PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Re: Bayram Gezisi...

hasan
28 Ağustos 2009, 15:19:55
aytekkiinnnn ben geliyorummmmmm...... sizin grupla heryere giderim artıkk :D :D :twisted:

hasan
5 Eylül 2009, 15:58:28
onurcum ben ve altan geliyoruz 1 gece konaklayıp döneriz buyuk ihtımalle... donus saati cok onemli değilll

veysel
7 Eylül 2009, 02:19:16
süper bir gezi olacağa benziyor mümkün olursa katılmayı çok isterim

hasan
7 Eylül 2009, 18:02:41
onurcum tesekkurler zahmet oluyo sana ugrasıyosun.... :twisted:

Bülent
13 Eylül 2009, 02:23:31
Aytekin katılım listesinin son halini yayınlarsan iyi olacak.
Ayrıca gezi programında bir değişiklik var ise onunda tekrar yazılmasında fayda var.

Bülent
14 Eylül 2009, 14:24:56
Bu arada yönetim kurulundan bir abimizin de bize katılmasına çok sevindim. Teşekkürler Bülent abi.

Onur kardeş, asıl ben sana teşekkür ederim organisazyon ve feribot biletlerini temin etme konusundaki çabaların için.

kerem
17 Eylül 2009, 09:02:11
[quote="Aytekin Erzan"]Arkada_lar bayram1n ikici günüyle birlikte uzun süre haf1zalarda kalacak çok fazla atraksiyonu bir arada ya_ayabileceiniz bir veya iki gün konaklamal1 olarak dü_ünülen bir tur planlamaktay1z _uan için ayr1nt1lar görü_ülüyor ileriki günlerde sizlerle payla_aca1z benim tavsiyem Bayram tatili program1n1z1 bu turun duyurusunu okumadan yapmay1n...
Kat1l1m ^artlar1
--------------------
1) +18ya_1nda olmak ( küçükler veli muvaffakiyet ka1tlar1 ile kat1labilirler)
2)Son be_ y1l içinde herhangi bir suç i_lememi_ olmak.
3)Her hangi bir kronik rahats1zl11 olmamak.
4)Enaz bir y1ld1r bisiklete biniyor olmak.
5)Benim liderliimi kabul edebilecek ve benimle herhangi husumeti olmamak..
6)Prezantable olmak...

Not: Gezide herkes kendinden mesul olup araç gereç ve ihtiyaç listesi aç1kland11nda azami uyum gösterilmesi ricaedilir...

Cok sukur prezantable bi adamim ama kronik rahatsizlik konusunda suphedeyim. Ben zaten rahatsiz bi adamim. Son bir yildir bisiklete sadece 1 kere bindim ve acaip hamladim. Ama genede geliyom ben :)

Halil Atalay
17 Eylül 2009, 12:36:49
beni yazın listeye ama 1 kalalım ve dönelim geriye

Halil Atalay
17 Eylül 2009, 15:07:50
onur beni sil listeden daha hayla avanslar yatmadı ve yatmayacakmış galiba maddi olarak sıkındı var şu aralar ama belli olmaz otobüsle gelirim şimdilik askıda kaldı bizimki

kerem
18 Eylül 2009, 01:25:57
dostlar şaka bir yana 1 senedir sadece bir ker bisiklete bindim. Umarım çok tempolu bir gezi olmaz. Bu arada kamp yapacağımız yerde alkol bulabilirmiyiz? Yohusam aşağıdan alak :)

hasan
18 Eylül 2009, 01:55:53
oooooo alkolık arkadasların ıcıne dustukk .====::==:====:)

hasan
18 Eylül 2009, 01:56:35
başkan duymasın gebertır bızı vallaa :twisted: :twisted:

Halil Atalay
18 Eylül 2009, 17:17:53
[quote="Halil Atalay":3e7iuh56]onur beni sil listeden daha hayla avanslar yatmadı ve yatmayacakmış galiba maddi olarak sıkındı var şu aralar ama belli olmaz otobüsle gelirim şimdilik askıda kaldı bizimki

Avans mı maaşları vermiyolarmı??????
sen gel yeterki Halilim hallederiz....[/quote:3e7iuh56]

abi bakalım ne olacak

codalton555
18 Eylül 2009, 18:16:26
onur banada bilet alırmısın bende geliyorum son anda işimi hallettim

codalton555
18 Eylül 2009, 18:36:36
tamam tşklr

kerem
18 Eylül 2009, 21:24:32
altan neredesiiiiiinnnn? Harbiden benimde icim kipir kipir. Hele alkol olayi daha da bi kiprasim yapiyo. :)

