PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayın fotosu

Tuncay Özışık
03-11-2009, 08:34
Merhaba,

Ben ayın fotosu için aşağıdaki resmi aday gösteriyorum :) Var mı başka "güzel" ve "ilginç" fotoğrafları olan, burada paylaşalım.

http://img222.imageshack.us/img222/4255/s5000188sm.jpg (http://img222.imageshack.us/i/s5000188sm.jpg/)

Sehnaz
03-11-2009, 09:22
Bence bisiklet çok işlevli :lol: her işe yarıyor.Vatandaşa küllük olmuş :P
Tamam öyleyse ben de Cumhuriyet bayramında görüntülediğim sempatik baba ve iki çocuğunu aday gösteriyorum.. ;)

Ayın babası ! Bayrama 2 küçük yavrusu ile gelen bisiklet sevdalısı baba !

http://img22.imageshack.us/img22/8108/ss856100aa.jpg

iCg
03-11-2009, 15:40
Sigara kullanan bir bisiklet :D
Bisiklet ile sigara birbiri ile uyum içerisnde olmadığı için 1.fotoğraf saf dışı kalacağa benziyor :)

2.fotoğraf çok güzel :)

zeki_alper_BD07
03-11-2009, 16:34
Hahaaa Tuncay hocam süpersiniz! :) Nasıl denk geldi de çektiniz valla nasıl bir zihniyettir ki hem spor yapıyor hem de sigara elinden düşmüyor gerçekten ilginç bir yaşamformu tespit edildi! Bravo güzel kare gerçekten hocam! ;)

Diğer fotoya diyecek birşey yok! Harikulade bir foto yani "bilinçli bir baba resmi" budur! :ugeek:

ustaoglu
03-11-2009, 21:09
Bir fotoğrafta benden... Hatta direk ben kendim :lol: Dağ bisikleti böyle kullanılır :twisted:

http://img231.imageshack.us/img231/9816/tnbbk8771.jpg (http://img231.imageshack.us/i/tnbbk8771.jpg/)

kahraman
03-11-2009, 21:33
şehnaz hanımın fotoğrafı harika ve çok anlamlı.bahadır kardeşimizin fotoğrafıda gerçekten çok güzel

Sehnaz
03-11-2009, 21:43
Ben Tuncay Bey'in fotosundaki espriyi çok sevdim.Onu yakalabilmesi çok güzel Bu nasıl bir dikkattir.Ayrıca sigarasını yere atmayıp oraya koyması düzgün vatandaş olduğunu gösteriyor.Ve ayrıca ekonomik.Yeni yakmış atmıyor bu yüzden.. ;)
Tabii ki bisiklet ve sigara çok tezat :/ Sadece ikisi yakışmıyor.Ama olsun..Bisiklete biniyor olması bile özel kılıyor bisikletin sahibini... :lol:

codalton555
03-11-2009, 22:50
ben 3 numaralı fotoyu beyendim bisiklet ,orman ve çamur hepsi bir arada :D kirlenmek güzeldir çamaşır makinası sağ olsun :lol: :lol: :lol:

Sehnaz
04-11-2009, 09:31
ben 3 numaralı fotoyu beyendim bisiklet ,orman ve çamur hepsi bir arada :D kirlenmek güzeldir çamaşır makinası sağ olsun :lol: :lol: :lol:
Cüneyt sizi Bahadır'la bir gün çamurlu yollarda yarıştırmak şart oldu..En çamurlu kim? :lol: İkiniz bu konuda yarışacak haldesiniz ;)

Sehnaz
04-11-2009, 09:56
şehnaz hanımın fotoğrafı harika ve çok anlamlı.bahadır kardeşimizin fotoğrafıda gerçekten çok güzel

Teşekkürler ..
Bence biskletliler bir karıştırsın bilgisayarlarındaki fotografları neler neler çıkacak. ;) Ben bekliyorum o ilginç fotografları..
Ama eminim ki yıllardır bu ve benzeri fotografları arşivleyen bir Başkanımız var.. ;) Ondan da bekliyoruz... :!:

kudret
04-11-2009, 15:58
evet polis arkadaş eski bir yol bisikletçisi imiş gerçi aradan yıllar geçmiş binmemiş bende benim bisiklete binmesini istedim

http://img80.imageshack.us/img80/9462/dsc01141h.jpg

zeki_alper_BD07
04-11-2009, 17:47
Kudret hocam sizi tebrik ediyorum.. Çok örnek bir davranış!

Tuncay Özışık
04-11-2009, 20:17
Bir photoshop çalışmam...

http://img231.imageshack.us/img231/4199/s5004179ps.jpg (http://img231.imageshack.us/i/s5004179ps.jpg/)

Sehnaz
04-11-2009, 23:37
Muhteşem olmuş.. ;) daha ne cevherler çıkacak merak ediyorum.İyi ki açtınız bu başlığı çok güzel görüntüler hepsi.. :)

BikeRenter
05-11-2009, 02:33
İlk fotografın dışında diğerlerinin ilginç ve hoş yanları var...sigaranın hiç bi ilginç yanı olamaz arkadaşlar, espri konusu bile olmamalı...tekerin altında ezilen bi sigara olsaydı daha doğru olurdu, kask takmayanlara karşı nasıl hassas oluyorsak sigaraya karşı da daha hassas olmalıyız, hiç bi şekilde ozendirici olmamalıyız, zaten bırakmak isteyip te bırakamayanlar var, onlara bi bahane daha sunmayalım, eminim arşivlerimizde bu talihsiz fotografın yerine laik gerçekten ilginç pozitif ozendirici fotograflarımız bol miktardadır, olmasa da photoshopla uretilir...BİSİKLET ve sigara beraber duşunulmemeli duşundurulmemeli...nekadar olumlu bakmaya çalışsam da bu fotografta özel kılınacak övülecek bişey bulamıyorum...bu tür kotu alışkanlıkları olan hiç bir BİSİKLET binicisi ozel kılınmamalı...BİSİKLETLE dolaşan katil, hırsız tecavuzculer de olabilir...BİSİKLETE saygılı olmalıyız, ona bi kulluk muamelesi yapmamalıyız, ona nekadar özen gosterir, bakar ve iyi kullanırsak okadar faydalı ve uzun ömürlü olur, bence BİSİKLET kullanmadaki maharet ve zevk karşılaştığımız engelleri aşabilmektir...imkanımız olduğu halde onları aşmamak ve bunu da maharet saymak BİSİKLETE saygısızlıktır...
TÜRKİYEDE BİSİKLET hareketinin gelişmesini istiyorsak ki bunda bi şuphem yok, daha çok çoğalmalıyız ve bunun içinde bu sitede ve benzer forumlardaki paylaşımlarımızda daha ozenli ve dikkatli olmamız gerekir ki yeni katılmak isteyenlere umut aşılayalım...
Herkeze sağlıklı ve bol pedallı gunler diliyorum

BikeRenter
05-11-2009, 02:45
Oyum BİSİKLET sevdalısı baba fotografına, Kudret abinin fotografı da manidar, photoshop çalışması da çok guzel, Bahadır kardeşin fotografı da fotograf çekim kalitesi açısından en guzel, karede minibus olmasaydı harika olurdu ama dağ bisikleti bence boyle kullanılmamalı ;)

ustaoglu
06-11-2009, 15:23
Oyum BİSİKLET sevdalısı baba fotografına, Kudret abinin fotografı da manidar, photoshop çalışması da çok guzel, Bahadır kardeşin fotografı da fotograf çekim kalitesi açısından en guzel, karede minibus olmasaydı harika olurdu ama dağ bisikleti bence boyle kullanılmamalı ;)

O minibüse bende orda takığım ancak yapıcak birşey yok... Aracı ordan kestiğimde sıçrayan sularda gidiyor o yüzden ellemedim. Napalım en güzel fotoğrafımın içinde bir kusur oldu :) Diğer yandan bisikleti ben bu şekilde kullanmayı seviyorum... Elimden geldiğince limitlerinde kullanıyorum yapabilceğim birşey yok araziye girince kimyam değişiyo :D

Sehnaz
06-11-2009, 23:21

O minibüse bende orda takığım ancak yapıcak birşey yok... Aracı ordan kestiğimde sıçrayan sularda gidiyor o yüzden ellemedim. Napalım en güzel fotoğrafımın içinde bir kusur oldu :) Diğer yandan bisikleti ben bu şekilde kullanmayı seviyorum... Elimden geldiğince limitlerinde kullanıyorum yapabilceğim birşey yok araziye girince kimyam değişiyo :D

O minübüsü kesebilirdin aslında biraz da photoshop ... :lol: Kesip bir daha ekle bence..Ayrıca Fotograf kalitesini Baki Berk Kayalara borçluyuz..:) Ve , çamur sıçratma görüntülerinin en güzelini de Bahadır veriyor...Kimse onu kadar koridor oluşacak kadar sulara dalamıyor.Ama ben çözdünm onu yöntemini... ;) :!:
Asla kimse cesaret edemez böyle kirlenmeyi..Bu güzel görüntüyü verdiği için kutluyorum ,fotograf içinde Berk'i.. :P

