Orijinalini görmek için tıklayınız : Ramazan boyunca her Cumartesi gece turu
mr-bike
21 Ağustos 2009, 00:15:52
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-08-22-geceturu/20090820.jpg
Ramazan boyunca Hafta sonu bisiklet turlarımızı geceleri yapacağız.
" SAHURA KADAR BİSİKLET TURLARI"
İlk turumuz 22 Ağustos Cumartesi gece 21:30' da Bakırköy sahilinde Yeni bisiklet yolumuzda yapmak için Dünya göz hastanesi yanındaki OPET' de buluşuyoruz.
Kask, Fosforlu yelek giyilmesi, Far ve stop lambası takılması zorunludur.18 yaşından küçükler velileri ile katılabilir.
Gezimiz 24:00 civarı sona erecektir.
Diğer hafta sonlarıda farklı parkurlarda tur düzenlenmeye devam edeceğiz.
oRCo
21 Ağustos 2009, 00:54:28
oleeeey dicem ama anadolu grubuna uzak.:( Bende bugun tam onu dusunuyordum. ramazanda en iyi gece surusu olur. gunduz uzun yolda su buyuk sorun. Anadoluda ikamet eden biri olarak hemen hemen her gece farklı parkurlar yapmayı planlıyorum ilgilenen arkadaslarla iltibata gecebilir. hatta uygun zamanlarda bize avrupa yakaısnda bu etkinliğe hepberaber katılabiliriz.Birlikte planlayalım iletişim içerisinde olalım.
Halil Atalay
21 Ağustos 2009, 01:05:39
güzel bir düşünce cumartesi akşamı da olması güzel ertesi gün pazar ve dinlenmek için güzel olur
oRCo
21 Ağustos 2009, 01:13:33
!
kerem
21 Ağustos 2009, 01:22:29
zaten mümkün mertebe Anadolu yakasında da gece gezileri düzenleyecez arkadaşlar. Yani sadece bu yakada gezi olması Anadol yakasında ikamet eden arkadaşlara haksızlık olur. :)
mr-bike
21 Ağustos 2009, 01:31:01
4 hafta 4 parkur, Avrupa, Anadolu yakası, Bogaz turu ve Ada turu
oRCo
21 Ağustos 2009, 15:55:43
!
kerem
21 Ağustos 2009, 16:25:15
ben iftara davetli olduğum için gelemeyecem arkadaşlar. Hepinize iyi eğlenceler.
Nyhmphadora
21 Ağustos 2009, 20:35:57
süper süper süper kesinlikle gelmem lazım xD
arda
21 Ağustos 2009, 22:40:23
Malesef bizde katılamıyacağız Bakırköyden Anadolu yakasına geçmek çok zor olacak gece olduğu için Anadolu yakası veya boğaz turana katılma imkanımız daha fazla keyifli sürüşler ve iyi eğlenceler dilerim :)
agassi
21 Ağustos 2009, 22:49:56
slm lar güzergah tam olarak nasıl olacak acaba
mr-bike
22 Ağustos 2009, 00:48:44
valla bizi davet edecek kimse olmadığından gidebiliyoruz.
çok üzgünüm...
kimseye isme özel davetiye bastırmadık :) herkes gibi sende gelebilirsin. :D
Halil Atalay
22 Ağustos 2009, 13:51:08
bugün tur varmı ????
b.çekmece - beylikdüzü grubu nerelerdesiniz????
mr-bike
22 Ağustos 2009, 14:55:55
Halil hoş geldin, bu akşam turumuz var tabiki
Berna
22 Ağustos 2009, 15:06:14
Kerem abi ben sen gelirsen gelmeyi düşünüyorum. İftardan sonra gelebilir misin ?
engin
22 Ağustos 2009, 20:24:33
eyer filiz abla caymazsa benle birliket gelicek ama bizim fosforlu yeleyimiz yok nasıl olucak
mr-bike
23 Ağustos 2009, 04:59:36
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-08-22-geceturu/20090820.jpg
Eminönü meydanı gece yarısı
mr-bike
23 Ağustos 2009, 05:05:01
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-08-22-geceturu/20090814.jpg
Sultanahmet meydanında Hindistana bisikletle gitmek için yola çıkan iki genç ile karşılaştık,
Brezilyalı Julien ve Venezuella' lı Candy tandem bisiklet ile yola çıkıyorlar. tatijujubigtrip@hotmail.fr
Çanakkale, izmir, antalya, adana, hatay güzergahınan gidecekler programlarını mail ile duyuracağız güzergahlarındaki üyelerimizin misafirperverliğe güveniyoruz.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-08-22-geceturu/20090833.jpg
Saraçhane gece bir başka güzeldi.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-08-22-geceturu/20090821.jpg
Sağ şeriten ikili sıra olduk, Gezimize 45 kişi katıldı. ve 4 saat sürdü.
mr-bike
23 Ağustos 2009, 05:07:44
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-08-22-geceturu/2009085.jpg
Logolarda yapışmaya başlanmış daha sonra Yollarımızın yer logolarını yapmakta olan ekiple karşılaştık.
mr-bike
23 Ağustos 2009, 13:26:39
hele o son metrelerdeki uçuş anlatılamaz sadece yaşanırdı :) :) :) :)
mr-bike
23 Ağustos 2009, 14:00:09
uçmayı herkesin öğrenmesi gerekir, uçmak sadece pilotlara mahsus değildir. Bu konuda herkes kendini geliştirmeli, birde iniş takımlarının geç açılması sorunu olmasa değmeyin keyfine :) :) : ) :lol: :lol: :lol: :lol:
Aslında Acil durum inişleri için gövde üzeri iniş tekniği olan planör süzülüşünü öğrenmiş olmak yeterli.
