PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakırköy - Yedikule bisiklet yolu çalışmaları


ercan o&o
30-07-2009, 15:35
Geçen hafta Murat Başkanın önderliğinde İBB Teknik Müdürü Necip Ertaş, Teknik Müdür Yardımcısı Ruşen Ağırdağ ve Bölge Şefi Nazmi Yağcı ve Halil arkadaşımız ile yaptığımız tetkik gezisi bugün Yol Bakım Müdürü Mehmet Özçelik Beyin katılımı ile son halini almıştır.

Saat 9.30'da Specialized Hardrock bisikleti ile gelen Mehmet Müdüre Metin Bisiklet'ten aldığımız 5 bisiklete binen diğer İBB yöneticileri de eşlik etmiş ve hep birlikte problem noktalarında durup kağıt üzerinde projelendirerek yola devam edilmiş ve Kocamustafapaşa'ya kadar çalışma yapılmıştır.

Yolun bir bölümünde Aytekin, Zuhal ve Aytaç arkadaşlarımız Halil ve bana eşlik etmişlerdir.

Mehmet Müdür 10 gün içinde yol bölümünü bitirebileceklerini ve Necip Müdür de bir gün içinde işaretleme yapabileceklerini söylemişlerdir.

Çalışma bittikten sonra yolu bisiklet üzerinde kontrol etmek üzere sözleştik, İBB'nin yiyecek ve içecek ikramlarını geri çevirmeden Müdürlerimizle, motosikletli eskortlarımızla vedalaşarak Halil arkadaşımla birlikte geriye döndük.

Murat Başkanımızın başlattığı bu projenin sonuçlarını en kısa zamanda görme dileğiyle.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

Halil Atalay
30-07-2009, 18:19
merhaba arkadaşlar ercan beyin anlatdığı gibi bugün çok olumlu geçdi inşallah yakın zaman da yolumuza kavuşacağız

bugünden bir kaç kare resim ekleyim sayfaya şahlansın burası

http://img291.imageshack.us/img291/3930/dsc1118.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/6370/dsc1121o.jpg

http://img508.imageshack.us/img508/1678/dsc1123.jpg

Halil Atalay
30-07-2009, 18:39
http://img43.imageshack.us/img43/8467/dsc1124y.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/531/dsc1132n.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/6850/dsc1135t.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/4490/dsc1146h.jpg

Halil Atalay
30-07-2009, 19:15
http://img115.imageshack.us/img115/249/dsc1147.jpg

http://img43.imageshack.us/img43/166/dsc1150.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/783/dsc1153f.jpg

http://img220.imageshack.us/img220/5669/dsc1157.jpg

mr-bike
31-07-2009, 15:15
Rahatsızlığım nedeni ile katılamadığım 3 saha çalışmamızda derneğimiz adına görev yapan başta Halil Atalay ve Ercan Tuzcular olmak üzere destek veren tüm arkadaşlara ve ayrıca bisiklet desteği içinde Metin Saracoğlu' na teşekkür ederim.
Kaybolmuş eski Bisiklet yollarınıda böylece tekrar kazanmaya başlıyoruz. 10 gün sonra aynı güzergahda bisiklet yolumuzda hep birlikte pedal çevirmek dileği ile.

Tuncay Özışık
01-08-2009, 10:51
Ağlamak istiyorum!

İstanbul'da yaşadığım yıllarda Yedikule'deki evimden çıktıktan sonra standart antrenmana başladığım, binlerce km pedal çevirdiğim güzergahta bir bisiklet yolu. Muhteşem, heyecan verici, süper. Taşın altına elini koyanları kucaklıyorum. O yolun inşaatında bir harç, bir tuğla da ben koymak istiyorum!

Tuncay Özışık
02-08-2009, 08:59
Oy Oy Oy Oy Oy rüya değilmiş demek, tebrikler tebrikler tebrikler, Memleketime geldiğimde ilk yapacağım şey o yolu test etmek olacak :)

Halil Atalay
03-08-2009, 13:48
Bugün şans eser ulaşım planlama müdürlüğünde arkadaşımı ziyaret ettim masa üstünde duran projeleri karıştırırken bir baktım beykent Turgut özal ile yavuz sultan selim caddesin kesişim noktasında alt geçit yapılacakmış hemen projeyi açtım ve bakındım mevcut bisiklet yolunu görmezden gelmiş firma bazı kısımlarda silmiş hemen proje ile ilgilen İsmail by durumu bildirmemle firma toplandı için gelecek konuşalım dedi firma geldiğinde müdür yrd ali by makamına çıktık ve konuyu anlattım burada mevcut yolun olduğunu ve yakın bir zamanda işaretlemenin yapılacağını söyleyince projeyi çizen firma yetkilisi burada bisiklet yolunun olduğunu hatta imar projelerine işlendiğini söyledi sağ olsun ali bey projeyi revize edilmesi için firmaya iade etti ve bu konuda ali bey?e bir konuşma yaptım bisiklet yolarının yenileme çalışmasının başladığını ve muzaffer by bu konuda haberdar olduğu ve belediye bünyesinde bisiklet biriminin kurulacağını dedikten sonra şaşırdı ve yapılan tüm projelerde bu konuda yapabilecekleri ne varsa yapmaya hazır oldukları söyledi

arda
03-08-2009, 22:59
Bir bisiklet yoluda ben keşfettim Oturduğum evin önünde kadıköy moda caddesi bisiklet yolu varmış tabi yol farkediliyor fakat çok dikkatli bakılırsa yerde silik silik sarı boyayla bisiklet işareti var tabi yolu kafeler kapatmış sanırım Kadıköy belediyesinin de haberi yoktur bu yoldan varmı var hesabı Ben 4 ay sonra keşfettim tabiki kullanıma açılmasının istiyorum gerekirse fotograflarını gönderirim hiç bir tabela ve işaret yok anlaşılmıyor.

mr-bike
04-08-2009, 00:57
Moda caddesi üzerinde yaklaşık 2 km bisiklet yolu 10 ay kadar önce yapıldı ancak pek çok hata ve eksikle oraya kondu. Yolu yaptıran Kadıköy belediyesi ile 3 kez görüşmemize rağmen henüz bir düzeltme yapılmadığını üzülerek görmekteyiz.

arda
04-08-2009, 20:36
Murat Bey siz bu konuya tekrar bir el atın yoksa o yol kaybolup gidecek ben bisiklet sürücüsü olarak yolu çok sonralar farkettim yenilerini yaptırmakta zorlanıyoruz mevcut yolları kaybetmeyelim iyi bir çalışma yapılmamış üstü kaval altı şişhane derler ya o tarz bişey çok eksiği var.