Orijinalini görmek için tıklayınız : Atamızın yolundayız. 2009
mr-bike
21 Ekim 2009, 22:04:28
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/08-11-10-kasim/10kasim2008--0570-1.jpg
Geleneksel " ATAMIZIN YOLUNDAYIZ " projemiz bu yıl daha geniş katılım ve kapsamda 7-10 Kasım tarihlerinde gerçekleşecektir.
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda 81 ili temsilen 81 bisikletli ortalama 500 km pedal çevirerek Ankara' ya ulaşarak 10 Kasım günü Anıtkabiri ziyaret edecektir.
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Bisikletliler Derneği öncülüğünde, Kdz. Ereğli Bisiklet Sevenler Derneği, İzmir Bisiklet Derneği, Muğla Bisiklet Derneği, Konya Bisiklet sevenler derneği davet edilmiştir. Ayrıca Bisikletliler derneği temsilcilikleri ( Ankara, Adapazarı, Bolu, Hatay, Samsun, Bafra, Düzce, İzmit, Antalya, Karaman, Edirne, Kırklareli, Kayseri ile diğer illerden üyelerimiz katılacaktır.)
Derneğimizin geleneksel hale getirdiği 81 ilimizden yola çıkacak, 81 bisikletli ile gerçekleştirilen ? ATAMIZIN YOLUNDAYIZ ? etkinliği Anıtkabir ziyareti için 7 Kasım günü illerinden bisikletleri ile hareket edip pedal çevirerek Anıtkabir'e ulaşacaktır ve bu ülkenin ne zorluklarla kurulduğunu, o dönemdeki ulaşım aracı olarak at sırtında olmasada günümüzün ulaşım araçlarından biri olan bisikletleri ile bu uzun mesafeleri kat ederek tekrar yaşatacaklardır.
Bizler ATAMIZIN YOLUNDAYIZ.
İstanbul Kafilesi
7 kasım 2009
09:30 Şişli Atatürk evi önü çıkış
14:30 İzmit Tren garı karşılama, BELSA önü tören
17:00 Adapazarı
8 Kasım 2009
8:30 Adapazarı çıkış
13:30 Düzce yemek molası
17:00 Bolu
9 Kasım 2009
09:00 Bolu çıkış GSiM
13:00 Gerede geçişi
17:00 Kızılcahamam
10 Kasım 2009
08:30 Kızılcahamam Çıkış
13:30 Ankara HAVELSAN Tesisleri ve yemek
14:30 Havelsan çıkış
15:00 Anıtkabir Ziyareti
16:00 Anıtkabir çıkışı
16:30 Havelsan
18:30 Çankaya Kafile akşam yemeği ve vedalaşma
Gelişme ve program detaylarını bu böümden duyuracağız.
Sehnaz
22 Ekim 2009, 01:48:05
Bu organizasyonun içinde olmak gurur verici.Kendimi bu gurur tablosunun içinde , Ata'mın yolunda bir gün bisikletimle giderken hayal bile edemezdim.Bu şans ve fırsat verildiği için derneğimize teşekkür ederim..10 kasım da Ata'ma gitmek de hep istediğim bir şeydi bunu çok sevdiğim bir şekilde,bisikletimle gerçekleştirmek ise çok daha özel yapacak bu gidişimizi..
tariktorun
22 Ekim 2009, 11:05:32
Böyle bir organizasyona katılmak insana gerçekten gurur veriyor. Geleneksel hale gelmesi ayrıca çok güzel.
MaNiaC_oF_BiKe
22 Ekim 2009, 13:56:27
Böyle bir organizasyonda tekrar yer alıp hem pedallamayı hemde pedal çevirdiğim kişilere yardımcı olmayı bende çok isterim. Vize tarihlerimde çakışma olmazsa inşallah katılım göstermek isterim.
Sevgi ve Saygılarımla
Mustafa Önder ATİK
hasan
22 Ekim 2009, 15:06:25
ben gelıyorum tabiiki bensiz olurmu :) salıh ve yasınde gelcek boludan gecen yıl gelen bısıkletcı gençler :))
MaNiaC_oF_BiKe
22 Ekim 2009, 21:27:26
:) inşallah. ben şimdiden kesin bişey diyemiyorum. vize tarihlerim yüzde 60 ihtimalle çakışabilir.
Sevgi ve Saygılarımla
Mustafa Önder ATİK
codalton555
22 Ekim 2009, 22:58:56
kısmetse 7/8 kasım tariflerinde sizinle gelebildiğim yere kadar gelmeyi düşünüyorum akşamda bir otobüsle geri dönerim çünkü pazartesi işe gitmek zorundayım
ercan o&o
22 Ekim 2009, 23:03:00
Bu önemli günde,
ATAMIZIN YOLUNDA olduğumuzu,
dostlarla birlikte pedallayarak vurgulamak dileğiyle...
Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan
BikeRenter
23 Ekim 2009, 01:14:23
Atamıza doğru pedal çevirmek gurur verici olur, bu guzel organizasyona geçen sene katılamamıştım umarım bu sene bende pedallayanlar arasında olurum :)
herkeze selamlar sağlıklı kazasız pedallamalar
zeki811954
23 Ekim 2009, 19:49:25
500 km pedal basmak çok güzel bir çalışma olacaktı. bu sene kısmı olarak düzceden katılmak istiyoruz. program açıklanınca düzce bölümünde, geziye katılacağız.
arda
23 Ekim 2009, 21:38:55
işlerim ayarlayıp katılmak çok isterim geçen sene çok keyifli ve güzel oldu çok iyi organizasyon yapmıştı dernek İstanbuldan Ankaraya 25 km Akyarma dağı iniş hariç 460 470 km bisiklet üzerinde gittim benim için iyi bir başarıydı katılacak olan arkadaşlara şimdiden yolunuz açık olsun...
bikerdem
24 Ekim 2009, 01:09:52
Geleneksel hale geldiği için çok mutluyum. Geçen yıl katılamadığım için çok üzülmüştüm, bu sene bu fırsatı kullanmak istiyorum. Türkiye için anlamlı bir etkinlik ve bisikletliler için önemli bir kaynaşma fırsatı. Etkinliğin onlar yerine binlerce bisikletlinin katıldığı daha büyük bir şenliğe dönüşmesini diliyorum.
mr-bike
28 Ekim 2009, 21:56:51
Kafilemiz 7 Kasım Cumartesi sabah 9:30' da Şişli' deki Atatürk evi önünden çıkılacaktır.
7 Kasım sabahı İstanbul' da refakat edip kafileyi uğurlamak üzere bekliyoruz.
kudret
31 Ekim 2009, 22:13:18
Kafilemiz 7 Kasım Cumartesi sabah 9:30' da Şişli' deki Atatürk evi önünden çıkılacaktır.
7 Kasım sabahı İstanbul' da refakat edip kafileyi uğurlamak üzere bekliyoruz.
saat 09.30 dan önce orda olacağım
Sehnaz
1 Kasım 2009, 03:01:02
Biz de ekip olarak İzmit'te karşılıyor ve uğurluyor olacağız..
(ben de uğurlananlar arasında olacağım tabii ki)
mr-bike
3 Kasım 2009, 02:47:23
her zamanki gibi ATAMIZIN YOLUNDAYIZ 7 kasım sabahı start için hazırlıklar sürüyor, kafilede yer almak için yoğun talep var ancak kontenjan sınırlı, kontenjanda yer alabilmek için öncelikle dernek üyesi olmak, etkinliklere katılıyor olmak gerekiyor, ancak derneğimizin bu yıl özel misafirlerimizde olacak kafilede onlarıda sizlere tanıtacağız.
Bu yıl etkinlik güzergahında Emekli subaylar derneğide bizleri karşılayıp uğurlayacak.
Tabii Güzergahdaki tüm illerde artık temsilcilerimiz oluştu onlarında süprizleri olacak.
Gelişmeleri buradan duyurmaya devam edeceğiz.
Murat İlhan
3 Kasım 2009, 09:14:23
Bizlerinde selamını ATAMIZ'a götürün.Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olarak bu ulvi yolculuğunuzda manen sizlerin yanında olacağız.Yolunuz açık olsun.
emfayufatih
3 Kasım 2009, 21:16:18
Herkese merhaba.ATA'ya saygı turu için katılım şartlarını bilgilendirseniz çok sevinirim:)
BakiBerkKAYALAR
3 Kasım 2009, 22:27:38
Heyecanım var. Atam için yapacağım ilk uzun yolum olacak. Ayrıca Ankara' ya karayolundan ilk gidişim olacak gibi.
Her şeyin rayında gitmesini temenni ediyorum.
BakiBerkKAYALAR
3 Kasım 2009, 23:08:20
Projemiz hakkında olumlu bir tepki aldım. Aldığım tepkiyi paylaşmak istiyorum.
Projeden bahsettiğim Haydarpaşa makinisti bir abim cumartesi günü bizi sahil yolunda gördüğü anda (eğer görürse) upuzun bir selam kornası çalacağına söz verdi.
Selam kornaları bana enerji verir. 30 bin voltla çalışan trenlerin selam kornası ise beni fişekler :D
mr-bike
4 Kasım 2009, 01:09:44
Tüm hazırlıklar tamam sayılır, Destek aracımız, konaklama yerlerimiz, izinler, karşılama ve uğurlama planlaması,
Ankara buluşması yemekler, Anıtkabir izni, hala bir kaç eksik kaldı, plakalarımız, bayraklarımız gibi ancak en önemlisi Kafileyi uğurlamaya gelecek değerli büyüklerimiz, sanatçı dostlarımız netleşmeye başladı, Cumartesi sabahı Atatürk evi önü kalabalık olacak gibi
Sehnaz
4 Kasım 2009, 01:47:30
Ben de çok fazla heyecanlıyım.Hem Ata'ma gidiyor olmam hemde ilk uzun turum olması beni müthiş heyecanlandırıyor.Ayrıca böyle bir organizasyonun içinde yer almak gurur veriyor.Cumartesi gününü iple çekiyorum. :?
İlk kez 10 kasım günü Ata'mın huzuruna gidip Anıtkabirde saat 9 u 5 geçe o hüzünlü anı yaşayacağım.
mr-bike
4 Kasım 2009, 01:57:50
Malesef 9,05 de biz Kızılcahamam dan yeni çıkmış ve meşhur Kargasekmez rampasını çıkıyor olacağız.
Anıtkabir programımız öğlenden sonra 15:00 de
Sehnaz
4 Kasım 2009, 02:10:42
Malesef 9,05 de biz Kızılcahamam dan yeni çıkmış ve meşhur Kargasekmez rampasını çıkıyor olacağız.
Anıtkabir programımız öğlenden sonra 15:00 de
:( :o
Neyse olsun orada olabilmek bile güzel...
