OZZY
6 Kasım 2009, 19:03:22
Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 2 ay önce yazmışım.. Yani yeni bisikletimi alalı 2 ay olmuş.. Çok memnunum.. SCOTT SCALE 70 aldım.. Ankaradan ERDOĞANLAR BİSİKLET ..Bilirsiniz.. Sağolsun Lütfi abi ç5ok yardımcı oldu.. Ama İstanbul da da YEŞİL BİSİKLETTEN neredeyse tüm ekipmanı değiştirdim.. bana yaklaşık 1.800 EURO ya mal oldu. Ama inanılmaz iyi.. çok memnunum.. Şu sıralar çok binemiyorum.. Şayet dalyan - caddebostan parkurunda takılan varsa bana ulaşsın.. ozeralp1973@hotmail.com hEpİnİzE spor dolu günler...
Ozzy.
Sadece ben. Kalbimi duyuyor ve insanları tanıyorum. Gördüklerimden hiçbiri gibi yaratılmamışım; yaşayanlardan hiçbiri gibi yaratılmış olmadığıma inanmak cüretini gösteriyorum. Öteki insanlardan daha iyi değilsem bile, hiç olmazsa başkayım. J.J.Rousseau
OZZY
Ozzy.
Sadece ben. Kalbimi duyuyor ve insanları tanıyorum. Gördüklerimden hiçbiri gibi yaratılmamışım; yaşayanlardan hiçbiri gibi yaratılmış olmadığıma inanmak cüretini gösteriyorum. Öteki insanlardan daha iyi değilsem bile, hiç olmazsa başkayım. J.J.Rousseau
OZZY