PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şişli-Beşiktaş Bisiklet Grubu

hasan
25 Ağustos 2009, 19:09:17
arkadaşlarr

şu andan itibaren ŞİŞLİ-BEŞİKTAŞ bisiklet Grubu tarafımızdan kurulmuştur.. Kurucuları Hasan Göksun ve Altan Beyazıt'tır. Grubumuzun ilk bisiklet turu perşembe akşamı Beşiktaş-Ortaköy-İstinye-Sarıyer sahil turu olarak planlanmıştır. İlgilenen arkadaşları bekliyoruz. Perşembe akşamı iftar sonrası saat 21 de Beşiktaş Çarşı içinde buluşma yerimiz.....

Katılan arkadaşlara çaylar grup kurucularındann... :D :D :D belki gelenlere dondurmada ısmarlarızz.... belki amaaa :twisted:

:twisted: :twisted:

hasan
25 Ağustos 2009, 19:27:09
tşkk lerrr... her zaman beklerizzz.... tmm cıkışımızı ona göre ayarlarızz.....

hasan
25 Ağustos 2009, 21:34:22
yok cnm caylar bizden...

mr-bike
25 Ağustos 2009, 22:34:33
grubunuz hayırlı olsun, promosyonlarınızda güzel :)

Halil Atalay
25 Ağustos 2009, 22:46:55
oooo hasan abi güzel grubu kurdunuz sonunda artuk sizlerden güzel kareler bekliyoruz

hayırlı olsun

pınar
26 Ağustos 2009, 10:39:42
Grubunuz hayırlı olsun Hasan ve Altan.Umarım Ramazandan sonra daha erken başlıyan saatte turlarınız olursa bizde katılmak isteriz. Malum dönüş olayı ve ertesi günü iş var.
Bende katıldığımda çayın yanına bisiklet şeklindeki kurabiyelerle promosyonlara ilave yapabilirim :)
Güzel turlar olur inşallah.
Görüşmek dileğiyle.

oRCo
26 Ağustos 2009, 13:35:15
eger turlardan haberim olursa bende size katılırım uskudardan. cay krabiye falan bunları unutmayalım ama:)))

hasan
26 Ağustos 2009, 14:45:12
cok cok tsk lerr arkadaşlarımmm gelecek olan herkesi bekliyorummmmm....

hasan
26 Ağustos 2009, 14:47:09
pınar ve ardayı ozellıkle beklıyorummmm... eee kurabıyelerle birlikteeeeee :twisted:

hasan
26 Ağustos 2009, 14:50:26
sevgili sekreteryacımmm,

bıraz dedıkodunu yaptıkk evettt :D ama o kusların tuylerını yolmak lazımmm :twisted: turumuza senıde beklıyorummm...

hasan
26 Ağustos 2009, 14:51:22
e tabii başkanımızıda aılış turumuza bekliyoruzzz :)

arzuhan
26 Ağustos 2009, 17:20:55
öncelikle hayırlı olsun diyerek, ilk tur olması sebebi ile bende promosyona katkıda bulunmak istiyorum...
sevgili arkadaşlarım için ( hasan bu tura neden katılamayacağımı biliyor; ki zaten kendisi sebebidir..:) ) bir kilo KEREBİÇ tatlısıda benden... sürüş öncesi alınması tavsiye edilir. doping niyetine..
bu durumda ben yarın nasipse karşılama ve karşılama yerinden uğurlama komitesi içinde yer alacağım.... şimdiden iyi sürüşler ve afiyet olsun :)

oRCo
26 Ağustos 2009, 17:29:16
haaaa desene su meshur tatlıyı sonunda bizde gorucez:))

Cmhr
26 Ağustos 2009, 18:41:28
HASAN ABİM HAYIRLI OLSUN GRUBUNUZ... BIZIM GRUBUMUZ BEYLIKDUZU AMA SENIN GRUBUNADA GELMEK ISTERIM BANA YERIN WARMI HASAN ABİM =)

hasan
26 Ağustos 2009, 19:12:14
olmm cumhurrummmm ne zaman istersen gelll .... dönemezsen gece bende kalırsın sen yeterki gelll..... ayrıca tatlı getiren arzu ya cok cok cok teşekkür ederimmmmm..... bakalım bisiklet sevgisimi yoksa futbol sevgisimi görücez yarın akşam... gerçi altan sattı dakika birrrr...... :evil: :twisted: :twisted: :mrgreen:

Cmhr
26 Ağustos 2009, 19:21:40
ewy. hasan abim gelmesemde bırgun işyerine söz geliçem valla uzun zaman oldu bızım turlarada gıdemıom bu aralar yogunluk war bende iş degil başka konular ama söz ilk fırsat yanına gelıcem ;)

arda
26 Ağustos 2009, 20:37:52
Hasan ben geliyorum yarın tura son kadıköy vapuruna binmeyi planlıyorum. (olmadı şahsıma deniz taksi tahsis edersin) :D yarın görüşürüz

pınar
26 Ağustos 2009, 20:54:28
Elmas burdan haric sana telefonlada ulaşıp haber veririm.Umarım bir günde Şişli-Beşiktaş Bisiklet Grubumuz bu turu cuma günü yaparsa sevinirim. O zaman daha rahat gelebilirim.Hafta içi o kadar geç saat başlıyıp geç saat bitecek, ertesi gün ben çok erken başlıyorum güne benim için çok zor olur.

Görüşmek dileğiyle.

Kurabiye yemek istiyorsanız bana uygunda bir gün tur düzenleyin grup kurucuları :)

Halil Atalay
26 Ağustos 2009, 21:49:52
bu ne hızlı bir grup böyle herkes birşeyler getiriyor bizdemi katılsak bu grub a :? :?

hasan
26 Ağustos 2009, 22:37:23
arkadaşlar,

saat 21.30 da beşiktaş tan barboros bulvarına cıkan yolda hakan kafeterya var orda bulusacağızz...

hasan
26 Ağustos 2009, 22:50:34
arkadaşlar,

tura katılacak bisikletlilerin bilinen kurallarımıza uymalarını özellikle rica ediyorum. Sonuçta amacımız eğlenmek ve gezmek. Gideceğimiz güzergah sürekli trafiğin aktif olduğu sahil yolu eminim birçok arkadaşımız daha önce mutlaka aynı yolu katetmiştir.

Kimsenin zarar görmemesi ve eğlencemize gölge etmemesi için lütfen kurallara uyalım. Bu kuralları hepimiz biliyoruz bilmeyen arkadaşlarımız olursa yarın tekrar konuşuruz. Yeleği olan arkadaşların yelekleriyle gelmelerini rica ediyorum. Guvenliğimiz herseyin üstündedir.

Gelen gelmeyen herkese cok teşekkur ediyorum.. Gelmeyenler pişman olacaklarr ... :D :D :D :twisted: :evil: :mrgreen: :P :x
irtibat tel. 0 533 649 54 63

hasan goksun

hasan
26 Ağustos 2009, 22:52:17
halilllllll seni mutlaka bekliyorummmmmm...... :twisted:

arzuhan
26 Ağustos 2009, 23:12:21
orco; bekleyen derviş muradına ermiş gibi mi olacak biliyorum ama ,merak edilen tatlı edindiği merakı hakedecek cinsten... çok ters bi damak zevkin yoksa bayılacaksın yani inşallah .. ;)

trinity; tatlı mevcutta şu an sadece 1 kilo o da yarına nasip olacak.. ama mersin'den getirtmeye ve cumartesiye yetiştirmeye çalışacağım..en çok sen lafını ederken senin tadına bakamaman olmaz... getirtmeye çalışırım diyorum çünkü perşembeden cumartesiye kalacağını hiç sanmıyorum... :D
bende saat 9.30 ta kerebiçle, uğurlama kovalarıyla orda olacağım.. bide foto makinasını unutmamak lazım tabi...