Halil Atalay
4 Kasım 2009, 10:13:57
tüm katılımcılara allah yartımcısı olsun katılmak istediğim bir turdu ama bazı nedenlerden dolayı katılamayacağım ama aksilik olmazsa cumartesi uğurlamada olacağım
Tuncay Özışık
4 Kasım 2009, 11:02:47
Merhaba,
Bu anlamlı ve dikkat çekici organizasyona Antalya bölgesinden şimdilik 2 arkadaşımızı gönderiyoruz. Ben de Adapazarı civarından İstanbul'dan gelecek gruba katılmayı planlıyordum ama iş programımda mecburi bir değişiklik olduğu için katılamıyorum :( Benim bir an önce emekli olmam lazım yoksa hep tökezliyoruz :)
Bu etkinlik için pedal çevirecek herkese başarılar, düzenleyenlere ve destek verenlere de sonsuz teşekkürler.
Yolunuz açık, tekerlekleriniz dönüyor olsun...
mr-bike
4 Kasım 2009, 11:46:13
Derneğimizin geleneksel hale getirdiği 81 ilimizden yola çıkacak, 81 bisikletli ile gerçekleştirilen ? ATAMIZIN YOLUNDAYIZ ? etkinliği Anıtkabir ziyareti için 7 Kasım günü illerinden bisikletleri ile hareket edip pedal çevirerek Anıtkabir'e ulaşacaktır ve bu ülkenin ne zorluklarla kurulduğunu, o dönemdeki ulaşım aracı olarak at sırtında olmasada günümüzün ulaşım araçlarından biri olan bisikletleri ile bu uzun mesafeleri kat ederek tekrar yaşatacaklardır.
Bizler ATAMIZIN YOLUNDAYIZ.
İstanbul Kafilesi
7 kasım 2009
09:30 Şişli Atatürk evi önü çıkış
14:30 İzmit Tren garı karşılama, BELSA önü tören
17:00 Adapazarı
8 Kasım 2009
8:30 Adapazarı çıkış
13:30 Düzce yemek molası
17:00 Bolu
9 Kasım 2009
09:00 Bolu çıkış GSiM
13:00 Gerede geçişi
17:00 Kızılcahamam
10 Kasım 2009
08:30 Kızılcahamam Çıkış
13:30 Ankara HAVELSAN Tesisleri buluşma konuşmalar ve yemek
14:30 Havelsan çıkış
15:00 Anıtkabir Ziyareti
16:00 Anıtkabir çıkışı
16:30 Havelsan
18:30 Çankaya Kafile veda yemeği
MaNiaC_oF_BiKe
4 Kasım 2009, 13:03:02
Malesef kurslarımdan dolayı katılamıyorum. Aslında çok üzgünüm. Geçen yıl katılmıştım ve insan üstü gösterdiğim gayretle pedal çeviren diğer kişilere de çok yardımcı olmuştum. Böyle turların şahsi anlamda kazandırdıkları hem yeni insanlarla tanışmak hemde saygın insanlarla işbirliği yaparak beraber çalışma fırsatı yaratmak açısından çok önemli. Başarılar dilerim.
kudret
4 Kasım 2009, 17:05:02
önemli sorular
1- karşıya kafile nasıl geçecek
2-eminönünden arabalı vapurla üsküdara geçilmesi gündeme gelecek mi
3- köprü geçişi netlik kazandımı geçen sene köprü geçişine 7 haziranda izin verilmemişti bu durum şimdide geçerli olabilirmi
EnginKilercik
4 Kasım 2009, 17:35:53
SÜPER BİR ORGANİZASYON!
UMARIM YETERLİ DÜZEYDE KATILIM OLUR. MURAT BEY'I TEBRİK EDERİM!
mr-bike
4 Kasım 2009, 18:22:29
önemli sorular
3- köprü geçişi netlik kazandımı geçen sene köprü geçişine 7 haziranda izin verilmemişti bu durum şimdide geçerli olabilirmi
1- Bisikletle geçilecek
2- hayır
3- İzin içişleri bakanlığından alındı.
kudret
4 Kasım 2009, 18:25:54
önemli sorular
1- Bisikletle geçilecek
2- hayır
3- İzin içişleri bakanlığından alındı.
başkan çok teşekkürler bu haber bomba gibi tesir yapar bisiklet camiasında
Nizamettinulas
4 Kasım 2009, 20:10:52
düzcede sizi karşılıyacağım atamızın huzurunda düzceyi temsilen Ankarada sizin yanınızdayım .selamlar
arda
4 Kasım 2009, 20:21:32
düzcede sizi karşılıyacağım atamızın huzurunda düzceyi temsilen Ankarada sizin yanınızdayım .selamlarGEÇEN SENE ATAMIZIN YOLUNDAYIZ ETKİNLİĞİNDE BOĞAZ KÖPRÜSÜNÜ BİSİKLETLERLE GEÇTİK.
BikeRenter
5 Kasım 2009, 03:19:43
Şimdiden heyecanlı ve sabırsızım...hava şartlarından dolayı bi iptal durumu soz konusu olmaz umarım...katılamayacak arkadaşları da cumartesi sabah 09:30 da Atamızın evinin onunde gormek çok guzel olacak, onların çokluğu bize daha çok guç verecek...Anıtkabirde Atamızın huzurunda mahçup olmamak için, kaç miliyonların izinde olduğunu selamlar gonderdiğini soyleyebilmek için cumartesi sabahı Şişli ATATÜRK evi onu ve tum illerdeki uğrlama noktaları BİSİKLETLİLER istilasına ve şenliğine dönsün inşallah!!!