Halil Atalay
23 Ağustos 2009, 19:28:57
nedir bu uçmak konusu
uçmak okadar kolay değil öncelikle çok iyi bir altyapın olacak :D :D :D
akşam çok güzeldi diğer cumartesiyi iple çekiyorum
kendinize iyi bakın
arda
23 Ağustos 2009, 22:29:31
Malesef katılamadık fakat çok güzel bir gezi olmuş fotograflardan ve yazılanlardan anlaşılıyor :)
sezgihan
24 Ağustos 2009, 01:19:06
arkadaşlar merhaba ;
cumartesi gecesi gece sürüşü boyunca çekmeye çalıştığımız fotoğraflarımızı ve videomuzu olabildiği kadarı ile hazırlayıp malum yere yükledim . görmek isteyenler bakabilirler . bu fotoğrafları ve videoyu istediğiniz gibi yayınlayabilir , paylaşabilirsiniz .
sevgiler.
http://sezgihan.blogspot.com
Nyhmphadora
24 Ağustos 2009, 12:18:23
filiz abla görşüemiorz ya önümüzdeki cumartesi sende gel =)
ercan o&o
24 Ağustos 2009, 12:27:05
Ercan abi büyük geçmiş olsun bilseydim bırakırmıydım seni
A.Zaferin tekeri patladı normalde 20sn içinde değiştirirdimde jantında kazadan kalma sorunlar olduğu için uzun sürdü ondan sonra sizi yakalayamadık bizde boğazdan sarıyer falan oralarda biraz çalışma ve adranalin ihtiyacımızı giderdik.
abi aman dikkat et görüşürüz abi umarım bana dargın değilsindir...
Sevgili Aytekin
Arda arkadaşımızın 07 Ağustos 2009 18:14 tarihindeki mesajımın hemen altına 07 Ağustos 2009 tarihinde yangına körükle giden yazısını daha sonra modifiye edip bazı hakaret unsurları içerebilecek satırları çıkarmasına rağmen, 15 Ağustos 2009 17:26 tarihli yazısıyla aynı tutumu devam ettirdiğini görmek beni çok üzdü. Ben de Arda arkadaşımızın hatasını kabul edip, yazılarını silip, özür dilememesi nedeniyle foruma yazı katkısında bulunmama kararı aldım. Ancak senin gibi çok sevdiğim bir kardeşimin yanlış anlamaması için bu cevabı yazıyorum, dargınlık ne kelime dostluk baki...
Aytekin dostum Cumartesi gecesi birlikteliğimiz çok çok güzeldi, antreman grubunla önce bize katılman ve sonra kendi programınızı yapmanız ve fotoğraflara göre çok eğlenmeniz harika bir şey. Biz de inanılmaz eğlendik, Venezuela'lılara Hindistan seyahati için yardım ettik, yol işaretleyicilerle sohbet ettik, Sultanahmet'te tantuni, mısır, Eminönü'nde senle yediğimiz yerde balık ekmek yedik, dönüşte sahil yolundan uçarcasına geçtik, hatta uçtuk...
Uçma konusuna gelince: Bir ara kapatılmış tercihli yolda 40km/h nın üstüne çıkınca grubun bir kısmı çok arkada kaldı. Biz Elmas Hanımla birlikte önde giden grubun üyeleri olarak hızı yavaşlatmak arkadakilerin bizi yakalamaları için Hezarfan Ahmet Çelebi'yi anımsatacak bir çalışma yaptık. Merak etme uf olmadı... :D
Selamlar, sevgiler, bisikletle kal
Ercan
Halil Atalay
24 Ağustos 2009, 17:47:59
Halil'cim B.duzu grubu olarak C.tesi icin simdiden nasıl organize olacagımızı konusalım...nerde ve kacta bulusucaz ? Filiz'den gelecek olan habere gore onlar ve Avrupa Yakasındaki tum arkadaslar ile nerede ve kacta bulusacagız ?
