PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geleneksel Bolu - Aladağ - Kartalkaya gezimiz

mr-bike
27 Temmuz 2009, 11:59:20
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/08-08-24-aladag/2008-08-24-aladag209-1.jpg
Geleneksel Aladağ bisiklet gezimiz bu yıl 8-9 Ağustos 2009 günleri yapılacaktır.
Ctesi sabah yola çıkılacak olup, Bolu Kartalkaya zirvesine otobüs ile çıkılacak, zirvede piknik yapılacak sonrasında aşağıya bisiklet ile iniş yapılacaktır, yayla geçişleri sonrası Aladağ tesislerine ulaşılıp akşam yemeği sonrası tesislerde konaklanacaktır. Bungalov veya çadır seçenekleri bulunmaktadır.
Gezi için ön kayıtlar alınacaktır. Kayıtlarda Asli üyelere öncelik verilektedir.Fahri üyelerde ise etkinliklere katılma yoğunluğu üyenin öncelik kazanmasını sağlamaktadır.
Gezimizin fiyatları Asli üye 90.oo TL, Fahri üye 100.oo TL dir. ( 2 gün ulaşım, konaklama herşey dahildir.)
Ayrıca Kendi Çadırlarında konaklama yapmak isteyenler için fiyatlar kişi başı 5.00 TL indirimlidir ( 2 kişi bir çadır )
Kontenjan 40 kişi ile sınırlıdır.
Diğer illerden gelip Bolu' da katılacak üyelerimiz için fiyatlar ulaşım hariç tutulacaktır. ( 40.oo TL düşülecektir.)
ön kayıt için lütfen kayit@bisikletliler.org adresine iletişim bilgilerinizi ve katılımcı ad ve soyadını içeren mail atınız.
Gezimiz derneğimizin Asli ve fahri üyelerimize özeldir.
Geçen yılki gezimizi viewtopic.php?f=7&t=155&p=679&hilit=alada%C4%9F#p679 (http://www.bisikletliler.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=155&p=679&hilit=alada%C4%9F#p679) inceleyebilirsiniz.

18 yaşından küçükler velileri ile katılabilir.
Kesin liste başvurular sonrası Perşembe günü açıklanacaktır.
Lütfen bisikletinizin bakımını yaptırınız.

08.08.2009 Ctesi
06:30 Beylikdüzü
07:00 Bakırköy
07:30 Mecidiyeköy
08:00 Kozyatağı
12:00 Bolu - Kartalkaya Piknik
13:00 Tur Sarıalan yaylası -Aladağ
16:30 Aladağ tesisleri
18:00 Akşam yemeği ve konaklama

09.08.2009 Pazar
08:30 Kahvaltı
09:00 Boluya yolculuk
10:00 Gölcük turu
11:00 Bolu - Gölköy turu
14:00 Bolu dağı yemek molası
14:30 Bolu dağı bisiklet inişi
15:30 Kaynaşlı mola ve İstanbul'a dönüş
19:00 İstanbul' a varış

GEZİDE GEREKLİ OLACAK KİŞİSEL MALZEMELER
0. KASK
1. Yeterince iç çamaşırı, yastık (eğer kullanacaksa) ve çorap
2. Bisiklet ayakkabısı, terlik veya sandalet
3. Kısa Tayt, eşofman, şapka,
4. Yağmurluk/rüzgarlık ve bir adet polar ceket
5. Pahalı olmayan, basit bir fotoğraf makinesi/kamera ve aksesuarları
6. Koruyucu (en az 25 UV faktör) krem, şampuan,diş fırçası-macunu, havlu, tarak
7. Kullandığı (varsa) ilaçlar, sinek kovucu
8. Kişisel malzemelerinin sığacağı büyüklükte bir çanta/sırt çantası
9. Su matarası,
10. Güneş gözlüğü

kerem
27 Temmuz 2009, 12:42:23
vallaha geçen seneki gezinin tadı damağımda kaldı ben gelmezsem ölürüm izin durumumu ayarlayıp gelecem. %90 geliyorum izin ayarlayamazsam kaçar gelirim artık :) yarın belli olur ama geliyorum...

Halil Atalay
27 Temmuz 2009, 14:01:16
boluya katılmak için can atan birisi olarak hemem lisde başı yazılayım ama yanlız ben boludan sonra trabzon yapacağım bilginize

ercan o&o
28 Temmuz 2009, 10:15:44
Hemen altına da biz yazıldık ;)

Ercan & Erkin

emindp
28 Temmuz 2009, 16:19:59
Daha önceki akçakoca gezinize ertesi günü nöbetim olmasına ve aynı gün de saat 15.00 e kadar işim olmasına rağmen, düzenleyeceğiniz gezinin çok süper olacağını tahmin ettiğimden, saat 1630 da bsikletle azimle, 5saatlik bir yol ile sizlere katılmış 3-4 saat de olsa sizlerle çok hoş bir zaman geçirmiş 3 saatlik bir uyku ile de dönüp nöbete yetişmiştim. Yine süper bir program, ama bu kez şartları da zorlasam olmayacak gibi o tarihte kayseride izinde olacağım, ordan gelinmez sanırım, , belki denk gelir de, katılabilirim umuduyla gezileirnizin devamını dileyerek , selamlar.

arda
28 Temmuz 2009, 19:27:49
Daha önce katılamayan arkadaşlara öneri hiç düşünmeyin katılın muhteşem bir yer geçen sene gitmiştik çok güzel geçmişti Bolu doğasıyla çam ormanlarıyla oksijeni bol bir ilimiz Aladağ yaylası = 0 desibel yüksek rakım bol oksijen

kerem
28 Temmuz 2009, 20:45:22
arda geliyon demiiii????

kerem
28 Temmuz 2009, 20:58:09
evet arkadaşlar şimdi cüneyt ile görüştüm izin almış ve oda bizimle geliyor... :)

hasan
28 Temmuz 2009, 20:59:32
bende geliyorummm....

kerem
28 Temmuz 2009, 22:55:52
vaaayyy Hasan aga sen geliyorsan olay bitmiştir zaten. Coşuyoruz baba :))

sezgihan
28 Temmuz 2009, 23:01:11
[quote=

Halen Kasım ayındaki Mısır seyahetimde çölü geçme denemesi için hazırlanıyorum daha 10kg vermem gerekiyor....
bana antreaman parkuru önerisi yapabilecek varmı acaba...