Arkadaşlar, TÜRKİYEYİ, Cumhuriyetini, ATATÜRKÜ, Vatanını Milletini seven herkeslerle goruşmek üzere...
kudret
5 Kasım 2009, 08:43:05
hava durumu
accu weather dan -istanbul 7 kasım cumartesi Pleasantly warm with partial sunshine. Winds from the ESE at 6 km/h.Realfeel®: 24 °CHigh: 23 °C hava çok güzel
Halil Atalay
5 Kasım 2009, 10:08:30
şimdi benim kafama takılan soru şu uğurlamaya gelen arkadaşlar boğaziçi köprüsünden gecebilecek mi?
mr-bike
5 Kasım 2009, 11:29:29
Konvoy ve izin olduktan sonra, neden geçmesinler ?
cezeze
5 Kasım 2009, 15:29:03
ugurlamaya gelenler konvoyla beraber köprü geçişi yapabilecekmi :D
kesin bişey söylenebilirmi acaba :P
teşekkürler
BakiBerkKAYALAR
5 Kasım 2009, 16:33:46
Uğurlamaya 1000-2000 kişi gelse ne güzel olur ama :D
ercan o&o
5 Kasım 2009, 20:52:40
Uğurlamaya 1000-2000 kişi gelse ne güzel olur ama :D
Gerçekten çok harika olur. Ben oğlum Erkin'le birlikte uğurlamaya geliyorum geriye 998-1998 kişi kaldı, ha gayret ;)
Bu arada Beylikdüzü-Bakırköy arasında olanlar birlikte hareket edebiliriz, haberleşelim.
Ercan
mr-bike
6 Kasım 2009, 11:14:42
Köprü konusunda her yıl olduğu gibi bu yılda küçük bir sorun görünüyor, umarız aşarız.
Eğer sorun aşılamaz ise ( B ) planımız arabalı vapur ile geçmek olacaktır.
Bilgilerinize
mr-bike
6 Kasım 2009, 16:18:11
sorun çözülmüştür, ancak maksimum 20 kişi için izin alınmıştır.
kudret
6 Kasım 2009, 20:47:55
hava durumu
Partly to mostly sunny and pleasantly warm. Winds from the SE at 6 km/h.
Realfeel®: 23 °C
High: 22 °C
hava mükemmel olacak
uguler
7 Kasım 2009, 01:58:36
Yolunuz açık olsun. Hayırlısıyla gider gelirsiniz inşallah. Şehnazcım bu gece seni uyku tutmaz ama uyumaya çalış. Sizi yarın uzun, yorucu ve heyecanlı bir yol bekliyor. :D :) (: Ata'ya Berk ve sen gidiyorsun ama İzmit Bisikletliler Derneği olarak bizlerde kalbimiz sizinle gidiyor diyoruz. Berkcim herşey rayında ve yolunda gitsin insallah. Pedalınız bol olsun... Olaganüstü birşey olmazsa uğurlamaya geleceğim. İzmit'te yokluğunuz hissedilecek. Ama gözünüz arkada kalmasın. ;)
Sehnaz
7 Kasım 2009, 09:28:50
Yolunuz açık olsun. Hayırlısıyla gider gelirsiniz inşallah. Şehnazcım bu gece seni uyku tutmaz ama uyumaya çalış. Sizi yarın uzun, yorucu ve heyecanlı bir yol bekliyor. :D :) (: Ata'ya Berk ve sen gidiyorsun ama İzmit Bisikletliler Derneği olarak bizlerde kalbimiz sizinle gidiyor diyoruz. Berkcim herşey rayında ve yolunda gitsin insallah. Pedalınız bol olsun... Olaganüstü birşey olmazsa uğurlamaya geleceğim. İzmit'te yokluğunuz hissedilecek. Ama gözünüz arkada kalmasın. ;)
Uğur'cum doğru uyku tutmadı :? Zorlu olduğunu biliyorum ama bana güç ve enerji veren tek şey Ata'ma gidiyor olmam.
Yüce Ata'mızın Türkiye Cumhuriyetini kurarken verdiği savaşın, mücadelenin yanında bizimki az bile.Ona borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Atamızın yolundan ayrılmayarak ve kurduğu bu güzel ülkeyi koruyarak öderiz ancak.Devrimlerine sahip çıkarak ödeyebiliriz.
Giderken arkamda İzmit'li bisiklet sever aydın, çağdaş , dev gibi bana yürek veren bisikletli dostlarım olduğunu bilmek daha fazla güç veriyor.Sizlerin hep yanımda olacağınızı hissettirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Özellikle Burak'cığımın sözleri kulağımda olacak '' acı yok'' :lol:
Ona ,yol konusunda bana verdiği öneri ve taktikler içinde buradan da teşekkür ediyorum.
Arkamda kalmıyor gözüm.Çünkü biz harika bir ekibiz. ;)
arzuhan
7 Kasım 2009, 15:31:47
Tüm yolculara iyi yolculuklar iyi pedallar...
