Orijinalini görmek için tıklayınız : Ramazan'da Büyükada' da Mehtap turu
mr-bike
1 Eylül 2009, 00:51:47
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/bykada-geceturu0909-mm.jpg
5 Eylül Akşamı Büyükada 'da mehtap turu yapıldı.
21:30 da Büyük tura başlandı.
40 kişilik bir grupla dolunayda keyif dolu, sessiz, bol gece manzaralı, bol molalı, bol espirili bir tur yaptık.
01:30 vapuru ilede dönüş yapıldı.
Halil Atalay
1 Eylül 2009, 10:37:59
üzülerek belirtiyorum hafta sonu gelemeyeceğim aile gibi olduğum BMN üyeleriyle iftarda beylerbeyi polis evinde olacağım
size güzel pedallamalar
BakiBerkKAYALAR
2 Eylül 2009, 18:54:52
İzmit' ten bu aktiviteye gelmem biraz zor. Herkese iyi aktiviteler diliyorum.
EmrE
3 Eylül 2009, 12:19:38
Arkadaşlar nedense hep gelemeyenler yazmış sayfaya... Canan ve ben geliyoruz diyerek bir ilki başlatalım bari.
Yok mu başka gelen? :P
arda
3 Eylül 2009, 22:57:52
Arkadaşlar nedense hep gelemeyenler yazmış sayfaya... Canan ve ben geliyoruz diyerek bir ilki başlatalım bari.
Yok mu başka gelen? :P
yanılmıyorsam Pınar ve Arda'da orada olacak... ne gusel... :) :) Allah tamamına erdirsin... :) :)
Sevgilerimle...
Elmas iyi dileklerin için teşekkür ederim çok yakında güzel haberlerimizi sizlerlede paylaşacağız Bu gezide bir ilk Annemide misafir ettik tandem kiralayıp beraber geziye katılacağız :)
agassi
3 Eylül 2009, 23:31:14
BENDE KIZIMLA GELİYORUM
arzuhan
4 Eylül 2009, 01:07:56
Cüneyyyytttttt..sende adaya gelecek misin?.. ada senin gibi güçlü bir sesten mahrum kalmamalı.. :D
codalton555
4 Eylül 2009, 13:13:51
Cüneyyyytttttt..sende adaya gelecek misin?.. ada senin gibi güçlü bir sesten mahrum kalmamalı.. :D
malesef çalıştığım için gelemiyorum kısmetse haftaya gelicem üzülerek bu haftada bay geçmek zorundayım :cry:
arzuhan
6 Eylül 2009, 12:30:21
http://picasaweb.google.com.tr/arzu.haslak/BD_5Eylul2009_Buyukada#
Çok güzel bir gezi ve benim için çok özel bir geceydi..doğum günü arefesini bu gecede yaşayan bir üye olarak haliyle farklı bir keyif almamda çok olası oldu..Beni görüntüde küçük ama maneviyatta büyük süprizlere boğan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..Sibelim, lalem ve sahtekar kankam en çokta sizin yeriniz bir başka ayrı...
Cüneyt gelemeyince günün kurbanı Günkut oldu..Yardımların ve bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim. Acemiye göre biraz daha iyi bir bisikletçi olabildim sanırım.Süresini bilemiyorum ama sizi yormaya devam edeceğim :)
Resimlerde benzer resimleri elediğim için fotolar az ve gece çekimlerinde fotograf makinamın azizliğine uğradığım için titrek fotolar fazla..Ve ben hareket halinde çekemediğim için hiç sürüş anını gösteren resim yok haliyle..Yani tur yapıldı, içinize şüphe düşmesin :)
Resimlerde hikayesi olan komik resimler göreceksiniz.Hikayesinide resim sahipleri anlatsın.. :)
Üyelere ayışığı altında , güvenli sürüş keyfi yaşatan başkanıma,günkuta,bisiklet kiralama firma sahibi Yücel Taşlıdan ve eşine, diğer sorumlu ve katılan arkadaşlarıma yeniden teşekkürlerimle...
ve not.. selami bey, ben geçerken hala ışık yanıyordu, ateşböceği şeklindeki farı vallahi ben ezmedim :)
mr-bike
6 Eylül 2009, 15:26:47
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2 ... 6091966111 (http://www.facebook.com/photo.php?pid=2381098&id=607243555&view=all&subj=126091966111&aid=-1&oid=126091966111&saved#/event.php?eid=126091966111)
FACEBOOK ' da da hem dernek olarak hemde etkinlik olarak oradada varız ve orayada bakarsanız farklı kareler göreceksiniz.
