PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vedat arkadaşımızın organize etttigi olmpos gezisi

gökay30
12-11-2009, 22:47
Haftasonu pazar günü vedat arkadaşımızın organize ettigi olypos gezisine kemerden başladık.kemere arabayla gittikten sonra basladık cünkü hem calısma var hemde trafik yogundu.
sonra sırasıyla tekirova-ulupınar-kumluca belen-cavuşköy-olypos ve cıralıdan tırmanarak kemere dönüş.
cıralıda pampanın başında biraz oyalanınca mahmut abi arayı actı.yakalamak için baya ter döktük.
resimler:
http://picasaweb.google.com.tr/kurtboncuk/Olypos?authkey=Gv1sRgCOOdlO6s3q_nBA&feat=directlink
ben yazı yazmayı sevmedigimden vedat arkadaşımız konu hakkındaki düşüncelerini yayınlayacaktır

gökay30
12-11-2009, 22:51
gezi bsd adına vedat arkadaşımız tarafından düzenlenmiştir.

IrfanKARAMAN
13-11-2009, 10:37
Selamlar;

Tebrik ederim güzel bir gezi olmuş. Ne ara gittiniz Vedat abi onu merak ettim (:
İlk izinimde uzun bir tur düşünüyorum artık kısmanmaya başladım (:

Görüşmek üzere..

mecamir
14-11-2009, 12:01
Bizim turlar kesmiyor ki adamları :lol: Güzel gezi olmuş. Yalnız bir şey dikkatimi çekti: Yoldan hiç araba geçmedi mi yahu? Her fotoğrafta bomboş yol :roll:

Büyüyünce 'Vedat abi' olcam :mrgreen:

AdilArlı
14-11-2009, 14:08
Abi süpersiniz sizin bu gezileriniz gaza getiriyor bizi :)

vedat07
14-11-2009, 17:58
tebrik eden irfan adil .can ve resimleri gönderen gökay arkadaşımıza ayrıca resimleri tıklayanlara teşekkür ederim.bisikletçi arkadaşlara kendilerini geliştirmelerini antalyanın dagları vadileri dogası ve kızıl cam ormanları bir cennet herkesin keşfetmesini isterim bu güzellikler anlatilmaz sisli daglarda gözlerimizin yandıgı karlı daglarda ellerimizin dondugu sedir agacların uzerindeki karları bisikletimizle gidip görmenizi isterim

gökay30
14-11-2009, 20:09
fotograf cekerken doga dostu oldugumuzdan özellikle karelerde arabaların olmasını istemedigimizden fotograf cekerken karelerde bilerek araba olmasını istemedik.bisikletcilik sonuc olarak bi doga sporu.özellikle mtb

gökay30
14-11-2009, 20:54
vedat arkadaşımızın gezilerinin devamlı olmasını diler. kendisine teşekülerimi borc bilirim.

zeki_alper_BD07
15-11-2009, 20:03
Foruma kattığınız güzel fotoraflar ve geziler için gökay abime çok çok çoook teşekkür ve ayrıca Vedat bey e de çok teşekkür eder turlarınızın devamının her zaman gelmesini dileriz.. Pedalsız kalmayın bol oksijenli temiz havalar .. ;) :ugeek:

Tuncay Özışık
19-11-2009, 11:32
Selam Olimpos Ekibi,

Bu ara yine iş yoğunluğundan biraz uzak kaldım neler olmuş neler. Gezinize imrendim, pedallarınıza sağlık. Havalar da tam bisiklet havası haline gelmeye başladı. Yeni parkurlar çıkaralım...

zeki_alper_BD07
21-11-2009, 03:25
Selam Olimpos Ekibi,

Bu ara yine iş yoğunluğundan biraz uzak kaldım neler olmuş neler. Gezinize imrendim, pedallarınıza sağlık. Havalar da tam bisiklet havası haline gelmeye başladı. Yeni parkurlar çıkaralım...

Doğru demişsiniz Tuncay Bey. Sizi de artık aramızda görmek isteriz :) Özlemişsinizdir bisiklet turlarını..
Yeni parkur çıkaralım ama yaklaşık kaç km yol gidileceği önceden foruma belirtilirse ona göre bisikletimi seçip geleceğim tura. MTB'yi 100km yi geçen zorlu rampalı parkurlara saklıyorum yani.. Benim gibi çeşit çeşit bisikleti olup da turlara katılmayı düşünen arkadaşların da aklındaki soru işaretini almak için konu açarken arkadaşlardan; "parkurun kısalıgı ve uzunlugu hakkında varsa rampaların durum bilgilerini" aktarmaları ricam olunur . ;) :ugeek:
Artık farklı farklı rotalarda yine birlikte pedallamak dileğiyle.. Hoşcakalın ! 8-)

"Gökay abi bu pazar tura gelirsen çok seviniriz..! Not: Parkur çıkaracak ender bisikletçilerden biridir.. ;) "

BakiBerkKAYALAR
26-11-2009, 12:48
Olimpos çok güzel bir yer. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.

vedat07
26-11-2009, 21:00
bekir kayalar arkadaşa teşekkür ederim daha önce buralara gelmişiniz bu parkurdan 6gün önce sel olmuş dere taşinca araclar ünlü kadirin agac evleri vebir cok pansiyon işletme zarar görmüş denizle dere birleşmiş sahilde geniş kum alan sular altında resimlerde farketmişinizdir beyaz atlı alpere ve antalya dernek başkanımız tuncay özişika teşekkür ederim