Ben Şişli Atatürk Evi'nden Bostancı'ya kadar olan güzergahı resimledim.. Çoookkkk güzeldi.... uğurlar olsun, yolunuz açık olsun...
http://picasaweb.google.com.tr/arzu.haslak/BD_AtayaDevZiyaret#
kudret
7 Kasım 2009, 18:04:29
mükemmel organizasyon
--------------------------------------------------------------------------------
mükemmel bir organizasyonla tuzlaya kadar gruba eşlik ettik
köprüden geçerken bütün arabaların korna çalmalarına bizde elle selam vedik toplam 18 kişi vardık polis eskortları mükemmeldi
köprüden geçme zevkini bir kez daha tattık
Halil Atalay
7 Kasım 2009, 20:08:47
hasta olduğum için katılamadım giten arkadaşların allah sağlık sıhatli şekilde gitip gelmeyi nasip etsin
arzuhan
7 Kasım 2009, 22:07:06
http://img442.imageshack.us/img442/5238/atayadevziyaret092.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/829/atayadevziyaret117.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/9813/atayadevziyaret147.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/1795/atayadevziyaret200.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/2876/atayadevziyaret216.jpg
arzuhan
7 Kasım 2009, 22:34:41
Haberler.. :)
http://www.haber7.com/foto-galeri.php?cID=451462&s=1
http://www.haberler.com/bisikletliler-anitkabir-yolunda-haberi/
http://turkyurdu.com/son-dakika/bisikletliler-anitkabir-yolunda/
http://sondakika.com/haber-bisikletliler-anitkabir-yolunda-1800984/
Bisikletliler Derneği üyesi bir grup, 10 Kasım'da Atatürk'ü anmak için Anıtkabir'e doğru yola çıktı. Yanlarında Türk bayrağı götüren bisikletliler, Şişli'deki Atatürk Evi'nden hareket etti.
http://www.degisenkocaeli.com/tr/kocaeli.asp?x=2&id=16911
İstanbul?dan yola çıkan gruba İzmit?te, İzmit Bisikletliler Derneği İl Temsilcisi Şehnaz Karabulut ile Berk Kayar?da katıldı. Başkan Doğan, bisikletle yola çıkan kafilenin başındaki isim olan Genel Başkan Murat Suyabatmaz?a Türk bayrağı ve pişmaniye ikramında bulundu. İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Üzülmez ile Ayhan Acar?ın da hazır bulunduğu karşılama töreninde, bisikletle gelen ve üzerlerindeki kıyafetleri ile profesyonel olduklarını her halleri ile ortaya koyan grup, yürüyüş yolundan geçen insanlar tarafından da ilgiyle izlendi.
ercan o&o
8 Kasım 2009, 00:34:09
Bugün Atamızın Şişli'deki evinin önünde gururla toplandık. Yerel ve ulusal basına duygularımızı yansıttık.
Ulusumuzun yüce kurtarıcısına, çağdaş Türkiye'nin kurucusuna sonsuz bağlılığımızı göstermek üzere yola koyulduk.
Bu anlamlı organizasyonu planlayan, sponsorları ve diğer STK'ları koordine eden Murat Başkanımıza ve harika fotoğraflarıyla o anları bir kez daha yaşatan Arzu arkadaşıma teşekkürlerimle.
ATV'nin hakkımızdaki haberi için aşağıdaki linke tıklayın, kaydettikten sonra Windows Media Player ile izleyin.
http://www.tuzcular.com/bisiklet/atvanitkabir.avi
Ercan
mr-bike
9 Kasım 2009, 02:07:45
"ATAMIZIN YOLUNDAYIZ" Atv haber link' i http://www.facebook.com/group.php?gid=7 ... z?ref=name (http://www.facebook.com/group.php?gid=7382814300&v=app_2344061033#/murat.suyabatmaz?ref=name)
mr-bike
9 Kasım 2009, 02:18:21
" ATAMIZIN YOLUNDAYIZ " devam ediyor, 9 Kasım günü Bolu-Kızılcahamam etabı ile turumuz devam ediyor, ilk iki etapda hava harika, katılımcılar muhteşem, bizi karşılayan, uğurlayanlar ise mükemmeldi. Sadece Hasan Göksun arkadaşımız, grip olup geri dönmesi dışında, her şey yolunda ve destek ve ilgi muhteşem, korna ile desteklerini gösterenlere karşı selam vermekten tek elimiz havada gidiyoruz. :lol:
Bu yılki kafilemizde birbirinden değerli arkadaşlar yer aldı, hepsi bisiklete emeği geçmiş insanlar zaman, emek ve enerjilerini ayırdılar.
9 Kasım gece Kızılcahamam' da kafilemiz ASYA TERMAL TATİL KÖYÜNDE ***** Konaklayacak, kaplıcalar yorgun üyelerimizi biraz olsun dinlendirecek, son etaba hazırlayacaktır.
Halil Atalay
9 Kasım 2009, 08:55:11
yolunuz açık olsun herkese selam
tariktorun
10 Kasım 2009, 00:22:49
Samsun'u temsilen yarın bende ekibe katılıyorum. Görüşmek üzere
mr-bike
10 Kasım 2009, 09:21:42
Kafile 10 kasım sbah 8:30' da kızılcahamam' dan yola çıkıyor, 09:05' de duruyor. 1 dakika saygı duruşu sonrası bayraklar yarıya indiriliyor ve yola devam edilip Havelsan tesislerine doğru yola devam ediliyor.
Havelsanda diğer kafileler ve arkadaşlarımızla buluşup 81 il 81 bisikletli olacağız.
Ayrıca BEST FM 09:06 da canlı yayına bağlanacağız.
saat :15:00 de Anıtkabir' de olacağız.
kerem
10 Kasım 2009, 12:53:49
Bu anlamlı tura 1 günde olsa katılmak gerçekten çok gurur vericiydi. O an bisiklete binerken yaşadıklarımız gerçekten tarif edilemez ki, 4 günlük tur kim bilir nasıldır?
