Orijinalini görmek için tıklayınız : KARTEPE SAVAŞLARI SONA ERDİ...
cedrick41
1 Eylül 2009, 02:25:21
bravo aytekin kutlarım hepinizi! :D
Halil Atalay
1 Eylül 2009, 10:35:25
aytekin abi gene almışsınız kartepe?nin dozunu helal olsun çok başarılı bir tur olmuş yolda kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun anlatım ve fotolar için ayrıca teşekkürler
sana kim demiş rampa çıkamaz diye ben merak ettim herhalde kafayı yemiş ben seni ne kadar rampa canavarı olduğunu iyi bilirim
oguzhan
1 Eylül 2009, 23:46:04
tebrikler... imreniyorum size.Tabiki Aytekin abi (üstad) yine farkını ortaya koymuş. :)
mr-bike
2 Eylül 2009, 11:51:14
Aytekin, başta zirveye ilk çıkanlar olmak üzere, hepinizi tebrik ederim.
kudret
12 Eylül 2009, 22:11:12
52 lik bir yaşlı olarak çıkıştaki temponun beni yoracağını anlamamıştım bir yandan grupla gidiyordum amma diğer yandanda eski alışkanlığım arka takım kaptanlığımdan dolayı arkaya bakıyordum bir ara ali kerim çok gerilerde kaldı bu turu organize eden kişi olarak hatam olmuştu performansı düşük olanlarla ile performansı yüksek olanlar bir değildi gidiş dönüş bisikletle demiştim amma ben gidişi 20 de tutacaktım amma grubun önüne hızlı bir adam geçince grup hızlı gitmiş oldu ve kopmalar yorulmalar beraberinde geldi yorulan arkadaşlardan ali kerim su borusunun üzerinden geçerken düştü evet bu kötü oldu ayağı kanadı ve serdar dostum ona eşlik ederek turdan arkadaşı uğruna vazgeçti ona serdara onur madalyası vermek lazım bir gece öncesinden uyumamış olan hakan ve koray dostum yorgundular amma ben bunu bilmiyordum ta kartepe de öğrendim foruma da yazmıştım uykunuzu alın diye grup çok hızlı gitmiştir 100 km yi altı saatte almıştır yolda bir arkadaşın tekeri yarılınca geri dönmek zorunda kalmıştır yani kartepede 3 ölü verdik şaka ile karışık 20 km ile gitmek beni yormayacaktı gece yarıları dönmeye kararlıydım amma bazı arkadaşlar çalıştığı için bu durum onlar için iyi değildi kendimi feda ettim açıkçası hızlı giderek suadiyeden girdik sıcak başladı ve rampalarda iş zorlaştı sonra fatihi yakaladım en arkadan gidiyordum onunla biraz gittik sonra baktık sado ile hakan üzüm yiyor sado dedi baba gel ye dedi bende yedim üzümler çok güzeldi bu arada suadiyeden hiç çıkmadığım için yolu bilmiyordum neyse hakan ve fatih ayrıldı biz sado ile üzümlere daldık hiç acelemiz yoktu keyifle üzüm yiyorduk
neyse sado ile rampaları devirmeye başladık daha gücüm vardı kontrollü gidiyordum derken baktım sado zorlanıyor hemen in dedim bende indim onu geride bırakamazdım neyse elimizde gittik bu arada yoldan geçen arabalara oteli soruyordum neyse doğru yoldaydık derken hakan geri geldi sağolsun yolu tarif etti hemen oraya yönelip baktım hakanın durumuda iyi değil kudret ağbi bir duralım dedi neyse durduk tam durduğumuz yerin 50 metre sonrası otel değilmi hemen dedim ki kalk hakan gelmişiz dedim neyse otelin orada herkes toplandı bu arada ikiye ayrıldık zirvede buluşalım diye ben öyle bir yerden çıktımki 5 temmuzda da ordan çıkmıştım bisikleti sırtladığım gibi 800 metre yokuş yukarı tırmandın gücüm orda yarım bitti evet adrenalindi bu
suha bana kızdı ağbi beni nerden çıkardın diye amma sonuçta zirveye 3 kez çıkıyordum önemli olan o 1640 a varmak 10 mayısta otelin oraya çıkmıştık orası zirve değildi bu tur doğu ekspresinde bisiklete kısıtlama getiren tcdd yi protesto içindi zirveyi ben ali - aytekin -harun -volkan-evren ve koray ve süha gördü diğer arkadaşlar aklımdaydı zafer buruktu içim buruktu çünki ali kerimi düşündüm serdarı hakanı- sadoyu fatihi diğer arkadaşları düşündüm onlar zirveye çıkamamışlardı içim buruktu
tcddyi protesto turunda kendimi tam olarak telef etmedim gerçi amma 150 km de yarım işimi bitirdim geriye dönmek için çakırkeyf bir yorgunluk vardı geriye dönerdim amma gerilerde kalırdım birde sadoyu çok severim onu orda yorgun vaziyette nasıl bırakırdım trenle hakan bizden önce döndü ben koray sado üçümüz trenle döndük koray yorgunluktan uyuya kaldı sado biraz benle konuştu sonra o da sız dı ben gözüm açık etrafı seyrede seyrede geldim ve düşündüm kondüktörün gelmesiyle düşüncelerim dağıldı bilet paralarını aldı size dedi kıyağım olacak dedi ve bisikletlerden 4 ytl aldı bir an düşündüm ben tcdd yi protesto turu yaptım karşılığında bize kıyak yapıldı tabi sembolik bir düşünce eskisi gibi 35 bisikletle gidemiyeceğiz doğu ekspresinde vural uzun arkadaşımın düzenlediği turla benim turum çakışmıştı tam 35 bisiklet le gitmiştik şimdi o günler geride kaldı
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.