PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 14.10.2009 Akşam Gezisisi - Fotoğraf Turu

ustaoglu
13 Ekim 2009, 20:19:32
5. Ulusal Fotoğraf Yarışmasına katılmak için bu hafta son... Yarın akşam saat 17.00 de derneğimizde buluşalım diyoruz... İzmitte güzel kareler yakalayabilceğimiz yerlere gidip iş başına geçelim :) Hem akşam turu niyetine hemde güzel kareler yakalamak amaçlı geziye katılımları bekliyorum :)

Melis
13 Ekim 2009, 20:37:00
Ben varım :D gerçi hastayım 2 gündür ama bu akşam da iyice dinlenirsem yarın kesin gelirim ;)

ustaoglu
13 Ekim 2009, 20:41:40
İyi dinlen... Mutlaka bekliyorum seni ;)

BakiBerkKAYALAR
13 Ekim 2009, 20:41:55
Yarınki etkinlik için işten erken çıkacağım. Etkinlikten sonra güzel yerlere topuklarız ;)

Melis
13 Ekim 2009, 20:51:39
Nerelere gideriz peki bir fikri olan var mı?

ULTIMATE93
13 Ekim 2009, 20:58:56
haftasonu yapalım şu turu arkadaşlar gelmek istiyorum çünkü

ustaoglu
13 Ekim 2009, 21:07:21
Evet berk güzel yerlere götür bizi :)

Emre hafta sonu olmaz cuma günü kayıt için son gün... Ama merak etme yarın çıkıcaz diye başka gün çıkamayız gibi bir kural yok ;)

Melis
13 Ekim 2009, 21:10:22
3 senedir katılacağım diyorum şu yarışmaya bakalım bu sene inş. katılabilirim :D

Sehnaz
14 Ekim 2009, 07:20:26
Dilerim yarışmaya uygun İzmiti anlatan en güzel fotoları görüntülersiniz.. :)
Ben de yıllardır katılacağım derim ama vakitsizlikten elimde olanları bile değerlendiremedim.Bu yıl da katılmayıp seneye hazırlanmak istiyorum. :lol: Hepinizin elinde çok güzel fotograflar var biliyorum. Mutlaka hepiniz katılın ihmal etmeyin.Berk varken kimseye kalmaz ya neyse ;) ..Berk'cim senin her fotografın yarışmalık..Biz çömezlerde o görüntüleri yakalamaya çalışıyoruz işte elimizdeki imkanlarla...
Bahadır iyi düşünmüşsün...Gece görüntüleri de muhteşem oluyor..Deniz ve mehtap da varsa içinde o fotograf gece fotolarının en güzeli oluyor.. ;)

Yalnız saati erken yazmışsın..Biliyorsun bu gün konferansa katılmamız gerekiyor.Hatta her gelen yanında mutlaka bir kaç kişi getirmeli ki İzmit' li biisiklet severler doldursun orayı...Fransadan gelen konuğumuzu dernek ofisinde ağırlamayı düşünüyorum .Dolayısıyle sizinde orada olmanız gerekiyor..Onlar gidince siz de turunuza çıkarsınız :lol:

ustaoglu
14 Ekim 2009, 11:48:29
Evet saati değiştirdim... Konferans kaçta biter belli olmazsa gelenler beklemesin. 17.00 iyi 2 saatte biter herhalde. Neyse ben bi kahvaltı edeyim şimdi gitmem gereken yerler var saat 15.00 te görüşmek üzere ;)