Murat abi nereden bilecek alkol ictigimizi Hasan aga sende yaaaa... :))
Cucu pazartesi sabah yediye ceyrek kala bakirkoy de bulisuruz la. Bulent abi ile de orada bulusuruz. Bu taaflardan gelecek baska insan evladi varsa koordinasyona gecek. :)

mr-bike
18 Eylül 2009, 22:10:59
altan neredesiiiiiinnnn? Harbiden benimde icim kipir kipir. Hele alkol olayi daha da bi kiprasim yapiyo. :)

Murat abi nereden bilecek alkol ictigimizi Hasan aga sende yaaaa... :))

KEREMMMMM ......

kerem
19 Eylül 2009, 03:00:27
Murat abi hani alkol derken öle alkol değil. Etil alkol şey edecez biz. Şey için hani sıhhi yardım falan gerekir belki diye :)

Halil Atalay
20 Eylül 2009, 00:02:26
size katılamacağım için üzgünüm hebinize kazasız belasız tur dilerim

hasan
20 Eylül 2009, 01:56:28
bence bursayı boşver inegöl yapalımm ustadımmm :)

hasan
20 Eylül 2009, 02:05:18
hava tahmınlerıne göre yağışlı olcakmış galıba meteorolıje göre :) gazamız mubarek olsunnnnn....

sezgihan
20 Eylül 2009, 02:16:15
merhaba ;

lanet bir iş temposundan dolayı gelemiyorum .

hayalimdi . . .

bu kapitalist düzenin kıçına tekmeyi basmaya az kaldı !

codalton555
20 Eylül 2009, 09:38:47
sulu şakalar yapmayalım arkadaşlar :lol:

kerem
20 Eylül 2009, 10:14:40
bence oylat daha mantikli. Bursa'yi hemen hemen her kes gormustur. Zaten sehir merkezinde pek alternatif yok kultur park ve gayvanat bahcesi gorulebilir. E ben ve cuneyt varken hayvanat bahcesine de gitmeye gerek yok cunku hayvanat bahcesi zaten sizin ayaginiza geliyor. :)

Dimi lan cuneyt...

codalton555
20 Eylül 2009, 16:03:29
bence oylat daha mantikli. Bursa'yi hemen hemen her kes gormustur. Zaten sehir merkezinde pek alternatif yok kultur park ve gayvanat bahcesi gorulebilir. E ben ve cuneyt varken hayvanat bahcesine de gitmeye gerek yok cunku hayvanat bahcesi zaten sizin ayaginiza geliyor. :)

Dimi lan cuneyt...

valla kalbimi okumuşsun sen söylemeseydin ben diyecektim...

arada bir çocuklarada göstermeli sizi...

yaş sınırıda koyalım +13 yaş altına yasak olsun ceza yemeyelim

oRCo
20 Eylül 2009, 16:10:47
Yarın ki tura katılacak tüm arkadaslara kazasız belasız keyifli surusler dilerim. Ben bayramda olması dolayısı ile son ana kadar ok diyemedim. Ama son anda kendi imkanlarımla katılırım diye dusunuyordum. Fakat ailemle olmam gerekiyor. Orda olmak isterdim...

Hafızalarınızdan silinemicek kadar guzel bir surus olmasını dilerim. Herkese bol enerji neşe dilerim.

(Not: sağlıklı bir şeker çizgisi için yarım şişe soda calkalanır asidi alınır ve elma suyu ile karıstırıkarak içilir. Bu duzgun bir şeker cizgisi elde etmenizi saglar:)

kerem
21 Eylül 2009, 00:27:54
ben herhalde bu aksam uyuyamayacam. Bu arada yaniniza selpak yada pecete almanizi tavsiye ederim arkadaslar.

Son hazirliklarim da tamam. bagaji cop poseti ile de kapladik yagmur camur viz gelir artik :) yarin gorusmek uzere, iyi geceler...

Halil Atalay
22 Eylül 2009, 00:13:00
arkadaşla nerelerdesiniz insan akşam bir internet haber yollar dı be

kerem
23 Eylül 2009, 18:02:05
arkadaslar 16 kisi gittigimiz uludag dan 6 kisi donduk. Diger arkadaslar zirveye cikip kayip oldular ve dun aksam kutahya il sinirina bir koye gidip kamp yerine arac ile donduler. Bu gun de bisikletleri biraktiklari yerden alip geri donuyolar. Kayip olmalari disinda bir problem de dun biz donerken Bulen abinin kaza gecirip dizini yaralamasi ve dizine dikis atilmasi oldu. Kendisine de buradan gecmis olsun diliyorum. Gorusmek uzere...

oRCo
23 Eylül 2009, 18:31:13
Geçmiş olsun.

