PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisikletle Tarih Turu 11.10.2009

mr-bike
08-10-2009, 01:08
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/08-11-02-tarihturu/DSCF1041-1.jpg
Geleneksel " Bisikletle Tarih Turu " muz 11.10.2009 Tarihinde gerçekleştirilecektir.
Sultanahmet Meydanında saat 10:00' da buluşuyoruz.Lütfen katılmak için kayit@bisikletliler.org adresimize ad-soyad, ceptel ve etkinlik adı yazlı mail atınız.
Tur boyunca güvenlik için Kask giyilmesi zorunludur.

NOT : 6. İSTANBUL BALIK FESTİVALİ Fatih belediyesince 1 Kasım 2009'a ertelenmiştir.

mr-bike
09-10-2009, 00:20
Malesef Fatih belediyesi Balık Festivalini 1 Kasım 2009 tarihine ertelemiştir.
Bizler ise turumuzu Bisikletle Tarih turu adı altında yapmayı planladık.
Aramızda yabancı bir misafirimizde olacak.

arzuhan
09-10-2009, 12:28
Klasik bir soru olacak ama, bisiklet kiralayabilecek miyiz :) Yani o civarlarda böyle bir imkan var mı....

mr-bike
09-10-2009, 23:58
Tabiki arayıp ön rezervasyon yaptırarak dernek merkezimizden kiralayabilirsiniz.

hakanozhan
25-10-2009, 03:18
Merhaba O gün bende oralardaydım. Ananemle birlite Minyatürk, Fatih ve Sultanahmed Camii ile Panoramik Fetih müzesindeydim. Fetih müzesinin orada (Topkapı'da) Surların orda aklıma geçen seneki bu etkinlik gelmişti. O zaman yine bir sebepten gidememiştim. Acaba bu sene ne zaman yapılacak diye düşündüm. İnternete bugün bir şekilde haber var mı diye bakacaktım. Evet eve geldim ama o gün bugünmüş... O gün yazamadım. Anca bugün yazabildim.

Bu arada bazen SMS ile duyurular geliyor. Ama bazen gelmiyor. Bende mi sorun var acaba anlamadım.

Maalesef internete pek sık giremiyorum. Her girdiğimde muhakkak yeni yazıları şöyle bir gözden geçiriyorum. Kısmet artık. Bu arada ben 29 Ekimde tamamen Eskişehir'e gidiyorum. Aslında Nisanın ortasında gitmiştim ama 15 haziranda iş için geri 2-3 aylığına geldim. Ve şimdi tekrar göçüyorum.

Kımetse yarın Büyükada'da görüşmek üzere. Yine bir aksilik çıkmazsa.