[/quote]

ne antrenmanı kado .bak elalem neler yapıyor . yok mısır mış , yok fındık fıstık mış . var mısın ortadoğu turuna .

http://www.thaireland.ie/blog.html

sürpriz bir durum olmazsa bolu gezisinde arkadaşlarımla beraberim.

sevgi ve muhabbetle .

kerem
29 Temmuz 2009, 00:08:19
usta benimde yaklaşık 25 kg vermem gerekiyor senşnle Bolu dağını ve Aladağ rampasını çıktıkmı kesin 10 kg verdik demektir zaten benden sana söylemesi...

hasan
29 Temmuz 2009, 01:52:19
eee arzu hn ve altan beyı de beklıyoruzzz mutlakaaaa... ayrıca sırtım umarım ııleşir hafta sonuna kadarr su an nefes alıp veremıyorumda sıkıntı cekıyorummm aaaaa... o yokusları mutlaka cıkmam lazım bu haftaaa sonuuuu ınıslerden cok yokuslar zevklı ama.. murat baskan umarım ızın verır yokus cıkmamızaa...

kerem
29 Temmuz 2009, 09:02:19
abi merak etme kaçarız çıkarız yokuşları. Geçen sene Ankara'ya giderken geldiğimizde Aladağ'dan Bolu merkeze kadar gitmiştik ve Aladağ'dan sonra sağlam bi rampa vardı orayı çıkmıştık Ebru ile. Çok zevkli ve yorucuydu. Sonra inişe geçmiştikş insan rampa inerken yorulurmuş bunu öğrendik ama hayatımda en zevk aldığım olay o rampalar ve Bolu dağı olmuştu. Bi şekilde ya Murat abinin kanına girip ya kaçıp bi şekilde o rampalarda coşalım :))

Halil Atalay
29 Temmuz 2009, 09:07:38
eee arzu hn ve altan beyı de beklıyoruzzz mutlakaaaa... ayrıca sırtım umarım ııleşir hafta sonuna kadarr su an nefes alıp veremıyorumda sıkıntı cekıyorummm aaaaa... o yokusları mutlaka cıkmam lazım bu haftaaa sonuuuu ınıslerden cok yokuslar zevklı ama.. murat baskan umarım ızın verır yokus cıkmamızaa...

hasan abi ne yokuşu ya :oops: :oops: :oops:

mr-bike
29 Temmuz 2009, 09:18:10
Gezimizin fiyatları kesinleşmiştir.
Asli üye 90.oo TL, Fahri üye 100.oo TL dir. ( 2 gün ulaşım, konaklama herşey dahildir.)
Ayrıca Kendi Çadırlarında konaklama yapmak isteyenler için fiyatlar kişi başı 5.00 TL indirimlidir ( 2 kişi bir çadır )
Kontenjan 40 kişi ile sınırlıdır.
Diğer illerden gelip Bolu' da katılacak üyelerimiz için fiyatlar ulaşım hariç tutulacaktır. ( 40.oo TL düşülecektir.)
ön kayıt için lütfen kayit@bisikletliler.org adresine iletişim bilgilerinizi ve katılımcı ad ve soyadını içeren mail atınız.

hasan
29 Temmuz 2009, 10:59:32
cıkalım valla halılcım sende gellll yokuslaraaa ama murat abi izin vermez yeriz fırcayıı :D :D :D :lol:

codalton555
29 Temmuz 2009, 11:45:11
evet izini koparttım bende geliyorum hasan bey arzu hanım (özellikle fotolarımı getirmesi için ) altan beyi özellikle bu gezide aramızda görmek isterim geçen sesenin rovanşını filan yaparız :D

arzuhan
29 Temmuz 2009, 13:46:25
İlk katıldığım etkinlik mekanına gidemeyeceğim bu sefer.. kuzenimin düğünü sebebi ile bursada olacağım ama inanın aklım ve kalbimde bir ukde misali sizlerle olacak...Açıkcası fesatlık yapıp organizasyonun haftaya ertelenmesi için dualar içindeyim...Nasip diyelim..

Gidenlere iyi eğlenceler şimdiden..Biz çok eğlenmiştik, başarabilirseniz, bizim eğlencemizi geçmeniz dileği ile :)
(Aslında bunu kime diyorum ki, gidenler eğlenenler zaten..off çok kıskanıyorum.....)
Ağaçkakan bu sefer de görebilirsiniz dilerim ve ateşler yakılsın yine ve kesinlikle sessiz sinema da pas geçilmesin , ama kadrodaki kurbanlardan daha güzellerini katabilir misiniz bilemem...

Açıkcası kalbim sizinle ve telefonlarınız hep açık olsun..çünkü ben şimdi nerdesiniz, ne yapıyorsunuz taciz telefonlarımı sizden eksik etmeyeceğim :)

arzuhan
29 Temmuz 2009, 13:54:47
bungalov evler evet çok mantıklı.. 2 kişilik ve içinde tuvalet lavaboda var..yani çadır heyecanına orda pek gerek yok benim kanaatimce..hem orası esmahanım köyü gibi düzde değil... :)

merveö
29 Temmuz 2009, 14:44:03
katılım ne durumda acaba?
bu akşama katılım durumunu bildirecek kadar kontenjan varmıdır? :D

mr-bike
29 Temmuz 2009, 15:29:34
perşembe akşamına kadar kayıtlar devam edecek, kayıt olanların dernek banka hesaplarına asli 90 TL ve fahri 100 TL olmak üzere ödeme yapmalarını rica edeceğiz. Perşembe akşamına kadar, Yapı kredi bankası 485 Kağıthane 81964050 nolu hesaba yatırmalarını rica ediyoruz.

kerem
29 Temmuz 2009, 18:20:25
rampa ve tırmanış mı? Usta onlara rampa ve tırmanış demesek de kısa bi isim versek daha doğru olur bence... Mesela işkence gibi... :)

mr-bike
29 Temmuz 2009, 21:26:30
bisiklet sporu yapmış kişiler arasında günümüze değin türkçe bisiklet literatür oluşmuştur. Bu literatürde RAMPA - TIRMANIŞ kelimeleri kullanılmaz,
bisikletçi dilinde doğru karşılık YOKUŞ kelimesidir.
Eurosportta malesef bu konuda çok acıdırki bir sürü deyim katlediliyor.
Ana grup bir bakıyorsunuz peleton oluyor, sarı forma, sarı mayo oluyor, yokuş kralını belirten benekli forma, polkadot oluyor. malesef bu hatalar bisiklet sporunu izleyenlerin yeni tanışanların kafasında karmaşaya neden oluyor.
Lütfen yeni bisiklet kullanıcılarına doğru terimler ve bilgiler aktaralım.

mr-bike
29 Temmuz 2009, 21:29:21
Arkadaşlar Meteorolojik veriler malesef pek iyi sinyaller vermiyor.
hafta sonu Bolu gök gürültülü sağnak yağış uyarısı yapıyor.
Bu çok keyifsiz ve tehlikeli bir durum, yarın son verilere göre yönetim olarak karar vereceğiz.
DUYURULUR

arda
29 Temmuz 2009, 22:53:55
bisiklet sporu yapmış kişiler arasında günümüze değin türkçe bisiklet literatür oluşmuştur. Bu literatürde RAMPA - TIRMANIŞ kelimeleri kullanılmaz,
bisikletçi dilinde doğru karşılık YOKUŞ kelimesidir.
Eurosportta malesef bu konuda çok acıdırki bir sürü deyim katlediliyor.
Ana grup bir bakıyorsunuz peleton oluyor, sarı forma, sarı mayo oluyor, yokuş kralını belirten benekli forma, polkadot oluyor. malesef bu hatalar bisiklet sporunu izleyenlerin yeni tanışanların kafasında karmaşaya neden oluyor.
Lütfen yeni bisiklet kullanıcılarına doğru terimler ve bilgiler aktaralım.
Murat Bey sizde bu konudaki bilgi birikiminizi sitede başlıklar altında yayınlarsanız Faydalı olur Teknik konular Antreman teknikleri Bisiklet terimleri ileri sürüş teknikleri vs gibi

arzuhan
30 Temmuz 2009, 00:18:27
yaşasın oleyyyyy..benim gibi düşünen biri... ama tabi haftaya da hasan,altan,kerem,cüneyt herkes gelecek, yani gelebilmei, yani o zaman gelin yaaaaa :)

sezgihan
30 Temmuz 2009, 01:07:01
merhaba ;

bu tur için nepal den uçakla geldim . kaptana söyliyeyimde istop etmesin . ;)

