Orijinalini görmek için tıklayınız : silindi
Kudret cim seninle uzun yollara çok gitmişliğimiz varda dağa çıkmamıştık hiç.
Bu sefer onuda gerçekleştiririz kısmetse.
Biz bayramın 2. günü de grup olarak Bursa uludağ' a gidiyoruz. Keşke sende gelebilsen.
Senin gibi bir bisiklet çılgınıyla uludağ'a çıkmakta çok keyifli olurdu.
Hoşçakal.
Kudret cim seninle uzun yollara çok gitmişliğimiz varda dağa çıkmamıştık hiç.
Bu sefer onuda gerçekleştiririz kısmetse.
Biz bayramın 2. günü de grup olarak Bursa uludağ' a gidiyoruz. Keşke sende gelebilsen.
Senin gibi bir bisiklet çılgınıyla uludağ'a çıkmakta çok keyifli olurdu.
Hoşçakal.
valla kartepe bir başka güzel dağın zirvesine kadar yol var orayı güzel yapanda o 1640 a asfalt ve offroad yoldan bağlanıyorsun maşukiyeden çıkış mükemmel toplam 21 km
14 km si düzgün asfalt diğer 7 km offroad dağın zirvesinde çay içmek de varda termos gerekiyor o da ağırlık yapar bülent dostum aşağı inmek istemeyeceksin uludağa bd etkinliği bir daha olursa gelirim 27 sinde program yalova termal bu kış bd nin şehir içi etkinlikleri olursa katılımda bulunacağım dostum dua et 26 sında hava iyi olsun
hava durumu 28 derece bulutlu yağış yok aşağıdaki link cumartesi günü hava durumunu göstermektedir
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=4
katılımda son durum
1-apaçi kudu
2-bumerang
3-tolga
4-arbek
5- selim bektaş
6-arda
kontenjan kapanmıştır
bülent dostum geçirdiği bir kaza sonucu katılımda bulunamıyacaktır kendisine büyük geçmiş olsun bülent dostum gene beklerim seni
kazasız belasız tur tamamlanmıştır katılımda bulunan arkadaşlarıma selime fatihe burak a tolgaya bahadıra teşekkürü bir borç bilirim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.