Ucmak konusuna gelince Sezgin'in deyimiyle yapı beton masallah... :D :D :D Allah nazarlardan saklasın ne diyiiim.. :)
elmas abla araba konusunda ne yaprız bilmem ama bu konuda en iyi çözüm tanju abide o münibüsü getirirse olay çözülür yoksa gündüz olsa belki belediyeden birşeyler ayarlarız
ferba
24 Ağustos 2009, 20:16:30
Tesekkurler Sezgin Kardeşim,elinize sağlık.
hasan
25 Ağustos 2009, 02:04:11
sevgili ercan abii..
ben arda yı ii tanırım size saygısızlık edecek bir arkadaş değildir ..... yapı olarak oyle bırı değil arda... siz birbirinizi yanlış anlamışşınız...
her iki acıdan bakıldığındada ıkınızde haklısınız.... ancak bunu boyle buyutmeniz yanlış bencee.. duzenlenen turlarda bır cok aksaklık olabilir... hele sehirler arası tur duzenlemek bızım derneğimiz açısından tahmin edilenden daha zor.
bence bu konuyu ıkınız konusarak halledebilirsiniz.. boyle kucuk bir toplulukta insanların kus ve kırgın olmaları dışardan hiçde iyi görünmezz....
umarım en kısa zamanda cozersınızzz... ancak bunu cozmek için inatlaşmamanız lazımm..... ben onu yapmam o bunu yapmam derse konu uzar giderr.....
saygılarımla,
hasan
kerem
25 Ağustos 2009, 09:16:55
gunaydin arkadaslar. Evde kimsem olmadigi icin ve bana aciyanlar yemege davet ettigi icin gitmekten baska carem kalmiyor. :) her aksam her aksam iftari disarida yapmak yada yumurta yapmak bayiyo. Icinizde aciyip iftara davet etmek isteyen olursa inanin hic kirmam :)
Ucmak konusuna gelince... Gecen sene canakkale'ye giderken Buyukcekmece yokusunu 94 km ile inmistim. Maalesef onu gecemedim. Abarttigimi dusunen arkadaslar olursa sahitlerim var soylerim :)
Heee birde gecen sene sahildeki transit yola polisler izin vermemisti bize tehlikeli diye nasil becerdiniz yaahu?
Hepinize iyi calismalar, gorusmek uzere...
mr-bike
25 Ağustos 2009, 10:16:55
Bu cumartesi saat 21:30 da kadıköy iskelede ( heykel' de) buluşup Kartal' a doğru pedal çevireceğiz DUYURULUR
ayrıca öncesinde Criticall mass organizasyonu saat 17:00 de yine Göztepe parkında yapılacakmış.
kerem
25 Ağustos 2009, 21:17:51
yahu o kadar kendimi acindirdim kimsem yok diye, bi Allah'in kulu kalkip iftara davet etmedi beeee... :) :) :)
Nyhmphadora
26 Ağustos 2009, 12:12:51
Halil'cim B.duzu grubu olarak C.tesi icin simdiden nasıl organize olacagımızı konusalım...nerde ve kacta bulusucaz ? Filiz'den gelecek olan habere gore onlar ve Avrupa Yakasındaki tum arkadaslar ile nerede ve kacta bulusacagız ?
Ucmak konusuna gelince Sezgin'in deyimiyle yapı beton masallah... :D :D :D Allah nazarlardan saklasın ne diyiiim.. :)
elmas abla araba konusunda ne yaprız bilmem ama bu konuda en iyi çözüm tanju abide o münibüsü getirirse olay çözülür yoksa gündüz olsa belki belediyeden birşeyler ayarlarız
Gunduz belediyeden bi seyler ayarlayalım o zaman...top sende Halil...Tanju'da minibus uzun sure olamıycak diye biliyorum cunku...
beni unutmayın ! xD
Nyhmphadora
26 Ağustos 2009, 12:21:46
Tesekkurler Sezgin Kardeşim,elinize sağlık.
ferruh abi ! umarım geliosundur bu cumartesi sensiz olmaz ! bi "ferruhizm" üyesi olarak gelmeni isterim :D
oRCo
26 Ağustos 2009, 13:31:53
iftardan sonra hemen kadıkoye gecin vakit kaybetmeden cayları kadokoy içelim. Erken bulusalım:)
Halil Atalay
26 Ağustos 2009, 13:38:46
ben burayı hiç takip etmemişdim yazıları okuyunca bir çözüm için bakındım ama ben belirdiğim gibi eğer gündüz olsaydı belediyeden birşeyler ayarlardık demişdim gece içi birşey yapamıyorum belediyede ama diğer tarafdan bakınıyorum ne yaparı diye tanju abi konuşmadım başka nereden buluruz diye bakınacağım olmadı geçen sefer gibi yaparız bir arabaya bisikletler diğerlerine insanlar oturur sirkecide bırakırız ama gece dönüşde vapur olurmu?
oRCo
26 Ağustos 2009, 13:41:45
iftardan sonra hemen kadıkoye gecin vakit kaybetmeden cayları kadokoy içelim. Erken bulusalım:)
biz cayın yanında bisiklet seklinde kurabiye de isteriz ama... :) :)
iki simit ortadan bi galeta(susamlı suamsız kepekli cesitlerimiz mevcut) bi şekilde bisikleti olustururum ben siz gelin:)))
kerem
26 Ağustos 2009, 17:01:17
yahu o kadar kendimi acindirdim kimsem yok diye, bi Allah'in kulu kalkip iftara davet etmedi beeee... :) :) :)
Kerem'cim dun butun gun giremedim foruma 80 yeni ileti olmus yaw... :) :) Onlardan biri de senin bu "acım ben acım ben " feryatların iste... :) :)
Ramazan'da bi aksam soz sana Belediye'nin iftar cadırında iftar yemegi ısmarlıycam... :D :D :D cok dokunaklı yazmıssın cunku... :D :D :D
Kal saglıcakla... :) :) ac kalmadan yani.. :D :D
iftar çadırında yedikten sonra her gün davetliyim zaten ben :) bana adam gibi ev yemeği lazım...