:ugeek: kaptan kabin basıncı normal . . .
:geek: istop etme çocuğum , geri dönüyoruz herhal . tamam .
:evil: yarın açıklıycam
:o kaçııııııın.

kerem
30 Temmuz 2009, 07:39:23
Arzu bekle haftaya gelirim. Sende benim yerime çalışırsın... Bu hafta gelin ben o kadar uğraştım izin koparmak için. Haftaya çok zor gözüküyor... Bu arada Sibel abla nerelerde sesi solu çılmıyor... Gelmiyormu?

sibel34
30 Temmuz 2009, 10:35:43
Merhaba sevgili Kerem,
Gezilere, konulara, sohbetlere katılmaya başladın artık, buna seviniyorum..

Bakalım beni kim anımsayacak da, soracak diye bekliyordum... ;) Teşekkür ederim..

Gezi ertelenirse sen gidemeyeceksin, ertelenmezse diğer arkadaşlar gidemeyecek..vallahi zor bir durum.. :?
Yaz yağmuru ne kadar caydırıcı olabilir ki... ;)
Üstelik tozu da bastırır, ormanın ,toprağın, çamların , yeşilin kokusunu da çoşturur...
Hep söylüyorum ya..Adaları yağmurda pedallamayı bunun için seviyorum diye.. :lol:

Benim için gezinin ne zaman olacağı hiç farketmiyor, çünkü ben maalesef katılamayacağım... :(

Gidecek arkadaşlara şimdiden keyifli pedallamalar diliyorum...
Sevgilerimle.....Sağlıcakla kalın....

mr-bike
30 Temmuz 2009, 11:02:22
Arkadaşlar Meteorolojik veriler malesef pek iyi sinyaller vermiyor.
hafta sonu Bolu gök gürültülü sağnak yağış uyarısı yapıyor.
Bu çok keyifsiz ve tehlikeli bir durum, yarın son verilere göre yönetim olarak karar vereceğiz.
DUYURULUR

Bolu denizden 825 m yükseklikte olmasına rağmen sıcaklık gece 12 derece ancak bizler 1750 m rakımda olacağızki ısı 7-8 derecelerde olacaktırki herkes için soğuk ve zor bir gece olacaktır.

Gündüz ise 800 m için verilr 23 derece iken Kartalkaya' da 2500 m rakımda ısı 15 derecelerde olacaktır.
iniş sırasında ise hızımıza orantılı olarak hissedilen sıcaklık ( her 10 km hız için 1 derece düşük hissedilmektedir.)
10-11 derecelerde hissedilecektir.

Yağmur ve gök gürültülü sağnak yağışta en büyük risk yıldırım düşmesidir.

Karadenizde görülen sağnak yağışlar bu yıl yaz yağmurunun ötesine geçmiştir.

Bu gerekçelerle etkinliğimiz yönetim kurulu üyelerimizinde ortak kararı ile haftaya ertelenmiştir.
DUYURULUR

kerem
30 Temmuz 2009, 14:06:54
evet Anıtkabir ziyareti için gittiğiniz zaman Bolu'da sizi ziyarete geldiğimiz zaman Aladağ tesislerinden Bolu merkeze kadar pedallamıştık. O yokuşu çıkıp terledikten sonra Kasım ayının sekizinde inmesi inanılmaz kötü olmuştu. Ellerimiz ve bacaklarımız uyuşmuş, göğüslerimiz ağrıyordu. Af edersiniz burnumuzdaki mukoz bile donmuştu... 12 derece sıcak gibi gelebilir ama bu işin ertesi günü de var.

Sibel abla sen neden gelmiyorsun hayırdır? Ben seni görmek için ve senin için geliyordum ama...

arzuhan
30 Temmuz 2009, 14:40:13
Şimdi ben bu durumda temiz kalpli bir insan luyorum di mi,yani kendimi öyle düşünmek istiyorum :)
haftaya ertelendiği haberini kendi adıma sevinerek karşılıyorum ve tekrar yaşasın diyorum..
dilerim bu hafta gelebilen arkadaşlar için haftaya da durum aynı olur.. Bu durumda benim cevap belli, gelenlerle görüşmek üzere şeklinde....

Ayrıca bu dileğin gerçekleşmesi gazı ile sayısal aldım..eğer ikramiye bende ise aladağ sponsoru benim arkadaşlar.. :)

codalton555
30 Temmuz 2009, 14:52:21
senin temiz kalbin yaktı bizi arzu hanım izin için okadar uğraştıktan sonra bakalım şimdi ne olucak neyse haftaya görüşürüz artık benim fotoları unutma bu defa kediniyetine seni ezerim :lol:

Halil Atalay
30 Temmuz 2009, 14:53:04
hayırrrrr ya nedir bu havalardan çekdiğim yaaaaaaa üzülerek :( :( belirdeyim ben katılamayacağım o tarih de ben trabzon yaylarında fotoğraf çekiyor olacağım

codalton555
30 Temmuz 2009, 14:54:53
hayırrrrr ya nedir bu havalardan çekdiğim yaaaaaaa üzülerek :( :( belirdeyim ben katılamayacağım o tarih de ben trabzon yaylarında fotoğraf çekiyor olacağım

hep bu arzu hanımın suçu ben adada onu :lol: gördüğümde okadar boşuna bağırmadım anlayın ne çektiğimi

hasan
30 Temmuz 2009, 16:23:51
evetttt arzucum aslında oyle demezler ama neyseee...:)

kerem
30 Temmuz 2009, 17:01:56
evet aslinda som agizli desek ayip olurmu? :)

hasan
30 Temmuz 2009, 17:11:33
:D :D :D :D :D :D :D :D

Halil Atalay
30 Temmuz 2009, 18:43:03
bütün plan çöpe gitti şimidi ah aladağ bekle beni gelceğim 2010 da :roll:

kerem
30 Temmuz 2009, 23:23:59
Vallaha bende yarın Bakırköy'den Bursa yapacam. 8-9 aydır bisiklete binmiyorum bu benim için sağlam bi antrenman olur sanırım. Zaten iyice göbek bağladık :)

Halil Atalay
30 Temmuz 2009, 23:51:05
kerem kendini bu kadar kötü cezalandırma çok uzun bir yol orası

mr-bike
31 Temmuz 2009, 00:36:30
yok halil, kerem yenikapı-mudanya ido seferine katılıp gidecek galiba geriye 20 km yol kalıyor :) korkulacak bir durum yok :)

kerem
31 Temmuz 2009, 08:55:20
biz yazın Çanakkale dönüşü bir günde Biga Bursa arası 240 km yaptık Bursa ne ki? Her zaman gittiğim yol... 2 tane sağlam yokuş var onun dışında bi zorluğu yok zaten. O yollarda daha önce çok pedalladım :) Yalova'dan sonraki yokuşu çıkınca zaten Gemlik'e kadar gidiyorsun. Gemlik'ten sonra da sağlam rampa çıkıyorsun sonra Bursa'dasın :) kolay yol büyütcek kadar değil bence. Toplam 260 km körfez dolaşırsam. E Eskihisar- Topçular arası feribota binerim akşama oradayım. :) hadi bana iyi yolculuklar :)

arzuhan
31 Temmuz 2009, 11:11:59
canlarım teşekkür ederim... tüm güzel tanımlamalarınız için .. :)
geliyorum dememe gerek yok sanırım, ama yine de yazayım, ayrıca ben bu lafların hesabını boluda nasıl olsa sorarım...