Halil Atalay
10 Kasım 2009, 14:49:02
az önce murat beyle telefonla konuşdum ankara havelsan tesislerinde öğle yemeği yiyorlarmış hiç bir sorun yokmuş herşey çok güzel gidiyormuş
saat 15:00 atanın huzurunda olacaklarmış
zeki811954
11 Kasım 2009, 00:53:03
pazar günü düzceden geçen kafileye bir kaç saat da olsa eşlik etmek çok güzeldi. gelecek yıllardaki zamanda daha uzun eşlik etmek için sabırsızlanıyorum. sağlıklı bir şekilde gezinin bitmesinin ve bayramızın Ata'nın huzuruna kadar götüren arkadaşlara sonsuz teşekkürler ediyoruz.
BakiBerkKAYALAR
11 Kasım 2009, 06:49:39
Her türlü açıdan mükemmel bir turdu. Lastik bile patlamadı. Hava yazdan bir parça idi. Herkes birbiriyle uyumlu, neşe ve pozitif enerji doluydu. Halkın tepkisi bizi motive ediyordu. Atamızın varlığı da kalplerimizdeydi.
Bu aktivite için emeği geçen başta başkanımız Murat Suyabatmaz olmak üzere emeği ve desteği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Ayrıntılı düşüncelerimi uykumu aldıktan sonra yazarım.
mr-bike
11 Kasım 2009, 14:47:14
http://onurerkmen.com/galeri/10kasim.htm sayfasında Anıtkabir etabımızın fotoğraflarını bulabilirsiniz.
Onur Erkmen' e teşekkür ederiz.
Sehnaz
11 Kasım 2009, 15:05:32
Gurur veren zorlu ama keyifli geçen turumuz başarıyla tamamlandı.Öncelikle Kusursuz bir organizasyondu.Her şey öyle güzel planlanmış ki ;
Hiç bir şey aksamadan saniyesi saniyesine program uygulandı.Başta Değerli başkanımız Murat Suyabatmaz'a ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımıza ve bu zorlu turda hep birlikte 4 gün boyunca pedal çeviren arkadaşlarımıza Ve bu güzellikleri bize yaşatan derneğimizin tüm üyelerine kendi adıma teşekkür ediyorum.Organizasyonu özverili bir çalışmayla baştan sona yöneten Başkanımız, tüm katılımcılara her türlü kolaylık sağlayarak turun keyifle geçmesini sağladı.İyi ki varsınız Sn. Murat Suyabatmaz.Bu gurur tablosunun içinde yer almamızı sağlayan ve geleneksel hale gelen organizasyonu iyi ki başlattınız.Derneğimiz çok önemli işler başarmaya devam edecek bu azimli ve kararlı çalışmalarla.
Bisiklet dünyasına ve bisiklet severlere yeni ve her zaman ileriye götüren çalışmalara katkılar sağlamamıza yardım eden derneğimizin içinde yer alabildiğim için ve katkı sağladığım için kendimi çok şanslı görüyorum.İyi ki buradayız ve iyi ki derneğimiz var.Teşekkürler tüm dernek üyelerimize de ayrıca.Birlik ve beraberliğimiz her geçen gün büyüyor.
Herkesi sevgimle saygımla selamlıyorum .
Ata'mızın yolunda İzmit bölümünden..
Haber:
http://www.ozgurkocaeli.com.tr/news.php?id=33290
mustafayetis
11 Kasım 2009, 20:38:48
Bisikletliler dernegi Ankara temesilciligi olarak 60 kisi ile katıldık.İstanbul dan pedal basarak gelen,İzmir den gelen,Antalya dan.bursa dan,Hatay dan,Samsun dan gelen,daha birçok ilden gelen bisiklete gönül vermiş insanlara...Ayrıca Ankara da SDS Bisiklet,Güngörler Bisiklet,BGB Bisiklet Gönül Birliği,Perşembe gecesi Bisikletcileri ne,Havelsan Yönetici ve Komutanlarına,Anıtkabir Komutanlarına gönül dolusu teşekkürler.Tabi Özellikle bu organizasyonun esas yönetcicisi Murat Suyabatmaz a çok çok teşekkürler.
mustafayetis
11 Kasım 2009, 20:44:21
Ayrıca sevgili ONUR ERKMEN E desteklerinden dolayı kucak dolusu sevgiler ve teşekkürler.
Bülent
11 Kasım 2009, 21:38:14
Arkadaşlar, İstanbuldan 7/kasım/cumartesi sabahı şişli atatürk evi önünden saat : 10.00 da hareket eden
İstanbul ve çevresi illerin temsilcileri olan 11 kişilik bisiklet ekibi boğaz köprüsünden polis eskortları eşliğinde
geçerek başladığı yolculuğunu Kocaeli, Adapazarı, Düzce, Bolu,Gerede, Kızılcahamam illerine uğrayarak sürdürmüş
ve bu illerden katılan bisikletseverlerle birlikte 10/kasım/salı günü Ankaraya varmıştır.
Türkiyenin 81 ilinden gelen bisikletseverlerle bir araya gelen grubumuz İstanbul Ankara arasında tüm yol boyunca
olduğu gibi buradada polis eskortları eşliğinde anıt kabire kadar bisiklet sürerek ve anıt kabir komutanlığının özel izinleri ile bisikletleri ile otoparka kadar girmişlerdir.
Daha sonra hep birlikte anıt kabir' e girerek Atatürk'e saygısını gösteren grubumuz ellerinde getirdikleri çelenk ve bayrakları mozoleye bırakarak görevlerini tamamlamıştır.