Orçun 'un çektiği fotoğraflar ;
http://picasaweb.google.com.tr/orcunkor ... directlink (http://picasaweb.google.com.tr/orcunkoruc/Ada?feat=directlink)
oRCo
6 Eylül 2009, 18:12:07
hah bende şimdi onu dicektim:))) tam linki buraya alıyordumki baskanım duruma el atmış:)))
Bu arada fotolar sarı cıktı olmadı bi daha falan diyorduk ama sarı efekt fotolara hos bi tad vermiş.
oRCo
6 Eylül 2009, 18:15:02
dun gece yeni yuksektepeli arkadaslarımızı metrobuse bindirdik metrobus onları sogutlu cesmeden aldı. sonrasında nasıl gittiler acaba umarım saga salim ulasmıslardır. Veysel arkadasımın forumda oldugunu goruyorum?
veysel
6 Eylül 2009, 18:50:08
Merhaba :)
Teşekkürler Orçun, dün bizi bırakman büyük incelikti hemde bizim için büyük kolaylık oldu. Zincirlikuyu da aktarma yapacaktık ki öteki metrobüs şöförü bizi almadı bizde çaresizce metrobüs yolundan pedal bastık bir süre sonra arkadan gelen metrobüsün şöföründen rica ettik, sağolsun aldı bizi. yanlız eve geldiğimde saat 6 ya geliyordu :) oldukça yorulduk :)
Bu arada fotoğraflarıda aldım hepsi çok güzel ve eğlenceli eline sağlık ben onların bazılarını bizim siteye de ekleyeceğim.
Gezi hakkında da bir iki bir şey söylemeden edemeyeceğim çünkü hayatım boyunca en keyifli bisiklet kullandığım anlardan biriydi. gece sürüşü gerçekten çok eğlenceli oluyormuş birde adada olunca daha mükemmel oldu.
herkes çok sıcak kanlı ve dostcaydı. buradan herkese teşekkürler.
özellikler Orçun ve Günkut arkadaşlarıma yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
Tekrar birlikte olmak dileğiyle...
:)
"dünyayı daha iyi yapmayan insan insan değildir. / İnsan olmanın gereği, insan olmanın hakkını verebilmektir."
arda
6 Eylül 2009, 21:39:37
Büyükadayı hiç bukadar keyf alarak gezmemiştik Turumuza ilk defa Annemi Misafir Etmiştim oda çok beğendiğini ve memnun kaldığını söyledi Büyükada gece turunu birdaha tekrarlasak yine yoğun bir katılım olacağına inanıyorum herşey çok güzeldi emeği geçen herkeze teşekkürler resimler için Arzuhan ve Orçun'a ayrıca teşekkür ederim
abuzer
6 Eylül 2009, 22:04:38
Yahu zor unutulacak harika bir geziydi.İnsan istiyor ki her mehtapta yapılsın ada turları. Adadaki "kaka fabrikalarına" ve kokularına rağmen harika bir akşamdı.Katılanlara ve düzenleyenlere binlerce teşekkürler.
oRCo
6 Eylül 2009, 22:37:04
Rica ederim Veysel kardes sizlerde bir dernek bir topluluk uyesi olarak iyi bilirsinizki ortada ekstra bi durum yoktu. Birlikte olmanın verdiigi sorumlulukları yerine getirdik. Bundan sonraki turlarda tekrar gorusmek dileğiyle diyorum ve ekliyorum bolgenizdeki arkadaslarla iltibat içerisinde olursanız daha sıklıta olan bolgesel turlarımızada katılabilirsiniz.Renk kattınız hepinize tesekkur ederim.
mr-bike
6 Eylül 2009, 22:54:52
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/5Eyll_Bykada076.jpg
Önce Arzu' nun yaş gününü kutladık,Arzu hediyelerini açarken bende Arzunun üzerine fenerle spot ışığı tutarken yakalandım :)
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/5Eyll_Bykada140.jpg
Bisikletçi Yücel ustadan bisikletlerimizi aldık.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/5Eyll_Bykada158.jpg
Ada yollarına düştük.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/adaturu-orcun41.jpg
Yollarda tek tük payton ve yaya vardı, buda bizler için bisiklet sürmeyi keyfe dönüştürdü.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/5Eyll_Bykada176.jpg
GEA arama kurtarma takımıda bizlerleydi.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/5Eyll_Bykada208.jpg
Arda Annesi ile Tandem sürdü.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/adaturu-orcun35.jpg
Adada Tandem keyfi bir başka
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/adaturu-orcun22.jpg
Arzu forma girmeye başladı.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/adaturu-orcun30.jpg
Yücel bey ve eşi bir yıldır bisiklet turu yapamamışlar bu bahane ile bize tandem ile katıldılar.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/adaturu-orcun29.jpg
Emre ve Canan nihayet tekrar aramızdalar
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-09-05-buyukadagece/adaturu-orcun69.jpg
Adanın ortası ( Lunapark meydanı) gece bomboştu sanki bize terk edilmiş gibiydi.