Halil Atalay
23 Eylül 2009, 19:37:01
bülent beye geçmiş olsun

aytekin abi ile dün akşam konuşdum hava aşır sis bastırınca yolu şaşırıp başka yöne gitmişler ve bir köye sığınmışlar sabah bisikletleli alıp geri geleceklerdi onun dışında başka bir olumsuzluk yok şuanda

Outlander
23 Eylül 2009, 23:24:10
Çok Geçmiş Olsun Herkes Sapasağlam Değil mi? :shock:

codalton555
24 Eylül 2009, 01:21:15
ben kaybolmadımki sadece öndeki arkadşları takip ettim :? her şeye rağmen kim ne derse desin bence güzel bir geziydi ve şuanda hepimiz evlerimizdeyiz

mr-bike
24 Eylül 2009, 13:16:48
başta bülent bey olmak üzere hepinize geçmiş olsun

kerem
24 Eylül 2009, 13:20:45
aytekin sagsalim en ufak bi saglik probllemi olmadan donduk derken. kaybolan on kisiden bahsediyorsun sanirim. Bulent abi cok ciddi bir kaza gecirdi cunku...

Bülent
24 Eylül 2009, 15:56:51
Arkadaşlar, benim durumum şu anda iyi, dizkapağımın üzerinde 3 dikiş var ama ağrı sızı yok Doktor sadece sağ dizimi mümkün olduğunca bükmememi söyledi. Onun dışında bir sıkıntım yok.
Geçmiş olsun temennisinde bulunan başta dernek başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bülent
24 Eylül 2009, 15:58:42
hava tahmınlerıne göre yağışlı olcakmış galıba meteorolıje göre :) gazamız mubarek olsunnnnn....

Hasan, gazanız mübarek olduuuuuuuu.

kerem
24 Eylül 2009, 16:06:14
Arkadaşlar, benim durumum şu anda iyi, dizkapağımın üzerinde 3 dikiş var ama ağrı sızı yok Doktor sadece sağ dizimi mümkün olduğunca bükmememi söyledi. Onun dışında bir sıkıntım yok.
Geçmiş olsun temennisinde bulunan başta dernek başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

neden başta dernek başkanımıza teşekür ediyon abi? En önce Metin abi ve ben geçmiş olsun demiştik :)

kerem
24 Eylül 2009, 16:08:00
aytekin sagsalim en ufak bi saglik probllemi olmadan donduk derken. kaybolan on kisiden bahsediyorsun sanirim. Bulent abi cok ciddi bir kaza gecirdi cunku...

evet haklısın Bülentt abinin durumunu bilmediğim için bişey diyemedim çok geçmiş olsun ,ama 10 kişilik dağ kadrosunda herhangi bir sıkıntı yok sadece yorgunluk var...

Açıkcası bizde sizin için çok endişelendik. Aslında 1 kişi orada beklesin falan dedik ama çocuklar tek başlarına bekleyemediler. Eğer ben beklemeye kalksaydım şimdi işsiz kalacaktım ki cüneyt benim iş durumumu biliyor. Kazasız belasız dönmeniz inanın bizi çok sevindirdi.

kerem
24 Eylül 2009, 19:50:35
[quote=kerem]aytekin sagsalim en ufak bi saglik probllemi olmadan donduk derken. kaybolan on kisiden bahsediyorsun sanirim. Bulent abi cok ciddi bir kaza gecirdi cunku...

evet haklısın Bülentt abinin durumunu bilmediğim için bişey diyemedim çok geçmiş olsun ,ama 10 kişilik dağ kadrosunda herhangi bir sıkıntı yok sadece yorgunluk var...

Açıkcası bizde sizin için çok endişelendik. Aslında 1 kişi orada beklesin falan dedik ama çocuklar tek başlarına bekleyemediler. Eğer ben beklemeye kalksaydım şimdi işsiz kalacaktım ki cüneyt benim iş durumumu biliyor. Kazasız belasız dönmeniz inanın bizi çok sevindirdi.

Kerem do not worry...
herkes yaşadıklarından dolayı çok memnun hiç kimse hiç kimseye en ufak bir sitem bile etmedi kaldıki telefonda Metin ağabeye olsun diğerlerinede gidin dedim kimse beklemek zorunda değildi gezinin concept ini herkes biliyordu zaten dolayısıyla sadece Bülent abinin yaralanması dışında bir sıkıntı yok ona da geçmiş olsun kaza için söylenecek bir şey yok kaza adı üstünde her an herkesin başına gelebilir allah korusun....
görüşmek dileğiyle...[/quote:29t8anye]

