Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisiklet sevgisi herşeyden üstündür
ercan o&o
21 Temmuz 2009, 14:09:01
:lol:
http://ziza.ru/other/092006/20/pics/pics_ziza_032_83333.jpg
:mrgreen:
ali nejat
22 Temmuz 2009, 00:34:02
çok güzel be..fotografi görür görmez hemen bizim hatuna gösterdim "hah dedi tam seni yansitiyor..." aslinda bizim durum bundan da beter..biz sadece bisikletin kendisiyle yatsak yine iyi, bir çok sorunu ile beraber yatiyoruz..yani kafa orada oluyor yemek yerken, baska seyle ugrasirken vs...hatunlar bozuluyor tabii..buna ragmen asagidaki konumda olsa idim reel olarak bisikleti disari koyar hatunu yanima alirdim da diyemiyorum çünki ben daha çok yalniz yatmaya egilimliyimdir ..yani herkes çadir disina..
Halil Atalay
22 Temmuz 2009, 02:13:15
merhabalar bazen benim hamında aynı şeyi söylüyor benmi bisikletmi? diye bende senin yeri ayrı onun ayrı diye kaçamak cevaplar veriyorum eğer fotoğrafdakini ben yapsaydım hanım ilk iş olarak sabah uyanır uyanmaz doğru mahkemeye beni boşardı :D :D
arzuhan
22 Temmuz 2009, 18:30:16
Ercan bey, konu başlığınızdaki cesarete hayran kalmamak mümkün değil... yakın çevrenizdeki yorumları da paylaşabilmeniz dileği ile, yaşasın bisiklet kültürü sevgisi diyelim.... :)
ercan o&o
22 Temmuz 2009, 22:15:39
Şimdi arkadaşlar, aramızda kötü düşünenler var galiba :o
Ben bu fotoğrafı İnternet'te ilk gördüğümde ne kadar centilmen bir arkadaş dedim.
Tek bisikletle kamp yerine birlikte gelmişler, bisiklete birşey olursa nasıl dönecekler?
Genç kardeşimiz kız arkadaşını yürütmeye gönlü razı gelmediği için bisikleti gece boyunca emniyete almış, hatta tüm gece uyumamış ve gün ağarırken yorgunluktan bitap düşerek sızmış... ;)
Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan
mr-bike
23 Temmuz 2009, 09:49:19
:) işte beklediğim cevap, bravoo harika bir yorum, eeee nede olsa ercan bey yazar :)
arzuhan
23 Temmuz 2009, 12:12:05
ercan bey fesat düşüncelerim için öncelikle kocaman bir özür.. çünkü ben resmi görmeden sadece yazıya odaklanarak yorum yazmıştım... :)
bide anlamadığım madem bu kadar centilmeniz neden çadırda kızımız yokta oğlumuz var.çadırın içinde kız bisikletle uyur iken , kendiside yorgunluktan çadırın dışında sızsa daha iyi olmaz mıydı ...
bide trinity'nin yorumu eklenince bisikletlilerden korkulur yorumu ortaya çıkıyor ama napalım bisiklet sevgisi herşeyden üstündür :)
oRCo
23 Temmuz 2009, 14:14:16
ben malesef fotoyu goremiyorum. ama yazilanlardan tahmin ediyorum daha once gordugum bir foto bu. cadırın içinde bisikletle yatan bi adam ve cadırın dıısnda uyuyan bi kız var sanırım. o fotografa ben baktıgımda adam içinde kız içinde hiç iyi dusunmemiştim. adam tam bir kalas kız ise yeterince kız değil diye dusunmustum:))) şimdi bunun altında bakalım neler neler cıkaracaksınız:))
arzuhan
23 Temmuz 2009, 17:37:35
trinity bu bize dırdırcı ya da çaçaron demeye çalışıyor... :)
adamın kalaslığına eyvallah ama hanım kızımızın bisiklet için yaptığı fedakarlığı kimse görmemezlikten gelemez..Bisiklet sevgisi üstünlüğü adamda değil kadında.. :)
ali nejat
23 Temmuz 2009, 19:56:39
çok güzel bu tartismalar hosuma gidiyor..aslinda hepimizin söyledigi dogru seyler var..arzuhan in "niye kadin çadirda uyumuyor bisikletle" yaklasimi esasli bir yaklasim..bu sorunun cevabi belli sanirim..erkek egemen bir yaklasimin da yansimasi var fotografta.bu tarz ilginç fotograflar var ve üzerine sakalarimizla birlikte tartismak da güzel oluyor..yayinlayan arkadasa tesekkürler..
