PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisiklet sporunun farklı bir dalı

mr-bike
29 Ekim 2009, 22:48:31
Ülkemizde hemen hemen hiç bilinmeyen farklı bir dalı ARTİSTİK BİSİKLET buz pateninde olduğu gibi zorunlu hareketlerden puan alıyor sporcular, tabi bu hareketlerin bisiklet ile yapılması gerekiyor.
Tıklayın, izleyin, yorumlarınızı bekliyoruz.

http://www.gaztube.com/video/2433/bisik ... pan-kizlar (http://www.gaztube.com/video/2433/bisiklet-ile-super-gosteri-yapan-kizlar)

MaNiaC_oF_BiKe
30 Ekim 2009, 12:39:06
Dehşet süper teknik kızlar bunlar. Hayranlıkla ve ağzım açık bir şekilde izledim. Bazı öyle hareketler varki tek teker üstünde yaptıkları birbirlerinin üstlerine çıkıp pozisyon değiştirirken o kadar gerildim ki bilgisayar başında. Etkilenmemek mümkün değil.

Sehnaz
30 Ekim 2009, 15:12:51
Muhteşem..Buzun üzerinde akıyorlar gibi..Buz pateni görüntüleri oldukça keyiflidir bunlarda en az onlar kadar keyifli..
Teşekkürler bu güzel farklı görüntüleri paylaştığınız için..

Tuncay Özışık
3 Kasım 2009, 08:37:03
Ufffff, gösteri inanılmaz, fizik kuralları altüst olmuş durumda, hayranlıkla izledim, teşekkürler...

yasinusta
3 Kasım 2009, 20:34:25
:shock:

Olamaz böyle bir şey. İnanılmaz bir gösteri.

Paylaşım için teşekkürler.

ustaoglu
3 Kasım 2009, 21:19:17
Bizde bisiklet kullanıyoruz diye geziyoruz ortalıkta... Millet aşmış :o

BakiBerkKAYALAR
3 Kasım 2009, 22:28:40
Ben iki elimi bırakıp bisiklet süremezken, bu bayanlar epey abartmış :D Trafikte öyle sürecen bak neler oluyor :D

basaktris
5 Kasım 2009, 03:45:00
Bayıldım. Çok güzel bir gösteri imiş. Dilerim ki ülkemizde spora, atletizme gösterilen ilgi en kısa sürede artar ki bizim de milli sporcularımız böyle değişik spor dallarıyla ülkemizi temsil ederler. Sadece futbol yada basketboldan ibaret olmamalı milli sporumuz.

Sehnaz
5 Kasım 2009, 09:28:03
Bayıldım. Çok güzel bir gösteri imiş. Dilerim ki ülkemizde spora, atletizme gösterilen ilgi en kısa sürede artar ki bizim de milli sporcularımız böyle değişik spor dallarıyla ülkemizi temsil ederler. Sadece futbol yada basketboldan ibaret olmamalı milli sporumuz.

Haklısın Başak Ülkemize nedense spor deyince en çok futbol ön plana çıkartılıyor.Basketbol ve diğerleri
şeklinde devam ediyor.Spor haberleri diye yazılan ve yayınlanan programlarda nedense diğer spor dallarını fazla öne çıkartmıyorlar dolayısı ile halk ve özellikle gençler bunlardan habersiz yaşıyor.
Ülkemizin sorunu bu..Sundukları hep kısıtlı konular ,her konuda böyle...Sporda nasibini alıyor.
Neyi sunarsanız onu tanır insanlar.Medyanın gücünü biliryorsun.
Ekstrem geliyor diğer dallar onlara.İşte bu yüzden futbolu hiç sevmem.Bu ülkede futbol dışında çok daha keyifli ve güzel spor dalları varken önümüze sadece bunlar sunuyor.
Çocuklarımın hayatlarının antrenörü olup onlara bu sunulanları değil başka şeyler aşılamaya çalıştım hep.Bu yüzden onlarda pek fazla ilgilenmiyor Allahtan.Kızım Buz pateni ve eskrim yaptı ..Bütün aileler bunu yapmalı.Onlara sevecekleri başka spor dallarını da sunmalı.Spor futbol ve basketboldan ibaret değil.

Halil Atalay
5 Kasım 2009, 12:51:43
yok böyle bir şey biz yolda süremiyoruz bunlar sırlarına çıkıyor ve ön teker havada yok böyle bir şey