Ya zaten cücü bana öle bi anlattı ki... Sizinle gelip kaybolmadığıma pişman oldum. İşin en zevkli tarafını siz yaşamışsınız. :)

codalton555
24 Eylül 2009, 20:53:19
ben hiç eğlenmedim dermişim yalan olurmuş :shock: harika bir geziydi arada bir insanın kaybolası geliyor ama sağlam bir ekiple :lol:

codalton555
24 Eylül 2009, 21:40:29
ekip sağlamdı beğenilmiycek kim vardıki bir sen hariç benden çok çekirdek yiyorsun diye yoksa ekibe lafım yok :lol:

sezgihan
24 Eylül 2009, 22:28:39
merhaba ;

kanada ' dan henüz döndüm , uçağın motoru soğumadan yazıyorum , bülent abi kaza için tebrikler , birileri bana bisikletten düşüp ağzımı burnumu kırdığımda iyi bisikletçiler kaza yapar demişti . diğer arkadaşlara da selamlar . gezide olsaydım şu an fotoğraflara bakmaktan bıkmış olurdunuz . bizde beklemekten bıkıyoruz.

hoşçakalın .

arzuhan
25 Eylül 2009, 14:09:57
öncelikle süpersiniz... sonrasında daha da süpersiniz.. tam bir dere tepe dağ bayır kaybolmayıda başarmalı enfes bir tur olmuş..hikayelerinizi birde sizden dinlemek gerek..özellikle altan hasan cüneyt kerem nolur yakın zamanda görüşebilelim :)

foto paylaşım, güzel anlatım içinde aytekin bey'e bu organizayonda emeği geçen , katılan herkesin yüreğine sağlık...

birde soru.. dönüşte bize de sucuk getirdiniz mi..herhangi bir organizasyonda sizden bir sucuk ekmek partisi bekleyebilir miyiz :)

hasan
25 Eylül 2009, 16:34:41
:D işte zirve fotolarıı.... yazımı yazdım ama sılındı tekrar yazacağımm..
http://picasaweb.google.com.tr/goksunha ... CVgfGk1wE# (http://picasaweb.google.com.tr/goksunhasan/ZirveMucadelemiz?authkey=Gv1sRgCMfJ4pCVgfGk1wE#)

Scorpi10
25 Eylül 2009, 18:13:01
Herkese Tekrar Merhaba,
Bu turda heyecan vardı, coşku vardı, macera vardı. Aradığımız her şey bu turdaydı. Uzun zamandır bu kadar yorulduğumu ve bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum. Bir çok arkadaşla orda tanıştım. Hiç yabancılık çekmedim. Ortak noktalar çoktu. Sırt çantaları hariç :)

Her tur farklı bir tecrübe benim için. Gerçi bu bonusluydu :). Kısaca başlangıcından bitişine, zirvesinden inişine, gemisine kadar farklıydı. Zaten arkadaşlarımız uzun uzun anlatmış herşeyi. Zirve yolunda şükürler olsun kimsenin burnu bile kanamadı. Bülent abiye parantez açmak istiyorum. Geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.

"Bir araya gelmek başlangıçtı başladık, bir arada kalmak ilerlemekti ilerledik ve birlikte çalışmak başarıydı. Bizde başardık"

Tüm arkadaşlara ve iyi dileklerini bize gönderenlere tekrar selamlar

Halil Atalay
25 Eylül 2009, 20:19:41
bu feribot olayı nedir ya ben bunu bir sorayım bakayım merkeze (İDO) :D :D ne diyecekler bana bu kaptanı bende merak ettim

arzuhan
25 Eylül 2009, 21:24:53
Arzuhan hanımefendi....
turumuzda birde bayan olsaydı bikini adasında yapılan atom bombası denemesi etkisinden daha fazla bomba etkisi olacaktı...

Sucuk mevzuuna gelince sucukları bitirmek için herkes inanılmaz bir gayret gösterdi ve sucuk kalmadı ama benden duymuş olmayın bazı arkadaşlarımızda kestane şekeri ve pişmaniye gibi yemişler var...

Eğer isterseniz bende Kayseri sucuğu ve pastırması var hemde pastırma sırttan....

aytekin bey, ben espriyi ya da ne demek istediğinizi anlayamadım, vallahi, gerçekten...

ve teşekkür ederim pastırma paylaşımı için..ama benim aklım kestane şekerinde..hasan,cuneyt,altan üçlüsü bu konuda beni duyuyor mu acaba :)

codalton555
25 Eylül 2009, 21:52:03
Arzuhan hanımefendi....
turumuzda birde bayan olsaydı bikini adasında yapılan atom bombası denemesi etkisinden daha fazla bomba etkisi olacaktı...

Sucuk mevzuuna gelince sucukları bitirmek için herkes inanılmaz bir gayret gösterdi ve sucuk kalmadı ama benden duymuş olmayın bazı arkadaşlarımızda kestane şekeri ve pişmaniye gibi yemişler var...

