Orijinalini görmek için tıklayınız : Geotech Tur Bisikleti Hakkında Bilinenler
rezonans
6 Kasım 2009, 12:25:31
Merhaba Ben Geotech marka life acera model tur bisikleti almak istiyorum. Genel amaçlı ve daha çok şehir içi asfalt yollarda kullanıcam. Bu marka ve model hakkında kullanıcılardan bilgi almak istiyorum. Bu markayı kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Ayrıca alım aşamasında bana yardımcı olabilecek bilgiler verirseniz karar vermem kolaylaşıcaktır. Ben İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum. Bende pedal çevirmek için artık ilk adımı sizlerin yardımlarıyla atmış olucam. Şimdiden teşekkürler.
Halil Atalay
6 Kasım 2009, 12:36:38
merhabalar geotech türk yapımı toplama bir bisikletdir. delta bisiklet bünyesinde kurulmuş bir firmadır kalite olarak alacağınız kompenatlara bağlı
bende b.çekmece de oturuyorum bizim orada 15 kişilik bir grubumuz var çarşamba akşamları tur yapıyoruz katılmak isterseniz 0532 528 00 61 telefondan ulaşabilirsiniz
rezonans
10 Kasım 2009, 13:38:21
Halil verdiğin bilgiler ve davetin için sağ ol ama, öncelikle bir bisiklete sahip olmam gerekiyor. Bende işte araştırma yapıyordum. Geotech life 28 modeli hoşuma gitti. Onun için biraz bilgi toplamak istedim. Önce bisikleti alalım, ondan sonra gruba katılırız. Daha önceden de sizin gruptan haberim var zaten. çarşamba turlarınız hakkında yazıları forumdan takip ediyordum, ama uzun zamandır bir faaliyet göremedim. Genelde turları trinity organize ediyordu. Bisikleti alalım inşallah tanışırız.
Halil Atalay
10 Kasım 2009, 16:05:00
çarşamba turlarımız devam ediyor duyuru kısmına gelince ben veya elmas hanım yapıyoruz geçdiğimiz haftalar havaların kötü gitmesi nedeniyle tur yapılamamışdı ama bu akşam yanı 10.11.2009 salı akşamı kumburgaz yapılacak haberiniz ol bisilletinizi aldığınızda bekleriz
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.