codalton555
07-11-2009, 01:11

O minübüsü kesebilirdin aslında biraz da photoshop ... :lol: Kesip bir daha ekle bence..Ayrıca Fotograf kalitesini Baki Berk Kayalara borçluyuz..:) Ve , çamur sıçratma görüntülerinin en güzelini de Bahadır veriyor...Kimse onu kadar koridor oluşacak kadar sulara dalamıyor.Ama ben çözdünm onu yöntemini... ;) :!:
Asla kimse cesaret edemez böyle kirlenmeyi..Bu güzel görüntüyü verdiği için kutluyorum ,fotograf içinde Berk'i.. :P

ben cesaret ederim şehnaz hanım :lol:

fotonun orjinal halini bozmaya gerekyok bence ben zaten minibüs görmüyorum :D

Sehnaz
07-11-2009, 09:11
Cüneyt biliyordum :lol: Başka kimse cesaret edemez ..ikiniz ;)

miwok_07
07-11-2009, 10:57
Buda benden geçen pazar dönercinin önünde çektim :)

http://img32.imageshack.us/img32/3349/tnsl270694.jpg (http://img32.imageshack.us/i/tnsl270694.jpg/)

Tuncay Özışık
11-11-2009, 11:42
İlk fotografın dışında diğerlerinin ilginç ve hoş yanları var...sigaranın hiç bi ilginç yanı olamaz arkadaşlar, espri konusu bile olmamalı...tekerin altında ezilen bi sigara olsaydı daha doğru olurdu, kask takmayanlara karşı nasıl hassas oluyorsak sigaraya karşı da daha hassas olmalıyız, hiç bi şekilde ozendirici olmamalıyız, zaten bırakmak isteyip te bırakamayanlar var, onlara bi bahane daha sunmayalım, eminim arşivlerimizde bu talihsiz fotografın yerine laik gerçekten ilginç pozitif ozendirici fotograflarımız bol miktardadır, olmasa da photoshopla uretilir...BİSİKLET ve sigara beraber duşunulmemeli duşundurulmemeli...nekadar olumlu bakmaya çalışsam da bu fotografta özel kılınacak övülecek bişey bulamıyorum...bu tür kotu alışkanlıkları olan hiç bir BİSİKLET binicisi ozel kılınmamalı...BİSİKLETLE dolaşan katil, hırsız tecavuzculer de olabilir...BİSİKLETE saygılı olmalıyız, ona bi kulluk muamelesi yapmamalıyız, ona nekadar özen gosterir, bakar ve iyi kullanırsak okadar faydalı ve uzun ömürlü olur, bence BİSİKLET kullanmadaki maharet ve zevk karşılaştığımız engelleri aşabilmektir...imkanımız olduğu halde onları aşmamak ve bunu da maharet saymak BİSİKLETE saygısızlıktır...
TÜRKİYEDE BİSİKLET hareketinin gelişmesini istiyorsak ki bunda bi şuphem yok, daha çok çoğalmalıyız ve bunun içinde bu sitede ve benzer forumlardaki paylaşımlarımızda daha ozenli ve dikkatli olmamız gerekir ki yeni katılmak isteyenlere umut aşılayalım...
Herkeze sağlıklı ve bol pedallı gunler diliyorum

Merhaba,

Arkadaşımız için fotoğrafın verilmesindeki inceliği ve fotoğrafın düşündürdüklerini açıklayayım. Düz mantıkla düşüncelerini söylemiş, teşekkürler. Tabii ki mesaj sigara-bisiklet beraberliği değil bunu herkes anlamıştır sanırım bu kadar yorulmasına gerek yoktu :)

Bakın bu karede benim düşündüğüm ne incelikler var:

1- Bisiklet kullanıcısı belli ki kısa süreliğine bisikletini park etmiş ve sigara ile girilemeyecek bir yere girmek zorunda kalmış (Yardım: Kullanıcı o anda kapalı Bankamatik'ten para çekiyordu)

2- Hemen herkes şahittir, sigara içerken minibüs geldiğinde veya sigara yasaklı bir mekana girerken hemen herkes sigarasını yeni yakmış dahi olsa hemen oracıkta fırlatıp yere atar. Bu kişi yere atmamış, kendince bir çözüm bulmuş. Sağlığa zararlı olduğunu bilse bile "israf" kavramının farkında, ya da bağımlı :). Olsun, yere atmamış!

3- Herkesin hayatında düzeltemediği yanlışları olabilir, belki de bırakamadığı sigaranın etkilerini en azından bisiklete binerek telafi etmeye çalışıyor olabilir. Zorlama bir düşünce bile olsa ile olsa bir ihtimal, bilemeyiz.

Benim düşüncelerim bunlardı bu kare ile ilgili...

Diğer fotoğraflara ise diyecek yok hepsi birbirinden anlamlı ve güzel fotolar.
Devamını bekliyoruz...

hamtunay
03-03-2010, 18:40
resimler çok güzel ve yerinde değerlendirilmiş, ama daha farklı olanlar mutlaka vardır hep beraber bekliyoruz.