sevgili hasan, ben bu tura kendi bisikletimle gidebilecek miyim..
aladağda konakladığımızda aklımızda kalacak yiyecek içecekleri şimdiden planlayalım mı
cüneyt resim cd si hazır
altan da gelecek, tamam, cümlesini kaptım..
trinity gerçekten bu geleneksel tur kaçmaz :)

kerem
31 Temmuz 2009, 13:42:35
ayyyy ne banel tahtadan evlerin icinde uyuyacaksiniz, bakkal bile yok, bi bira almaya kalksaniz 40 lirayi gozden cikarmaniz gerekecek, kene falanda vardir... sonracigima o sicakta koskoca dag yol desen toprak yol var... Yazik yaaaa... Bence hic gitmeyin erteleyin geziyi :))

arda
31 Temmuz 2009, 22:00:39
Bugün Ntv haberde Bolu sağanak yağış olarak alt yazı geçti turun iptali zamanında isabetli karar oldu.

hasan
1 Ağustos 2009, 02:52:10
evettt bır hafta daha nasıl gecer bu turu beklemek sıkıcı olacakk..... gelemeyen arkadaslar umarım gelırler ... halılcımmmm aaaaaa bende yanında trabzona geleyimmmmm aaaaaaa :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

hasan
1 Ağustos 2009, 02:55:40
:D :) :twisted: :twisted: :twisted:

codalton555
1 Ağustos 2009, 14:04:18
evettt bır hafta daha nasıl gecer bu turu beklemek sıkıcı olacakk..... gelemeyen arkadaslar umarım gelırler ... halılcımmmm aaaaaa bende yanında trabzona geleyimmmmm aaaaaaa :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ben nasıl geçicegini biliyorum hergün arzu hanımı rahatsız ederek geçer başka türlü geçmez sıkıntınızı onu rahatsız ederek bu şoma ağızlılığının bedelini ödeterek ve sessiz filim için araştırma yaparak geçer

arzuhan
3 Ağustos 2009, 14:54:36
havalar nasıl olursa olsun "hissedilen havalar " güzel olsun maydonoz cümlemi ekleyerek; bir kelimeye 9 anlam yüklemeden, sözde cesur laf imaları yerine gerçekten cesur cümle kullanımları diliyorum..

ve ismimi yadeden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. acayip güzel bir gezi olacak biliyorum, sadece bazen nazar değecek diye korkuyoum.. ve kerem 40 değil 50 liraydı ücret ve bu sefer temkinli gitmek gerek :)

kerem
3 Ağustos 2009, 16:16:01
Arzu bira hariç sadece ulaşım 40 lira bira dahil 50 liraydı :) İnsanları yanlış yönlendirme lütfen ama aaaaa.... :))

Aytekin usta seninle tanışmak kısmet olmadı. Ben iddalı değilimdir zaten geçtiğimiz kurban bayramından beri bisiklete binmiyorsum, bu hafta alıştırma olsun diye Bursa'ya gittim ama açıkcası zorlandım. Eski formuma gelmek için baya bi kasmam gerekecek sanırım. Eski formum nasıl dersen geçen yaz arkadaşlarımla Şehitlerimiz için Çanakkale'ye bayrak götürmüştük Dönüşte Çanakkale Biga ve Biga dan Bursa yapmıştık. Arkada çadırlar, tulumlar, matlar ve çantalarla rüzgara karşı 240 km yapmıştık Cüneyt ile beraber ama bu sene o kadar sağlam binemem. :)
Bakalım kasabilir de kondisyonumu kazanabilirsem eskisi gibi gene her türlü manyaklığı yapmaya hazır olacam. Yabanilik konusuna gelince beni arkadaşlara sor sana ne kadar yabani olduğumu süylerle. Kesin seninle iyi anlaşacaz. :)

kerem
4 Ağustos 2009, 09:02:51
uzun eşorfman ve uzun kollu üst alman yeterli olur.... Bisiklet sürerken kısa giyisiler ile kullanmakta fayda var. gündüzleri sıcak oluyor.

kerem
4 Ağustos 2009, 12:53:00
recca ederim ne demek? Bu arada önceki avatarın bundan daha iyi gibiydi :) Başka koy yada :)

kerem
4 Ağustos 2009, 15:26:18
önemli olan siyah günlerde inadına renkli olabilmek zaten. Kimsenin her anı renkli geçmez benimde günlerim siyah ama en azından onları beyaza çevirmek için çaba sarf edebiliyorum başaramasam bile siyah olduğunu belli etmiyor beyazmış gibi gösteriyorum. Bu da bir erdem dir. Koy oraya renkli bi foto :)

arzuhan
4 Ağustos 2009, 16:36:25
belli ki size temiz hava iyi gelecek..birazda serinlik dirileştirecektir.. :)

kerem
4 Ağustos 2009, 17:01:13
bak bu foto süper işte...

mr-bike
5 Ağustos 2009, 14:19:11
perşembe akşamına kadar kayıtlar devam edecek,
kayıt olanların dernek banka hesaplarına asli 90 TL ve fahri 100 TL olmak üzere ödeme yapmalarını rica edeceğiz.

Bisikletliler derneği hesabı Yapı kredi bankası 485 Kağıthane 81964050 nolu hesaba yatırmalarını rica ediyoruz.

sdtyldz
5 Ağustos 2009, 16:08:21
kontenjanda hala yer varmı?

kerem
5 Ağustos 2009, 16:31:06
arkadaşlar ben maalesef gelemiyorum... cumartesi akşamı çok yakın bi aile dostumuzun düğünleri var ve maalesef gitmek zorundayım, hepinize iyi eğlencer...

mr-bike
5 Ağustos 2009, 17:39:37
kontenjanda hala yer varmı?

kerem size yer açtı :) yeriniz hazır

kerem
5 Ağustos 2009, 21:19:30
sdtyldz alırım iki 10 luk ama :))

mr-bike
6 Ağustos 2009, 08:49:25
malesef yerimiz kalmadı, ancak yedek yazabiliriz.

mr-bike
6 Ağustos 2009, 11:07:45
Bundan sonra başvuruda bulunacakları yedek yazabiliriz. başka iptal olursa yerine gidebilirler.
Kesin liste Bülent bey ve size mail atıldı.

hasan
6 Ağustos 2009, 12:17:12
arkadaşlar bende gelemıyorum eşim rahatsızlandı.. hepınıze ıı eglenceler dılıyorum..

mr-bike
6 Ağustos 2009, 12:51:20
geçmiş olsun hasan,

codalton555
6 Ağustos 2009, 12:59:57
geçmiş olsun hasan

pınar
6 Ağustos 2009, 13:23:23
Hasan eşinin rahatsızlanmasınada gelmeyişinede üzüldük. Umarım en kısa zamanda iyileşir.Geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen seviniriz.Oğluna sevgiler

