Orijinalini görmek için tıklayınız : Tandem bisiklet yardımı ...
MaNiaC_oF_BiKe
17 Ekim 2009, 13:14:08
Sevgili abilerim , ablalarım , arkadaşlarım
Üniversitede okuyan bir arkadaşımın proje ödevi olarak 4 kişilik tandem bisiklet yapımı ödevi verilmiş. Arkadaşımda benden bilgi ve yardım almak istedi. Fakat bu tandem bisiklet biraz değişik. Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız emin olunki her bilgi bizler için çok değerli olacaktır. Sizlerden yardım talep ediyorum. Saygılarımla...
http://img96.imageshack.us/img96/3671/014cyclepersp.jpg (http://img96.imageshack.us/i/014cyclepersp.jpg/)
oRCo
17 Ekim 2009, 18:51:27
3 boyutlu cizimler ve uretim iiçin gerekli projeler için gonullu yardımcı olurum:)
MaNiaC_oF_BiKe
17 Ekim 2009, 20:49:08
3 boyutlu cizimler ve uretim iiçin gerekli projeler için gonullu yardımcı olurum:)
Gerçekten çok güzel olur. Sizinle en kısa sürede irtibata geçmek isterim. Görüşmek dileğiyle. Esen kalınız.
mr-bike
17 Ekim 2009, 22:28:59
detay fotoğrafları mail atabilirim
Halil Atalay
17 Ekim 2009, 22:59:42
bu ne yaaaaaaaaaa il defa 4 kişilik bir tandem görtüm
resim de gördüğüm kadarıyla sağ ve sol taraf ayrı pedal gurubu var ama arka mil ortak kullanıyor sol arka tarafda bulunan kişi kontrol sağlıyor
MaNiaC_oF_BiKe
17 Ekim 2009, 23:12:51
Sayın hocam harika olur gerçekten. Mailinizi bekleyeceğim.
Sevgi ve Saygılarımla
MaNiaC_oF_BiKe
18 Ekim 2009, 10:55:05
bu ne yaaaaaaaaaa il defa 4 kişilik bir tandem görtüm
resim de gördüğüm kadarıyla sağ ve sol taraf ayrı pedal gurubu var ama arka mil ortak kullanıyor sol arka tarafda bulunan kişi kontrol sağlıyor
Abi bu tandam hakkında bilgi toplamaya çalışırken 7 kişilik tandem bisiklet bile keşfettim. istersen paylaşabilirim resimleri burda.
oRCo
26 Ekim 2009, 11:22:30
Bisiklet tutkunu sevgili arkadaslarım,
Arkadaslarla birlikte tandem cizimlerine basladık. Bu proje imal edileceginden dolayı projeleri hazırlarken mumkun oldugunca standart parçalar kullanmaya çalışıyorum. Fakat elimin altında koskoca bir cizim kutuphanesi olmasına ragmen (trace parts) bisiklet ekipmanlarını bulmakta zorlanıyorum. Bu tarz ekipmanların resimleri olmasa bile standart olculerini bulabileceğim kaynaklarınız varsa benimle paylaşırmısınız.
ÖRNEK:
Jant profilleri ve capları
Disk fren disk cap ve kalınlıkları
Ön car çap ve dişli detayları
Zincir detayları
Bunların heribrini kendim olcerek cizebilirim ancak cok zaman kaybedeceğmden ve hata payı artacagından oncelikle dostlarımdan yardım alim dedim.
Tesekkurlerimle.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.