Orijinalini görmek için tıklayınız : Aytekin Erzan training and tour reports.
Halil Atalay
06-08-2009, 11:36
güzel kareler aytekin abi kendine dikkat et nazar deymesin :D
ercan o&o
06-08-2009, 21:14
O yüzden mavi bisiklet, mavi eldiven ve mavi forma var :D
Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan
Tuncay Özışık
15-08-2009, 10:56
Merhaba,
Süper fotoğraflar, ustaca derleme ve anlatım, teşekkürler.
Fotoğraf karelerine bakınca dünyanın en güzel şehri, hele karenin içinde bir bisiklet olunca...
Düşünüyorum zamansız mı ayrıldım acaba İstanbul'dan ama sonra "yok yok" doğru karar vermişim diyorum.
Çünkü fotoğraf karesinin arkasını çevirip te günlük hayata geçince...
Neyse bunlar tabii kişilerin hayattan beklentilerine göre değişen kavramlar. Ben şimdilik evimden işime problemsiz, kısa zamanda gidebilmeyi, bisikletime atlayıp 15 dk sonra orman içinde kaybolabilmeyi, minibüsten inip denize-gölete girebilmeyi istiyorum, çünkü bunları elde edebilmek, elde ettiklerimi koruyabilmek için 35 senedir çalışıyorum, daha da çalışacağım.
Kusura bakmayın konudan saptım galiba...
Bu tür tur yazı ve fotoğraflarını bekliyoruz...
Herkese iyi günler.
Tuncay Özışık
17-08-2009, 03:16
Yok! Ülkemizi terketmek çözüm değil, güzel değil, yakışmaz bize.
Mücadele edeceğiz, insanımızı alıştıracağız, eğiteceğiz...
Birçok ülke gördüm, kısa kısa yaşadım, klasik bir laf değil, inanın "ülkemiz gibisi yok!" Sadece yanlış mevkilerde yanlış insanlardan kaynaklanan bazı problemlerimiz var. Hallolacak inşallah :)
Kartepe hep ilgimi çekiyor, bir gün inşallah...
cedrick41
18-08-2009, 23:41
helal sana aytekin hocam süpersin bugün gerçekten sıkı duruyordun! 175.km ve hala dinç :o :D
Halil Atalay
22-08-2009, 16:38
aytekin abi çok güzel fotolar çekmiş çok turlara imza atmışsın
Harika tüm fotograflar..Geziler.. turlar...muhabbetler..Biz de bir gün bu kadar cesaretli olacakmıyız bilemiyorum..Özgür ruhum ''olur'' : ) diyor ama performansım ne der bilmiyorum... ;) Kartepe en sevdiğim yer..Biz oraya arabayla çıkıp piknik yaparız yazları..(Hatta bu yazdan bazı fotograflar var isterseniz burada paylaşabilirim izin veririseniz.. )
Siz ne diyorsunuz! Ben ve bisikletle oraya çıkmak..Çok zor..Antremansızım rampa çıkma konusunda ..bir de bisikletim çok uygun değil..Ama öyle çok isterim ki..Ben buradan gelemiyorum siz taa oralardan güzel Kartepemize ..Ve hem de bisikletle ..muhteşem bir tur..
Güzel birtur dileyerek, içim giderek selamlıyorum gidecekleri..
Halil Atalay
10-09-2009, 21:57
sayın aytekin erzan lütfen benim italya forması ile tayt unutmayın birde şapkaya ben talibim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.