Filiz iftar davetini iptal edemedim diye üzülme. Sana süper bi çözüm ürettim. İftara davet edenleri kırmayacak ve geziye katılabileceksin :) Nasıl mı? Çok kolay iftar davetine senin yerine ben seve seve giderim. Seni vekaleten katılır bol bol yerim. Sende beni vekaleten bisiklet gezisine katılıtrsın. Ahanda çözüm sana işte :))
kerem
26 Ağustos 2009, 18:52:25
"Londralı küçük dilenci Tom Canty ve sarayın değerli küçük prensi Edward ilk karşılaştıklarında birbirlerine ne kadar benzediklerinin farkında bile değillerdi. Yalnızca merak ettikleri İçin elbise değiş tokuşu yapmışlardı. Ama bu küçük oyun ikisini de hiç düşünmedikleri, bırakın düşünmeyi hayal bile edemeyecekleri bir maceranın içine atmaya yetti."
diye baslar prens ile dilencinin masali.. masallar masal diyarinda gercekler gercek dunyada kalsin.
her ne kadar meslektasta olsak, ayni familya bisiklet modellerine sahipte olsak, ikimizde 30lu yaslarda dahi olsak olmazz.. ama cozum mukemmel.. super..
ps: surcu lisan ettiysek affola.. prens ile dilenci soyleminde.. nacizane benzetme idi.. cagrisim oldu. grafikerlik ne de olsa esinlendim.. :)
saglicakla..
Ya zaten senden prens olmayacağı için heeeççç problem değil :)))
İftara davet teklifim hala geçerli arkadaşlar. Hala iftara davet edebilirsiniz bak :)))
sezgihan
26 Ağustos 2009, 19:42:59
merhaba arkadaşlar ;
halil arkadaşım bir soru sordu ve kimse cevaplamadı . tur bittikten sonra vapur var mı ? yoksa, veya sefer iptal edilirse ve ya deniz havaya uçarsa, yuvamıza nasıl döneceğiz . biri bunu cevaplayabilirse sevinirim .
hoşçkalın.
agassi
26 Ağustos 2009, 22:13:39
slm sanırım biraz fransız kaldım bir şekilde karşıya geçiliyor araç +bisiklet kadıköyde buluşma saat2130 sonra moda sahil yolu falan derken kartal ve dönüş aynı yol mu belki cadde en son kadıköy başlangıç noktası o saatlerde vapur olmaz sanırım ve karşıya geçiş saatler 0300 gibi herhalde doğru mu anlamışım yardım lütfen...
kerem
27 Ağustos 2009, 01:18:39
arkadaşlar son vapur saat 23:00 de Karaköy vapuru Kadıköy'den. Geçen sene biz Cüneyt ile 5 dk ile kaçırmıştık halk otobüsüne yalvarınca adam acıdı aldı. Vapuru kaçırırsanız artık halk otobüsüne yalvarın çok inandırıcı bir şekilde kendinizi acındırırsanız kıyamayıp alıyorlar. :))
oRCo
27 Ağustos 2009, 09:21:17
o saatlerde metrobusler bombos calısıyor. Almazlarmı acaba bisikletlileri?
mr-bike
27 Ağustos 2009, 11:40:34
Arkadaşlar gece üsküdar-beşiktaş arasındaki son motor saati 01:00 buna göre dönüş yapılacaktır. bilginize
http://www.denturavrasya.com/tarifeDetay.asp?ID=12
mr-bike
27 Ağustos 2009, 17:16:54
29 Ağustos Cumartesi saat 21:30 da Kadıköy iskelesi Atatürk heykeli önünde buluşuyoruz.
kerem
27 Ağustos 2009, 17:46:55
30 Ağustos Zafer Bayramı için de bi etkinlik yapsanız ya... Ben yokum ama bu hafta gene... yohum ben yohum burada.
kerem
27 Ağustos 2009, 18:47:11
en gusel cozum herkes bir akrabasina gitsin o gece.. anadoluda oturan yakinlarinizi soyle bir gozlemleyin. yada her anadolu yakasi bisiklet surucusu - bir bisikletliyi koruyucu aile mantiginda misafir etsin. 1 gecelik.. sabah nasilsa yolcu yolunda gerek misali donulecek.. bence gusel fikir.. ne dersiniz anadolular.. ;)
vallaha çok mantıklı... Avrupa yakası olsaydı rahat 4 kişiyi ağırlayabilirdim :)