arzuhan
7 Eylül 2009, 12:40:24
çok teşekküürüürrr ederim günkut ...
ve trinity ramazan sonrası tamam kutlama yapalım.. ben ucunda, güzel insanlarla, eğlence olan her bahaneye varım :)
arzuhan
7 Eylül 2009, 12:47:00
güzel keyifli bir geceydi..Başkanımıza ve tüm arkadaşlarmıza tşk ler..Yaz bitmeden yapalım bir ada turu daha gider valla..
Arzuhan bu arada gözlük senden önemlimi:))) ahh ahhh gitti gözlük yahu insan bastığı yere dikkat eder heheheheheeh.. :D :D :D ...Resimler içnde tşkler..soğuktu galiba titremişsin ama olsun eline sağlık..
yok yok tamamen yorgunluk.. ne de olsa ben sizin gibi hız limitinden uyarılacak hale gelemedim :) bi de bana yıkılmaya çalışılan ihaleyi, hayır ya, kabul etmiyorum :)
serdem
7 Eylül 2009, 16:44:10
GERÇEKTEN ÇOK KEYİFLİ BİR TURDU.ÖZELLİKLE MANZARA COK GÜZELDİ.KÜÇÜK BİR TATSIZLIK YAŞADIK.O DA SELAMİ GÖZLÜĞÜNÜ DÜŞÜRDÜ VE KIRILDI.BÜTÜN GECE SÖYLENDİ.NASIL DÜŞER DİYE :) BENCE BU HAFTASONU BİRDAHA GİDELİM. :)
Halil Atalay
7 Eylül 2009, 16:45:13
arzu hm yeni yaşınız kutlu olsun allah daha uzun ömür ve pedallamayı nasip eylesin
arzuhan
7 Eylül 2009, 23:45:15
pili, halil çok teşekkür ederim... tüm güzel dilekleriniz için...
ve başkanım üye baskısına bende katılabilir miyim.. bende ada diyenlerdenim, selami beyin gözlüğünü arayacağım :)
mr-bike
7 Eylül 2009, 23:47:16
Bu haftada ADA TURU yapalım diye telefonlar gelmeye başladı.
Ne dersiniz ? arkadaşlar, hatta adalılarada duyuru yapalım, bu kez işin içine gitarda ekleyelimmi ?
ve tura 20:30 da başlayalım erken döneriz. ne dersiniz ?
arzuhan
8 Eylül 2009, 00:33:45
İlk oleyyyyyyyy tepkisi benden... :)))))))) lütfen lütfen lütfennnnnnn :)))
mr-bike
8 Eylül 2009, 17:21:47
Büyükada' da Dilburnu' nda kamp alanında ücretli çadır kurulabiliyormuş.
mr-bike
8 Eylül 2009, 17:36:49
yücel beye soralım o bilir size iletirim.
pınar
8 Eylül 2009, 18:07:48
Yorumum biraz gecikti.Murat Bey kısa kısa ifadelerle geceyi çok güzel özetlemişsiniz. Şimdiye kadar Büyükadada hiçbukadar bisiklete binmekten keyif almamıştım. Gelen arkadaşlarımız sayesinde ortamda çok pozitif elektrik vardı.
Benim için başka anlamı Arda ve Annesiyle birlikte tur yapmaktı. Arzuya yapılan süpriz doğum günü kutlaması bizede süpriz oldu. Tekrar iyi seneler Arzu.Güzel gece için başta Murat Bey size ve tüm katılan bisiklet dostlarına çok teşekkür ederim.Böyle keyifli turlarda buluşmak dileğiyle
oRCo
8 Eylül 2009, 18:33:20
Kınalı adada eskiden kimse karısmıyordu cadıra ama şimdisini bilmem. Benim bu haftasonu planım değişmedi. Cuma aksamından Ben bisikletim cadırım matım uyku tulumum kamp ateşim ve oltam Rivada olucaz. Cumartesi aksamıda karakiraz sahilinde olucam. Katılmak isteyen varsa beklerim.