scorpion; sanırım hasan seni perşembe günü gelemezsen fena çizecek...hem grup kahramanlarının birinin eksik olması bilmem ki nasıl bir mazaretle ifade edilir... :P

sezgihan
27 Ağustos 2009, 01:02:49
merhaba arkadaşlar ;

yeni bisiklet grubu şen olsun . şen bisiklet grubu'ndan

özel davet gelirse ben de katılabilirim . özel davetlere dayanamam çünkülim . :mrgreen:

sevgiler

mr-bike
27 Ağustos 2009, 05:26:48
arkadaşlar uzun yoldan şimdi döndüm ( 04.00) ve yarın öğlen İzmit' te olacağımdan gece turunuza yetişme konusunda çabalayacağım ancak söz veremiyorum. Yetişemezsem hoşgörünüze sığınarak, adıma Günkut beyi vekil tayin edeceğim. Bilgilerinize.

oRCo
27 Ağustos 2009, 13:04:07
bu hakan cafe tam olarak nerde acaba ben bilemedim onu. yıldız yokusundan cıkarkenmi eger oyleyse ne kadar cıkarken ve sagdamı soldamı?:)))

hasan
27 Ağustos 2009, 14:57:09
aytekin desteğin için cok teşekkur ederim. senin tecrubelerinden yararlanmak bızım ıcın avantaj, kac kişiyle gelirsen fark etmez, size bırakıyorum. tabii ki haftaya bende sızın turunuza geleceğim şüpeniz olmasın.

trinty ve pınar cuma akşamı ben çalışacağım o yuzden erteleyemıyorumm. :cry:

ayrıca borek KEBERİÇ ve çay sınırsız olacak bı cay ıcıp bırakmayız oyle grubum masraftan kacınmayacak..

valla beşiktaşa gelenler beni arasın ben herkesi toplıcam, bundan sonrası ıcın standart bı buluşma yeri belirlicez.

0533 649 54 63 irtibat telll

Scorpi10
27 Ağustos 2009, 15:24:05
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle bu grubu kurma fikrini ortaya atıp hayata geçiren Hasan'a sonra gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ederim.

Organizasyonun ilk gününde aranızda olamayacağımdan bende üzgünüm. UEFA Avrupa Ligi Elemeleri Fenerbahçe - Sion müsabakasındaki görevim nedeniyle orada bulunmak zorundayım. "Dakika bir sattı" gibi ifadelerler kamuoyunu yanlış düşüncelere yönlendirmemek lazım.

Ayrıca bundan sonraki organizasyonlarımızda katılımı etkileyecek faktörler dikkate alınarak bir takvim oluşturulacaktır (örn: bayramlar, avrupa kupası ve derbi müsabakaları, sevgileler günü vs. gibi). :))

Bedenim yanınızda olamasada kalbim sizinle. Kazasız, belasız eğlenceli bir tur diliyorum.

Altan

pınar
27 Ağustos 2009, 15:39:13
Hasan Merhaba,

Bu haftalık mı sadece işin var? Bu geziler her hafta fix olarak perşembemi olucak bilgi verirsen sevinirim.

Bu akşam herkes için güzel bir gezi olması dileğiyle

hasan
27 Ağustos 2009, 15:41:14
:twisted:

hasan
27 Ağustos 2009, 16:19:54
sadece bu haftalık perşembe diğer gunler bakıcazz...

arzuhan
27 Ağustos 2009, 17:44:50
Keberiç tatlısı konusunda bilgim yok. sanırım hasanvari bir tatlı ve sanırım altana bi şeyler sarfederken böyle yazdı... :)

KEREBİÇ tatlısı dilerim gelen tüm arkadaşların damak zevkine uyar... gelemeyenlerin de aklı fazlasıyla kalır inşalllahhhh :)

Halil Atalay
27 Ağustos 2009, 20:53:50
bu günüzde sizi yanlız bırakmak isterdim ama bugün trabzonspor maçı var bu önemli maçda seyretmem lazım bir dahaki sefer inşallah bizim grupla katılmaya çalışırız

grubunuzun ilk turu hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Halil Atalay
28 Ağustos 2009, 11:42:12
güzel bir tur olmuş belli

hasan
28 Ağustos 2009, 15:14:23
:D öncelikle turuma gelen herkese cok cok cooookkkkk teşekkür ediyorumm... arzu ya tatlı için cok tesekkur ediyorum. Küçükçekmece grubuna ne dıcem bılmıyorum harıkaydılarr onları agırlamak cok cok guzeldii ee bı kusurum olduysa affolaa..... aytekin sana ayrıca tesekkur edıyorum kaltıp oralardan grubunla gelmen harikaydı en kısa zamanda size iadei ziyaret yapacağız grubumla beraberr.....