arda
27 Ağustos 2009, 20:04:00
29 Ağustos Cumartesi saat 21:30 da Kadıköy iskelesi Atatürk heykeli önünde buluşuyoruz.
Tam vaktinde orda olacağız görüşmek üzere :)
Halil Atalay
27 Ağustos 2009, 20:20:17
ya arkadaşlar ne bu kadar kafayı yoruyorsunuz biz eğer vapuru kaçırırsak hep beraber pedallarla asılırız ve boğaz köprüsünden karşıya geçeriz gece 24:00 sonra kimseler olmaz polis bile birşey diyemez diye düşünüyoruz
Sehnaz
27 Ağustos 2009, 22:00:02
Harika görüntüler..Ateş böcekleri gibi..Muhteşem..Kıskandırdınız bizi biz de İzmit'te gece turları yapmaya karar verdik..Katılım sizin kadar olur mu bilemiyorum ? ;)
kerem
27 Ağustos 2009, 23:47:39
ya arkadaşlar ne bu kadar kafayı yoruyorsunuz biz eğer vapuru kaçırırsak hep beraber pedallarla asılırız ve boğaz köprüsünden karşıya geçeriz gece 24:00 sonra kimseler olmaz polis bile birşey diyemez diye düşünüyoruz
Halil o saatte imkansız ve çok tehlikeli. Akşam trafiğinde olsa polis yakalayamaz belki kaçar gidersiniz ama o yolda polis anında enseler. 24 saat polis kontrolü var köprüde...
kerem
27 Ağustos 2009, 23:48:20
en gusel cozum herkes bir akrabasina gitsin o gece.. anadoluda oturan yakinlarinizi soyle bir gozlemleyin. yada her anadolu yakasi bisiklet surucusu - bir bisikletliyi koruyucu aile mantiginda misafir etsin. 1 gecelik.. sabah nasilsa yolcu yolunda gerek misali donulecek.. bence gusel fikir.. ne dersiniz anadolular.. ;)
vallaha çok mantıklı... Avrupa yakası olsaydı rahat 4 kişiyi ağırlayabilirdim :)
tesekkurler kerem. destegin icin saol varola saygideger prensim :p
beni şımartıyorsun ayol :)
kerem
28 Ağustos 2009, 13:31:50
avrasya maratonunda gorevli oldugumuz halde ve kartlarimiz oldugu halde polisler kopruden gecmemiz esnasinda saga sola danistilar da zar zor aldilar hic bir polis o riske girmez arkadaslar. Ben polis olsam bende almam cunku o esnada bi vukuat olsa zaten adamlar oraya surgun yemisler son noktadalar artik otesi yok. Direk uzaklastirma yada meslekten men. Kimse girmez o riske.
Nereden biliyorsun derseniz babam emekli polis. :)
Baho
28 Ağustos 2009, 14:41:55
Merak ettim, acaba resmi yollardan, dernek olarak geçiş izni istesek, ne cevap verirlerdi ?
;)
oRCo
28 Ağustos 2009, 18:42:54
metrobuz sabaha kadar var ama almıyorlar. ama soyle bi durum var duyduguma gore ilk duraktan alıyorlarmıs. tabii bu duydugum dogrumu bilemem. birde tahminim var. kopruden onceki duraga kadar pedal basıp orda bir durak sonra koprunun cıkısında inicez derseniz metrobus alır diye dusunuyorum cunku biinip bir durak sonra inince kimseye mani olmuyorsunu bisikletler hemen kapının agzında kalıyor. bir durak sonra inicez vasıta yok sadece kopruyu gecirin dseniz bence alır.
kopru gecme olayına gelince. gecilebilir gecenler var. gecenlerin cogundan duydugum kadarı ile su yol izlenmiş ekip otosu ile aranıza bir belediye otobusu alarak kendinizi kamufle etmelisiniz. ama o saaate belediye otobusu zaten yok.
yakalnama durumunda ise genelde su yol izleniyor. abi yarıscıyım 10 dakika sonra yarıs baslıcak besiktasta olmam lazım abi yapma abi etme abi falan. kask inandırı oluyor yarıscı konusunda(kaskın faydalrı arasına buda eklenmeli:). ama tabi yine saatin geceinin bilmem kacı olması durumu işi bozuyor.:))) ben size cozum yaratamadım ama belkide cozum taratıcak beyinlere ilham olmusumdur:)
sezgihan
28 Ağustos 2009, 20:34:55
merhaba ,
geçen gece sürüşünde sultanahmet meydanında karşılaştığımız tandemli gezgin iki arkadaştan mektup aldım . çanakkale semalarındaymışlar . ilgimiz için teşekkür ettiler ve fırsat bulursalar fotoğraf yollayacaklarmış . selam söylediler .ayrıca benim çektiğim fotoğraflara hasta olmuşlar . hiç şaşırmadım biliyor musunuz .
agassi
28 Ağustos 2009, 23:14:24
KATILIM LİSTESİ VAR MI YOKSA DİLEYEN GELİYOR MU BU ARADA DERNEK YELEKLERİNDEN NEREDEN TEMİN EDERİZ
mr-bike
28 Ağustos 2009, 23:40:56
dernek yeleklerinden mail ( bilgi@bisikletliler.org) ile talep edenler için Kadıköy' e yeni yelek ( 10.00 TL) getirilecektir.
