PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 Mart 2008 Pazar Fatih ormanı gezisi

mr-bike
18 Mart 2008, 15:42:39
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/2007-11-04-kemerburgaz/20071104-kemerburgaz-05-mm.jpg
23 Mart 2008 Pazar
Saat : 10:00 - 12:30 Fatih ormanı gezisi
Buluşma Yeri Kağıthane Shell ( Ortaş )
Parkur : Kağıthane - Ayazağa - Şeytan Deresi - Fatih ormanı - Dönüş - Ayazağa - Kağıthane
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Katılımcılar Ön kayıt için lütfen bu sayfaya ad, soyad ve cep telefonu belirten cevap yazınız.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kask giyilmesi, zorunludur. ( Kaskınız yok ise 1.oo YTL' ye kask kiralayabilirsiniz. )
Eldiven kulllanmanız ve yanınızda Su, kimlik ve bir miktar para bulundurmanız önerilir.
Ortalama hızımız 15 - 17 km/h civarın olacaktır.
Teknik elemanlar yoldaki arızalarda üyelerimize teknik destek verecektir.
18 yaşından küçüklerin velileri ile gelmeleri veya veli izin yazısı getirmeleri gerekmektedir.
Mevsim şartlarını dikkate alarak Yağmurluk taşımanız tavsiye edililir.

dunyaikincisi
18 Mart 2008, 18:53:12
Katılmayı çok istiyorum şimdiden ancak, Çapa'dan Kağıthane'ye nasıl gelebilirim onu düşünüyorum :))

mr-bike
18 Mart 2008, 20:19:02
cok kolay edirnekapi yolundan halisahilIne in sahil kenarini takip ettiginde alibetköy e ulasirsin ordanda kagithane ye sadabat yolunu kullanarak trafik yasamadan ulasirsin 1 km ilerid ki shell de bulusuruz yada bakirkoyden gelelerle ayni guzergahta bulusup onlarla gelirsin

cyclist
18 Mart 2008, 21:43:11
Ama hocam 24 Mart pazartesi oluyo,pazar değil,gezi varmı yani?

dunyaikincisi
18 Mart 2008, 21:45:55
Evet 24 Pazartesi oluyor, Bu gezi 23 Mart o zaman herhalde, kesinleşirse iyi olur :) Ayrıca Edirnekapı'dan Kağıthane'ye olan tarafını anlamadım ben yol tarifinin, oraları iyi bilmiyorum :)

mr-bike
18 Mart 2008, 22:07:11
Evet 23 Mart pazar olması gerekirken yanlışlıkla 23 yazılmıştır. Düzeltildi, uyarı için teşekkürler.

codalton555
19 Mart 2008, 02:03:24
katılmak isterdim ama mesai olduğu için gelemiyorum :cry:

ümit_levent
20 Mart 2008, 20:20:10
kısmetse ordayım murat abi

warrior.bike
20 Mart 2008, 21:42:15
inşaALLAH orada olmaya çalışacagım görüşmek üzere arkadaşlar

Hikmet
21 Mart 2008, 10:04:38
Fatih Ormanı gezisine katılmayı düşünüyorum. Problem şu ki Kağıthane tam olarak nerededir ve Bakırköy'den nasıl gidilir bilmiyorum. Trenle Sirkeci'ye gelsem yolu kısaltmış olur muyum? Haliç'in kıyısından dolaşıp Alibeyköy'den Sadabat yolu ile Kağıthane'ye gelmek yolu fazla uzatmak olmuyor mu? Daha pratik bir fikri olan var mı? :idea:
Bu arada hava sıcaklığı Pazar günü 20C derece civarında ve güneşli olacakmış.
Not: Bakırköy'den gelecekler ile nerede buluşabiliriz?

Nikola
21 Mart 2008, 10:20:23
Selma inşallah bende size katılacağım pazar günü benim Bisiklet - istanbul daki arkadaşlarada haber vreceğim .. görüşmek üzere

murattaner
21 Mart 2008, 11:55:18
Bende katılmayı çok isterdim lakin C.tesi-Pazar çalışıyorum.Katılımcılara iyi pedallar.

ümit_levent
21 Mart 2008, 13:40:46
selam arkadaşlar pazar günü orda görüşmek üzere kendinize iyi bakın bakırköyden gelicek arkadaşlar forumdan bir organizasyon yapa bilirler yolu bilmeyen ler var

mr-bike
21 Mart 2008, 17:07:15
Bakırköyden gelen arkadaşlar Bakırköyde Metin Bisiklet mağazasında buluşuyorlar ve grup olarak geliyorlar siz eğer uzun zamandır bisiklete binmiyorsanız Trenle sirkeciye gelmeniz ve oradan katılmanız daha pratik olabilir.
sirkeciden sonra perşembe pazarı tarafına geçip haliç sahilini takip ederek gelebilirsiniz

EnginKilercik
21 Mart 2008, 17:21:29
Yukarida nasil gidileceği yazılmış olarak görülüyor.
Sirkeciye trenle giderseniz gerisini pedallayarak yorulmadan halledebilirsiniz.
sonra birlikte gideriz ufak ufak :)

Kagithanede görüsmek üzere

Selamlar.

Engin Kilercik