ercan o&o
23 Temmuz 2009, 21:56:21
Centilmen arkadaş kıza çadırda yatmasını teklif etmiş ancak kızda klostrofobi olduğu için kapalı yerlerde kalamayacağını söylemiş. Bu arada havadaki yağış beklentisi ve bisikletin mekanik aksamında bulunan yağın kuru hava tipi olmasından dolayı centilmen arkadaş bağrına taş, pardon bisiklet basarak çadırda yatmış olabilir... :roll:
Ercan
arzuhan
24 Temmuz 2009, 00:05:07
Adamı melek yapmak için bu ne çaba..hayır efendim, kızımız fazla anaç..baksanıza bizim beyzade bisiklet aksamını kurtaracam diye uyku tulumunu bile kendine saklamış.. erkek egemonyası demeyelim, kızımıza ayrıca pek bi çevreci diyelim..hem odunu (kalas mıydı? ) koruma altına almış hem de bisikleti :)
ercan o&o
24 Temmuz 2009, 00:29:06
Adamımız zaten melek. Hanım kızımızda bir evvelki gün rüzgara karşı sürüldüğü için hafif bir soğuk algınlığı ve ateş var. Malum ateşi olan kişinin üstü örtülmez hele hele uyku tulumuna sokularak hipertermi şoku yaşaması hiç istenmez. Böyle bir kişiye hafif gıdalar ve su verilir. Değerli kardeşim gıda paketini kızın ayak ucuna ve suluğunu hemen baş ucuna koymuş. Ayrıca akut bir durumda hemen müdahale edebilmek için çadırın kapısını tümüyle açarak bağlamış ve başını ona doğru çevirerek yatmıştır 8-)
Ercan
oRCo
24 Temmuz 2009, 10:32:55
Adam kızı cadıra almıcak kadar kalas kızda o cadıra erkeği etkileyip giremicek kadar kız değil demek istedim. ama şimdi yeni yorumumu yapıyorum. bisiklet sevgisi kızda yada erkekte gibi bisey demedim.
Erkek arkadasımız bisikletini o kadar cok seviyormus ona o kadar cok biniyormuski birgun demişki kendi kendine ben nerden baksan gunde 20 saat bu melet ustundeyim hiç inmiyorum demiş. ve bisikleti estetik bir ameliyatla bedenine monte ettirmeye karar vermiş. Ve daha sonrada bu kararında hiç pişman olmamıs orya buraya kampalar hep bisikleti ile gitmiş. evde arkadasta cadırda sokakta hep bisikleti ile uyumus. cunku o artık bedeninin bi parcasıymıs. ee malum bu fotodda bisikletle beraber goruyoruz arkadası. cunku montajlı halde onlar.:) yeni bi model alacağı zaman bile bisikletin kadrosunu seleden cıakrıp. yeni biskletini o seleye takıyor bu arkadas:)
oRCo
24 Temmuz 2009, 12:38:16
hayıııır bisiklet adama monte bunu nasıl goremiyorsunuz. ortada bisiklet ve adam diye ayrı 2 sey yok. onlar tek parcaaaa :lol: :lol: :lol:
erkanyurttas
5 Nisan 2011, 19:47:01
var mı böyle bir deli kanlı
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.