Görüşmek Dileğiyle

Pınar - Arda

zeki811954
6 Ağustos 2009, 14:34:37
kartal kaya gezisine düzceden 2 kişi katılmak istiyoruz.
bizi geçerken düzce coban mevkiinden (düzce gezisinde ilk indiğiniz nokta) alabilirsiniz. veye otabanda kaynaşlı otaban gişelerinin olduğu yerde de size katılabiliriz.

zeki811954
6 Ağustos 2009, 17:17:33
arkadaşlar aladağ gezisine gelirken kışlık birkaç malzeme ve yağmurluk mutlaka buludursunlar yağmurla kartalkaya da banyo ihtimalı var. iyi geziler

ercan o&o
6 Ağustos 2009, 20:09:18
Bir de gece muhabbetlerimiz ve sevgili Günkut'un gitar dinletisi sırasında duygulanıp titrememek için eşofman altı ve polara ihtiyaç duyabiliriz ;)

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

codalton555
7 Ağustos 2009, 01:44:15
oooooo desenize baya renkli bir tur olucak bu gezi ateş gitar şarkılar daha ne olsun

kerem
7 Ağustos 2009, 09:18:15
Hasan usta çok çok geçmiş olsun. Yapabileceğimiz bir şey varsa mutlaka ulaş.

Gidecek olan arkadaşların dikkatine önemli uyarı...

Şimdi orada ateş etrafında şarkılar söylemek falan gerçekten inanılmaz huzurlu ve çok güzel oluyor. Geçen sene tek eksiğimiz alkol olayıydı. Alkol almak isteyen arkadaşların dikkat etmesi gerekn konuları sıralayacak olursak...

1- Yukarıda bakkal bile yok aşağıdan Murat abiye çaktırmadan almanız gerekir...
2- Otobüs kaptanını kafalayıp ki geçen seneki kaptasa çok rahat kafalarsınız, Onu kaflayıp Biraları otobüsün soğutma sistemine Murat abiye çaktırmadan koymanız gerekr...
3- Biralarınızı yudumlarken Mümkün mertebe kutu kola yada matara gibi kapalı şişelere falan koyup içmelisiniz ki Murat abi çakmasın...
4- Kesinlikle bu 3 maddeyi Murat abiye çaktırmamanız gerekir...

:) Hepinize iyi eğlenceler. Gerçi ben yokken ne kadr eğlenebilirsiniz o da muamma ya neyse :)

arzuhan
7 Ağustos 2009, 10:16:14
dışarda yağmur var ama bu beni korkutuyor mu . hayııııırrrrrrr... hava şartlarından dolayı iptal edilmesin diye duacı mıyım. eveeeeettttt.... ayrıca demek ki sadece gidemiyo diye kıskanan değil mişim..bu yağmurlar muhakkak birilerinin timsah gözyaşlarıdır :)

filiz hoşgeldin, hasan geçmiş olsun diyerek ve hala inatla geziye hazırlanan biri olarak keremin maddelerine cevap vermek istiyorum...

1..Aşağıdan yukarıdan bakkal aramaya gerek yok..Murat başkana çaktırmadan ısıtıcılar temin edildi...
2..Bu konuda Bernayı silah olarak kullanmayı düşünüyorum.O başkanın başından ayrılmazken işlem tamam olur gibime geliyor..
3..bunun için meyva suyu ve plastik bardaklar temin edildi.ama ben içmeye başlayınca bişeyleri fena çakmaya başlayacaktır, bu duruma engel olamayacağım..
4..Bir karadenizlilik yaptım bu durumu ben sen yazmadan başkana söyledim.şimdi unutması için dua edeceğim..

sen yokken dediğin gibi biraz zor olacak ama , hayat bu, deneyeceğiz :)

kerem
7 Ağustos 2009, 12:30:21
haha haaaa diyorum :) sen kalk yönetim kurulundaki bi insana posta koy... Yok timsah göz yaşlarıymış da yok kıskanmışım da... Allah böle yapar işte... Bensiz gidemeyeceksiniz orayaaa nihahaaa:)

Teşekkürler...
Yönetim Kurulu Üyesi
A.Kerem ERBEK..

arzuhan
7 Ağustos 2009, 13:40:19
anlaşıldı.. ne sensiz ne de bensiz dicem ama şimdi ben bu haftadan izne ayrılıyosam bu gezi için içimde fena ukdeler kaldı ise sence bu gezi nasip olur mu yine size....

bu arada gezi iptal oldu yağmur durdu kerem.. kesinlikle senin gözyaşlarındı onlar :)

başkanım yine de akşama kadar umudumuzu koruyabilir miyiz.. yağmur durdu ama yaaaaaaaaaa :(

mr-bike
7 Ağustos 2009, 14:02:32
burda günş açtıda, asıl konu yağmur ve şimşekler gideceğimiz yere doğru gidiyormuş. problem bu, ayrıca son dakika iptalleri bu riskli konumumuza tuz biber ekti.

hasan
7 Ağustos 2009, 14:04:36
butun arkadaşlarıma tesekkur edıyorum... bıraz daha ıı durumu esımın hepinize ii eglenceler diliyorum gelmeyi cok istiyodum ama kısmet değilmiş.....umarım cooookkkk eğlenirsinizzzz..

arzuhan
7 Ağustos 2009, 14:30:30
Benim hava durumu yazımda rizede erken patlayan ramazan topunun almanyada yankı bulması gibi oldu ama idare edin beni ne olur.. sadece umudumu sürdürmek istiyorum o kadar.. :)

Ayrıca bir öneri getirmek istiyorum. Çoğu arkadaşımı tenzih ederek...Bir duyuru yapılıyor ve bu duyuraya istinaden katılım durumumuzu belirtiyoruz.. sonuç olarak bu belirtmeler sadece geleni değil ; organizasyonu ve diğer gelecek olan kişilerin planlarını da etkiliyor.. böyle bir durumu ortadan kaldırmak , keyfi iptallere karşı durum belirleyebilmek açısından kapora sistemine ciddi anlamda geçilmesini ve kapora yatırmayanın ?gelecem? lafının dikkate alınmamasını rica ediyorum.. Kayıtlarda son gün olarak Perşembe değil Çarşamba olsun mesela ...

Bisiklet bir kültürdür ve bu kültüre sahip olmak sadece bisiklete binmekle edinilmiyor.. Bu geziler her ne kadar görünürde eğlenceye hitap ediyor olsa bile esas anlamda derneğimize , derneğimizin güçlenmesine ve beraberinde bu oluşumu daha sağlam bir şekilde yayabilmesine hizmet ediyor.. Özellikle sorumlu gözüken kişilerin adını haketmesine, kişisel çatışmalarını bir güç gösterisine dönüştürmemesine kendileri adına duacıyım.. yoksa bisiklet kültürü yüreğini değil sadece seleye koyduğu kaba eti genişletir...

ercan o&o
7 Ağustos 2009, 18:14:14
...Bir duyuru yapılıyor ve bu duyuraya istinaden katılım durumumuzu belirtiyoruz.. sonuç olarak bu belirtmeler sadece geleni değil ; organizasyonu ve diğer gelecek olan kişilerin planlarını da etkiliyor.. böyle bir durumu ortadan kaldırmak , keyfi iptallere karşı durum belirleyebilmek açısından kapora sistemine ciddi anlamda geçilmesini ve kapora yatırmayanın ?gelecem? lafının dikkate alınmamasını rica ediyorum.. Kayıtlarda son gün olarak Perşembe değil Çarşamba olsun mesela ...

