
22-11-2009, 20:27
merhaba arkadaşlar.geziye benim evimden basladık antalya altınyaka yolu bogacayı caddesinden.dahasonra kadıahmet ogulları önündendevam ederek pazaryerine oradanda saga dönüp geyikbayırına tıpmanış başlıyor.tırmanısa ilk başlangıc kısmı baya dik.geyikbayırına kadar hep cıkış var ayrıca arada 2 adet iyi egim var.geyikbayına varınca 2 yol var.ben geyikbayırının icinden geceni tavsiye ederim.daha sonra tırmanısa devam ederek caglarca oradanda devam ederek sinan degirmeni sapagına varıyorsunuz.sapaktan saga dönüp sinan degirmenine iniyorsunuz.burada degişik alternatif yollar var.bizim gittigimiz dik ve en bozuk olanı.bu yolu bulmak için bilmek gerekli.bakarak göremiyorsunuz.sinanda degirmeni ve akarsuyu görmenizi öneririm.iyi bir tırmanışla bakacak beline geciyorsunuz.bakacaga varıldıgında yaklaşık 1900 m tırmanmış oluyorsunuz.artık saklıkent yolundasınız.bu noktada secenek fazla.ister saklıkente,korkuteline,termesosa yada antalyaya inebilirsiniz.biz bakacagı geçip doyrana indik daha sonra bogacayı deresinin etrafında su cukurlarında-toprak engellerden gecip eve döndük.gezimizin son kısmı maceralı oldu.gezi alanı bu sekilde

gökay30
22-11-2009, 20:29
bu parkura cıkacak arkadaşların 40 kmyi cıkabilmesi gerekmekte.10 kmsi bozuk toprak yol.parkurun tamamı 105 km.

BakiBerkKAYALAR
22-11-2009, 21:13
Sizleri tebrik ediyorum. Zorlu bir parkurun üstesinden gelmişsiniz.

Devamını dilerim.