codalton555
8 Eylül 2009, 21:09:04
hafta sonu yağmur var diyorlar ama gidilirse bende gelirim vardiyam düzeldi artık sizlerle birlikte pedallamak için yağmurada razıyım
serdem
9 Eylül 2009, 12:25:29
Merhaba bisiklet sevdalıları;Evet ben pek sık yazmıyorum forumun müdavimleri bilirler 05.09.2009 cumartesi ada turu çok keyifli idi.Sanırım bu hafta sonu da benim gibi tekrar edilmesini isteyen arkadaşlar oldu.Evet 12.09.2009 cumartesi ada turu çok güzel olur.BEN KATILIYORUM.Herkeze Selam.
arzuhan
9 Eylül 2009, 14:12:56
Kamp durumu beni aşar :( ... ama moduma bağlı olarak konaklayacak arkadaşlar kabul ederse uyku vaktine kadar sohbetlerine katılabilir ve başımı bulunan bir pansiyondaki, artık allah kerim ne çıkarsa, yastığa gömebilirim...
görüşmek üzere...
Ve Başkanım biz adaya gidiyoruz gibi yazıyoruz ama adaya gidiyoruz değil mi :)
mr-bike
9 Eylül 2009, 14:34:34
Meteoroloji raporları ( yabancı sitelerin tahmin oranı daha yüksek )
http://www.wunderground.com/global/stations/17060.html hafta sonu için sağnak yağış uyarısı veriyor.
Bu hafta sonu etkinliğimizi ertelememiz gerekecek gibi
oRCo
9 Eylül 2009, 17:36:59
Kınalı adada eskiden kimse karısmıyordu cadıra ama şimdisini bilmem. Benim bu haftasonu planım değişmedi. Cuma aksamından Ben bisikletim cadırım matım uyku tulumum kamp ateşim ve oltam Rivada olucaz. Cumartesi aksamıda karakiraz sahilinde olucam. Katılmak isteyen varsa beklerim.
Kampı Buyukada'da yapacagız Kınalıada'da degil...Hava durumunu iyi takip et , yagmur yagması halinde turun bir felakete donusebilir...Simdiden sana Riva yolunda iyi surusler dilerim...Ama olurda hava muhalefeti sebebiyle yada baska bir nedenden oturu eger gitmezsen bir alternatif olarak Buyukada'da kampa beklerim...
Sevgiyle..
benim okuma yazmam var taaaaammmıı :lol: oyla yagmur yagınca kamp erteleyen kampçımı olurmuş. YAĞMUR KAMPÇININ KAMÇISIDIR. BU UGURDA HER ACIYA KATLANILIR. :mrgreen: yagmur bi tek buyukadayamı yagmıcak :?: :shock: :?
arzuhan
10 Eylül 2009, 01:31:31
ne yani ..ada gibi yağğmurdan çekinilmeyecek bir bölge için, yağmur yağarsa gidemeyiz; kamp kurmasakta olur ama sabahlayamayız mı diyoruz... sizi sohbetime davet ediyorum :)
Hem benim adada işim var..söz verdim gözlük bulacağım...cüneyti bilgisizliğimden ve acemiliğimden mahrum bırakmayacağım, ada turu diye beni elçi tayin eden arkadaşımı eğer gelemezse dırdırımdan yoksun kılmayacağım.. :)
oRCo
10 Eylül 2009, 11:58:34
Kampı Buyukada'da yapacagız Kınalıada'da degil...Hava durumunu iyi takip et , yagmur yagması halinde turun bir felakete donusebilir...Simdiden sana Riva yolunda iyi surusler dilerim...Ama olurda hava muhalefeti sebebiyle yada baska bir nedenden oturu eger gitmezsen bir alternatif olarak Buyukada'da kampa beklerim...
Sevgiyle..
benim okuma yazmam var taaaaammmıı :lol: oyla yagmur yagınca kamp erteleyen kampçımı olurmuş. YAĞMUR KAMPÇININ KAMÇISIDIR. BU UGURDA HER ACIYA KATLANILIR. :mrgreen: yagmur bi tek buyukadayamı yagmıcak :?: :shock: :?
