PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 12 Temmuz Pazar Büyükada'da Görev, Tur ve Deniz

mr-bike
09-07-2009, 01:55
Bu hafta sonu Büyükada'da olacağız,
Bugün Büyükada belediyesi ile anlaşmaya vardık ve Büyükada' yı bisiklet cenneti yapmak üzere kolları sıvıyoruz.
Hafta sonları derneğimizden 2 görevli denetleme yapacak, ilk denetlemeyi hep birlikte yapacağız sonra ada turu ve deniz sefasıda yanında extra olacak.

Buluşma 9:30 Kabataş - Adalar vapuru uygundur.
Etkinlikte plaj dernek üyelerine ücretsizdir.
Lütfen bu etkinlik için Kask ve sarı yeleklerinizi getiriniz.

Gezi ve Plaj kontenjanı için lütfen ad, soyad ve cep tel belirten mail ile kayıt olunuz. ( kayit@bisikletliler.org )

Bisiklet ve kask kiralamak isteyenler içinde ayrıca rezervasyon gerekmektedir.

codalton555
09-07-2009, 13:41
geçen hafta kaçırdığım geziden sonnra bu haftayı boş geçemem kesin varım

arzuhan
09-07-2009, 15:14
İnşallah ben yine gelebileceğim.. Cüneyt bu durumda benim gelmemle sende kedi borçlarını ödeyebilirsin..
Bu sefer özel filtrelerimle geleceğim ve iddialı konuşuyorum ( cahil iddiası) güzel fotolara hazır olun :)
Hayatımızı renklerdiren ve hayatımızı güvence altına alacak faaliyetlerde bulunan, bize güvenli spor ortamını sağlayan derneğimize şimdiden , yeniden ve her zaman teşekkürlerimle....

Halil Atalay
09-07-2009, 15:39
arzu hn geliken fotoğraf eğitim cd'sini getirmeyi unutmayın

sibel.
09-07-2009, 23:57
Bugünkü meteora göre:

12 Temmuz Pazar günü İstanbul - Büyükada hava tahmini;
gökgürültülü ve sağanak yağışlı bir hava bizleri bekliyor...
Güneşlenmeyi unutun ama deniz keyfi yapılabilir..... :lol:

Bütün kış haftasonlarında Ada'da sürüş yaptığım için bilirim..
yağışlı havada adada bisi.sürüşü süper keyifli oluyor..

Bu hava yağmurdan tırsanlara, toz ve kesme şekerlere göre değildir..
Sadece akide şekerleri gelebilir.... :lol: :lol: :lol:

ceyhun
10-07-2009, 00:18
inş bende pazar gunu orda olacağım arkadaşlar:)

arda
10-07-2009, 22:36
Bu yıl Adaya ikinci gezimiz olacak ada parkurunda faytoncular ve dikkatsiz bisiklet sürücüleri biraz sorun oluyor bu sebepden adayı pek fazla sevmiyorum yoğunlukda çok oluyor tabiki görevimiz gelmek katılmak bisiklet için yapılanlara destek vermek.

sibel.
11-07-2009, 03:18
Geçen kış hemen hemen yağış olan her hafta sonu başka ada turundaydım..
Yaz yağmurunda ilk defa gitmiş olacağım.. :lol:
Bakalım farklı mı olacak...

Bu kış da kısmet olursa
Buradaki dostlar ve gece sürüşü grup üyelerim ile Ada sürüşlerine sık sık gideriz diye düşünüyorum.. :D
Ama sadece yağmurlu havalarda...İnanılmaz güzel oluyor..Anlatılası değil, yaşanılası bişi...

Düşünsenize hava soğuk aslında ama nedense Yağmur yağınca hava ılınıyor ve rüzgar diniyor...
İnsan yokkkkk
fayton yokkkk.
At yokkkk..pislik yokkk.. ;)
Sessizliğin sesi ve bir de bisi.lerimizin tınısı var sadece...

Sessizliği bozan bizim kahkahalarımız..... :lol:

Yağmur damlaları çamların .iğne yapraklarında...Billurumsu parlamakta..
Toprağın kokusu , yeşilin kokusuna karışmış..derin derin çek içine...Öyle ferah..

yağmur ile yıkanan hava , gökyüzünün griliğine rağmen aydınlık......
Yükseklere çıktıkça görünen manzaradan gözlerini ayıramıyorsun..Öylesine büyüleyici ki..

Ama bu yaz yağmurunda aynı hazzı yaşayabilirmiyiz bilemem..
Çünkü yağmura rağmen yine de kalabalık olacağını tahmin ediyorum..