oRCo
29 Ağustos 2009, 00:40:22
işte bende onu dedim gece olması bozuyor işi. yada turist taklidi yapın arkadaslar olmazmı? eee ben bilmiyor kopru yasak bicycle ben biliyor rakı şiş kebaaapp:)
kerem
29 Ağustos 2009, 00:59:54
Aytekin alınma ama sen köprüde bir tane ekip olduğunu ve bu ekibin telsiz telefon gibi iletişim araçları kullanmadığını düşünmüyorsun umarım. Yani o ekip gelir. yakaladığını yakalar, yakalayamadığını anons geçer, sonra E-5 boyunca tek tek sizi avlarlar. Fatih diye bir arkadaşımız vardı. Bir gün köprüden geçiyor. Geçtikten sonra polis geliyor. Bunu karşı tarafa geçiriyor. Lastiklerini indirip bi kamyonete atıp geri yolluyor. Yasak olan bir şeyi yapıp kanunlara karşı geldiğiniz zaman kıl bir polis ise sabaha kadar geçecek olan kişileri ağırlayabilir belki. Böylelikle evlere gitme dernizin kalmaz bu da güzel bi fikir bence :))
kerem
29 Ağustos 2009, 10:48:28
aytekin usta kamp fikrin hosuma gitti bu guzel, insanlar eve gitmek zorunda degil, ertesi gun pazar. Gecen sene biz sahura kadar gezip sonra evlere gidip iftara kadar uyumustuk ammaaaa kopruden gecmek hele ki gecenin o saatinde... Cok zor.
ilgilenme konusuna gelince bende seve seve ozel olarak ilgi gornek ve ilgilenmek isterim ama 30 agustos babamin dogum gunu oldugu icin simdi bisiklet ile yazliga gidicem. Yarin da kismetse geri donecem. Ama uzulme onumuzde daha bir suru organizasyon var bol bol ilgileniriz biribirimizle. Hem boylelikle biribirimizi ozlemis olur daha cok hasret gideririz. :)
Saygilar, sevgiler...
Yonetim Kurulu Uyesi
A. Kerem ERBEK
oRCo
29 Ağustos 2009, 11:04:42
o zaman bendende bi fikir. dıs lastikleri sökün, iç lastiklere biraz daha hava basın o zaman belki suyun ustunde durur bisikletler:)))Deniz bisikleti olarak karsıya gecersiniz.:) Arkadaslar en guzeli sahurdan sonra muhabbete devam etmek. sabaha ne kalıyorki. ondan sonra vapurlar calısmaya baslyınca herkes eve.
Halil Atalay
29 Ağustos 2009, 12:12:05
köprüyü geçmek aslında sorun olmaz ama işde konunlar sorun köprünün kenarında bir taliye yolu var burada arabalar geçmiyor oradan bisikletle çok rahat bir şekilde geçilir bence o saat de polis ya bizi kendilerin arabalarıyla yada izin verecekler başka yolu yok
birde geçenlerde bir tane iranlı tır köprüye yanlışlıkla girmiş ve beşiktaş da bağlantı yoluna gelince polis en selemiş orada uzun konuşmadan sonra mecburen gecirdiler
Nyhmphadora
29 Ağustos 2009, 15:01:17
merhaba ,
geçen gece sürüşünde sultanahmet meydanında karşılaştığımız tandemli gezgin iki arkadaştan mektup aldım . çanakkale semalarındaymışlar . ilgimiz için teşekkür ettiler ve fırsat bulursalar fotoğraf yollayacaklarmış . selam söylediler .ayrıca benim çektiğim fotoğraflara hasta olmuşlar . hiç şaşırmadım biliyor musunuz .
tabi hasta olcaklar abi sende ya :D
Nyhmphadora
29 Ağustos 2009, 15:06:05
o zaman bendende bi fikir. dıs lastikleri sökün, iç lastiklere biraz daha hava basın o zaman belki suyun ustunde durur bisikletler:)))Deniz bisikleti olarak karsıya gecersiniz.:) Arkadaslar en guzeli sahurdan sonra muhabbete devam etmek. sabaha ne kalıyorki. ondan sonra vapurlar calısmaya baslyınca herkes eve.
katılıorm ! sabaha kadar dance hesabı xD
Tuncay Özışık
30 Ağustos 2009, 06:05:36
MErhaba,
İstanbul'da bisiklete binmek için çok güzel bir vakitte ve anlamlı bir program.
Katılan herkese kazasız, neşeli sürüşler...
Gelen varsa imsak vaktinde Antalya Döner Gazino yokuşlarında bekliyorum :)
mr-bike
30 Ağustos 2009, 11:53:33
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-08029-geceturu2/geceturu-bostanci-20090841.jpg
Grubumuz mola çıkışında dönüş yolunda Kartal tesislerinde topluca
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-08029-geceturu2/geceturu-bostanci-200908.jpg
Yine ateş böcekleri gibiydik, Bostancı Kartal bölümünde bisiklet yolundan gittik ve döndük.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-08029-geceturu2/geceturu-bostanci-20090818.jpg
Melih, Eşi ve oğlu Ege Ekener bizlerleydi.
oRCo
30 Ağustos 2009, 14:41:02
fotolar hazırlık asamasında fakat benim cektiklerim genelde hep turun son kısımlarına ait hatta daha cok dağildiktan sonra forumdaki konu akısı acısından diğer arkadasların turun ilk dakika fotolarını yayınladıktan sonra yayınlamayı dusunuyorum.