:) :) Orcun git basımdan :) :D :D :) yagmur butun Istanbul'a hatta butun Marmara bolgesine yagacakmıs... :( :( oofff offfff :( :( :( benim kamp hayallerim yine suya dustu yani... :( :( :( :(
ama yine de son dakkaya kadar umidimi kesmek istemiyorum....
ne bilim yagmurdan dolayı Rivaya gidemezsen adaya beklerim demişsinizde bende dedim herhalde bulutların ortasında bir delik var orasıda adaya denk geliyo dedim. Elmas Hanımda ince hesaplar yaparak bunu fark etti herhalde dedim:))) puhahahaha
Nyhmphadora
10 Eylül 2009, 13:58:34
http://picasaweb.google.com.tr/arzu.haslak/BD_5Eylul2009_Buyukada#
Çok güzel bir gezi ve benim için çok özel bir geceydi..doğum günü arefesini bu gecede yaşayan bir üye olarak haliyle farklı bir keyif almamda çok olası oldu..Beni görüntüde küçük ama maneviyatta büyük süprizlere boğan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..Sibelim, lalem ve sahtekar kankam en çokta sizin yeriniz bir başka ayrı...
Cüneyt gelemeyince günün kurbanı Günkut oldu..Yardımların ve bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim. Acemiye göre biraz daha iyi bir bisikletçi olabildim sanırım.Süresini bilemiyorum ama sizi yormaya devam edeceğim :)
Resimlerde benzer resimleri elediğim için fotolar az ve gece çekimlerinde fotograf makinamın azizliğine uğradığım için titrek fotolar fazla..Ve ben hareket halinde çekemediğim için hiç sürüş anını gösteren resim yok haliyle..Yani tur yapıldı, içinize şüphe düşmesin :)
Resimlerde hikayesi olan komik resimler göreceksiniz.Hikayesinide resim sahipleri anlatsın.. :)
Üyelere ayışığı altında , güvenli sürüş keyfi yaşatan başkanıma,günkuta,bisiklet kiralama firma sahibi Yücel Taşlıdan ve eşine, diğer sorumlu ve katılan arkadaşlarıma yeniden teşekkürlerimle...
ve not.. selami bey, ben geçerken hala ışık yanıyordu, ateşböceği şeklindeki farı vallahi ben ezmedim :)
arzu abla allah seni başımızdan eksik etmesin xD
arzuhan
10 Eylül 2009, 15:43:51
Nyhmphadora,teşekkür ederim ve gerçekten "Amin" dememi istiyor musun :)
Cuma günüde acayip yağmur geliyormmuş diyorlar ama arkadaşlar ben adaya gideceğim.. bisiklet süremesemde yağmura karşı bir nescafeyi asla pas geçemeyeğim, ve dilerim bu dernekle beraber olur... :)
İnşallah hafta sonu görüşmek üzere....
oRCo
10 Eylül 2009, 18:14:29
valla her yere yagmur yaga bilir ama cadırım içine yağmıcak bunu biliyorum. doganın tamamını kabul etmeden doga kabul edilmiş olamaz derim ben yagmurda doganın bir parcası. Sizkii kısın eksi bilmem kaçlarda bisikelete binmiş insansınız:) ben gidicem kampıma cadırım ustune tıkır tıkır yagacak yagmur. Selami arkadasımda gelecekmiş belki. konusucaz bakalım:)
codalton555
11 Eylül 2009, 01:07:14
ne yani ..ada gibi yağğmurdan çekinilmeyecek bir bölge için, yağmur yağarsa gidemeyiz; kamp kurmasakta olur ama sabahlayamayız mı diyoruz... sizi sohbetime davet ediyorum :)
Hem benim adada işim var..söz verdim gözlük bulacağım...cüneyti bilgisizliğimden ve acemiliğimden mahrum bırakmayacağım, ada turu diye beni elçi tayin eden arkadaşımı eğer gelemezse dırdırımdan yoksun kılmayacağım.. :)
bana laf atmadan duramıyorsun deyilmi sen gidersinde ben gidememmi bende giderim sen ben adaya gidiyorum diye beni ara bende bisikletli veya değil gelicem ayva büyüklügünde dolu bile yağsa :roll:
codalton555
11 Eylül 2009, 01:18:45
ben bu lafların altında kalmam evet gözümü karartım başka gözünü karatıcak arkadaşlar varmı :twisted:
görmüyarmusunuz elmas hanım laf bana atıldı :!:
Halil Atalay
11 Eylül 2009, 11:30:16
son durum nedir yağmur bu akşamdan başlayarak pazar gününe kadar sürecekmiş
oRCo
11 Eylül 2009, 13:21:21
Orcun Rivada olacak gibi. ama aksamdan değil
cumartresi sabah sahurdan sonra kulelide balıktan sonra:)
kerem
11 Eylül 2009, 14:11:34
bende kararttim gozumu, cumartesi oglene kadar calisiyorum, oglenden sonra nereye isterseniz oradayim. Yalniz ada isi biraz sakat gibi geliyo. Firtina falan kopar da seferler iptal olursa ne yapacaz peki?
oRCo
11 Eylül 2009, 15:00:45
Arkadaslar
1) Adada kampa izin vermiyorlar kamp alanları dısında. (kamp alanı varmı bilmiyorum)
2)yagmur yagıcak diyorsunuz ve uyku tulumu getirin diyorsunuz.