Eğer isterseniz bende Kayseri sucuğu ve pastırması var hemde pastırma sırttan....

aytekin bey, ben espriyi ya da ne demek istediğinizi anlayamadım, vallahi, gerçekten...

ve teşekkür ederim pastırma paylaşımı için..ama benim aklım kestane şekerinde..hasan,cuneyt,altan üçlüsü bu konuda beni duyuyor mu acaba :)

tamam duyduk seni müsait bir zamanda olayı anlatırım

Bülent
25 Eylül 2009, 23:47:22
Zirve yürüyüşüne devam eden ve bu son aşamayıda gerçekleştiren 10 arkadaşımıda kutluyorum.
Ben sizlerle bisikletle gidilecek son noktaya kadar geldim. orada verdiğimiz mola esnasında Aytekine zirveye varış ne kadar sürüyor diye sorduğumda 2 saat cevabını alınca gidiş dönüş 4 saat 1 saat de mola dinlenme ve resim çekme süresi koyunca bisikletlerin bulunduğu yere dönüşümüz akşam üzeri saat beş' i bulacaktı. bu hiç bir sorun çıkmadığı ve her şeyin yolunda gitmesi halinde mümkün olabilecekti. Ordan sonra da bisikletlerle kamp yerine dönüşümüz ortalama 1.5 saat ve kamptan toparlanıp ayrılmak en iyi ihtimalle akşam saat 7 - 7.30 da olabilecekti. Bu saatte uludağdan aşağıya inişimiz karanlıkta yapabilecektik. keza oradan öteye mudanyaya gidişimizde ancak karanlıkta mümkün olabilecekti.
Aramızda bulunan ve çıkıştada geride kalan arkadaşlarıda düşününce ben en azından aydınlıkta uludağdan inebiliriz diye geri dönmeye karar verdim.
Zaten benim öncelikli amacım bisikletle çıkış yapmaktı ve onuda son noktaya kadar yapmıştım.
Sizlerden ayrıldıktan sonra benimle birlikte geri dönmeye karar veren Kerem kardeşimle birlikte inişe başladık. Bu esnada güneşin açması ile sis dağıldı ve karşımızda çıkış sırasında hiç göremediğimiz harika manzaralar çıktı. Tabi bende fırsatı kaçırmadan bunları fotoğraflamaya çalıştım. Bu foto lardan bazılarını aşağıda göreceksiniz.
Kamp yerimize döndükten sonra sizleri telefonla izlemeye başladım ve diğer arkadaşlarında izlemesini istedim. Hatırlarsanız özelikle kaybolduğunuzu söyledikte sonra sizler cep telefonlarından devamlı arandınız. Eğer bir köy gördük ve oraya doğru gidiyoruz demeseydiniz karanlığa kalmadan faaliyete geçilebilmesi için hemen jandarmaya haber verecektim. Neyseki köye vardığınızı söyledikten sonra bizde rahatladık.
Sizler için çok heyecanlı ama birazda tehlikeli bir yolculuktu. Bu yolculuktan bir gün geçekmeyle de olsa sağ ve salim gelebilmeniz çok sevindirici.
Umarım önümüzdeki yıl bu çıkışın bir benzerini daha gerçekleştiririz ve o zaman daha tecrübe sahibi olduğumuz için daha fazla keyif alacağımız ve eksiksiz donanım ve ihtiyaçımız olabilecek herşeyde planlı ve programlı olarak yanımızda bulunur.
Hepinize sevgiler ve bol pedallı günler dilerim.

http://img121.imageshack.us/img121/661/dsc00736g.jpg (http://img121.imageshack.us/i/dsc00736g.jpg/)

http://img143.imageshack.us/img143/2076/dsc00741b.jpg (http://img143.imageshack.us/i/dsc00741b.jpg/)

http://img121.imageshack.us/img121/5760/dsc00777r.jpg (http://img121.imageshack.us/i/dsc00777r.jpg/)

http://img143.imageshack.us/img143/2831/dsc00780a.jpg (http://img143.imageshack.us/i/dsc00780a.jpg/)

Scorpi10
26 Eylül 2009, 03:22:45
Arzucum Merhaba,
Merak etme kahvelerimizi yudumlarken bol bol bize gülme vaktin olacak... :) Hasan'ı kandırdığım akşam buluşuyoruz.

Aytekin Selam,
"ısrarla hasan alatan cüneyt gibi isimlerle görüşmek istemenizede bir türlü anlam vermiş değilim" diye bir cümle kullanmışsın. Bu imalı bir soru gibi dursada senin kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum. Ancak senin anlatmak istediğini her insan senin gibi anlamayabilir. Hiç kimsenin bir anlam vermek için beyinlerini yormasına da gerek yok, kimseyede düşmez zaten...

Bedenimiz kadar zihnimizde yoruldu. Çok eğlenceli farklı bir gezi oldu... Emeklerin inkar edilemez. Hepimiz bir takım olduk, beraber hareket ettik. Paylaşım adına çok güzel anlar yaşadık. Bunun özellikle bu konudaki forumda da devam etmesini diliyorum.