Herkeşe sevgiler :D
oRCo
30 Ağustos 2009, 17:09:09
http://img42.imageshack.us/img42/4677/1001856.jpg (http://img42.imageshack.us/i/1001856.jpg/)
By xorcox (http://profile.imageshack.us/user/xorcox)
http://img93.imageshack.us/img93/8107/1001857.jpg (http://img93.imageshack.us/i/1001857.jpg/)
Elvis Presley?in de katılımıyla kadromuz tamamlanmıstı.
http://img215.imageshack.us/img215/171/1001858.jpg (http://img215.imageshack.us/i/1001858.jpg/)
İşte bir Elvis Presley hayranı :D
oRCo
30 Ağustos 2009, 17:40:14
http://img340.imageshack.us/img340/425/1001861.jpg (http://img340.imageshack.us/i/1001861.jpg/)
Ve işte surusteyiz.
http://img42.imageshack.us/img42/271/1001862.jpg (http://img42.imageshack.us/i/1001862.jpg/)
http://img93.imageshack.us/img93/786/1001863.jpg (http://img93.imageshack.us/i/1001863.jpg/)
Heheeeyyy Elmas Hanım nereyesın kimınsın napisın?
oRCo
30 Ağustos 2009, 17:48:22
http://img196.imageshack.us/img196/1126/1001864u.jpg (http://img196.imageshack.us/i/1001864u.jpg/)
dediğim gibi tur sonlarına dogru olan fotoları diger arkadasların foto yayınlarından sonra yayınlıyacağım.
codalton555
30 Ağustos 2009, 18:03:06
çalıştığım için bu keyifli sürüşleri kaçırıyorum ama kısmetse son hafta turuna katılıcam fotolar harika elinize sağlık
agassi
30 Ağustos 2009, 22:33:06
ne yazık ki bu hafta katılamadım çok üzüldüm bir daha ki hafta program nedir acaba?
arda
30 Ağustos 2009, 22:41:55
Çok keyifli bir gece sürüşü oldu beylikdüzünden ve küçükçekmece gibi uzak yerlerden gelen arkadaşlara öncelikle teşekkür etmek istiyorum geziye katılan ve emeği geçen herkeze teşekkürler çok güzeldi.... :)
arzuhan
31 Ağustos 2009, 00:34:40
ya merak ettim... köprüden geri dönen olmadı mı .. :) gerçi trinity bu ihtimali egale eden bir araba organizasyonu yapmıştı ama yine de sormadan edemedim.. :)
Halil Atalay
31 Ağustos 2009, 10:01:58
ben çok söyledim gecelim diye ama kimse geçmek istemedi
tur güzel geçdi haftaya ben gelemeceğim beylerbeyinde iftara davetliyim hanımla
selamig
31 Ağustos 2009, 10:12:21
Arkadaşlar herkese tekrar teşekkkürler :) harika bir organizasyondu..Resimlerde güzel çıkmış gerçi arkalarda kalmışım ama acemilik işte :)) haftaya cts iple çekiyorum...
kerem
31 Ağustos 2009, 19:09:56
harbiden kıskandım ha :)
mr-bike
31 Ağustos 2009, 19:57:08
ne yazık ki bu hafta katılamadım çok üzüldüm bir daha ki hafta program nedir acaba?
Bu hafta ( 5 Eylül Akşamı ) Büyükada 'da mehtap turu yapacağız.
İftar için 19:05 Bostancı-Adalar vapuru ile geçmeyi planlıyoruz.
İftar için bir lokanta ile görüştük 10.00 TL ' ye iftar yapabileceğiz ( Çorba, yarım tavuk, yarım salata, ayran )
Dileyenler menüyü bedelini ödeyerek genişletebilir.
21:30 da Büyük tura başlayacağız.
01:30 vapuru ile dönüş yapılacaktır.
Bisiklet kiralama için özel fiyat 6.00 TL ( Yücel usta'da Kask, Far dahil )
Lütfen gezi kaydı ve ayrıca iftar katılımı için kayıt yaptırınız. ( kayit@bisikletliler.org ) Ad-soyad ve telefon belirtiniz.
Bisikletçiler o saatte kapalı olacağından rezervasyon içinde mail atınız.
oRCo
31 Ağustos 2009, 22:43:54
Arkadaslar eger baska yayınlanacak foto yoksa turun sonlarına ait olan fotoları yarın yayınlıyacağım.
kerem
1 Eylül 2009, 00:24:29
peki gece 01:30 vapuru nereye geçiyor?
mr-bike
1 Eylül 2009, 00:41:41
peki gece 01:30 vapuru nereye geçiyor?