Bisiklet bir kültürdür ve bu kültüre sahip olmak sadece bisiklete binmekle edinilmiyor.. Bu geziler her ne kadar görünürde eğlenceye hitap ediyor olsa bile esas anlamda derneğimize , derneğimizin güçlenmesine ve beraberinde bu oluşumu daha sağlam bir şekilde yayabilmesine hizmet ediyor.. Özellikle sorumlu gözüken kişilerin adını haketmesine, kişisel çatışmalarını bir güç gösterisine dönüştürmemesine kendileri adına duacıyım.. yoksa bisiklet kültürü yüreğini değil sadece seleye koyduğu kaba eti genişletir...

Sevgili Arzuhan düşüncelerine aynen katılıyorum. Perşembe günü Başkanımızın telefonla talebi üzerine hemen kendimin ve oğlumun ücretini yatırdım. Hava durumunun bozuk olabileceğini hatırlatarak, ödeme yapmadan önce mutlaka hareket ediliyor mu diye sordum. %20 yağış ihtimali olabileceği ancak kesin olarak hareket edileceği söylendi ve ücreti yatırmam benden talep edildi. Katılacak sayısına göre daha küçük araca geçileceği fakat mutlaka gidileceği söylenince ben de gerekeni yaptım. Eşim de evde yalnız kalmamak için arkadaşları ile başka bir tatil beldesine gitti. Şu anda oğlumla birlikte şaşırmış haldeyiz ve hafta sonunu evde geçireceğiz.

Bundan sonra Bisikletliler Derneğinin hiçbir ön ödeme talebini kabul etmiyorum, gerekirse gezilere katılmıyorum. Mail'lerle ve cep telefonlarıyla ön ödeme hatırlatması yapılan ve ön ödeme yaptığım Düzce-Akçakoca gezisinde bir sürü arkadaşın otobüsde ödeme yaptığını gördükten sonra buna hakkım var sanırım. Ödemenin uygun bir zamanda havale yapan hesaba geri gönderilmesi ricasıyla hoşçakalın

Ercan

arda
7 Ağustos 2009, 20:01:53
Şuana kadar hiç bir etkinliğimiz iptal olmadı ve herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tertiplendi 16 aydır Bisikletliler derneğindeyim aramızda yeni olanlar olabilir Aytepe,Bolu Aladağ,Düzce Esma Hanım Köyü ve şuan yazamadığım bir çok tur oldu konaklamalı veye günübirlik hepsi de gayet güzeldi .Yurt dışına fuara gidecektim vizemi aldım geçensene güvenilir bir firmaya paramı yatırdım son bir hafta kala beni aradılar üzgünüz yeterli çoğunluğu sağlayamadık paranızı iade etmek zorundayız ismini vermediğim şirket ciddi bir şirket nedeni yeterli sayıya ulaşamadık bu bir sebeptir hiç bir şey diyemedim herşey bir maliyettir dışardan bakıldığında kolay gözüken şeyler hiçte kolay değil olaya birde burdan bakmak gerekir bu hafta olmaz daha güzel birgünde gidilebilir 5 sefer de iptal olsa 6 cısına geliyorum Bolu bizim için ayrıcalıklı bir yer :)

kerem
7 Ağustos 2009, 22:08:25
ödeme konusunda tabii ki haklısınız. Murat bey ile aranızda nasıl bir konuşma oldu onu anlatmışsınız ve şu an itibari ile haklısınız. Yalnız geçen sene bu geziyi düzenlediğimiz zaman dernek olarak inanılmaz sıkıntılara düştük. Son güne kadar geleceğiz diyenler son gün gelemediler. Aradığımız zaman ya ulaşamadık ya da bahanelerini sundular. biz ortalama 35 kişi gibi bir rakam beklerken bu sayının yarısı kadar bir mevcut ile gittik üstelik otobüs tutulmuş anlaşması yapılmıştı. Gelmeyen ve son anda su koyan kişiler yüzünden dernek olarak inanılmaz mağdur olduk...

Tabii ki şu durumda sizde mağdur olmuş bulunmaktasınız, fakat diğer ayrıntıya geldiğimiz zaman. Gök gürültülü sağnak yağış beklentisi olan bir yere dernek sorumluluk alarak bir çok kişiyi götürdüğü zaman orada bir sorun çıkması halinde sorumluluk doğal olarak dernege ait olacaktır. Bir yıldırım düşmesi yada ıslak zeminde yokuş inerken bir kişinin kayıp düşmesi ve zarar görmesi bir sürü şeye neden olacaktır. Hem böyle bir durumda insanları bisikletten soğutup hemde derneğimizi olumsuz şekilde etkileyecektir....

Bu geziyi erteleyip daha güzel bir havada tadına varmak varken yağmurda gidip kulübelerde oturmamızın da bir anlamı yoktur bana göre... Gerçekten Dernek olarak büyük bir sorumluluk altına giriyoruz fakat bazı aksilikler yüzünden iptal etmek zorunda kalıyoruz ki bu da hepimiz için iyi olan olduğunu düşündüğümüz içindir...

Ben geçen sene gittiğimde çok zevk almıştım ve bu sene gitmek için inanılmaz derecede hevesleniyordum. Benimde hevesim kursağımda kaldı bende mutlu değilim ama düşündüğümüz zaman aslında olması gerek mantıklı şeyin bu olduğuna karar vermek daha mantıklı sanırım...

Yani oraya gitip yağmurda çamurda üşüyüp hata olup ateş yakıp etrafında şarkılar söyleyemedikten sonra ha Bolu ha İ;stanbul... :)

mağdur olan üyelerimizden derneğimiz adına özür dilerim...

Görüşmek üzere...

mr-bike
13 Ağustos 2009, 17:16:27
banka hesaplarınıza iade yapılmaktadır, Lütfen Mali konulardaki yetkili Yönetim kurulu üyemiz Bülent Yamaner' e banka hesaplarınızı mail atınız.

ercan o&o
15 Ağustos 2009, 11:23:16
Gezinin iptalinden sonra gerekçelerini anlatıp benden mail ve telefonla özür dileyen başta değerli Başkanımız Murat Bey olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve üye arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gezi ücreti de hesabıma en kısa süre içinde iade edilmiştir, derneğimizle gurur duyuyorum.

Foruma bir süredir neden yazmadığımı telefonla ve email'le soran arkadaşlara burada açıklama yapmak gereği duydum:

Neden, Arda arkadaşımızın 07 Ağustos 2009 18:14 tarihindeki mesajımın hemen altına 07 Ağustos 2009 20:01 tarihinde yangına körükle giden saldırgan kabul edilebilecek yazısıdır:

- "Aramızda yeni olanlar olabilir..."
- "Parayı yatırdım hadi gidelim gibisine bakmak çok yanlış... "
- "dışardan bakıldığında kolay gözüken şeyler hiçte kolay değil..."

gibi şahsımı hedef alan, aşağılama unsurları içerebilecek, kendisine hiç yakıştıramadığım yazı, forumda mevcut olduğu sürece foruma yazmıyorum.