Herkeze Saygılar
Altan Beyazıt

zekeriyacomert
26 Eylül 2009, 13:01:12
ARKADAŞLAR BEN ZEKERİYA KAPTAN SİZLERLE TANIŞMAK BENİM İÇİN DE BİR ONURDU .EN KISA ZAMANDA BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİYLE.
TÜM ARKADAŞLARA SELAMLAR

Scorpi10
26 Eylül 2009, 13:22:09
Büyük Kaptan aramıza hoşgeldin... Bizlere göstermiş olduğunuz iyi niyet için çok teşekkür ederim.

zekeriyacomert
26 Eylül 2009, 13:29:54
TEŞŞEKÜR EDERİM BEN DE ARANIZDA OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM HALİL ATALAY KARDEŞİM BU KAPTANI ÇOK MERAK ETMİŞ ANLAŞILAN NEYE TAKILDIYSA BANA DİREK SORABİLİR AYDINLATAYIM KENDİSİNİ :idea:

zekeriyacomert
26 Eylül 2009, 13:48:26
SELAM ALTAN BİRDAHAKİ TUR NE ZAMAN OLACAKSA HABER BEKLİYORUM TELEFONUM SİZLERDE VAR AMA ÇALIŞMADIĞIM GÜNE AYARLAYIN DA GELEBİLEYİM

zekeriyacomert
26 Eylül 2009, 13:51:25
AYTEKİN SELAM

Bülent
26 Eylül 2009, 15:05:41
Arkadaşlar, uludağ gezisi dönüşünde Bursada yaşadığım kaza sonrasında bana ilk müdahaleyi yapan veteriner hekim Metin Çakır arkadaşım ile kaza ve sonrasında yanımda bulunarak destek olan Kerem Erbek arkadaşıma buradan çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca şu ana kadar gerek telefon ederek gerek mesaj yazarak geçmiş olsun temennisinde bulunan herkesede ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bu tür kazaların hiç birimizin başına gelmemesi dileklerimle.

hasan
26 Eylül 2009, 19:52:58
öncelıkle bulent abiye cok gecmıs olsun dıyorumm...

sevgılı dostumuz suvarı beyımız zekerıya abimiz hosgeldinn... sen ne zaman musaıtsın soyle ona gore ayarlayalım.. eger yarın musaıtsen yarın bır turumuz olacak haberleşelim....

arzu,altan ve aytekın arasında bazı yazısmalar gecmıs, bu arkadaslarımın hıcbırısı art nıyetlı ınsanlar değildir. herkesın anlatma tarzı farklı olabılır, o yuzden bırbırınızı kırmayın ve bırbırınıze haybeye cıkısmayın, bır buyugunuz olarak boyle yapmanızı yanlıs buluyorumm..

aytekıncım yarın tur yapalımmı ne dersın haberleşelımm......

Scorpi10
26 Eylül 2009, 20:37:45
Sakinim sakin...

Evet arkadaşlar yarın ne yapıyoruz? Kesinleşirse kaptan'a bilgi verelim. Hasan'la Beşiktaş - Bahçeköy - Rumeli Hisarı gibi bir tur düşünüyorduk ama çoğunluğa uyarız...

arzuhan
27 Eylül 2009, 12:44:16
[quote="Aytekin Erzan":2iyisgr0]Arzuhan hanımefendi....

tamam duyduk seni müsait bir zamanda olayı anlatırım

Arzu hanım kusuruma bakmayın halen daha çok zor bir turdan dönmüş olmanın şımarıklığı üzerimde...
aslında yazımda espiri yapmamaya çalıştım hemen konu açayayım..
Bayanların denize girerken yada güneşlenirken iki parçadan oluşan giysiye bikini deniyor mutlaka bunu biliyorsunuzdur işte bu bikini ismi aslında bir adanın ismi ve ilk atom bombası bu adada denenmiş
Fransızlar bikiniyi icad ettiklerinde bu kıyafetin dünyada atom bombası etkisi gibi bir etki yaratacağını düşünerekten
bu icad ettikleri giysiye bikini adını vermişler...
bizim tuumuzda burada değil ama başka portallarda acayip ilgi görüyor hele birde aramızda bayan olsaydı ypacağı etkiyi binikini adasında denenen atom bombası etkisine benzetöeye çalıştım biraz abartı tabiki...
umarım anlamışsınızdır...
pastırma sucuk davetimide geri alıyorum maalesef en son pastırmayıda kuru fasulyeye koymuşlar...

ısrarla hasan alatan cüneyt gibi isimlerle görüşmek istemenizede bir türlü anlam vermiş değilim...[/quote:2iyisgr0]

aytekin bey bilgilendirme için teşekkür ederim..Ben bu bilgiye gerçekten sahip değildim..anlamamam gayet normalmiş :)
pastırma konusunda ise afiyet olsun...davetiniz bile yeterli idi.