:D :D :D 9.9 napıyımm abiii kahretsinnn..... :D :D :twisted: fotoları yarın yayınlayabileceğimm... harika fotolar var... kavak sohbeti mukemmeldiii..

dernek yöneticimiz gunkut a da cok cccooooookkkkk teşekkur edıyorum. destekleyen herkese arda,orcun sızde harıkaydınızz..... cok cok cokkkkk teşekkurlerrr....

oRCo
28 Ağustos 2009, 15:57:25
Nihayet bilgisayarımın basına gecebildim bende. Evet arkadaslar turun sonuna kadar kalamasak bile ilk dakikalardan itibaren cok guzel bir turdu. Herkes bir harikaydı. Organizasyon sahibi arkadaslara ve katılan tum arkadaslara tesekkur ederim. Sizlerle birlikte olmak bir zevkti. Turun ilk dakikaları oyle guel gecmişki 2 kopru gecmisiz fark etmedim. douste bir kopru gectim aha oda ne onumde bi bogaz koprusu daha sasırdım:) Tempomuz cok iyiymiş.
Hasan hemso gercekten su bisiklet olayına cozum bulmalsın 9.9 da kalmısın 0.1 daha arttır onu sen 10.0 al bi tane :D . 9.9 da neymiş indirimden mi aldın gelme boyle oyunlara kardes yaaa :mrgreen:
Ekip cumartesi aksamı gorusmek uzere diyorum o zaman. kendinize iyi bakın.

oRCo
28 Ağustos 2009, 18:57:54
Floryada olmamam için bir sebeb su an gorunmuyor. insallah orda olacagım:)

hasan
28 Ağustos 2009, 19:04:48
ben grubumla gelecreğimm...:)

sezgihan
28 Ağustos 2009, 20:49:32
merhaba ,

günkut abi , dün işlerimden dolayı çağrını geç gördüm ve gelemedim . teşekkürler .

oguzhan
30 Ağustos 2009, 21:59:39
Hasan abi fotolar bekleniyorr. (:

arzuhan
31 Ağustos 2009, 00:32:11
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırda kerebiç isimli tatlı , tüm tatlı cümleleri şaha kaldırmaz mı.onur duydum güzel cümleler için . ve teşekkürler günkut ve teşekkür ederim beğeniniz için ve beğendiğiniz için de sevindim... dilerim bundan sonraki gezilerde uğurlama komitesinde değil sürücüler arasında olabilirim... sevgili grup lideri hasan.... bu laf sanaydı yani :)

hasan
31 Ağustos 2009, 14:31:31
sanırım bu hafta toplanıp k.çekmece grubu için ziyarete gideceğiz. Çarşamba günü iftardan sonra b.taş ta saat 21 de dost cafe de (hakan pastanesi arkasında) buluşup gideceğizzz...

hasan
1 Eylül 2009, 17:10:11
:) bu akşam alabilirsiniz fotolarııı:) :twisted:

hasan
1 Eylül 2009, 23:35:33
işte fotolarrrr......:) :twisted:
http://picasaweb.google.com.tr/hasangok ... ktasGrubu# (http://picasaweb.google.com.tr/hasangoksun/SisliBesiktasGrubu#)

hasan
2 Eylül 2009, 15:24:11
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Halil Atalay
2 Eylül 2009, 16:03:39
evt bu akşam buyük buluşmada görüşmek üzere şişli - beşiktaş grubu

hasan
3 Eylül 2009, 17:43:26
asıl ben tesekkur ederim k.çekmece grubu bizi cok güzel ağırladı hersey harikaydı...... yakında görüşmek dileğiyle,,

hasan
7 Eylül 2009, 18:04:14
:twisted: bgrubumuz bayramın ikinci günü k.çekmece grubu ile birlikte uludağ a gidecektir. gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur. tel 0533 649 54 63

hasan
11 Eylül 2009, 15:18:28
öhhööööö :D

hasan
11 Eylül 2009, 15:21:15
öhhhhhhhööööö öhhhhöööööö :D

hasan
12 Eylül 2009, 16:12:34
Hasan'cım bu oksuruk Adatto'ya istinaden mi ??? eger oyleyse ben anlamam öhö öhöden felan... soz verdin tutacaksın artık...