Büyükada'dan, Heybeli ordanda Bostancıya geçiyor.( 40 dakika )
Yani Arabası olmayıp karşıya geçecekler için 23:30 vapuru ile Bostancıya dönüş yapıp ordanda son motorun 01:00 de kalkacağı Üsküdar' a yetişilmesi gerekiyor.
oRCo
2 Eylül 2009, 23:50:06
http://img84.imageshack.us/img84/2610/1001871.jpg (http://img84.imageshack.us/i/1001871.jpg/)
http://img529.imageshack.us/img529/8200/1001877k.jpg (http://img529.imageshack.us/i/1001877k.jpg/)
http://img299.imageshack.us/img299/6329/1001879.jpg (http://img299.imageshack.us/i/1001879.jpg/)
oRCo
2 Eylül 2009, 23:55:43
http://img35.imageshack.us/img35/8072/1001880t.jpg (http://img35.imageshack.us/i/1001880t.jpg/)
http://img228.imageshack.us/img228/940/1001882l.jpg (http://img228.imageshack.us/i/1001882l.jpg/)
oRCo
2 Eylül 2009, 23:59:48
http://img44.imageshack.us/img44/424/1001883t.jpg (http://img44.imageshack.us/i/1001883t.jpg/)
http://img42.imageshack.us/img42/9520/1001885.jpg (http://img42.imageshack.us/i/1001885.jpg/)
oRCo
3 Eylül 2009, 00:05:39
http://img42.imageshack.us/img42/3541/1001892v.jpg (http://img42.imageshack.us/i/1001892v.jpg/)
http://img137.imageshack.us/img137/4651/1001895.jpg (http://img137.imageshack.us/i/1001895.jpg/)
oRCo
3 Eylül 2009, 00:15:54
http://img228.imageshack.us/img228/1350/1001899z.jpg (http://img228.imageshack.us/i/1001899z.jpg/)
http://img42.imageshack.us/img42/1415/1001900y.jpg (http://img42.imageshack.us/i/1001900y.jpg/)
oRCo
3 Eylül 2009, 00:21:50
http://img513.imageshack.us/img513/8208/1001901a.jpg (http://img513.imageshack.us/i/1001901a.jpg/)
http://img181.imageshack.us/img181/3679/1001903.jpg (http://img181.imageshack.us/i/1001903.jpg/)
Bunlarda sahura dogru yenen yemek goruntuleri idi.
oRCo
3 Eylül 2009, 00:23:38
http://img27.imageshack.us/img27/5353/1001905.jpg (http://img27.imageshack.us/i/1001905.jpg/)
budaaaa ŞEŞ BEŞ sahur kedisi:)
oRCo
3 Eylül 2009, 00:24:28
bende mevcut olan fotolar bu kadar arkadaslar. Bir sonraki etkinliğimiz yaklaştı. Gorusmek üzere.
oRCo
3 Eylül 2009, 10:10:23
PİSKOPAT
ARTİS (for Sezgin)
HABABAM ÜÇ BUCUK
İMAMIN KAYIGI
MANYAK
ONE MINUTE
daha var ama gelmedi aklıma :mrgreen: :lol: :D
mr-bike
3 Eylül 2009, 11:51:30
Arkadaşlar reklam öz denetim kurumunda uyarı geldi, yukarıdaki fotoğraflarda özellikle 3 lü fotoğrafta arkada Ziraat bankası reklamı görünmekteymiş, bu gizli reklama giriyormuş :) :D dikatli olalım :D :D :D :D :D
kerem
3 Eylül 2009, 18:51:09
ben bu hafta gene gelemiyorum arkadaslar, mischa (k,pegim) onu almaya gidecem. Cok ozledim kizimi :)
oRCo
6 Eylül 2009, 15:21:36
http://picasaweb.google.com.tr/orcunkor ... directlink (http://picasaweb.google.com.tr/orcunkoruc/Ada?feat=directlink)
bunlarda benim cektigim fotolar ama Arzununkilerden daha beter cıkmıs. hem ısık yetersiz hemde gorntuler hep hareketliydi. ama yinde paylaşim dedim. ÜZGÜNÜM.
mr-bike
6 Eylül 2009, 17:55:17
Ada turumuzun yazışmalarına diğer tarafta yeni başlıkta devam ediyoruz.
arzuhan
7 Eylül 2009, 12:44:41
http://picasaweb.google.com.tr/orcunkoruc/Ada?feat=directlink
bunlarda benim cektigim fotolar ama Arzununkilerden daha beter cıkmıs. hem ısık yetersiz hemde gorntuler hep hareketliydi. ama yinde paylaşim dedim. ÜZGÜNÜM.
orco, aşkolsun sana... bisiklet sürme anında çektiğim fotolar titrer tabi ne de olsa yorgunluk var.. tamam mazaret kısmını pas geçeyim ama resimlerim senin çektinlerinle kıyaslanamayacak kadar güzel...ya da senin resimlerin benim çektimlerimle kıyaslanamayacak kadar berbat :)
Halil Atalay
7 Eylül 2009, 17:49:15
bu hafta nereye giteyruk
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.