3)beni listeye yazmayın ben gelmicem baska planlarım var.
Katılacak arkadaslara iyi eglenceler. Umarım dilediginiz gibi olur.
kerem
11 Eylül 2009, 16:36:13
x aşkım arzu geliyorsa ben haydi haydi gelirim zaten. yalnız dediğim gibi öğlene kadar çalışacam sonra katılacam sizlere :) çadırd tulumdu matdı hepücüğü var zaten :)
arzuhan
11 Eylül 2009, 17:57:25
ben bu lafların altında kalmam evet gözümü karartım başka gözünü karatıcak arkadaşlar varmı :twisted:
görmüyarmusunuz elmas hanım laf bana atıldı :!:
aşkolsun diyorum sana...yazıma bi de şöyle bakar mısın; senin bilgine ve sabrına güveniyorum.ne kötülük var bunda :) Hem büyüklerine karşı böyle asi davranışlar sergilemesen diyorum :)
arzuhan
11 Eylül 2009, 17:59:25
x aşkım arzu geliyorsa ben haydi haydi gelirim zaten. yalnız dediğim gibi öğlene kadar çalışacam sonra katılacam sizlere :) çadırd tulumdu matdı hepücüğü var zaten :)
sitemlendim.. x nişanlım demeliydin... :) bolu dönüşü arabada kına gidişi bile yapıldı tesesüf ederim, başkanıma da şikayet ederim.. senin en nadide aşkın berna bunu duymasın, o bile kızar :)
dilerim gelebilirsin ve görüşmek üzere inşallah...
arzuhan
11 Eylül 2009, 18:02:09
arkadaslar bu durumda yarın saat kacta ve nerde bulusuyoruz Ada'ya gecmek icin ???
Ayrıca umarım katılım listesinde son anda satıs yapan arkadaslar cıkmaz aramızdan...umarım... :?: :?:
-------------------------------------------------------------
Gunun Ipucu : Forumda her yeni oturum actıgınızda ekranınız Ana Sayfa'da iken ekranın sagında "Yeni İletiler" diye bir bolum goreceksiniz.Burası forumu son ziyaret edisinizden o ana kadar gecen surede tum konularda yazılan yeni iletileri gostermektedir.Boylece hic bir seyi kacırmamıs olacaksınız.... Nassı ama ?? :) :) :)
ben şahsen hala varım, hatta orda kalmayı düşünerek geliyorum..ertesi gün yapacağım ada turu planım bile mevcut.o kadar azimliyim yani... :)
yine iftara doğru mu gidelim dersiniz..eğer cevap olumlu ise 19:05 bostancı vapuru ideal bir vapur olacak..ya da daha önce mi gidelim denir.... ??
codalton555
11 Eylül 2009, 21:26:36
benim için saat sorun değil istediğiniz saatte gellirim :roll:
kerem
11 Eylül 2009, 23:45:30
biz cücü ile yarın mümkün mertebe erken gitmeyi düşünüyoruz :)
mr-bike
11 Eylül 2009, 23:50:37
Heyyy ne oluyor burda ????? :x
2 gün forumu boş bıraktık, millet Adaya kaçıyor :lol: :lol:
Arkadaşlar biz turu sadece yağmur için iptal etmedik diğer taraftan gök gürltülü, sağnak yağış alarmı veriliyor, Allah korusun, yıldırım falan düşer tedbirli olmalıyız.