:) yaw elmascım bu adatto ne demek hatırlamadım benn.... bıde ne söz vermiştim ben hatırlamadımm....

hasan
12 Eylül 2009, 16:14:53
ayrıca carsamba gunu gelen herkese cok cok tesekkur ederimm.. selamiyle tanısmak guzeldı cok yorduk ama :) alısıcak selami yavas yavas:) aytekin gunkut ve sınanada tesekkurlerrr..... kavak gıbısı yok ama :))))

ayrıca öhhööö öhhöööö hööööhh...:) :twisted: :twisted: :twisted:

hasan
12 Eylül 2009, 16:40:47
:) ben o gece sabacı kaldığım için carşamba perşembe içi içe olduğundan hatırlamıyo olabilirimm :)) malum balık hafızası :)))) çaktırmayınn... :twisted:

aytekin geliyomusun gökova turuna

hasan
12 Eylül 2009, 16:57:10
tgmm unutmamm başkan da gelcekmişş :))

hasan
12 Eylül 2009, 17:07:04
ben once senı alcam sonra gıdıp baskanı alcazzz..... :) gece ararım ben cıkarkennn:)

hasan
12 Eylül 2009, 17:17:18
:)))))) ben size yanyana bilet alıcammm :))))))

hasan
12 Eylül 2009, 17:18:05
tmm abii sen merak etme..... akşam konuşuruz bu konuyuu... :twisted:

hasan
13 Eylül 2009, 01:43:04
öööööööööööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhhhhhööööööööööö öööööööööööööööö :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

selamig
13 Eylül 2009, 20:22:45
Geç oldu ama temiz oldu bendeki resimler:)) http://picasaweb.google.com/selamig/SIS ... TASGURUBU# (http://picasaweb.google.com/selamig/SISLIBESIKTASGURUBU#)

Cmhr
14 Eylül 2009, 00:40:00
hasan abiiiii bu tura gelmek ıstıom saat kac araları oluyor tmm olarak bı yazarmısın........... tabı sende ıstersen :D grupunda yer warsa :P :D :mrgreen:

Halil Atalay
14 Eylül 2009, 01:16:31
neler oluyor burada anlamadım neden havaalanına gitiliyor? niye bu konuda bizim haberimiz yok

hasan
14 Eylül 2009, 15:58:46
öhhhööö öhhöööö :) :twisted:

hasan
14 Eylül 2009, 16:07:32
:) öhhöö öhhööö sayın pili kıskanmayalım lutfenn :)))))

Halil Atalay
15 Eylül 2009, 10:36:49
öhhhh öhhhh

hasan abi bu muğla gezisinden biraz bahset yedek konterjan aç belki son dakika gol atarım belli olmaz yani

arzuhan
15 Eylül 2009, 15:58:11
piliiiiiiiiiiiiiiiiii, trinity'e vereceğin cevabı bende istiyorummm... :)

ve hasan kerebiçi yedik afiyetle ada turu dönüşü ama parasını senden alacağım haberin ola :)

hasan
15 Eylül 2009, 16:15:34
:) ya sevgili elmas y....... uzgunum o iş yattı... sonradan ogrendığım gelısmeler uzerıne :))))

ayrıca kadın dayanışmasına benım grubumda izin yokkk... :twisted: :twisted:

ayrıca arzu hanım sen ye kerebiçi.................. umarım 10 kılo alırsınnn:))))

arzuhan
15 Eylül 2009, 16:23:50
hasan aşkolsun, mübarek gün ettiğin duaya bak.. :)

İnşallah o kiloları eritecek bisiklette nasip olur de bari..bu arada haberin olsun şimdilik bisiklet için planım , haberin olsun yani, etkinlik zamanları senden kiralamak ;)