Hasan,altan,cüneyt konusundaki espride almış başını gitmiş ama bu kişiler benim etkinlikler dışında da görüştüğüm arkadaşlarım olması sebebi ile bende biraz şımarıkça davranıp isimlerini özellikle telaffuz edip, kestane şekeri talebimi iletmek istemiştim :)

ayrıca hasan başkanım, niye art niyetli düşüncelerde olalım ki, ben diğer düşüncelerimi ,yani art niyetli olanları, zaten özel mesajınıza gönderdim. :)

Sevgiler ve bu geziye katılan tüm arkadaşlarımıza yürekten tebrikler dileklerimle....

Sehnaz
28 Eylül 2009, 13:20:20
Aytekin Bey sizin güzel anlatımlarınızla eğlenceli yazılarınız okutturuyor forumlarda aktiviteleri ;) .Lütfen vazgeçmeyin.Ben bayram ve sonrası tüm etkinlikleri okuma fırsatı bulamadım ama çok güzel geçen turlar olduğunu biliyorum.İzmit dernek çalışmaları ve Car Free Day etkinliğimiz zamanımı çok fazla aldığından tüm iletileri okuyamadım.
Bence alınganlık yapmayın.Ben her yerde bizim forumların keyifli yazılarından bahsederken siz vaz geçmeyin :!: .Gençliği ve tüm bisiklet severleri bizim forumumuza çekmenin yolu bu keyifli forum sohbetleri.Aksi hakde başka yere giderler.Amacımız kimseyi kırmadan birlik beraberlik içinde (ama eğlenceli) buraya herkesi çekmek değil mi? sizin de amacınız bu hepimizin olduğu gibi.. :| Sevgi ve Selamlarımla..

arzuhan
28 Eylül 2009, 13:56:39
aytekin bey; şehnaz hanımın duygularına bende katılıyorum ve aynen onun dediği gibi diyorum...Bu aralar,hava değişimi süreci sanırım herkesin ruh halini biraz alıngan yapıyor ..Özette birbirimizi tanımayınca şakalar istenmeyen boyutlara taşınabiliyor belki ama biz bu durumu da tolere edebilecek ruh haline ve anlayışa sahibiz değil mi...

Şakaların, sohbetlerin,tatlı atışmaların devamı dileğiyle, hem hoş'ta hemde çüş'te görüşmek üzere ;)

Bayram Gezinizi hafta sonu katılan arkadaşlardan da dinledim.."olmaz böyle bir şey", "muhteşemdi" şeklinde yorumlar yorgunluğun fazlasıyla önüne geçmiş..Dinlemek bile çok keyifliydi ki siz bu keyfi yaşadınız.. sis videosunu da seyrettim ve yüreklerinize tekrar hayran kaldım...Bugün Haşmet babaoğlu'nun yazısında okuduğum bir cümleyi de gerçekten bu işe gönül verenlere uygun buldum...

"Ama sevmek başkadır!
Sevmek, bir "iş" değil, "gönül işi"dir"

zekeriyacomert
28 Eylül 2009, 17:15:39
TEKRAR SELAMLAR ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BÜLENT BEY E GECMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETMEK İSTİYORUM.
HASAN CIĞIM HAFTASONU ÇALIŞTIĞIM İÇİN MESAJLARINI ŞİMDİ OKUDUM BU HAFTA SONU ÇALIŞMIYORUM BİR ORGANİZASYON OLURSA KATILABİLİRİM TELİM 05053240199 GÖRÜŞMEK ÜZERE.

kerem
29 Eylül 2009, 13:37:10
arzu ben sana gösterecem şakayı espiriyi. :) Sen nasıl Altan'ı bana tercih edersin? Ben sana senden ayrılıyorum dedim mi kisen kafana göre Altan ile aşk yaşıyorsun? Vurduracanmı bana Altan'ı ha :) Ben senden ayrılmadan sen benden ayrılamazsın. Kına gecemizi bile yaptık be :))) Ya benim olacan ya kara torpakın...

Altaaannnnnn.... Bittin sen ogliiimmmm... :)

Halil Atalay
30 Eylül 2009, 00:54:39
zekeriyacomert yazdı: HALİL ATALAY KARDEŞİM BU KAPTANI ÇOK MERAK ETMİŞ ANLAŞILAN NEYE TAKILDIYSA BANA DİREK SORABİLİR AYDINLATAYIM KENDİSİNİ

kaptanımız aramıza hoşgeldiniz ben o yazıyı sadece mizahsen olarak yazdım ve ayrıca bende İBB.bilgi işlem müd. çalışanıyım bende o grupda olmayı çok isterdim ben çok meraklıyım o yüzden çok kez istememe rağmen çıkarmadılar bir daha sefer inşallah size rastlarım

turlarda görüşmek üzere kaptanımız

Bülent
30 Eylül 2009, 02:08:12
Arkadaşlar, özellikle dağda kaybolanlar için bulunduğu koordinatların tespiti kendi istekleriyle mümkün olabiliyor.
Bunun için aşağıdaki şekilde mesaj atıp elde ettiğiniz koordinat bilgilerini en yakın polis, jandarma veya arama kurtarma birliğine ulaştırılması kolayca kurtarılmanıza yardımcı oluyor.
Bilgilerinize

A.Bülent Yamaner

Uludağ'da genç bir kayakçının ölümüyle sonuçlanan olayda Ceptelefonu Şirketi, Telekomünikasyon Kurumu kurallarından olan; "konum bilgileri sadece savcılık talebi halinde verilebilir, şahıslara veya başka kurumlara verilemez" kuralı gereğince bilgi veremediği ve bürokratik işlemlerin uzaması nedeniyle genç kayakçının ölümü sonrasında suçlanmıştı.
Durumu değerlendiren Ceptelefonu şirketleri, mevcut kuralı çiğnemeden duruma çözüm aramış ve aşağıdaki düzenlemeyi hayata geçirmiş bulunmaktadır.
Bütün Ceptelefonu aboneleri'nin bilmesi gerektiğini düşünerek paylaşıyorum...

Ceptelefonu abonelerine bir servis yapıldı.

Şu an aktif.

Herhangi bir şekilde kaybolan kişi; ACIL yada NEREDEYIM yazıp 7777 veya 2222 numarasına mesaj gönderirse, kendisine BULUNDUGU YER GAYET AYDINLATICI BIR SEKILDE mesaj olarak gönderiliyor.

Normalde 2sms/4 kontör. Fakat kontörünüz olmasa da mesaj gönderiliyor.
Tüm Ceptelefonu abonelerinin bilmesinde fayda var. Lütfen mümkün olduğunca dağıtalım.

KAYBOLMAK veya en yakın polise, jandarmaya veya sağlık kuruluşuna acil ihtiyaç olabilir.

Hepimizin başına gelebilecek bir olaydır...

Cep Telefonuna Gelen Cevap Mesaj Örneği;

BULUNDUGUNUZ BOLGE:
Istanbul,Kadikoy,Icerenkoy, Karaman Ciftlik Yolu caddesi

COGRAFI KONUMUNUZ:
(40 derece 58 dk 44 sn Kuzey, 29 derece 06 dk 22 sn Dogu)

arzuhan
30 Eylül 2009, 11:24:42
arzu ben sana gösterecem şakayı espiriyi. :) Sen nasıl Altan'ı bana tercih edersin? Ben sana senden ayrılıyorum dedim mi kisen kafana göre Altan ile aşk yaşıyorsun? Vurduracanmı bana Altan'ı ha :) Ben senden ayrılmadan sen benden ayrılamazsın. Kına gecemizi bile yaptık be :))) Ya benim olacan ya kara torpakın...

Kırdım dizimi oturuyorum ben, hem kuru iftiralardan sakınsana beni sen, ama illaki altanı bitirmek istiyorsan.başka mazaret bulabilirsin istersen :D

Bülent bey'in paylaştığı bilgi için teşekkürler..BBP liderinin bulunamaması aşamasında da gündemi oluşturan bir hizmetti.Önemli bilgi desekte şahsen ben unutmuştum bu bilgiyi.. Yeniden teşekkür ederim ve bu vesile ile geçmiş olsun Bülent bey...

kerem
5 Ekim 2009, 14:18:54
arzu ben sana gösterecem _akay1 espiriyi. :) Sen nas1l Altan'1 bana tercih edersin? Ben sana senden ayr1l1yorum dedim mi kisen kafana göre Altan ile a_k ya_1yorsun? Vurduracanm1 bana Altan'1 ha :) Ben senden ayr1lmadan sen benden ayr1lamazs1n. K1na gecemizi bile yapt1k be :))) Ya benim olacan ya kara torpak1n...

K1rd1m dizimi oturuyorum ben, hem kuru iftiralardan sak1nsana beni sen, ama illaki altan1 bitirmek istiyorsan.ba_ka mazaret bulabilirsin istersen :D Bülent bey'in payla_t11 bilgi için te_ekkürler..BBP liderinin bulunamamas1 a_amas1nda da gündemi olu_turan bir hizmetti.Önemli bilgi desekte _ahsen ben unutmu_tum bu bilgiyi.. Yeniden te_ekkür ederim ve bu vesile ile geçmi_ olsun Bülent bey...

Alem bana ben sana hastayim. Seviyorum uleeeennnn...