Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisikletinizle para kazanmak istermisiniz ?
mr-bike
24 Ağustos 2009, 12:52:35
Part time iş dalı hızla gelişiyor.
Bisiklet kullanıcılarına ek iş imkanı,
Bisikletle sabahları 2 saat kadar çalışıp ciddi paralar kazanabilirsiniz,
Büyük bir gazete dağıtımını abonelik sisteminde yapmak istiyor ve abonelerine dağıtım organizasyonunu bisiklet ile yapmak istiyor, uygulama ilk olarak İstanbul genelinde olması planlanıyor.
Bu konuda çalışmayı düşünenlerin derneğimize bilgi@bisikletliler.org adresine ad-soyad, cep tel, bisikletinin modeli, yaş ve çalışmak istedği semt belirten mail atmalarını rica ediyoruz.
kerem
24 Ağustos 2009, 13:39:58
sabah kacta isbasi yapmamiz gerekiyormus ki?
mr-bike
24 Ağustos 2009, 14:00:20
Bulunduğunuz bölgedeki Abone sayısı ile orantılı olarak sabahları 06:00 - 08:00 arası dağıtım yapabileceksiniz.
Ayrıca bölge temsilcisi olma imkanıda olacakmış.
Halil Atalay
24 Ağustos 2009, 14:34:14
bana uyar şu zamanlarda para ihtiyaç var neden olmasın
hiç olmazsa bisiklet harçamalarını çıkarırız
Halil Atalay
24 Ağustos 2009, 17:44:22
hoppp bi dakka öncelik hiç işi olamyanların
Halil gene burayada zıplamışsın saat 8 den sonra işe nasıl yetişeceksin
abi senin çiflikde ötmeyeceğiz merak etme :D :D :D
hasan
25 Ağustos 2009, 01:41:24
eee bende yapabilirimmmm gelirinide bır kısmını dernegimize bağışlarımmm:) hemmm.. etiler şişli civarı calışabılırımmmm saygılar...... başkanımıza ve değerli arkadaşlarımaaa..... :D :D :) :o :lol: :cry: :evil: :roll:
oRCo
25 Ağustos 2009, 14:50:36
Üsküdar ve Kadıkoy bolgesinide ben alabilirim:) paperboy haa:) onun oyunu vardı:)
ali nejat
25 Ağustos 2009, 21:01:01
basligin güzelligine bakarmisiniz..teklif güzel, dernegimiz araciligiyla olmasi anlamli ve güzel, katilimcilarin muhabbeti hepsinden güzel.. iste olay bu..
bisiklet kullanarak para kazanmak inanin çok tatli bir yorgunlugu olur bunun..Istanbul'a geldigimde bir sabah da olsa bende bu dagitimci arkadaslara eslik etmek isterim..önce is sonra simit, peynir ve çay...
hasan
25 Ağustos 2009, 21:36:02
simitlerrr benden..... :D
Sehnaz
25 Ağustos 2009, 23:00:15
Ben İzmit'e geldiğinde Yahya Kaptanı Alırım ;) Ne eğlenceli bir iş önerisi... :D
bisikletcanavari
26 Ağustos 2009, 01:19:51
Zamnında arkadaşım bu yolla bir süre ailesinin geçimine katkıda bulundu ve hayalindeki bisikleti almıştı. Kendinize beslenme açısından baktığınız sürece kar kış demeden bu işi yapabilirsiniz. Ve inanın size katacak çok şeyi var bu işin. Çelik gibi dinç bir vücuda sahp olabileceğinizi çok rahatlıkla söyleyebilirim. Bu işin en zor tarafı sabah sıcacık yatağınızdan kalkıp buz gibi sabah soğuğunda (hele ki kışın) bisiklete atlamak olacak. Gerisi hiç sorun değil. Arkadaşım bu şekilde 7 ay gazete dağıttıktan sonra, ekstra herhangi bir antrenman dahi yapmadan yarışlarda kendi kategorisinde ilk 10'a giriyordu.Bazen ilk 5... Kaçkar kış antrenman yarışlarında ilk 3 te gördüm. Kısaca böyle bir işi yaparsanız herhangi bir bisiklet turunda eskiden oflaya puflaya çıktığınız rampalarda artık oflayıp puflayan bir arkadaşınızı çekip, bir yandan da onunla muhabbet edecek kadar düzgün soluk alıp verebileceğiniz kadar güçlü olabileceğinize eminim ;)
Son olarak... Dikkat etmenizi önerdiğim tek bir husus var. Sakın ha tahsilata bulaşmayın ;) Zaten bir çoğunuz zaten işi olan insanlar olduğunuzdan böyle bir durum sözkonusu olacağını sanmıyorum fakat, olaki bir arkadaş bu işi tam zaman yapmak ister ve tahsilatada girmeyi düşünür. Tecrübesi olan birinden bir tavsiye, tahsilattan uzak durun ;)
ceyhun
26 Ağustos 2009, 03:28:07
bendee ilgileniyorumm bende yapabilirimm.:D:D
mr-bike
27 Ağustos 2009, 22:19:51
sürekli bir iş,
işin startı gazeteye bağlı tarih henüz konuşulmadı.
zeki811954
29 Ağustos 2009, 18:53:12
düzcedeki dağıtımla ben de ilgilenebilirim. ek bir kazanç ve ek bir spor olur
Halil Atalay
8 Eylül 2009, 16:50:06
ne oldu bu konu?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.