Yinede bana sadece uyarmak düşer hava dönerde iyi giderse hepinize keyifli bir tur ve kamp dilerim. ;)
kerem
12 Eylül 2009, 00:27:21
abi ölümü göze aldık biz kar fırtına durduramaz bizi :) Her şey Vatan için :))
Allah Belanı Verecek Tayyibbb...
codalton555
12 Eylül 2009, 00:42:26
abi ölümü göze aldık biz kar fırtına durduramaz bizi :) Her şey Vatan için :))
Allah Belanı Verecek Tayyibbb...
yürü be kerem
kerem
12 Eylül 2009, 11:19:04
arkadaslar cok uzgunum ama son amda satis yapmak zorunda kaldim. kiz kardesim ufak capta bi kaza gecirdi ve arabada maddi hasar meydana geldi. Babam yazliktan donmeden o arabayi tamir ettirmek zorundayim, bu gun onunla ugrasacam, lutfen kusura bakmayin...
kudret
12 Eylül 2009, 18:24:40
tekrar olursa gelebilirim
Halil Atalay
14 Eylül 2009, 01:01:29
nerede bu kampcılar heyyyyyyyyyyyy kimse gelmedimi hayla eve
arzuhan
14 Eylül 2009, 11:36:55
Milletin siz delisiniz demesine rağmen gidildi adaya ve meterolojiyede güvenmeyerek..Çünkü öğrendildiki, esas tehlike geçtikten sonra bizimkiler yaygara koparmayı sever..hafif bir yaz yağmuru sayılırdı yaşanılan yağmur..Beklenen ile kıyaslandığında....
Ben ekibe biraz geç katıldım, ben gittiğimde bir büyük tur gerçekleştirilmiş ve serdem'in şemsiyeli sürüş tekniği ile keyif halleri sürmekteydi.. Kalış planında çadırcılar harici kişiler için yani başta ben, Pansiyon arayışıda yaptık, e buldukta sayılır. Ama bu esnada esas pazarlık daha çok selamig'in selesine dadanan kedi ile yaşanıyordu..Seleye kurulan kedi bir müddet bölge için aslanlığını ilan etmişti..
2.turda yapıldı..Yolda "güzel" sesli arkadaşlarımızın bağırtılı şarkıları eşliğinde, kontrollü bir şekilde mehtap turu olmasada, çok güzel bir ada havası ( ben puslu havalara bayılırım) eşliğinde , sessizlik keyfinde sürüş tamamlandı...
Eeee kalma kısmı maalesef üsküdar konaklamalı olarak sonlandı..Sağolsun arkadaşlarım benim için ada turunu geceden sonlandırdılar.. Serdem ve selamig bu nedenle bostancı-üsküdar arası bir tur daha yapmış oldu.. Gece yenilmemesi gereken listesinde bir numara olan yemekler hazırlanıp , sonraki gidiş günü planları yapılarak ertesi günü karşılamak üzere günü kapadık..
Teşekkür ederim orco,selamig,serdem,trinity...Yalnız bırakmadığınız için, yardımlarınız için, varlığınız için...
Daha da güzel olabilecek ada turu planlarımızda görüşmek üzere... en azından geri dönüşte "üsküdar'da da evimiz yok ki " demezsiniz artık :)
arzuhan
14 Eylül 2009, 19:20:22
yukarıdaki yazılanlardan hiç bir şey anlamamakla beraber hafta sonumu adada geçirmeyi yani akşam turu anlamında
düşünüyordum yağış uyarısı nedeninden dolayı şehir dışına çıktım ama büyük bir eğlenceyi kaçırmışım sanırım.......
ya ben sizin gibi, detay belirterek yazayım dedim ama başaramadım sanaırım.. özetle büyük eğlenceyi kaçırdın diyebiliriz ;)
ama erciyeste gayet iddialı bir eğlence seçimi olmuş :)
oRCo
15 Eylül 2009, 10:19:59
Resimleri tab ettiriyorrum bu aksam alıcam:)
oRCo
15 Eylül 2009, 15:22:12
ahann dijital yokmukine..
:)))))))yok tasa civi ile kazıyoruz:)
arzuhan
15 Eylül 2009, 15:57:09
Misafirperverlik özgüsü için ben teşekkür ederim selamig ve bundan sonraki turumuzda sabah sürüş keyfini hayata geçirebilmek dileği ile.. ya 3 ekim ya da 10 ekim demiştik değil mi millet ;)
oRCo
15 Eylül 2009, 16:31:20
ahann dijital yokmukine..
:)))))))yok tasa civi ile kazıyoruz:)
:) yaa bir-iki resimleriniz gorebilirdik diye sey ettim tab olunca baska tabii.. neyse kismett..
hayır yauuv tab değil digital fotolar tabiki ben kaytarmak için tab dedim:)
Nyhmphadora
16 Eylül 2009, 13:37:30
Merhaba,
Eger hava yagıslı olursa ( ki oyle gorunuyor ) sırt cantamı alıp C.tesi sabahından evden yola dokulmeyi ve Anadolu Yakası'na gecip tum gunumu oralarda surterek :) :) gecirmeyi ( bi arkadasımın alternatif C.tesi programından kopya cektim...o programdan kesitler yasamayı dusunuyorum...), sonrasında da sizlerle bulusup Ada'ya gitme programı bana da uyar...