Outlander
15 Eylül 2009, 23:57:47
Merhaba Sevgili Abilerim Ve Ablalarım Grubunuzu Çok Yakından Takip Ediyorum Fakat Antrenmanlarınız Ve Buluşmalarınız Geç Saatte Olduğundan Katılamıyorum Günün Erken Saatlerinde Veya Gün Ortasında İstanbul İçi Bir Antrenman Veya Tur Düzenlemenizi İstirham Ediyorum:) Lütfen Sesimi Duyunnn!!!

hasan
16 Eylül 2009, 01:14:11
:) sevgili kardeşim su an ramazan oldugu ıcın sadece aksamları cıkabılıyoruz... ama bayramdan sonra hafta sonları super turlarımız olacaktır.. ilgine teşekkurler..

hasan
16 Eylül 2009, 01:15:39
tmm aytekincim aynı mekan ve aynı yerde beklıyoruz... perşembe akşam görüşmek dilegiyle...

Outlander
16 Eylül 2009, 14:50:22
:) sevgili kardeşim su an ramazan oldugu ıcın sadece aksamları cıkabılıyoruz... ama bayramdan sonra hafta sonları super turlarımız olacaktır.. ilgine teşekkurler..
Teşekkürler Hasan Abi En Yakın Zamanda Görüşmek Dileğiyle...

hasan
17 Eylül 2009, 16:53:21
arkadaşlar ben bugun calışıyorum o yuzden gelemeyeceğim size iyi sürüşler...

SNN
18 Eylül 2009, 06:21:58
Selam şişli beşiktaş... Yine güzel bir gece geçirdik..Katılan herkese teşekkürler.

Cmhr
19 Eylül 2009, 17:26:49
güzelll resımler canım cektı walla ....... :)

Halil Atalay
19 Eylül 2009, 23:52:00
bu grub daha kurulalı çok zaman olmasına rağmen çok güzel işlere imza atıyorlar tebrik ediyorum sizleri ayaklarınıza sağlık

hasan
20 Eylül 2009, 02:00:50
grup kurucusu olarak aslında bu kadar cabuk ılerleyebıleceğimizi tahmın etmıyodum.... ne dıyeyım aytekın ve k.çekmece grubu olmasaydı daha cok zorlanabılırdıkk.. ramazan olmasına ragmen 40 kılometre ekstradan pedallayıp bıze katıldılar önculuk ettiler öncelikle aytekine ve k.çekmece grubundaki dostlarıma cok tesekkur ediyorumm..

onlarla uludagda zirve yapmak buyuk keyıf olacakk... herkese grubum adına ii sağlıklı bayramlar diliyorummm.....

saygı ve sevgılerımla
hasan goksun

selamig
20 Eylül 2009, 14:27:10
HERKESE İYİ BAYRAMLAR TEMİNNİ EDİYORUM...

hasan
26 Eylül 2009, 19:47:34
selam bisiklet dostları... uludağ gezımız nedenıyle ara verdığımız gezılerımız yarınki belgrad gezısıyle devam edecektir. katılım ne kadar olacak bılemıyorum ve k.çekmece grubunu mutlaka beklıyorumm... aksam msj larınızı beklıyorum....

hasan
29 Eylül 2009, 14:59:37
grubumuzun c.tesi gunu beşiktaş-bahçeköy-rumelikavağı- beşiktaş güzergahında bir gezısı olacaktır katılmak isteyen arkadaşlarımı ve bisiklet severleri beklıyorum.

hasan
30 Eylül 2009, 19:59:02
tmm kardeşim göruşelimm pazar bi işim yokk...

hasan
2 Ekim 2009, 14:37:28
tşkj..lerrr dostlarrr... guzel bı geceydii.....

sibel.
2 Ekim 2009, 17:18:57
Offffffffff ya..........
Ben de olmalıydım ...Ben de olmalıydım.... :(
Bu güzel gece de ve bu güzel toplulukta...

Av.yakası gece sürüşüne katılmak için bi gece karşıda kalacağım....Başka yolu yok... :lol:
.
.