- Arda Bey, ben yaşınız kadar bir süre yurtiçinde ve dışında bisiklete bindim, kendimi yeni olarak hissetmiyorum.
- Benim kararımı küçültücü sözlerle çok yanlış bulmak size düşmez.
- Yıllardır yönetim kurulu başkanlığı, genel merkez yönetim kurulu üyeliği yaptığım, birçok genel kurulda divan başkanlığı yaptığım dernekleri internette bulabilirsiniz, birçok gezi düzenlemiş, Türkiye öneki ve kamu yararına dernek statüsü almış bir dernekçi olarak dernekçiliği ve gezi zorluklarını sizden öğrenecek değilim.

Arda Beyin bir hafta boyunca hatasının farkına varıp yazısını geri çekip, forumda özür dilemesini bekledim, şu ana kadar böyle birşey olmadığına göre hatasını benimsediğini varsayarak gerekçemi açıklıyorum.

Sağlıcakla kalın
Ercan

arda
15 Ağustos 2009, 17:26:40
Bu benim görüşümdür rahatsız oldum ve de yazdım yazımın altına 3 kere daha imzamı atarım rahatsız oldum . Nerede kaldığınız yaşadığınız da beni hiç mi hiç ilgilendirmez saldırgan kelimesini okumadığım kitabınızla size iade ediyorum.bu konuda forum kuralları gereği tartışmak ve konuşmak istemiyorum yazacağınız cevaba da cevap vermeyeceğim. Kimseye özür borcum olduğunu düşünmüyorum rahatsız olduğum bir konuda fikrimi beyan ettim hakaret içeren bir şey yazmadım.

kerem
19 Ağustos 2009, 13:35:20
saygideger buyuklerim, sevgili kucuklerim...

Eger kizmazsaniz soylemek istedigim seyler var.

Oncelikle bu forumda bulunan herkesin ortak bir noktasi var. En onemli ozelligimiz bisiklete gonul vermis olmamizz ve siyasi dusuncelerimiz haricinde cogu dusunceleri ortak paylasiyoruz. Heplmlzln bisiklete binmesinin bir nedeni de bisiklet sevgisini insanlara asilayip daha guzel organizasyonlar yapip eglenip, cevreyi kirletmemek gibi. biz grup olarak bir yerlere gitmekten buyuk zevk alan ve huzur bulan insanlariz. Goruyorum ki incir cekirdegini doldurmayacak seylerden dolayi bazen biribirimizi kirip, biribirimize kirilabiliyoruz... Herkesin kendine gore hakli yanlari olur ve herkesin kendi dogrulari vardir bu bir gercek. Ama surada yuz yuze bakan ve ayni zevkleri paylasan insanlar olarak bu sekilde sebepsiz yere biribirimizi kirmanin bir anlami olduguna inanmiyorum. Ben burada kisilerin bisiklet yada biribiri icin yaptigi seyleri gorunce mutlu oluyor, biribiri ile laf yarisi yada tartismaya giren insanlari gorunce uzuluyorum. Benim gibi dusunen insanlar olduguna da inaniyorum. Kimsenin kimseyi uzmeye hakki oldugunu da sanmiyorum. Heplmlz belli kulturler almis, belli seyler yasamis yetiskin insanlariz. Lutfen biribirimize karsi biraz daha duyarlu ve idareci olalim ki huzurlu bi yasam icinde olalim. Bu soylediklerim belki sacna, belki yanlis gelebilir... Dedlglm glbl kimsenin dogrusu kimseye dogru olmak zorunda degildir...

Hepinize teaekkur ederi,

ercan o&o
19 Ağustos 2009, 16:26:33
Kerem ve Elmas arkadaşlar Arda Bey'in saygısızlığı öyle önemsenmeyecek bir şey değil. Bu arada siz kendisinin hakaret içeren bölümleri traşladığı mesajı okuyorsunuz. Utancından saldırgan bölümler içeren yazısını çaktırmadan değiştiriyor, keşke alıntı yapıp yazsaydım da değiştiremeseydi. Gerekirse derneğin onur kuruluna verebilmek için tüm konuyu sürekli olarak kaydettim, dolayısıyla tümü elimde mevcut.

Örneğin: Yazısının orijinalinde "...ve şuan yazamadığım bir çok tur oldu konaklamalı veye günübirlik hepsi de gayet güzeldi olaya sadece parayı yatırdım hadi gidelim gibisine bakmak çok yanlış.Yurt dışına fuara gidecektim..." diye yazmış.

Daha sonra yaptığı hatayı kabul etmek, özür dilemek yerine, örtbas etmek niyetiyle "olaya sadece parayı yatırdım hadi gidelim gibisine bakmak çok yanlış" gibi hakaret unsurları içerebilecek bölümleri silmiş, şu anda forumda sansürlediği bölümleri okuyorsunuz ve olayı belki de iyi niyetle küçümsüyorsunuz.

Benim kendisiyle bir alıp veremediğim olmadığı halde, beni hedef alan agresif yazısını bir hafta özür dilemesini bekleyip kendisine gösterip uyardığımda zaten ikinci cümle olarak bunu vermiştim. İkinci mesajında aynı agresif tavrı sürdürmesi, düşünce özgürlüğünün başkasının düşüncelerine saldırıldığı anda bittiğini bilememesi, beni daha da üzdü. Kendisinden hala bu konudaki yazılarını silmesini ve özür dilemesini bekliyorum.

Selamlar
Ercan

kerem
19 Ağustos 2009, 22:35:02
Açıkcası ben kim haklı kim haksız demiyorum. Taraf tutacak da değilim. Ben kimsenin bana kırılmasını da istemem. Ben sadece ortada bir gerginlik olmasının beni ve arkadaşlarımı üzdüğünü belirtmek istedim. Sonuçta organizasyonlara katılıp yüz yüze bakıyoruz ve arada ne olursa olsun bunu yansıtmanın doğru olduğunu düşünmüyorum hepsi bu. Yani huzur yakalamak için o kadar çok sene kaybettim ki 5 senedir huzursuz bir yaşantım vardı ve şimdi yeni yeni kendimi toparlamaya başlamışken ben tekrardan bi huzursuzluk çıkmasını istemiyorum. Biz bu dernekte üye yada arkadaş değiliz. Biz bu dernekte abi, kardeş, abla, anne, baba gibiyiz ki beni tanıyan insanlar ile diyaloklarım bu şekilde gelişmiştir hep. Arda benim bi kardeşim, sizde benim abimsiniz. E otomatikmen Arda sizin de kardeşiniz oluyor ise, e bu durumda abi kardeş arasına girmek de doğru olmaz. :)

Görüşmek üzere...

ercan o&o
25 Ağustos 2009, 21:44:18
Sevgili Aytekin

Desteğin için çok teşekkür ederim. Sezgihan ve senin dışında Arda arkadaşımızın bu kişisel saldırısını kınayan başka forum üyesi çıkmadığı için ve Arda arkadaşımız amacını aşan yazısını silip, özür yazısı yazmadığı sürece foruma katkıda bulunmama kararı aldım.