Eger buradaki yazısmalardan yanlıs anlamadıysam katılımcı listemiz soyle olacak...
1 ) ben :)
2 ) Arzu
3 ) Cuneyt
4 ) Selami Bey
5 ) Serkan
6 ) Orcun ( onaylamasını bekliyoruz )
7 ) .........
baa nie haber vermiosn ! bende diorm heralde gezi filan yok =(
Nyhmphadora
16 Eylül 2009, 13:44:55
Gerekli ilk mudahele, acili ziyaretimiz ve yapılması gerekliligini henuz yeni ogrendigim tetanoz asısından sonra o gece olabilecek herhangi bir aksi durumda ( beyin kanaması gibi )
mudahelenin Ada'da yapılamayacagını ogrendigimiz andan itibaren sehre donme kararını aldık...her ne kadar Arzu " iyiyim ben , lutfen benim icin programı degistirmeyelim " dese de bunu kabul edebilmemiz mumkun degildi...Olabilecek herhangi bir aksilikte hepimiz cok uzulebilirdik cunku...
kesin bişey yoktur allah bilir sulu asfalt dan ön teker kayıp düşmüştür arzu abla ^^
elmas hanımın standart abartmaları beyin kanaması filan korkmayın xDD
Nyhmphadora
16 Eylül 2009, 13:49:55
yaw beni nası çagırmazsınız ağliimmi şimdi ben ? resimlere baktıkca içim gidio :( :(
arzuhan
16 Eylül 2009, 14:43:19
Geçmiş olsun dileklerine teşekkürlerimle... ve trinity'e sitemlerimle yazıma başlıyorum :)
Aslında söylememeyi ,aytekin bey'in belirttiği nedenlerden dolayı , kararlaştırmıştık ama sekreteryamız belirttiği nedenlerden ötürü paylaşmayı uygun bulmuş... ;)
Özetle, hakettiğim bir düşüş oldu..Hatalarımı sıralamak gerekirse;
Yollar ıslaktı ve ben dikkatsizdim..
Kask yoktu.. Uyarılmama rağmen...
Viraja gayet hızlı girdim..Yine uyarılmama rağmen...
Karşıma birden çıkan ,biraz çukur olan , logar kapağının üstünden geçmek ile onu sollamak arasında KARARSIZ kaldım.
Ve bu KARARSIZLIK düşmeye hazırlanmayı engelleyince ( son ana kadar direksiyonla bütünleşmiştim) gayet iyi bir düşüş yaptım..
Ve ben adada yapılan kontrollerde de bulunmuş ve derneğimizin yaptığı uyarıları yerinde dinlemiş ve bazı düşüşleri yerinde görmüş biri olarak, cahil cesaretime, bana birşey olmaz yaklaşımıma fazla yenildim...
Başta yazdığımı tekrar yazayım.. Hakettim :)
ama şükür birşey yok.gayet iyiyim..o zaman da bile..korkulacak, kimseyi inşallah soğutacak bir durum yok..
Başta arkadaşlarımın hızlı yardımı, hızlı buz temini, ada halkının samimi ilgisi, polisimizin sağlık ocağına kadar eşliği, sağlık personelinin ilgisi ve takibi süperdi...
sadece trinity risk almamak için ( baş dönmesi, kusma hissine karşı) istanbul'a dönüyoruz dedi..bu da haliyle doğru bir yaklaşım aslında...
tekrar, tekrar teşekkürlerimle..sevgiler....
oRCo
16 Eylül 2009, 16:35:37
yalan soyluyo ben gordum bisikletin onunu kaldırıp ellerini bırakıp gozlerini kapatarak surebilirim diye iddia etti onu yaparken dustu:)))
arzuhan
16 Eylül 2009, 18:06:56
sevgili orco ve selamig.. bu durumda ben sizin haset bakışlarınızdan dolayı mı nazara geldim.. ..bu durumda yoldan değil gözden korunun durumu ortaya çıkıyor ,ki ayrıca sizin gerçek yüzünüzü görmekte iyi oldu bu sayede ;)
oRCo
16 Eylül 2009, 18:30:59
bak bak bak seval ne diyo bu:)) sen bisiklete binrken artislik yap sonra goz de:))
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.