Orijinalini görmek için tıklayınız : 24 TV Aktivist programı
24 TV Aktivist programı 1 Ekim 2009 perşembe günkü programını 22:40 Bisikletliler Derneği' ne ayırmıştır.
tekrarı pazar 16:40' da yayınlanacaktır.
Sosyal sorumluluk programı ?Aktivist? 24 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Her hafta bir Sivil Tolum Kuruluşu?nun konuk olduğu programda gönüllü üyeler neden bu alanda çalıştıklarını, yaptıkları çalışmaları, faaliyet alanlarını ve çalıştıkları kuruluş ile merak edilenleri ?Aktivist? e anlatıyor.
Aktivist, Perşembe 22.40?da 24?ekranında. Tekrarı hafta içi sabah saatlerinde.
Ben bu programı hiç seyretmemiş hatta hiç duymamış bir kişi olarak perşembe günü derneğimizi seyretmek ; benim açımdan hem bilgilendirici hem de daha keyifli bir program olacak..
Başkanım, konuşmacı siz mi olacaksınız; sizi seyirci olarak soru bombardımanına tutabilir miyiz. :)
Program geçen hafta çekildi. Yeterince ifade verdim. :) direkt sorulara geçtiler hiç kopya vermediler :)
Umarım kurgulamasıda güzel olurda mesajlarımız tam ve net anlaşılabilir.
Sadece bisiklet ve derneğimize ayrılmış olması çok güzel..Bugüne kadar medya bisiklet sporu ve bisiklet dünyası ile ilgili hiç yayın yapmadı Vya küçük haberlerle geçiştirdi.Bu tür yayınlar sayesinde bisikletli yaşamın bilincine daha fazla insanın varacağını düşünerek bu habere çok sevindiğimi belirtmek istedim...Merakla bekliyorum.Saygımla..
24 TV Aktivist programı 1 Ekim 2009 perşembe günkü programını 22:40 Bisikletliler Derneği' ne ayırmıştır.
tekrarı pazar 16:40' da yayınlanacaktır.
Bu gece izlemeyi unutmayalım arkadaşlar..Kaydetme imkanı olan varsa lütfen kaydedin ki arşivimizde bulunsun.. :!:
Yayın akışı değişti sanırım ya da yayınlanmadı...Demokraşi Arşivi programından sonra yayınlanması gerekir iken, sarkan yayın dolayısı ile galiba beklediğimiz program yalan oldu :(
tekrar yayını zamanında ya da yayınladıktan sonra ilgili programın web sitesindeki arşivinden programı izleyebiliriz dilerim...
Yayın uzadı yetişmedi bence.. Tartışma programlarının her zamanki durumu bu..Sanıyorum bu yüzden kaldırıldı.. :( Bekleyeceğiz yayınlanacağı günü.. ;)
Malesef Yapımcı bu sabah özür diledi, yayın hakkımız saklı ve ayrıca tekrarları yapılacakmış. ilk yayın pazar 16:40 imiş.
Ayrıca aşağıdaki mail' de geldi
Murat bey merhaba dün aradığınızı çok geç gördüm geri dönüşte yapamadım. Dün canlı yayından sonra bizim program girecekti fakat canlı yayın uzadığı için program yayınlanamamış çok özür diliyorum. Anlayışınız için çok teşekkürler?
Halil Atalay
03-10-2009, 23:52
bugün yayınlandı ama ben son saniyesinde gördüm offffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa
Bu gün 22:40 da tekrar yayınlanması planlanıyormuş ancak yapımcı söz veremiyorum diyor program sarkarsa yine size yalancı çıkarım diyor.
İnternetten takip etmek için :
http://www.yirmidort.tv/
Bu yayını belki internettten takip edip kaydedebilen arkadaşlar olabilir.
24 TV yayın akışına hiç sadık değil..Daha doğrusu Aktivist programını arada kaynatmayı seviyor galiba..Hala sitesinde de bu programın arşivi yok..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.