PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BİSİKLET SEÇİMİ...???

OZZY
9 Eylül 2009, 12:24:01
Merhaba.. Gruba yeni üyeyim. 4-5 aydır Kron XC-500 kullanıyordum fakat şu an değiştirmek istiyorum. O kadar çok alternatif var ki seçimim zora giriyor.. Her gece 3-4 saat DALYAN-CADDEBOSTAN parkurunda bisiklet kullanıyorum..
Yeni bir bisiklet için şu anda ayıracağım bütçe 1.500.- TL civarı.. Disk frenli mümkün mertebe donanımı kaliteli bir bisiklet istiyorum.. Aklımdakiler ise; TREK 4300 ve TREK 4400 DISC...Fiyat biraz yüksek olmasına karşın GIANT XTC 2... Veya GIANT TERRAGO 2 DISC... SCOTT SCALE 50...Arkadaşlar yardımlarınızı ve önerileriniz varsa bunlar dışında bekliyorum.. Kullandığım parkuru bilirsiniz belki düz genelinde.. Aarzide kullanmıyorum ama yine de ön süspansiyonlu dağ bisikletinden de vazgeçemiyorum.. Teşekkürler..

mr-bike
9 Eylül 2009, 14:37:35
hepsi iyi bisiklet tavsiye ederim.

OZZY
6 Kasım 2009, 19:00:59
Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 2 ay önce yazmışım..:) Yani yeni bisikletimi alalı 2 ay olmuş.. Çok memnunum.. SCOTT SCALE 70 aldım.. Ankaradan ERDOĞANLAR BİSİKLET ..Bilirsiniz.. Sağolsun Lütfi abi ç5ok yardımcı oldu.. Ama İstanbul da da YEŞİL BİSİKLETTEN neredeyse tüm ekipmanı değiştirdim.. bana yaklaşık 1.800 EURO ya mal oldu. Ama inanılmaz iyi.. çok memnunum.. Şu sıralar çok binemiyorum.. Şayet dalyan - caddebostan parkurunda takılan varsa bana ulaşsın.. ozeralp1973@hotmail.com hEpİnİzE spor dolu günler...

Ozzy.

BakiBerkKAYALAR
6 Kasım 2009, 22:28:14
Kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim.