PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haber türk gazetesi

mr-bike
4 Eylül 2009, 13:04:49
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/Basin/habertrk-20090904-m.jpg
Bisiklet yolu haberimiz ile Haber Türk gazetesi İstanbul ekindeyiz.
Haber için desteğini esirgemeyen Tiyatro sanatçısı asli üyemiz Melih Ekener'e ve tüm aradaşlara,
Ve yollarımızı yapan İBB Trafik müdürülüğü ile yol bakım müdürlüğü' ne teşekkür ederiz.

Halil Atalay
4 Eylül 2009, 17:38:30
çok güzel bir haber olmuş

bu haberi i.b.b genel sekreteri Sn.Muzaffer Hacımustafaoğlu'na görmesini sağlatım kendisine bir kez daha teşşekkürler

Trafik müdürü ve yol bakım müdürüne bir kez daha teşekkürler

arda
4 Eylül 2009, 20:03:00
Emeği geçen herkeze teşekkürler

arda
9 Eylül 2009, 20:30:19
Murat bey bizim moda caddesi üzerindeki bisiklet yolu kafeler tarafından işgal edilmiş durumda sanırım bu durumdan yetkililer haberdar değil yolda tamamen masa sandalye var yol kapalı o yol bisiklet sürücülerine tahsis edilmiş birşeyler yapmamız gerekiyor bu konuyla ilgilendiğinizi biliyorum şuan bisiklet sürücüleri kullanamıyor işyeri sahiplerinin uyarılması gerekiyor sanırım buda belediyenin işi

Halil Atalay
9 Eylül 2009, 22:38:06
sevgili arkadaşım arda ben bu konuda yarın bir girişim yapacağım ama böyle eksiklikleri 153 beyaz masaya bildirirsen iyi olur

birde arkadaşlar bu forum ibb tarafından izlenebiliyor burada yapacağınız yorumlar bisiklet yoları ve diğer konularda bize artı olarak geri gelecek

mr-bike
9 Eylül 2009, 23:31:18
o cadde Kadıköy belediyesi alanı İBB alanı değil onu yarın Kadıköy belediyesi ile görüşürüm.

arda
11 Eylül 2009, 00:40:53
Olacak değişikliği siteye yazarım.

Tuncay Özışık
11 Eylül 2009, 06:10:49
NE GÜZEL BİR HABER BU!!!!!

Kimlere nasıl teşekkür edilir bilemiyorum, örneklerinin hızla çoğalması dileklerimle, sağolun varolun. Bizi kesmez ama geldiğimde ilk yapacağım şey orada pedallamak...

kudret
12 Eylül 2009, 19:28:18
evet bu ülkede bir şeyler oluyor amma çok ağır oluyor 1980 senesinde bergende bisiklet kullanırken sağlı sollu bitmeyen sarı şeritleri hatırlıyorum o sarı şeritlere bir allahın kulu park edemezdi dağ yollarında bisiklet sürerken arkamdan gelen damperli tır süratini keser ve yavaş geçerdi her kafenin önünde her markette bisiklet park yerleri mevcuttu danimarkaya geçtim aynı durumu gördüm -
aynı durumu hollandaya giden arkadaşlardan duydum o ülke bisiklet cenneti imiş doğrusu görmek lazım hollandayı hatta bisikletle hollandaya gitmeli belkide giderim belli mi olur evet sanayileşmek gerekiyor zenginleşen uluslar farklı bakıyor bisiklete , bisiklet yollarına ve bisiklet alt yapısına bu ülke inşallah sanayileşecek ondan sonra bilgi toplumu olacak amma batı nerde olacak onu artık allah bilir :lol: :lol: :lol: :lol:

kudret
13 Eylül 2009, 00:00:53
o cadde Kadıköy belediyesi alanı İBB alanı değil onu yarın Kadıköy belediyesi ile görüşürüm.

merakla bekliyorum bu durum canımı sıktı