Bu anlamlı ve çok önemli günde 480 km. pedal basarak İstanbul dan Ankaraya kadar giden ve diğer illerden gelenlerle beraber bu etkinliği gerçekleştiren BİSİKLETLİLER DERNEĞİ öncülüğündeki bisikletseverler toplumumuza bisiklet kullanımının ve örgütlü hareket etmenin ne denli etkin, etkileyici ve faydalı bir şey olduğu konusunda çok değerli mesajlar vermişlerdir.
mr-bike
12 Kasım 2009, 01:48:21
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA19.jpg
Önemli gün reportajlar ile başladı.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA25.jpg
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA58.jpg
500 km lik zorlu yolculuk start aldı.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA106.jpg
Boğaz köprüsünden geçmek bir harika idi.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA117.jpg
Ahmet Türkyılmaz
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA119.jpg
Hasan Göksun ve Bolu' lu Salih
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA120.jpg
Hasan Göksun
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA125.jpg
Bülent Yamaner
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA132.jpg
Murat Suyabatmaz
mr-bike
12 Kasım 2009, 01:55:01
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA135.jpg
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA174.jpg
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA186.jpg
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA235.jpg
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA225.jpg
YAkıt ikmali
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA231.jpg
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA237.jpg
İzmit' te dernek üyelerimizin ön karşılaması
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-kocaeli.jpg
İzmit belediye başkanı Dr. Nevzat Doğan
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1--ST-ADA34.jpg
İzmit' ten 30 kişilik bir grup bizi Adapazarına doğru 20 km kadar bizle pedal çevirerek uğurladı.
mr-bike
12 Kasım 2009, 08:52:42
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1--ST-ADA38.jpg
Adapazarında Akşam yemeğimiz PAsaport pizza' da idi. Passaport pizza ve Temsilcimiz Sibel Vancı' ya teşekkür ederiz.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1--ST-ADA74.jpg
Akşam hep birlikte bisiklet bakımı ve lastik değişimi yapıldı.CST asfalt lastikleri için Aslı bisiklete teşekkür ederiz.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1--ST-ADA76.jpg
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU29.jpg
Sabah 2. etap Adapazarı - Bolu etabı için bizleri uğurlamaya ve bayrak teslimine Adapazarı Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu ve yerel basın gelmişti.Aramıza Adapazarını temsilen katılan Erhan Koçdemir ve Fuat Akçay' ıda alarak yola çıktık.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU31.jpg
Adapazarında kent içi turumuzu yaparak yola çıktık
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/1-ST-ADA227.jpg
Destek aracımız aynı zamanda arkamızdan gelen araçlara karşı güvenliğimizide sağladı.
BakiBerkKAYALAR
12 Kasım 2009, 09:29:50
Gazete siteleri ve diğer sitelerde turumuz:
http://haber262.com/index.php/e/10974-q ... a-gittiler (http://haber262.com/index.php/e/10974-qataq-icin-bisikletle-ankaraya-gittiler)
http://www.yenisakarya.com/2.0/2.0/haber.asp?id=7264
http://sondakika.com/haber-bisikletcile ... k-1801970/ (http://sondakika.com/haber-bisikletciler-ata-icin-pedal-cevirerecek-1801970/)
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?p=2758513
http://www.tumgazeteler.com/?a=5688866
http://turkyurdu.com/son-dakika/10-kasi ... klet-turu/ (http://turkyurdu.com/son-dakika/10-kasim-ataya-saygi-bisiklet-turu/)
http://turkyurdu.com/son-dakika/bisikle ... r-yolunda/ (http://turkyurdu.com/son-dakika/bisikletliler-anitkabir-yolunda/)
http://www.duzce.com/index.php?option=c ... Itemid=115 (http://www.duzce.com/index.php?option=com_content&view=article&id=187:81-lden-81-bisikletli-ataya-doru-yolda&catid=35:haberler-duyurular&Itemid=115)
http://www.duzceobjektif.com/haber/191- ... lunda.html (http://www.duzceobjektif.com/haber/191--81-ilden-81-bisikletci-anitkabir-yolunda.html)
mr-bike
12 Kasım 2009, 09:45:18
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU107.jpg
Adapazarında her an yanımızda olan Tuncer Salihoğlu' na teşekkür ederiz.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU111.jpg
Adapazarı - Hendek arası düz ve geniş bir yol, bisiklet ile tempo yapmak için ideal bir yol
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU118.jpg
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2--ADA-BOLU29.jpg
Yakıt bitti, molaaa
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2--ADA-BOLU102.jpg
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2--ADA-BOLU92.jpg
Trafik ekipleri 500 km boyunca bizlerle idi. Emniyet teşkilatına ayrıca teşekkür ederiz.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU269.jpg
Düzce girişinde Temsilcimiz Nizamettin Ulaş elektrikli bisikleti ile bizleri karşıladı.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU282.jpg
Düzce' de yerel basının ilgisi büyüktü.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2--ADA-BOLU139.jpg
Düzce' de öğlen molası için GSİM il müdürü Korhan Öztekin' e ve yardımcısı Kasan Hüseyin Kaya' ya teşekkür ederiz.
Umut sofrasının ev yemekleri harika idi tavsiye ederiz. ( spor sk devamı no:1 düzce )
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2--ADA-BOLU90.jpg
Sıra geldi ilk büyük engelimize BOLUDAĞI, önce kısa bir mola
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2--ADA-BOLU189.jpg
Bazı arkadaşlar farklı metodlarla bacaklarını dinlendiriyor.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU324.jpg
Zorlu yokuş tam kadro tırmanılıyor.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU322.jpg
mr-bike
12 Kasım 2009, 09:51:57
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU333.jpg
Boludağında herkesin performansı bir değil, havada kararmadan zirveye çıkmak istiyoruz, ek tedbirler devrede
Ön kapı ile arka kapı arasına özel hat döşedik.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU332.jpg
Bu özel hat zorlanan arkadaşlarımızın Cankurtaran halatı oldu.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU345.jpg
Kısa kısa halata tutunup tekrar gruba dahil olmayı tercih etti arkadaşlarımız
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU355.jpg
Ve zirve tam kadro hatıra fotoğrafı
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/2-ADA-BOLU360.jpg
hava kararsada Bolu' ya doğru yola devam ekip hedefe bisikletle varmaya kararlı.