Bak şimdi aklıma geldi..
Yağmura rağmen denize girmeyi düşünen var mı............? :lol: gÜldüğüme bakmayın valla ciddi soruyorum..

codalton555
11-07-2009, 13:15
filiz hanım bende güneşlide oturuyorum yenibosnadan bakırköy sahil yolunu takip ederek kabataşa gitmeyi düşünüyorum sizede uyarsa uygun bir yerde buluşup beraber gide biliriz

ercan o&o
11-07-2009, 13:20
elmas, halili sedat ve digerleri ;) hangi guzergahtan geliceksiniz..
benim/bizim seceneklerimiz: (yenibosnadan 4 kisi gibi)
1- y.bosnadan zeytiburnuna kdr pedal, sonra tramway (aliyor mu bisiklet) ve kabatasa ulasim..
2- bkoy'den tren ile sirkeciye. ordan pedal ile kabatasa..
3- full bisiklet.. ybosna, bkoy, sahil yolundan eminonu kabatas..
kararsiz kaldim. du bakalim.. bu seceneklerin icinde olan olmayan haber versin!!..
saygilar..

Merhaba Filiz

Eğer hava durumu fırtınalı ve sağnak yağışlı olmazsa ben ve Erkin 8:28'de Yenimahalle'den trene binip 8:53'te Sirkeci'de olacağız. Daha sonra Kabataş'a pedal basarak ulaşacağız.

Eğer Bakırköy'den binmek istersen saati 8:26 (Florya 8:13). Detaylı bilgi için http://www.tcdd.gov.tr/yolcu/istanbulbanliyo/halkaliist.pdf (Başka istasyonlardan binecek arkadaşlar 8:28'de Yenimahalle'den geçecek trene binerlerse birlikte seyahat edebiliriz.)

Forumdaki arkadaşlarla kolay buluşmak için daima trenin en ön vagonunda oluyoruz, görüşmek üzere.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kal
Ercan

Cmhr
11-07-2009, 15:28
ABİLERİM ABLALARIM HEPİNİZE İİ EGLENCELER ŞİMDİDEN BİZDE GECEN OGUZHANLA ADAYA GITTIK FAYDONCULAR VE KALABALIK COK ........ BU GEZIYE GELMEK COK ISTIODUM AMA KENDIM TATILE CIKIOM 10 GUNLUK YOKKUM DONUSDE INS. BAŞKA GEZILERDE BERABER OLMAK İSTERİM.... TEKRAR İYİ EGLENCELER ŞİMDİDEN HEPİNİZE :)

Halil Atalay
11-07-2009, 19:50
arkadaşlar özel işler nedeniyle sizle olamacağım sizlere iyi eğlenceler diliyorum başka bir turda görüşmek üzere

swatt
11-07-2009, 23:41
Bugün geçirdiğim ufak bir kazadan sonra,yarınki durumum pek belli değil.Geziye katılacak olan herkeze iyi eğlenceler.Yarın bende bu güzel gezide olmaya çalışacağım,sağlıcakla kalın..

sibel.
12-07-2009, 03:33
"Yağmur damlaları çamların .iğne yapraklarında...Billurumsu parlamakta..
Toprağın kokusu , yeşilin kokusuna karışmış..derin derin çek içine...Öyle ferah..

yağmur ile yıkanan hava , gökyüzünün griliğine rağmen aydınlık......
Yükseklere çıktıkça görünen manzaradan gözlerini ayıramıyorsun..Öylesine büyüleyici "

Sen bunlara odaklan arkadaşım...
İçin ferahlasın............................... :lol:

arzuhan
12-07-2009, 23:18
"Re: 12 Temmuz Pazar Büyükada'da görev, tur ve deniz
Halil Atalay » 09 Temmuz 2009 14:39

arzu hn geliken fotoğraf eğitim cd'sini getirmeyi unutmayın"

Sevgili Halil bey...Ben CDleri getirdim ama siz kendinizi tura getirememişsiniz.. Bu durumda gecikme sürecine bağlı yaşanacak mahcubiyeti tamamen üzerinize yıkıyorum :)
Başkanım şahit, ama aksilik ki bende ona cdleri teslim etmeyi unuttum.. Napalım, bu ayıpta sizin olsun :)

mezgs
15-07-2009, 13:26
Günkut bey
Foto ları ne zaman görebileceğiz?

mr-bike
15-07-2009, 15:33
evet büyükada'da her ctesi-pazar derneğimizden 2 yetkili, zabıta ve trafik polisi nezaretinde denetlemelere devam edecek, bu hafta sonu 2 arkadaşımız görev yapacak. ( Günkut ve Aytekin )