Sadece kadim dostlarım Sezgin http://www.bisikletliler.org/forum/viewtopic.php?f=72&t=672#p4879
ve sen bana destek oldunuz.

İkinize de gönülden teşekkür ediyorum, dostluklar bu günlerde belli oluyor.

Sağlıcakla kalın
Ercan

kerem
29 Ağustos 2009, 10:11:07
Sevgili Aytekin

Destein için çok te_ekkür ederim. Sezgihan ve senin d1_1nda Arda arkada_1m1z1n bu ki_isel sald1r1s1n1 k1nayan ba_ka forum üyesi ç1kmad11 için ve Arda arkada_1m1z amac1n1 a_an yaz1s1n1 silip, özür yaz1s1 yazmad11 sürece foruma katk1da bulunmama karar1 ald1m.

Sadece kadim dostlar1m Sezgin http://www.bisikletliler.org/forum/viewtopic.php?f=72&t=672#p4879
ve sen bana destek oldunuz. 0kinize de gönülden te_ekkür ediyorum, dostluklar bu günlerde belli oluyor.

Sal1cakla kal1n
Ercan

Merhabalar. Takdir edersiniz ki iki kisi tartisma icerisinde ise hakli olanin yada herhangi birinin tarafini tutmak, onun yaninda olmak bence dogru degil. Onemli olan orta yolu bulmaktir. Yani bir grup birini, bir grup digerini hakli bulup taraf tutarsa bu gruplasmalara ve bolunmelere neden olur sonra yonetim olarak bizim bi arda acilimi yapmamiz gerekebilir. Bunlara gerek yok bence. 2 tartismissa sen haklisin biz senin yanindayiz diyecegimize orta yolu bulmaya calismak daha mantikli geliyor bana. yani ardaya sen haklisin diyen yok. Sizde haklisiniz diyen yok. Zaten ortada hakli yada haksiz arayan da yok. Biz sadece huzurlu ve eglenceli birliktelikler gecirmek istiyoruz hepsi bu.

Biz arda ile gecen sene bolu da tartismistik. O zaman yeni tanimistim ve uyuz olmustum :) cunku biribirimizi tanimiyorduk ve usluplerden dolayi yanlis anlayabiliyor yada yanlis anlasilabiliyorduk. sonra biribirimizi tanidikca arda ile can cigeriz ama ben kalkip bu durumda arda yi koruyup ona hak vermem. Siz benim oz abim olsaniz size de hak vermem. Sadece ortayi bulmak isterim hepsi bu...

ercan o&o
31 Ağustos 2009, 02:15:44
Sevgili Aytekin

Destein için çok te_ekkür ederim. Sezgihan ve senin d1_1nda Arda arkada_1m1z1n bu ki_isel sald1r1s1n1 k1nayan ba_ka forum üyesi ç1kmad11 için ve Arda arkada_1m1z amac1n1 a_an yaz1s1n1 silip, özür yaz1s1 yazmad11 sürece foruma katk1da bulunmama karar1 ald1m.

Sadece kadim dostlar1m Sezgin http://www.bisikletliler.org/forum/viewtopic.php?f=72&t=672#p4879
ve sen bana destek oldunuz. 0kinize de gönülden te_ekkür ediyorum, dostluklar bu günlerde belli oluyor.

Sal1cakla kal1n
Ercan

Merhabalar. Takdir edersiniz ki iki kisi tartisma icerisinde ise hakli olanin yada herhangi birinin tarafini tutmak, onun yaninda olmak bence dogru degil. Onemli olan orta yolu bulmaktir. Yani bir grup birini, bir grup digerini hakli bulup taraf tutarsa bu gruplasmalara ve bolunmelere neden olur sonra yonetim olarak bizim bi arda acilimi yapmamiz gerekebilir. Bunlara gerek yok bence. 2 tartismissa sen haklisin biz senin yanindayiz diyecegimize orta yolu bulmaya calismak daha mantikli geliyor bana. yani ardaya sen haklisin diyen yok. Sizde haklisiniz diyen yok. Zaten ortada hakli yada haksiz arayan da yok. Biz sadece huzurlu ve eglenceli birliktelikler gecirmek istiyoruz hepsi bu.

Biz arda ile gecen sene bolu da tartismistik. O zaman yeni tanimistim ve uyuz olmustum :) cunku biribirimizi tanimiyorduk ve usluplerden dolayi yanlis anlayabiliyor yada yanlis anlasilabiliyorduk. sonra biribirimizi tanidikca arda ile can cigeriz ama ben kalkip bu durumda arda yi koruyup ona hak vermem. Siz benim oz abim olsaniz size de hak vermem. Sadece ortayi bulmak isterim hepsi bu...

Kerem Bey

Bu forumda benim aleyhimde hiç haketmemişken hakaret ve saldırı unsurları içerebilecek bir yazı yazıldı. Ben de bu yazıyı yazandan yazıyı silmesini ve özür dilemesini istedim. Bazı arkadaşlarımın değişik konu altlarında beni destekleyici yazı yazması sizi niçin bu kadar rahatsız etti anlayamadım.

Merak etmeyin "sizin yönetim olarak bi arda acilimi yapmaniz" gerekmeyecek, çünkü siz bu yazınızla bir Ercan kaçılımı yaptınız.

Ercan

kerem
31 Ağustos 2009, 18:16:20
[quote="ercan o&o":1pcxht1p]Sevgili Aytekin

Sal1cakla kal1n
Ercan

Kerem Bey

Bu forumda benim aleyhimde hiç haketmemişken hakaret ve saldırı unsurları içerebilecek bir yazı yazıldı. Ben de bu yazıyı yazandan yazıyı silmesini ve özür dilemesini istedim. Bazı arkadaşlarımın değişik konu altlarında beni destekleyici yazı yazması sizi niçin bu kadar rahatsız etti anlayamadım.

Merak etmeyin "sizin yönetim olarak bi arda acilimi yapmaniz" gerekmeyecek, çünkü siz bu yazınızla bir Ercan kaçılımı yaptınız.

Ercan[/quote:1pcxht1p]

bakın Ercan Bey...

Destekleyici konular açılması yada sizin desteklenmeniz beni rahatsız falan etmiyor. Ben size haksız olduğunuzu da söylemiyorum. Bana göre belkide siz haklısınızdır ama bunu açık açık şu kişi haklı bu kişi haksız gibilerinden lanse ettirmenin yanlışp olduğunu, haklı yada haksızdan ziyade orta yolu bulmanın daha mantıklı olduğunu söylemeye çalışıyorum. Burada hepimiz yüz yüze bakıyoruz ve bir şeyler paylaşıyoruz. iki kişinin arasındaki sorun yüzünden kimseyi kaybetmek yada huzurumuzun bozulmasını istemiyoruz hepsi bu.

Eğer sizi desteklemedim diye kırıldıysan çok özür dilerim ama ne Arda nede siz benim için haklı o9lan kim hiç önemi yok. Tek gerçek hep beraber bir şeyleri paylaşalım ve eğlenelim. Siz beni tamamiyle yanlış anlamışsınız. Ben ortadaki gerginliği kaldırmak için uğraşmıştım ama artık uğraşmıyorum. Tekrardan özür dilerim...