Halil Atalay
12 Kasım 2009, 15:24:17
diğer resimleri sabırsızlıkla bekliyorum
arzuhan
12 Kasım 2009, 15:46:53
Öncelikle hoşgeldiniz... :)
Böyle güzel bir organizasyon haberlerini okumak ve Anıtkabir'e giriş anınızı televizyondan seyretmek ayrı bir keyifti benim için..
Seneye dilerim bende sizlerle beraber olabileceğim.. Bu konudaki güvencem önce kendim ve tabii ki peşimizden gelecek olan otobüs.. :))
BakiBerkKAYALAR
13 Kasım 2009, 09:28:56
Arkadaşlar Enes kardeşimiz etkinlik hakkında fotoğraflarla beraber bir şeyler yazmış.
http://www.bisikletmagazin.com/blog1.ph ... bir-ankara (http://www.bisikletmagazin.com/blog1.php/2009/11/12/atam-z-n-yolunday-z-bisiklet-etkinli-i-an-tkabir-ankara) linkinden okuyabilirsiniz.
BakiBerkKAYALAR
13 Kasım 2009, 09:38:04
Gerede ziyaretimiz.
http://mercanmedya.com/haber.asp?id=483
Sehnaz
13 Kasım 2009, 10:53:59
Ata'mızın yolunda, yol boyu haber olmamız çok güzel.. Bütün il ve ilçelerde yerel basının ilgisi çok yoğundu.Bu da o bölgelerdeki arkadaşlarımızın tanıtımı ve derneğimizin başarısı bence,emeği geçenlere teşekkürler.Derneğimiz adım adım merdivenleri çıkıyor.Zirve yaptığında Tüm Türkiye ve ulusal basının da manşet haber yapacağı günleri de göreceğiz gibi bir inancım var.Birlik, bütünlük ,dayanışma ve paylaşmanın; iyi niyetlerle yapılan bütün çalışmaların ürünü..Şimdi bu ürünleri arttırmak için verimli bir şekilde çalışıyoruz.Sonra meyvelerini toplamaya başlayacağız buna yürekten inanıyorum.
mr-bike
13 Kasım 2009, 14:04:36
Bolu-Kızılcahamam etabımız
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/3-Bolu-kzlcahamam-109.jpg
Sabah 8:30 herkes hazırlanmakta
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/3-bolu-ilmdr.jpg
Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdal Selimoğlu' na teşekkür ziyaretimiz.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/3-Bolu-kzlcahamam-84.jpg
Denizden 800 m yükseklikte sabah ayazından korunmak için bir süre otobüsün arkasında pedal çevirdik.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/SS856759.jpg
Ufak bir ameliyat ( arka jantın konsültasyon sonrası akord yapılmasına karar veriliyor )
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/3-Bolu-kzlcahamam-69.jpg Uzun yokuşlar çık çık bitmedi. Ama grup hiç yılmadan 488 km pedal çevirdi.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/SS856836.jpg
Ekip liderinin grupla iletişimi işaret dili ile kurdu.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/SS856970.jpg
Gerede kaymakamlığının bir okul bahçesinde düzenlediği törenden sonundaki coşkulu alkışlar bizleri hem duygulandırdı, hemde motive etti.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-11-10-atamizinyolunda/SS856960.jpg
Törendeki alkışlarla önümüzdeki zorlu yokuşlar için hepimiz moral yükledik.
AdilArlı
14 Kasım 2009, 14:40:29
Antalyadan Ertan abimizin makinasına takılan kareler
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs049.snc3/13643_177357398978_528418978_2764018_6725453_n.jpg
Devamı: http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... b8601effd1 (http://www.facebook.com/album.php?aid=123071&id=528418978&l=b8601effd1)
BakiBerkKAYALAR
16 Kasım 2009, 11:56:53
Arkadaşlar yarınki Kocaeli Demokrat gazetesinde bu turumuzla ilgili bir haber çıkacak.
Haberiniz olsun.
BakiBerkKAYALAR
16 Kasım 2009, 19:19:50
http://www.kocaelidemokrat.com/haber_de ... erID=14127 (http://www.kocaelidemokrat.com/haber_detay.asp?haberID=14127) :)
Haberi konusunda yardımcı olan, turumuzun haberini yapmayı teklif eden değerli gazeteci büyüğüm Cenap Elmas' a teşekkür ediyorum. Bence çok güzel olmuş.
Yarınki baskıda çıkar.
mr-bike
16 Kasım 2009, 22:42:11
Gerçekeşen tüm olaylar mükemmel aktarılmış, haberi aktarak Berk' i tebrik ederim.
Sehnaz
17 Kasım 2009, 00:23:40
Hedefimiz ve gerçekleştirdiğimiz ve bu dört günlük gurur tablosu tüm detayları ile eksizsiz aktarılmış...Harika..
Halil Atalay
5 Mart 2010, 01:19:28
2010 turuna 7 ay kaldı sabırsızlıkla bekliyorum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.